هنوز هیج جا فراگیر نشده بیشتر تو حالت ازمایشگاهی هست!نقل قول:
Printable View
هنوز هیج جا فراگیر نشده بیشتر تو حالت ازمایشگاهی هست!نقل قول:
همین الان 4g و 3g سرعت لاکپشتی داره،5g که هنوز تو مراحل آزمایشی هستش،و هیچ جای دنیا هنوز مورد استفاده قرار نگرفته. (احتمالاً تا 2019 عملیاتی بشه) بیاد ایران بنظرتون خنده دار نیست؟نقل قول:
XPERIA Z3
نه داداش من خودم 8 مگ گرفته بودم 3 ماه پیش تست هاشم گذاشتم اینجا ببین تو فرامرز عباسینقل قول:
سلام. یکی از دوستانم از بسته های 7 روزه و 1 ماهه استفاده میکنه. با حجم 200 مگ.
ظاهرا مدتی هست که بهم گفته بعد 10 ساعت یا شاید کمتر حجم 200 مگ تموم میشه. هیچ استفاده زیادی هم نداره. فقط همین پیام دادن تو لاین و... .
بعد بهم گفته که دوستاش هم همین سرویس رو دارن ولی حجمشون تموم نمیشه.
مشکلش از چیه ؟ شما پیشنهادتون چیه ؟
نصب نرم افزار internet speed meter که دقیق مصرف خودش رو ببینهنقل قول:
احتمالش هست این مصرف حجم بخاطر آپدیت خودکار برنامه ها و... باشه که با نصب نرم افزار بالا مشخص میشه
بگو چرا پهنای باندو زیاد نمیکنند البته خبره ماله شهریوره :n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nak.ir/fa/news/429852
آقا من مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم با گوشی وصل میشم سرعتم تا 1 مگ هم میرسه ولی با این مودم وصل میشم به زور تا 450 کیلوبایت میرسه میخواستم بدونم همه مودم ها اینطوری هستند؟ مودم خوب کسی سراغ نداره سرعتش بالاتر باشه؟
تو مودم WCDMA هست با UMTS باید روی کدوم بزارم؟
WCDMA اصلا کار نمیکنه و سرعتم زیر 30 کیلوبایته؟
در مورد سرعت معمولا از شبکه هست می تونه هم از کیفیت مودم باشه ولی بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میدم که در بازار هم هستنقل قول:
تا ديروز همه از اين ميناليدند كه تكنولوژي هاي جديد صد سال طول ميكشه تا وارد ايران بشه .الان اينا ميگن واسه 5G برنامه داريم باز يه عده ايراد ميگيرن! در مورد سرعت 3Gو4G مشكل اصلي زيرساخت هاي كشور هست دولت داره هم زمان با توسعه 3G&4G زيرساخت اينترنت رو هم توسعه ميده. تا همين ۶-٧ ماه پيش ديدن سرعت ٨ مگابيت رو موبايل رويا بود الان سرعت ٢٠ مگ رو هم بعضي ها ميگيرند.به نظرم دولت داره به وعده هايي كه درباره اينترنت داده بود عمل ميكنهنقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2