پینگ و سرعت فعلا خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ و سرعت فعلا خوبه
چه سرویسی استفاده میکنی دادا؟نقل قول:
واسه من که باز هم ترکیده
هی میگن پهنای باند مخابرات میخواد بده
دیگه حالم از این جمله داره بهم میخوره
دوست عزیز نمیدونم نوسان داری یا در طول روز سرعتت افتضاح شده و اینکه از کینقل قول:
چون منم از اول رمضان نوسان داشتم و سرعت شبانه به 5 هم نمیرسید ولی درست شده الان
البته شبانه همچنان افتضاحه :41:
نقل قول:
10 دقیقه مونده به 8 ؟
خوب دانلود رایگان که 1 تا 6 صبح هست و در برخی مناطق 12:30 تا 7 صبح
اونوقت 30 مگابایت دانلود رایگان حساب شده ؟ فکر کنم 30 مگابایت از حجمت کم شده درسته ؟
والا سرعت من هم گاهی اوقات ریپ میزنه اما اغلب بالای 70 ست اما پینگم افتضاح یعنی باورکن من با گوگل 160 با یاهو 140 و با تست سرعت 110 هم میرفت اما الان بهترین حالت 280 :2:نقل قول:
فکر کنم واسه استان فارس بد نباشه تو تاپیکش که خوندم استان فارسی ها مثل اینکه راضی بودن باید یه تستی بکنم ببینم چه جوریه اگه خوب نبود که بر میگردم همین جانقل قول:
نقل قول:
2- یعنی میشه از کسایی که توی اون محل هستند پرسید؟شما خبر ندارید واسه اون محل ( حدود تهران کلینیک) چی خوبه؟
+ من اصفهان صبا دارم و راضی ام فقط این ریز مصرفش که با 12 ساعت تاخیر توی سایت کیلوبایت باقی مانده رو میزنه خیلی رو اعصابه چندین بار پنجشنبه عصر ها منو بد بخت کرده - کلا نمی دونم احساس می کنم زود ترافیکم تموم میشه نسبت به قبل ماله سایت هاس؟؟ سیستم ها عوض شده؟
3- تعرفه ها رو کجا می شه دید؟
4- ختما مودم خودشون رو باید بگیرم؟؟
5- این پینگ چیه؟
مرسی که تحمل می کنید
سلام حامدنقل قول:
عکس میذارم بدون توضیح
شرمنده من تبریز هستمنقل قول:
از دوستان تهرانی بپرس
راستی دووستان mtu مودم شما رو چنده ؟
مخصوصا دوستان تبریز بگند
تست ساعت 4:50
شبی که گذشت دانلود خوبی تونستیم انجام بدیم و سرعت خیلی خوب بود
جمع تبادل اطلاعات ما روی هم شد 2150 مگابایت
از ساعت 12:30 تا 7
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------
نه دیگه باگ ندارهنقل قول:
شما تا 10 دقیقه به 8 حدود 321 دقیقه کانکت بودی چیزی نزدیک به 5 ساعت و نیماین ترافیک رایگان هم که حساب شده برای ساعت قبل از 6 بوده
دیشب افتضاح بود . کلاً زیر 600 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
حامد جون مگه ترفند تا ساعت 6:59 نیست ؟ تازه اگر هم دی سی نشیم از 6به بعد رو کم می کنه . پس اینجا چه طوری پیوسته تا 7:52 وصل بوده و جز 0.04 بقیه رو رایگان انداخته ؟!