ای بابا اینقدر به من نگید استاد من که چیزی بلد نیستم.الان آبتین و میلاد و ستارخان بیان اینجا ببینن به من میگید استاد هم آبروی من میره هم بهم میخندن.:31::20:نقل قول:
Printable View
ای بابا اینقدر به من نگید استاد من که چیزی بلد نیستم.الان آبتین و میلاد و ستارخان بیان اینجا ببینن به من میگید استاد هم آبروی من میره هم بهم میخندن.:31::20:نقل قول:
از این به بعد هرکی میخواد بیاد اینجا شناسنامه باید داشته باشه که یه وقت افراد بالا وارد نشن که استاد هادی 3 نشه !! :27:نقل قول:
این هم عکس حمله امشب به فورت.فورت رو محاصره کردیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفنگ لول 23 از تفنگ لول 40 گرونتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول سرباز امشب دوش به دوش هم میجنگیمنقل قول:
حتما لازمه زمان حمله انلاین باشیم ؟ اخه من مکانیزم حمله رو نمیدونم
این فورت رو که بگیریم به کی میرسه ؟ اخه چنتا شهر اونجا دارن حمله میکنن
لازم حتما تو فورت باشیم الان ؟ یا میشه فقط تنزیمات رو انجام داد و بعدش رفت کار کرد ؟
[quote=hadi_gamer;3994965]ما که هر سه تا فورت بزرگ و متوسط و کوچیک دستمونه چیزی ازش ندیدیم.فعلا فقط روش خرج کردیم.
پس دیگه امشب کجا حمله میخوان بکنین؟نکنه میخواین همه فرتای ورلد یک رو فرت فرت بگیرین:16:
من هم افتخار دارم با يوزر سعيد 67 در كنارتون مي جنگم!!!نقل قول:
ایول سرباز امشب دوش به دوش هم میجنگیم
اگه آنلاین نباشی هم خودش اتوماتیک انجام میده و به سمت نقطه دومی که تعیین کردی حرکت میکنه و به نزدیکترین دشمن شلیک میکنه.ولی آنلاین باشی بهتره چون میتونی تعیین کنی حرکت بعدیت کجا باشه.نقل قول:
فورت به شهری میرسه که اتک داده.حالا میتونه بقیه رو هم دعوت کنه.
آقایون یه سوال من تو ورلد 9 فورتی نمیبینم:دی
یعنی همه چیز هست ولی فورت نیست...مشکل از چیه؟
خوب من واسه انجام حرکت دوم چقدر وقت دارمنقل قول:
چون مسلما من اون موقع انلاین نیستم
پس فک کنم این فورت به ما برسه :46:
مشکل اینه که هنوز ساختع نشده و دارن میسازنشنقل قول:
حدود 7-8 ساعت دیگه میتونی ببینی الان هم با چشم دلت باید ببینی