سرعت هم ديشب با 512 حدود 10-15 بود........روز هاي قبلي بهتر بود سرعتمنقل قول:
جا به جا فرق داره پس حسرت نخورين
Printable View
سرعت هم ديشب با 512 حدود 10-15 بود........روز هاي قبلي بهتر بود سرعتمنقل قول:
جا به جا فرق داره پس حسرت نخورين
معلوم نیست دارن چی کار میکنن من هم تو تهران و هم کرج مبین استفاده می کنم . تو هر دوتا شهر مشکل قعطی زیاد شده .
سلام به همگی
دوستان پینگ بالای مبین نت رو نمیشه هیچ جوره کم کرد،هیچ راه حل عملی نداره،گرفتن آی پی استاتیک و ثابت کمکی تو کم کردن پینگ نمی کنه؟
نه دوست عزیز من مبین نت هم دارم. 1مگ. افتضاحه. پینگ 450.
اگر PCM یا فیبر نوری نیستید ADSL بگیرید. من پینگم در حال حاضر 144 هست.
متاسفانه pcm هستش،با اینکه 2mg دارم اما پینگش خنده داره حتی بیشتر از 512 که داشتم ،انگار ضریب اشتراک و تقسیم پهنای باند پینگ رو هم شامل می شه.کاش حداقل این پیغامو نمیداد
request timed out
جایی خوندم که مربوط به firewall وفعال بودنه آنتی ویروس هم ممکنه باشه ،تنظیمات مودم رو هم دستکاری کردم اما مشکل اساسی تر از ایناس.تقریبا تمام isp ها پینگشون بالاس.فک کردم آی پی ثابت شاید بهترش کنه که تاثیری نداره.
منم ديشب دو گيگ دانلود داشتم, احتمالا واسه خيلي ها قطع بوده ديشب كه سرعت ما خوب بوده, يا واقعا داشتن تعمير ميكردن كه سرويس ها بهتر بشه !
من يه مشكل اساسي دارم, شب ها اگه يه فايل بزارم دانلود شه سرعت پاييني ميده و در نهايت 30-40 ولي وقتي 5-6 تا فايل رو ميزارم 126 ثابت ميده !
از سرور هايي هم كه دانلود ميكنم نيست, چون لينك مستقيم و مديافاير و آپلودباز هستن. ولي در ساعات روزانه از همين سرورها با سرعت كامل دانلود ميكنم.
الان دقیقا سه روزه که مبین دزد یک دقیقه وصله، یک دقیقه قطعه.
دوستان خواهش میکنم وجدانا کسی رو راهنمایی و ترغیب برای خرید سرویس از این شرکت دزد و کلاه بردار نکنید. من نمیدونم دوستانی که وارد این تاپیک میشن و حجم این تاپیک رو میبینند با خودشون فکر نمیکنن که اگر این شرکت کارش خوبه پس چرا اینهمه صفحه تاپیک داره؟ چرا هر روز چند صفحه به صفحات این تاپیک اضافه میشه؟ خواهش میکنم حداقل ده صفحه ی این تاپیک رو بخونید بعد تصمیم بگیرید برای خرید. از ساعت 11 دیشب تا همین الان سرویس مبین بلا استفاده است و هیچ توجیهی براش وجود نداره. خواهش میکنم بیشتر فکر کنید.
متاسفانه شرکت داتک مودم منو برای تبدیل پشتیبانی نمیکنه وگر نه همین امروز داتکی میشدم .
دوست نازنین من این موردو کاملا فراموش کن. حدود دو ساله که مبین دارم و هیچ مورد مثبتی در روند فعالیتهاش دیده نشده (البته اگه فارسی شدن نصفه نیمه ی کنترل حساب رو فعالیت مثبت به حساب بیاریم خب این هست )نقل قول:
يا واقعا داشتن تعمير ميكردن كه سرويس ها بهتر بشه !
سلام
گوش شیطون کر، هفت قرآن به میون، مث این که تهران درست شد! :دی
با 5 تا آنتن - 1 مگابیت - سرعت بین 110 تا 130 متغیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]