خریدار مودم وایمکس ایرانسل هستم ، ترجیحا بدون طرح
اگر کسی ازش خسته شده میخواد بفروشه پیام بده
Printable View
خریدار مودم وایمکس ایرانسل هستم ، ترجیحا بدون طرح
اگر کسی ازش خسته شده میخواد بفروشه پیام بده
امروز مبین نت رو فروختم رفت از دستش خلاص شدم.اندازه تریلی خرج داره.:n09:
ADSL دارم.یه ایرانسل واسه جا به جایی میخوام بگیرم.
میخواستم در مورد طرح های مصرف آزاد وایمکس بدونم که شرایطش چطوریه؟
تو سایت خود ایرانسل زده که فقط برای استان هایی خاص و همینطور فقط برای مودم های یو اس بی این طرح رو میده.
همینطوره؟یعنی مودم های غیر یو اس بی نمیتونن استفاده کنن؟
سرعت 256 مصرف آزاد چطوره؟ سرعت دانلود منظورمه
اینم لینک ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. نمیدونم منو یادتون هست یا نه :دی
حدود 2 هفته پیش اومدم اینجا و از این شکایت داشتم که با دانلود حجمی حدود 50 گیگ(کمتر) 2 اخطار گرفتم و سومیش هم چندروز بعد گرفتم
مفتخرم با افتخار اعلام کنم که بعد از اخطار سوم شیوه ای رو پیش گرفتم و تونستم ظرف مدت 2 هفته این حجم رو دانلود داشته باشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس رو همین امروز که روز آخر دوره مصرفم هست گرفتم. امیدوارم لذت برده باشید.
کار خاصی هم نکردما. دوستانی که دنبال فرمول و اینا بودن(نمیدونم به نتیجه رسیدن یا نه(شایدم طرح خط مشی برداشته شده و من اسگل شدم :دی)) بدونن که خیلی فرمول سخت و پیچیده ای رو نمیخواد پیاده کنن. موضوع از اونکه فکر میکردم هم راحت تره!
سلامنقل قول:
خب چه شیوه ای رو شما پیش گرفتی؟
فرمولی که فهمیدی رو بگو که اینجا هم اطلاع رسانی بشه دیگه بچه های دیگه هم در جریان باشن
خب. اول بگم که فقط کارایی که کردم رو براتون توضیح میدم . دیگه باقیش با خودتون.مورد اول: حواستون به آی پی آدرس و فرکانس دکلتون باشه حتما!!!!!! چیزی بود که باعث شد اخطار سوم رو بگیرم. درس مهمی هم گرفتم. چیزی که پیاده کردن کم و بیش شبیه به چیزیه که توی فری تایم های اینترنت های محدود دیدیم! سرعت اینترنت ناپایداره و به سختی به بیشترین سرعتش میرسه. فقط اینو بگم که هروقت دیدین اینترنتتون حتی با سیگنال ضعیف هم به راحتی به سرعت های بالا و نزدیک به سرعت واقعی تعرفتون رسید بترسید. راستش در مورد این موضوع زیاد نمیتونم توضیح بدم چون بستگی به منطقه تحت پوششتون داره. ضمنا. من وقتی اخطار سوم رو گرفتم مودمم به فرکانس 3596500 وصل بود. بعد از اون هم سعی کردم فرکانس رو روی 3591500 نگه دارم(هرچند ضعیف بود)مورد دوم که خیلی مهمه: ایرانسل در مورد کاربرانی که مصرف اینترنت خیلی بالایی دارن و 24 ساعته دانلود میکنن حساسیت خیلی بیشتری داره. واسه همین بهتره در کنار دانلوداتون(مثلا 3-4 گیگی که دانلود میکنید چند ساعتی استراحت بدید و حتی اگه تونستید برای پاک کردن ردتون و گرفتن آی پی جدید یه بار مودم رو ریستارت کنید(هرچند که بیشتر کنترل ها از روی مک آدرس انجام میشه)این روش هم خودم پیاده کردم. وقتی دیدم حساسیت روم زیاد شده زیاد دانلود نمیکردم و بیشتر دانلودم رو شب ها انجام میدادم. یعنی شب مودمو ریبوت میکردم. وقتی بالا میومد میذاشتم دانلود کنه. به مشکل هم برنخوردم. جالبه بدونید بعضی اوقات که میرفتم حجم دانلودیمو چک میکردم میدیدم کمتر از حجمی که دانلود کردم پام حساب کرده. یعنی مثلا یه روز که 10 گیگ دانلود کرده بودم به جای 10 گیگ 6 گیگش رو برام حساب کرده بوده!!!!!به گمونم روی کسایی که آخرای تعرفشون هست و به زودی تعرفشون تموم میشه هم حساسیت کم میشه. آخه همین الان که دارم براتون مینویسم روز سومی هست که کامپیوتر من خاموش نشده :دی(البته مودم خاموش شدها. داشتن آپگرید میکردن سرویس هاشون رو). این مورد روی بعد از شارژ دوباره تعرفه تست میکنم و خبرشو بهتون میدمحرف آخرم اینه. 1- سعی کنید روی فرکانس و ای پی مودمتون حساسیت نشون بدید و ترجیحا توی تایم فری سرویس رو ریبوت کنید. 2- دانلود بکنید. اما آروم آروم.هرچی لازم بود و میدونستم گفتم. سوالی نیست؟نقل قول:
اینم شات از مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته متاسفانه. من خودم تا تابستان سال پیش از مصرف آزاد استفاده می کردم با وجود این که اصفهان هستم ولی بعد از تغییر طرحم، گزینه مصرف آزاد برای من هم حذف شد.نقل قول:
سرعتش با بقیه طرح ها فرقی نداره، 128 حداکثر 16 کیلوبایت و 256 حداکثر 32 کیلوبایت هست.
دوستان من از روزی که سرعت 2 مگ گرفتم، واقعا افتضاح شده هم سرعت باز کردن صفحات هم دانلود
سرعت دانلود هر چند شب یه بار بد نمیشه سرعت به 140-150 میرسه ولی بیشتر اوقات افتضاحه، همون 128 خیلی بهتر بود
به نظرتون چکار کنم؟ زنگ بزنم بهشون فایده ای داره؟
سلام دوستان یه مشکل دارم اونم اینه من یه وایمکس ایرانسل از نوع وای فای
چون گیم نت دارم یک کانکشن لن دارم که یه سری کد باید بزنم تا نرم افزار گیم پورت بتونه کامپیوترهارو کنترل کنه
ولی مشکل اینه برای وصل شدن به اینترنت باید اون کد هارو بر دارم!!!!!اگه اونارو بردارم نرم افزار گیم نت اون کامپیوتر هارو خاموش میکنه!!!
چاره چیه دوستان؟یه کمکی کنید اگه بشه یه کانکش برای اینترنت بسازم
چون گیم نت دارم یک کانکشن لن دارم که یه سری کد باید بزنم تا نرم افزار گیم پورت بتونه کامپیوترهارو کنترل کنه
ولی مشکل اینه برای وصل شدن به اینترنت باید اون کد هارو بر دارم!!!!!اگه اونارو بردارم نرم افزار گیم نت اون کامپیوتر هارو خاموش میکنه!!!
عزیز شما زنگ بزنی اگه وضعیت فرکانس و سیگنال هاتون درست باشه و سرعتتون هم بالای 32 باشه میگن مشکلی نیست و سرعت شما قانونی هست و هیچ کاری انجام نمیدننقل قول: