دوستان من اگه بخوام یک دکل دیگه بگیرم برای وایمکسم کسی بهم میگه چه جوریه؟سرعت 128 خیلی نوسانات داره یهو میده 20 یهو 18 یهو 17 و 15 و حتی 5 و 11 چی کار کنم؟
Printable View
دوستان من اگه بخوام یک دکل دیگه بگیرم برای وایمکسم کسی بهم میگه چه جوریه؟سرعت 128 خیلی نوسانات داره یهو میده 20 یهو 18 یهو 17 و 15 و حتی 5 و 11 چی کار کنم؟
دوست عزیز این نوسان عادی هست و میشه گفت برای بیشتر کاربر ها سرعت ها همراه با نوسان هستنقل قول:
دکل هم بستگی به منطقه خودتون داره که ببینید چند تا دکل توی منطقه شما هست مثلا توی منطقه من 2 تا دکل هست ولی توی بعضی جا ها یک دکل بیشتر وجود نداره
و سوئیچ هم اتومات انجام میشه نمیشه به هر دکلی که بخوایم وصل بشیم
ولی در کل نوسان سرعتی که شما میگی یه چیز عادی هست و مشکل خاصی حساب نمیشه
دوستان من سرعت 1 مگ رو تایید کرد و گفت براتون کاراشو انجام دادم بعد گفتم نیاز هست الان برم تو کنترل پنل عوض کنم یادم نیست هول شدم گفت برو یا نرو رو ؟چی کار کنم؟ D:
ممنون میشم اگه باید برم رو کنترل پنل بگید کجاش برم و چه جوری تغییر بدم
دوستان فقط یک سوال دیگه (شرمنده اینقد اذیتتون کردم)
من عادت دارم همیشه پول رو دقیقا ساعت 12 شب 31 که میشه یکم(اینجوری گفتم متوجه شید)((جسارت نباشه البته)) بریزم این ماه میخوام تغیر سرعت بدم زودتر بریزم یا فرقی نمیکنه همون موقع بریزم:n16:
شما برو توی کنترل پنل کاربریتنقل قول:
بعد برو قسمت تغییر تعرفه که مشخص کردم برات
بعد انتقال به یک طرح تعرفه دیگر رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قسمت پهنای باند سرعت 1 مگابایت رو انتخاب کن
و از قسمت تعرفه های موجود هر تعرفه ای رو که دوست داری انتخاب کن 6 گیگ --- 3 گیگ --- نامحدود یا هرچی که خودت میخوای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکل خاصی نیست
ولی من خودم همیشه برای اطمینان و اینکه سیستمشون قاطی نکنه ساعت 11:45 دقیقه حساب رو شارژ میکنم و تا ساعت 12:45 مودم رو خاموش میکنم که حساب و اکانتم رو شارژ کنن بعدش راحت استفاده میکنم
من گیج شدم اقا!
الان زنگ زدم میگه نیاز نیست تغییر بدید چیزی رو!(رفتم دیدم فقط زده 128 کیلوبایت)
حالا موندم اشتباه گفته یا نگفته؟
دوستان من قبل از شارژ کردن تغییر بدم یا بعد از شارژ کردن؟"اصلان نیازی هست"(الان چون نشد یعنی هیچ گزینه ای جز 128 نبود)
دوستان ایرانسل رو پیشنهاد می کنید یا مبین نت ؟
نقل قول:
به نظر من، همیشه یه روز مونده به تموم شدن شارژ ماهانه، اول برید تعرفه رو تغییر بدید، بعد اس می ده که:
تعرفه تون تغییر کرده
حالا .... ریال واریز کنید تا بعد از پایان طرح فعلی، اون جدیده اعمال بشه
بعد پولو بریزید
البته فرقی نداره، می تونید اول پولو بریزید، بعد تعرفه رو تغییر بدید
:n02:
فقط این رو من تجربه کردم:
یک بار که تعرفه رو به تعرفه ی مورد نظر تغییر دادید: دیگه هی دستکاریش نکنید !
صبر کنید، خودش به موقع اعمال می شه
:n01:
اینم من نفهمیدم!نقل قول:
اگه یه عکس بذارید، بهتره
مرتبه اول را خودشون تغییر میدن، شما فقط حسابت را شارژ کن سر موقع خودش تغییر میکنه. وقتی که جساب 1 مگت فعال شد از اون به بعد تمام تعرفه های بالای 128 را هم می تونی ببینی.نقل قول:
اقا چرا برا من سرعت دانلود هیچ نوسانی نداره و خیلی خوب دانلود میکنه٬ ولی صفحات وب اشک آدمو در کیاره تا لود شه .
مشکل چیه ؟
DNS گوگل هم ریختم ولی باز همونجوریه و خیلی از سایت ها رو اصلا باز نمیکنه .
لطفا راهنمایی .