سلام. اقایون خانومها میشه یکی روش اصولی پنالتی زدن توی این بازی رو توضیح بده؟
التماس میکنم جواب بدین.
Printable View
سلام. اقایون خانومها میشه یکی روش اصولی پنالتی زدن توی این بازی رو توضیح بده؟
التماس میکنم جواب بدین.
با سلام به pes بازان عزیز.نیاز به کمک فوری
این سانتر های جناحی که معمولا زودهنگام هم هستن رو چه طوری باید دفاع کرد.مدافعین رو هم تو سیستم عقب کشیدم اما مهاجمش از 10 متر عقب تر با چنان سرعتی میدوه که از حرکتش تابلو میشه که 100% گله.
ما با کلی پاس فسفر سوزوندن به گل میرسیم .یارو با یک سانتر مثل اب خوردن گل میزنه.هرچی هم مربع میزنیم و جهت میگیریم. مدافع عین مجسمه وایستاده تا مهاجمش بیاد و گل وبزنه.
نقل قول:
سلام عزیز
می تونی لاین دفاع هات یا همون Deffensive Line رو بذاری روی 32 یا همون دور و ور .
Deffensive strategy رو هم تنظیم کن.
Compactness رو هم ببر بالا .
و از همه مهم تر اینکه مهاجمان و هر کسی از بازیکنان حریف رو که فکر می کنی فعاله رو مارکش کن .
من خودم با کیبورد بیشتر بازی میکنم و دقیق به پاسهای حریف نگاه می کنم .
سعی کن با عوض کردن بازیکنا خط پاس حریف رو بزنی یا اینکه اگه دیدی کسی از حریف رفته تو عمق با بازیکنت اون رو بگیری که همون مارک کردنه.
امیدوارم کافی باشه.
خدابا!
به این فیفاباز ها چی بگم آخه!
بدون اغراق میگم.فیفا یکی از بدترین بازی های عمرم بود!
اصلا گرافیک رو مقایسه کنید.گرافیک فیفا در حد مثلا PES 5 بود!
البته فکر کنم این بحث ها زیاده تو فروم.ولی نمیدونم چرا بعضی ها فیفا رو برتر می دونن.شما EA رو با کونامی از نظر سرمایه مقایسه کنید!
به گیم اسپات نگاه نکنید که به فیفا 9 داده به PES شش و نیم. به نقد های خواننده ها نگاه کنید:
FIFA:
1
2.5
5
PES:
10
9
8.5
لینک آخرین پچ رو کسی داره؟
منم سلام عرض ميكنم :11:نقل قول:
من همون روش دوم مد نظرم بود ولي انگار اينطور كه شما فرموديد تركيب اصلي تيم ها به هم ميريزه و منتقل ميشن به تيم ما. راهي نيست تركيب اصلي به هم نريزه و تيم منتخب ما هم در كنار تيم هاي اصلي بازي باشه؟
تشكر :40:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز
ولی شما می تونید باور کنید که مثلا مسی هم تو بارسلون بازی کنه هم تو تیم منتخب شما؟!!
اگه یا دتون باشه pes 2006 یه مدی داشت که تیمهای منتخب مثلا از قاره ی آمریکا با آسیا یا اینکه چهارتا تیم مثل چهار تیم برتر انگلیس رو انتخاب می کردیم و با منتخب های اونا بازی میکردیم ولی متاسفانه از pes 2008 این مود برداشته شد و غیر از این راه کاری نمیشه کرد ، شرمندم.
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
نقل قول:
امین جان آخرین پچ توی صفحه ی 900 پست 9000 هستش برو دانلود کن.
راستی چی شد؟
بله توی این پست می تونی همیشه فایل هایی از این قبیل رو دریافت کنی همیشه آپدیت میشهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4507290&postcount=9000
نه منو برادرم ميخواستيم تيم منتخب خودمون رو بدون تكرار بازيكن بسازيم كه ميفرمايين نميشه :31:نقل قول:
شما چرا شرمنده... اون چشم بادومي هاي كونامي شرمنده باشن! :31:
يه راه شايد بشه كه يه بك پروفايل دست نخورده بگيرم و دست كاري هارو بكنم هروقت منتخب خواستم پروفايل دست خورده رو ميريزم هر وقت اصليشو خواستم اون بك آپ رو ميريزم :31: تست ميكنم شايد جواب داد.
نقل قول:
شاید ... ولی اگه جواب داد مارو هم بی خبر نذارین .
یه نکته شما اگه دقت کرده باشی تیم های منتخب در واقع بازی های کوتاهی مثل 3 4 جانبه یا بازیهای دوستانه دارند که بیشتر در غالب دوستانه هستش .
بنابراین مود pes 2006دقیقا مثل تیمهای منتخب واقعی بود یعنی فقط میشد با اون تیمها بازی دوستانه بکنیم .
امیدوارم موفق بشی.