حرفی میزنی ها....نقل قول:
در ضمن تا این دوره ات تمام نشده استفاده کن وگرنه می پره ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چه خبره تا عید نوروز فکر نکنم دیگه خبری باشه...نقل قول:
Printable View
حرفی میزنی ها....نقل قول:
در ضمن تا این دوره ات تمام نشده استفاده کن وگرنه می پره ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چه خبره تا عید نوروز فکر نکنم دیگه خبری باشه...نقل قول:
نه!مگر این که در مدت نمایشکاه باشه که یک ماه رایگان میدن یا به مناسبت خاصی اعلام کن در یک بازه خاص یک ماه رایگان به مشترکین جدید میدن...نقل قول:
برای منم همچنان 512 هست...نقل قول:
نقل قول:
512 نامه اش رو دارم ولی گفتن 1 ماه استفاده کنید بعدا :5:
الان 1 ماه شده 20 روز منتظر تخصیص پورت بودم ! 6 روزم هست که رفته رانژه ! حداکثر تا کی وصل می شه ؟
من شنیدم بعد از منتظر انجام رانژه ، منتظر انجام DSLAM هست! جریان چیه؟؟
میگم کجا زده 3 گیگ اضافه شده یا نه؟
خوب فعلا نامه 512 را نبر شاید 512 دادن بهت با پول 128 :31::27:نقل قول:
رانژه بستگی به فعالیت مرکز مخابراتت داره ممکنه فردا یا پس فردا یا حداکثر تا شنبه طول بکشه بستگی به مرکز مخابراتت داره...
اطلاع ندارم .زیاد طول نمیکشه اون فوقش یکی دو روز
توی قسمت ترافیک مصرفی اونجا که نوشته مصرف دوره زیرش نوشته ترافیک اضافه شده : ( 3072MB )3GBنقل قول:
فکر کنم منظور شما اینه که از ساعت 2 به وقت قدیم (ساعت 1 جدید ) تا ساعت 7 قدیم (6 جدید) دانلود کنیم یعنی مجوریم برای احتیاط فقط 5 ساعت دانلود کنیم.نقل قول:
من که ریسک نمیکنم یک ساعت دانلود مساوی 200 مگه...
مواظب باشید به هوای یکی دو ساعت اضافه دانلود کردن کلاه سرتون نره.
ای بابا خوب توی میزان مصرف نگاه کنید هر وقت دانلود رایگان حساب کرد از همون موقع شروع کنید به دانلود.....نقل قول:
منم این احتمال رو میدم. توصیه ام اینه که از ورژن اینترنت سکیوریتی 2009 استفاده کنید که مشکلی نداره ورژن 2010 هنوز کامل نشده و ممکنه انواع و اقسام ارور ها و مشکلات عجیب غریب رو بوجود بیاره.نقل قول:
خب شاید الان ساعت رو درست نکنند و تنظیم ساعت رو از فردا شب اعمال کنند. در واقع امشب شما ساعت 1 قدیم (12 جدید) میری میبینی بهت رایگان داده و دانلود میکنی اما یک دفعه فردا صبح که ساعت جدید رو توی سیستم اعمال میکنن می بینی ای دل غافل اون یه ساعت دانلود رو از ترافیکت کم کردند.نقل قول:
اين قسمت رو از كجا بايد ببينم ؟نقل قول:
الان 1 هفتست كه از تو سايت فرم پر كردم اما ميگن پورت خالي نداريم تو منطقه شما !
از دست سپنتا خسته شدم .
اگه كسي تو مركز عاطف ميخواد قراردادشو لغو كنه بهم بگه :21: