سلام دوستان تو انتخاب واحد این ترم، پروژه و کار آموزی رشته نرم افزار را انتخاب کردم پیرو درخواست های قبلی از شما دوستان عزیز لطفا کسی نمونه فرم گزارش کار پروژه و یا گزارش کار هفتگی کار آموزی پیام نور را اگر دارید لطفا اینجا برام قرار بدید.
Printable View
سلام دوستان تو انتخاب واحد این ترم، پروژه و کار آموزی رشته نرم افزار را انتخاب کردم پیرو درخواست های قبلی از شما دوستان عزیز لطفا کسی نمونه فرم گزارش کار پروژه و یا گزارش کار هفتگی کار آموزی پیام نور را اگر دارید لطفا اینجا برام قرار بدید.
بخشنامه /
اصلاح تعداد واحد برخی دروس از رشته های کارشناسی پیام نور / لیست دروس
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : دانشگاه پیام نور لیست اصلاح تعداد واحد برخی دروس رشته های کارشناسی را اعلام کرد / لیست دروس تغییر یافته
قرارداد بیمه حوادث برای کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور / دریافت شرایط و تعهدات
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور زیر نظر بیمه سینا می توانند از بیمه حوادث استفاده نمایند / دریافت اصل قرارداد فیمابین دانشگاه پیام نور و بیمه سینا
سلام
دوستان جواب نمونه سوالات زبان عمومی (90-89) و (91-90) رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : بخشنامه مربوط به برگزاری آزمون دروس بدون منبع قبل از شروع امتحانات پایان ترم پیام نور لغو گردید و اجرایی نخواهد شد.
سلام.من کارمند هستم و میخوام رشته علوم کامپیوتر پیام نور بخونم و میخوام کل دروس رو غیر حضوری بخونم.سوالم این هست که از چه کتاب ها و چجوری دروس پیام نور رو بخونم که معدل بالا کسب کنم؟ فوت های کوزه گری تحصیل در پیام نور رو عنوان کنید دعاگوتون خواهم بود. تشکر
ترم پیش رشته الهیات کتاب 400 صفحه کلام اسلامی 2 دو هفته قبل از امتحان اومد و این باعث شد خیلی از دانشجویان درس رو بیفتننقل قول:
سلام دوستان
بنده تمام واحدها را پاس کردم و الان میتونم برای نظام وظیفه از دانشگاه نامه بگیرم؟
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : اصغر ابوالحسنی ، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور ، حذف نمرات ردی دانشجویان دانشگاه پیام نور را ابلاغ کرد / اصلاح آیین نامه آموزشی پیام نور / بخشنامه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من نمرات تک درسم امد و در سیستم ثبت شد و امروز رفتم برتی تسویه حساب ولی بخاطر کامل نبودن مدارک.. نشد تسویه کنم
این قانون شامل من میشه یا خیر؟