بعد از اینکه فوت کردم دیگه نخوند تا الان 3 تا یو ام دی روش گزاشتم صدای چرخش درایو و جابجا شدن لنز میاد ولی از اجرا شدن خبری نیست لطفا کمک این psp داره از جلو چشم میوفته.نقل قول:
بعد از اینکه فوت کردم دیگه نخوند تا الان 3 تا یو ام دی روش گزاشتم صدای چرخش درایو و جابجا شدن لنز میاد ولی از اجرا شدن خبری نیست لطفا کمک این psp داره از جلو چشم میوفته.نقل قول:
ای بابا!!! من یو ام دی استفاده نکردم تا حالا اما تو درایورشو مثل کشو استفاده میکنم:31::31::31::31:
با تشکر از همتون که بهم کمک کردید. اول از همه بگم که دقیق یادم نیست ولی من یک software رو روش به روز کردم (اپگرید) کردم . و در ضمن میتونید بگید این UMD چی هست و چیکار میکنه . متشکر میشم. بیشتر راهنمایم کنید.
این umd هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بازیای psp روی این قرار داره + فیلم. اما به دلیل گرون بودن میان از این image میگیرن و میزارن تو اینترنت واسه دانلود.
که برای اجرای این image ها لازمه psp شما کپی خور بشه.
O.K؟
این بازی persona چطوریه؟ من که با هیچ کدوم از روشهای فیکس و پچ موفق به اجراش نشدم.....!!!!
Persona را ول کن، برو obscure را که جدیدا اومده بگیر، عجب گرافیکی هم داره. من که حسابی باهاش حال می کنم
سلام قیمت محافظ ال سی دی چجوریاست؟
منظورت همون برچسبه(همون پلاستیکه) هست؟ اگه اونه 2000 چوق.نقل قول:
سلام قیمت محافظ ال سی دی چجوریاست؟
اگه نه به من چه./
اونو هم دارم دانلود میکنم!!!!نقل قول:
Persona را ول کن، برو obscure را که جدیدا اومده بگیر، عجب گرافیکی هم داره. من که حسابی باهاش حال می کنم
میگم به نظر دوستان و علماء ممکنه سری ای که الان از PSP Go تو بازاره در حکم یا مثل PSP-1000 باشه که نسبت به سری های اصلاح شده و جدیدتر بهتر کپی خور میشه؟ اگه اینطور باشه بهتره تا PSP Go جدیدتزی نیومده بریم یکی بخریم...
البته فعلاً واقعاً ارزش 300 به بالا رو نداره...
دوستان نطر بدن لطفاً...