والا من دو روز شده هرچی میزارم برای دانلود فرداش ک میبینم هیچی دانلود نکرده! :/نقل قول:
Printable View
والا من دو روز شده هرچی میزارم برای دانلود فرداش ک میبینم هیچی دانلود نکرده! :/نقل قول:
باید به فکر یک جایگزین باشم. دوستان در حال حاضر هیچ شرکتی با شبانه ی مناسب وجود نداره یعنی؟
در مورد شاتل، پارس آنلاین، آسیاتک میدونم که یا ندارن یا به شدت محدود هستن
های وب هم که اینطوری شد!
احتمالا برم سمت پیشگامان، عصر تلکام یا داتک، تاپیک این سه تا شرکت زیاد فعال نیست که فکر کنم دلیلش کیفیتش بهترشون باشه!
کلا تجربه ثابت کرده که شرکت هرچی گمنام تر و با تبلیغات کمتر = کیفیت و خدمات بهتر
کلا اکثرا شبانشون داغونه و همگی مصرف منصفانه رو ایجاد کردن نهایتم بتونین شرکتی پیدا کنین شبی 2 3 گیگ دانلود کنی که اونم یه شب داغون یه شب درست . با این اوضاع پورتها تا بخوای عوض کنی باید یکی دو ماهی تو نوبت باشی .نقل قول:
کلا اکثرا شبانشون داغونه و همگی مصرف منصفانه رو ایجاد کردن نهایتم بتونین شرکتی پیدا کنین شبی 2 3 گیگ دانلود کنی که اونم یه شب داغون یه شب درست . با این اوضاع پورتها تا بخوای عوض کنی باید یکی دو ماهی تو نوبت باشی .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اولیه گجت های وب :
ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و اکسترکتش کنید :
در مسیر زیر قرار بدین :
C:\Users\hmd2lovely\AppData\Local\Application Data\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets
برنامه macro expert را از لینک زیر دانلود کنید و نصب کنید حتما از نسخه Macro.Expert.v3.4.9.Build.4474 استفاده کنید :
نحوه کرک کردن :
فایل زیر را دانلود کنید و در دسکتاپ اکسترکت کنید :
برنامه macro expert اجرا کنید بعد از اجرا سمت راست پایین قسمت tools را انتخاب کنید و بر روی backup or restore کلیک کنید در صفحه باز شده روی Restore کلیک کنید مسیر فولدر بالا رو که اکسترکت کردین بدین بهش . قسمت backup date and time را روی General بزارید و دکمه start را بزنید . برای اولین بار دکمه Ctrl+number pad 0 را بزنید . ازتون نام کاربری و پسورد سایت میخواد . برای دفعه های بعدی خود برنامه هر یک ربع به صورت اتومات مقادیر چک میکنه و اخرین فشفشه رو نشون میده در صورت نبود فشفشه اعلام میکنه فشفشه نیست .
کاملا حق با شماست ولی نه 100% لزوما 2 -3 گیگنقل قول:
بذارید من دقیقا پروسه این محدودیت رو توضیح بدم تا برسم به مشکلتون . چون خودم شب به شب کاملا مشاهده میکردم این عملشونو .نقل قول:
تا یکی دو هفته بعد عید سرعت شبانه مثل روز بود . (من مشهدم و قطعا از جاهای دیگه خبر ندارم) یعنی روز هر چقد میگرفتی با اندکی افت سرعت (حدود 100 تا) شب هم همون سرعتو میگرفتی .
از نیمه دوم فروردین سیاست محدودیت رو اعمال کردن . بطوریکه وقتی تایم رایگان شروع میشد (اگه از قبل ساعت رایگان شروع به دانلود میکردی) خیلی شیک معلوم میشد که سرعتت میاد روی سرعت اسمی .
دیگه اکثرا نمیتونستن بیشتر از 2 3 گیگ با هر خط و پهنای باندی که داشتن بگیرن . اون عده محدود که میگرفتن بنده میدونم از چه ترفندی استفاده میکردن . چون خودم هم استفاده میکردم .
از هفته پیش این سیاست رو یه لول بردن بالا . بطوریکه با شروع تایم رایگان مودم یه ریست میشه و با آی پی جدید شروع به دانلود میکنه . (به همین دلیل هست که شما هیچی دانلود نکردید . چون از سایت هایی دانلود میکردید که به تغییر آی پی حساس بودن .) برای حل مشکلتونم بگم که باید از سایت هایی دانلود کنید که به تغییر آی پی حساس نیستند .
متأسفم برای این شرکت که با وجود اینکه مشتری های بسیار زیادی امسال جذب کرد ، بجای پیشرفت در کیفیت سرویس دهی و خدمات به فکر پسرفت و اعمال همه نوع محدودیت برای کاربران هستن . روز به روز پینگ بدتر و بدتر ، شب به شب محدودیت ها بیشتر و بیشتر . اینست شعار جدید بای وب .
قطعا هیچ شرکتی دوست نداره با ایجاد محدودیت کاربران خودش رو از دست بده! اما در نظر داشته باشید شرکت که به شما سرعت بالا میداد در روز مثلا 1 مگ میخریدی و بهت 4مگ میداد داشت بهت لطف میگرد مگر نه طبق مصوبه سازمان باید برای شما ضریب شیرینگ یک به هشت هم اعمال کنه و سرعت دانلود شما باید 1024 تقسیم بر 8 برای تبدیل بایت به بیت و یک تقسیم بر هشت دیگه برای اعمال شیرینگ باشه که میشه حول و هوش 16 کیلوبایت بر ثاینه که به شما سرعت 400 میداده !نقل قول:
اگر قرار باشه همه در ساعت رایگان با سرعت 400 دانلود کنند نیاز به اضافه کردن پهنای باند زیادی هست تا شبکه بکشه و جوابگو باشه که اضافه کردن پهنای باند هم داستانی داره واسه خودش
اما به نظر من هدف اینها سوق دادن کاربرا به استفاده از فشفشه هست .نه استفاده از دانلود شبانه .
یک حساب سر انگشتی ساده میگه فشفشه با صرفه تر از هزاران دانلود شبانه رایگان هست چرا؟
فرض کنید ساعات دانلود شبانه از ساعت 2 تا 8 باشه حداکثر سرعت دانلود هم 200 مثل اکثر شرکت های ارائه دهنده اینترنت (آسیاتک شاتل و...) در هر ثاینه 200 کیلوبایت هر دقیقه 12 مگابایت و هر ساعت 720 مگابایت دانلود دارید یعنی شبی چهار گیگ یعنی ماهی 120 گیگ با فرض روشن بودن سیستم در این ساعات مصرف حدود 300 کیلو وات ساعت با قیمت متوسط کیلوات ساعتی 150 تومان میشه 50 هزار تومان هزینه اصتحکاک کامپیوتر فرض کنید ماهی 10 هزار تومان هزینه سرویس فوق از اکثر سرویس دهنده ها ماهی حدقل 40 هزار تومان- هزینه برق مودم- هزینه اصتجکاک روشن بودن 24 ساعته مودم و....حدود ماهی 130 تا 140 هزار هزار این حجم دانلود هزینه دارد.یکسری هزینه هاش مخفی هست خوب
با فشفشه 40 گیگ 30 هزار تومانی های وب می تونی با 110 هزار تومان 160 گیگ دانلود کنی شب هم منتظر نمانی
پاک شود مرسی
شما یه شرکت نام ببر که به شما سرعت قانونی بده . این قانون قطعا مصوب برای سرویس های نامحدود هست نه سرویس هایی که قیمت هر گیگش ۴ هزار تومن ناقابل هست . وقتی همه شرکت ها دارن تو روز اجازه استفاده حداکثر از پهنای باند میدن که سود بیشتری کسب کنن من اسم این رو لطف نمیذارم . شما هم اگه بذاری کم لطفی کردی .نقل قول:
شما مثال از فشفشه زدید . بگم که خب معلومه این شرکت به دنبال جایگزینی فشفشه بجای شبانه هست . اصن اگه نباشه باید تعجب کرد . چون براش سود هنگفتی داری . میگید فشفشه بصرفه تر از شبانس . خب دوست محترم کسی که سرویس شبانه دار برمیداره بنظرت بفکر استفاده از فشفشست ؟!