اینو میگی بد نیست مرد حسابینقل قول:
پینگ 130 اصلا به درد بازی نمیخوره ، تازه ثبات نداره خودتم میگیه تا بالای 200 هم میره
Printable View
اینو میگی بد نیست مرد حسابینقل قول:
پینگ 130 اصلا به درد بازی نمیخوره ، تازه ثبات نداره خودتم میگیه تا بالای 200 هم میره
نمیدونم جریان پینگ شاتل دقیقا چطوریه، اما یجای کارش میلنگه.نقل قول:
با اینکه مثلا پینگ 4.2.2.4 حدودا 140 هست، از مقصد نزدیکتری مثل روسیه پینگ من 190 هست!!!...
درحالیکه با ایرانسل تست کردم پینگ اولی حدودا 200 هست اما داخل سرور روسیه 130 !...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
به مسیر های ارتباطی زیرساخت بستگی داره
ممکنه با یک آی پی به یک جایی پینگ بالا باشه ، چند بار که قطع و صل شه مودم و DC بشه با یک آی پی دیگه ، پینگ اونجایی که نیاز هست پایین بیاد و قابل استفاده بشه .
اما در مجموع چون شاتل در سرعت های بالای 8 مگابیت ، پروفایل گیم روی سرویس هاش فعال نمیکنه ، از سایر isp ها حدقل 20 میلی ثانیه پینگ بالاتری داره .
همین 20 میلی ثانیه ، فرق بین قابل استفاده بودن و قابل استفاده نبودن هست .
من از ابتدایی که تکنولوژی ADSL داخل ایران اومد ، از این سرویس استفاده میکردم ، اما توی این همه سال ، بخاطر نارضایتی کاربران گیم از شاتل ، هیچ وقت از این ISP سرویس نگرفته بودم ، به تازگی بعضی بازیکن های گیم مدعی بودن که وضعیتشون با سرویس شاتل خوب هست ، برای همین چند روز پیش برای اولین بار از این سرویس دهنده ، سرویس گرفتم .
اما بسیار افتضاح هست ، پینگ مناسبی که قابل استفاده باشه نداره
احتمالا در چند روز آینده یا شاید حداکثر ماه آینده ، از جای دیگه سرویس گرفتم .
نقل قول:
از Eco بری رو Fair کل 120 گیگت می سوزه.
برای من همین طوری 60 گیگ رو از بین بردن عوضی ها.
کلا یخورده اختلال باز هست این روزانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست این اختلال چطور پیش اومده ، اصلا عمدی هست و یا خیر .نقل قول:
الان پینگ شما با 4.2.2.4 رو داره 110 نشون میده ، با 8.8.8.8 داره 80 نشون میده اما با 185.40.64.110 که یکی از سرورهای بزرگ گیم هست 125
این نشون میده که آدرس های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بصورت فرمایشی کم شدن ، یعنی از عمد کاری کردن که کمتر نشون داده بشه و سریعتر عبور کنه داده هاشون.
اما واقعیت همون پینگ 125 تا 130 هست که مشاهده میکنید ، چون وقتی اکثر سرورهای مختلف و متفاوت گیم در اروپا رو پینگ بگیرید به همون عدد میرسد
برای منم الان این آی پی های سرور بازی لیگ آو لجنز (185.40.64.110 و 185.40.64.111) رو همین مقدار واقعی بین 125 تا 130 نشون میده .
که این در بهترین شرایط ارسال از طریق داس هست ، توی بازی باز پینگ بالاتر هم میره و مثلا توی بازی LOL میشه 135 یا توی بازی Hunt که سرورش توی اروپا هست میشه 140
یعنی واقعا پینگ به اروپا در بهترین شرایط روز و وقت هایی که اختلال وجود نداره 140 میلی ثانیه است .
این عدد خیلی زیاده برای بازی آنلاین .
حالا تصورش رو بکنید با این قیمت ها یک شخص حدود 20 ملیون تومن هزینه یک کامپیوتر گیم کرده و به خاطر این وضعیت اینترنت و سرویس دهی افتضاح نمیتونه ازش استفاده کنه.
وقتی بعضی شرکت های ISP نمیتونن حداقل های مورد نیاز کاربراشون رو ارائه بدن ، این طبیعی هست که کاربرها دنبال راه های جایگزین باشن .
اول ISP های مختلف ADSL با سرویس گیری یک ماه یک ماه از اونها تست میشه ، امکان دریافت خدمات فیبرنوری و تانوما بررسی میشه ، سرویس های TD-LTE آزموده میشه
در نهایت اگه پاسخی از هیچکدوم دریافت نشه ممکنه کاربرها به استفاده از خدمات اینترنت ماهواره ای هم رو بیارند.
به هرحال باید یک فکری به حال این وضعیت بد بوجود اومده بشه
البته میگم اختلال هست تو ی همین فروم پست دادم پاین تر ازینی ک بود هستشنقل قول:
و از 4.2.2.4 هم ۸۸ میلی میچرخید
هرچند اختلال الان واسم کمتر شده ولی تقریبا ۵ تا ۱۰ میلی پاین تره از اینه ک هست میبینی
گوگل بخاطر این پایین هستش فک کنم Peer بودن زیرساخت با گوگل هستش ! بهترین روت رو داره اخه
از اذربایجان پینگ ۲۸ میلی شده بود این چن روزه نمیدونم چیکارش کردن ! خراب شد اونم بازم
اینترنت ماهواره ای تاخیر زیاد تری داره یخورده ! کمبود پهنام حساب کن خودت
اینم بگم با وی پی ان هم حدود ۱۱۰ میلی پینگ داشتم از ۸.۸.۸.۸ خراب شده اومده سمت ۲۰۰
معلوم نیست ساعت 10 به بعد چ گندی را شروع میکنن ک پینگ با 4.2.2.4 میره بالای 150
پینگم هم با 185.40.64.110 بود 170
مشکل کلا از زیرساخته، پیشگامان هم پینگ 160،170 الآن میداد، یه ریست کردم شده 120
حالت عادی باید 80،90 باشه
پینگ با 4.2.2.4
من از دیدگاه و کارایی برای خودم (واسه ر.سی.و...) گفتم بد نیستنقل قول: