دوستان ما هم فردا داریم میریم برای تخلیه و بعد به سوی های وب :n02:
Printable View
دوستان ما هم فردا داریم میریم برای تخلیه و بعد به سوی های وب :n02:
های وب 256 با 3گیگ با 256 با 8گیگ سرعت شبانش که فرق نمیکنه؟نه؟
شبانه برگشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04::n04::n04 ::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04 ::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
ولی 20گیگ باید بگیری تا شبانه داشته باشه
خدا بگم چه کارشون کنه ما داریم دنبال isp جدید میگردیم اینا هی دارن برنامه جدید میریزن میترسم ما بریم شبانه برگرده باز :n14:نقل قول:
چه فایده با 20گیگ که فایده ای نداره ماهی 45تومن بدی و 1مگ با 20گیگ بگیری قبلا 1مگ نامحدود با این قیمت میگرفتی میخوام نباشه
خوب منم همین رو میگم شاید خودشون فهمیدن اشتباه کردن چند روز دیگه باز به شرایط قبل برگرده :n15:نقل قول:
فکر نمی کنم شبانه ای در کار باشه، بنا بر سیاست جدیدشون کلاً سرویسی که بشه دانلود منصفانه کرد رو حذف کردن
اون 20 گیگم به نیمه ی ماه هم نمیرسه، برید بگردید کجا سرویس بگیریم که به صرفه باشه
مسئولی که در به در دنبال برگردوندن سرویس نامحدود بود آقای دربندیه که چند بار باهاش صحبت کردم قرار بود تعرفه جدید واسه نامحدود بزارن که نتیجه اش اینه:n08::n08::n08:نقل قول:
تازه فهمیدم تعرفه ی جدید نامحدود چیه :n10::n10::n10:
کاملا درسته چند روز پیش بهم گفت میخوام برم دنبال نامحدودا ولی مثل اینکه بیشتر از این نتونسته کاری بکنه ولی این 20گیگا شبانه دارن که بازم نمیصرفهنقل قول:
من نمیدونم اوآسیس چرا شبانه رو حذف نمیکنه الان هم 1مگ با شبانه با 2گیگ داره هم 1مگ با 3گیگ بدون شبانه 2مگش هم شبانه داره!!:n13:
اگه نمیخواد حذفش کنه که بریم اونجا
خوب حالا چیکار کنیم؟ همون شبانه اش هم خوبه... یعنی ما الان باید یه ماه وایسیم؟ :n13: میشه تغییر داد؟