امضای من هست
فقط کپی رایت باید بدی:31:
امضای من هست
فقط کپی رایت باید بدی:31:
من اينم بذارم سياسي تلقي ميشه و حذف ميشهنقل قول:
عواقب بعدشم كه هست
گاگو چی میشه :41:نقل قول:
زن داشت فکر کنم بعد جدا شدن بعد دوباره همونو گرفت :31::31:نقل قول:
زلاتان اگه بیشتره ویا نباشه کمترم نیست :2:نقل قول:
هیگواین :40::40:
نقل قول:
احسنت
زلاتان دیگه کیه :2:
این منچستر هم که فقط فوروارد میگیره :2:نقل قول:
کاروالیو 31-32 سالشــــــــــــه :2:نقل قول:
الونسو هم 27-28
کاکا 27
کاسیاس 28
په په 26
البیول 23 :27:
مارسلو 21 :27:
راموس 23 :27::27::27:
گاگو 23 :40::40::40::27::27::27:
هیگواین 21 :40::40::40::27::27::27::27:
متزلدر رو میخوان بفروشن ؟
لاسانا دیارا چی ؟
درنته رو انداختن بیرون یا نه
اسمش که میاد یاد اون تک به تک به والدز میافتم مردک گاو ... :2::2:
کالدرون چند تا خرید خوب داشت ؟ :13:
تولد رائول هم مبارک :40::40:
مرگ مرموز مایکل هم تسلیت :41:
فقط خودم :دی
البته حق کپی رایت داره و تازه غیر خودم هم خض میکنه :دی
من هنوز نميدونم چرا به تو گير نميدن
اصلا ميرم خودم گزارش ميكنم دي:
من ميدونم چه كسايي آوتار منو گزارش كردن
دوتن از همكاران انجمن موسيقي و بازيهاي موبايل
در تاپيك مخصوص گزارش كاربران
حيف كه همكار نيستم وگرنه ميگفتم تورو بن كنن دي:
امروز رفتم سایت گل تو بخش لیگ ساپانیا ( لالیگا) تو اعضای تیم چشمم به کریس رونالدو هم خورد... وای عجب حالی داد! + اینکه کنارش کاکا هم بود..
نقل قول:
آین کارو کنی دیگه جزو رئالی ها محسوب نمیشی اونوقتت! :21:
سیب زمینی :31: ( همینجوری گفتم یاد قدیما) :27:
=================================
هلندی ها از رئال بروند
در حالی که باشگاه مادریدی اقدام برای به فروش رساندن ستاره هایشان از طریق فکس را رد کرده ولی نیستلروی معتقد است که تعدادی از ستاره های این تیم باید در هر صورت رئال را ترک کنند
سایت گل: رود فان نیستلروی اعلام کرده که 5 ستاره هلندی حاضر در رئال مادرید می بایست به پیشنهادات خوبشان پاسخ مثبت داده و تابستان امسال باشگاه مادریدی را ترک کنند. در حالی که چند روز پیش خبری در مورد پیشنهاد سران رئال به تیمهای مختلف برای خرید بازیکنان این تیم به گوش می رسید، مسئولان برنابئو این خبر را تکذیب کرده اند.
در این لیست بلند بالا که شامل نام 9 بازیکن بود، نام تمامی بازیکنان هلندی رئال به چشم می خورد. از سوی دیگر ، رود فان نیستلروی که تمایل دارد تا در برنابئو بماند،معتقد است که تیم مادریدی تلاش دارد تا از شر ستاره های هلندی اش رعایت شود وبدین ترتیب هلندی ها می بایست پیش از آنکه مجبور به ترک رئال شوند، رختکن این تیم را ترک کنند.
نیستلروی در این رابطه گفت:«من فقط به قراردادم متعهد می مانم. زمانی که بازیکنان دیگر از تیمهای بزرگی پیشنهاداتی را دریافت می کنند، باید به این پیشنهادات پاسخ مثبت بدهند.همه آنهااهداف بزرگی دارند که از جمله آنها می توان به حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 اشاره کرد. البته شرایط برای من متفاوت است. من مصدوم هستم و نمی دانم که سران مادریدی از من چه می خواهند.»
نترس شوخي كردم:46:نقل قول:
تولد رائول مبارک باد
میگم این ژابی بچه خوبیه تو تیم ملیم که هست اما بیشتر از 30 میلیون ارزش نداره براش بدیم - تازه یا پول یا هیچی اینکه گاگو بخواد بره برام سخته
اه اه !
این درنته مث که قرضی می خواد بره فیورنتینا !