حدودا ۳ ۴ روزی هست که من هم مشکل دارمنقل قول:
ماه پیش اینطور نبود...
Printable View
حدودا ۳ ۴ روزی هست که من هم مشکل دارمنقل قول:
ماه پیش اینطور نبود...
در کل نوسان سرعت برای این ISP عادیه و تا این مورد نوسان و اینا رو میگی اگه مثلا سرعت 2 مگ داشته باشی میگه هر موقع سرعتت زیر 32 کیلوبایت اومد بعد میشه اعتراض کنینقل قول:
جالبیش اینه چند ماه پیش زنگ زدم به ایرانسل گفتم سرعتم نوسان پیدا کرده و قبلا سرعتم نوسان نداشت و ثابت بود
اپراتور میگفت نه نباید سرعت شما ثابت باشه اصلا
و باید سرعت نوسان داشته باشه و این یه چیزه طبیعی هست برای این سرویس :n02:
اینو که گفت کلا همونجا گوشی رو قطع کردم بدون هیچ حرفی :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان فیبر نوری استفاده میکنم تو ترکیه سرعتش واقعا عالیه.راحت شدم از اینترنت لاکپشتی ایران.:n02::n02:
چه با حال منم الان تو ایرن اینترنتم به اجبار وایمکسه چون خطم فیبر نوریه! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا:n28:نقل قول:
فکر می کردم این مشکلمو حل شده ولی نشده!نقل قول:
یه چیز جدیدم فهمیدم!
هربار که مودمو خاموش و بعد روشن کنم، دوباره وصل می شه به نت
ولی فقط برای چند دقیقه!
:n13:
کسی نبود به داده ما برسهنقل قول:
سلام
ميگم کسايي که از DU Meter يا نرم افزار هاي مشابه که ترافيک مصرفي رو نشون ميدن استفاده ميکنن ، ميشه چک کنن که حجم مصرفيشون واسه ماه (دوره) فعلي توي ecare هم درست ثبت شده ؟
من هرطوري که حساب ميکنم حداکثر 70 تا 76 گيگ مصرف کردم اما توي ecare حجم مصرفي رو 85 گيگ ثبت کرده!
نقل قول:
سلام
این بالا پایین کردن و ثبت کردن حجم ها دیگه توی ISP های ایران یه چیزه عادیه همه از این موضوع شاکی هستن
حالا اونایی که سرویس های حجمی دارن به سرعت این موضوع رو میفهمن ولی ماهایی که نامحدود داریم باید خیلی دقت کنیم و حساب کتاب کنیم که متوجه بشیم
یه چیزی که هست که خیلی ها دقت نمیکنن ، خاصیت استند بای نشدن مودم هاست
بعضی از مودمها وقتی که با اینترنت کاری نداری به حالت استند بای میرن و نیمه خاموش میشن
اما بعضی مودم ها یا این حالت به صورت دیفالت درونشون نیست یا اصلا همیچین قابلیتی رو یا ندارن یا فعال نیست
این موضوع باعث میشه تو زمانی که شما از اینترنت استفاده نمیکنید ، همیشه یه سند و رسیو انجام بشه. شاید اولش بگین با خودتون که بابا کیلو بایت که چیزی نیست اما همین کیلو بایت ها با هم جمع میشن میشن 300 400 مگابایت یا بیشتر
شما در شب حداقل 7 ساعت هم بخوابی اگر در دقیقه 500 کیلوبایت سند و رسیو بشه در ساعت میشه 3 مگابایت در 7 ساعت میشه 21 مگابایت
حالا این 21 رو برای 30 روز حساب کنی میشه حدوداً 630 مگابایت :n02:
موضوع اینه
البته این خیلی زیاده
حدوداً باید 50 تا 100 کلوبایت در نظر بگیرین
---------------------
ویرایش:
البته الان متوجه شدم اشتباه حساب کردم
میشه 90 مگابایت نه 630 :n02:
اما اینم زیاد هست
هرچی پهنای باند بیشتر باشه سند و رسیو هم بیشتر انجام میشه
مرسی مدیر جان(میلاد :دی)
این نکته و یه نکته دیگه هم یادم رفت بهتون بگم. سعی کنید حالت استند بای مودمتون رو روشن نگه دارید. نامحدودی ها بعد از هر دانلود سنگین که دارید مودم بره استندبای و ارتباط اینترنت نیمه قطع بشه(اصطلاحا میگن idle) و حجم دانلودیتون براتون محاسبه بشه.
چیزی که جدیدا فهمیدم اینه که ایرانسل حجمی دانلودی رو بعد از هربار دیسکانکت شدن محاسبه میکنه. همین تغییرات ناگهانی و زیاد حجم ممکنه حساسیت سیستم رو روتون بیشتر کنه ها!!!!!!چون یکی از راه های کنترل و بلاک کردن کاربر همین امر میتونه باشه.
مورد دومی که لازمه بگم درمورد روز هایی هست که دانلود میکنید. بر اساس تجربه شخصی سعی کنید روزهایی دانلود کنید که توی دنیای اینترنت روز عادی به حساب میاد. مثلا روزی مثل روز ثبت نام یـــــــارانـــــــه ها و روز های آخر هفته تاجایی که میتونید دانلود هاتون رو کم کنید.
چیزایی که توی صفحه قبلی گفتم رو کسی انجام داد؟ نتیجه ای حاصل شد؟
خوشحال میشم من رو هم در جریان اوضاع اینترنتتون بذارید
اینم وضعیت جدید حجم دانلودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد امنیتی که برای کاربران نامحدود گفتم:
نقل قول: