سلام به همگی
میگم این طرح شباهنگ چیه که تازه برام فعال شده.
ممنون
Printable View
سلام به همگی
میگم این طرح شباهنگ چیه که تازه برام فعال شده.
ممنون
حذف .........
نقل قول:من طرحم 2 مگ بوده .... 10 مگ هم دارم .... سرعت اونم بالای 600 نمیره (یعنی از 150 تا 600 نوسان ) شبانه اش هیچ فرقی با 2 مگ نداره ....... وقتی میگی چرا سرعت 10 مگ نیست ....میگن از 2 تا 10 مگ شیرشو باز کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شانس خودته چی بگیری (تخم مرغ شانسیه)...................به نظرم اصلا ارزش نداره 17000 تومان بدی برای 10 مگ
من میخام یه مودم راه اندازی کنم . میخاستم بدونم VPI و VCI سرویس مخابرات چنده؟
VPI : 0نقل قول:
VCI : 35
من هفته پيش طرح اعتباري ثبت نام كردم و پولشو پرداخت كردم تازه تماس گرفتن كه براي نصب نيرو اعزام كنند كه من گفتم خودم بلدم كانفيگ كنم و نيازي نيست الان ميگن بايد با كارت ملي بري مركز مخابراتي پسورد بگيري ! من تا ساعت ٣ سر كارم اصن وقت نمي كنم برم ، راهي نيست واقعا دوستان ؟ حتي ميكم پدرم مالك خطه ايشون مياد براي دريافت پسورد ميگه نه حتماخودت بايد باشي ! خداوكيلي چ مسخره بازيه ..
والا قدیما هر کی که با کارت ملی صاحب خط میرفت یوزر و پسورد رو بهش میدادند.نقل قول:
اصلا قانونا باید مالک خط بره برای دریافت این چیزا.اون یارو شاید خواسته اذیت کنه اینجوری گفته
من هم این مشکل را داشتم، راهی پیدا نکردم جز مرخصی گرفتن و رفتن جهت دریافت پسورد. فقط دو تا توصیه:نقل قول:
در اصفهان چهار تا مرکز این کار را می کنند هر کدام نزدیکتر به محل کارت است را انتخاب کن: مرکز خاتم الانبیا خ رباط دوم- مرکز خرازی دروازه تهران اول فروغی - مرکز 22 بهمن چهارراه نورباران اول خ 22 بهمن - مرکز استقلال بلوار کشاورز
توصیه دوم اینکه اشتباه من را انجام نده و صبح زود برو من حول و حوش ساعت یازده رفتم خیلی شلوغ بود و اینجور که از پاسخگو پرسیدم همیشه ساعت تقریبا ده تا یک ظهر شلوغه و باید زیاد منتظر بمونی.
سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم بگم سرعت من از 2 روز پیش از 1000 کیلو بایت به 256 کیلو بایت رسیده است مشکل رفع میشه یا نه؟ و اینکه شبانه داریم مثل قبل یا نه؟........:n37:
چه طرحی داشتید ؟نقل قول: