یعنی چی آقا ؟؟نقل قول:
به هر حال این دوستمون از الان خودشو واسه محدودیت آماده کنه.
تو دل مارو خالی نکنید !:n02:
قول میدم وقتی 3 گیگ گرفتم بعدش 2 شب دانلود نکنم :n02: !! خوبه ؟
Printable View
یعنی چی آقا ؟؟نقل قول:
به هر حال این دوستمون از الان خودشو واسه محدودیت آماده کنه.
تو دل مارو خالی نکنید !:n02:
قول میدم وقتی 3 گیگ گرفتم بعدش 2 شب دانلود نکنم :n02: !! خوبه ؟
آره شما بیا بقیه اش حله داداش :n02:نقل قول:
نه بابا بیا خدا بزرگه... بهنام هواتو داره دیگه (و ما نیز همچنین) :n06:نقل قول:
وضعیت پینگ (از گذرگاه انگلیس به آدرس 80.77.0.237):
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=345ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=321ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=335ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 321ms, Maximum = 345ms, Average = 333ms
پ.ن: گذرگاه هند پایداری بیشتر و پینگ کندتری داره اما گذرگاه انگلیس پایداری کمتر (پکیج لاست بالا) و پینگ سریع تری داره
با سلام خدمت دوستان
م از دیروز تاب حال نویز خطم بسیار نوستان داره. به طوری که از 110db تا 6db در عین واحد نوسان داره.چند بار زنگ زدم پشتیبانی. الان نویز ثابت شده و بهتر از قبل شده.فقط یک نکته و اون هم اینکه سرعت آپ شدن مودم قبلا 9333/1024 بود که الان به 8192/527 تغییر پیدا کرده.چرا؟؟ باید چی کار کنم که به حالت قبل برگرده.
بهترین حالت مودلاسیون مودم چیه؟؟
ممنون
منم از دیشب نویز خطم زیاد شده!! فکر میکردم مشکل از خودمه...با تمام بررسی هایی که کردم یه مقدار وضع رو بهتر کردم اما باز مشکل نویز پابرجا هست....نقل قول:
دیشب از بس لینک میرفت و میومد کلافم کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه هم مشکل نویز دارن؟
======
شما باید زنگ بزنی پشتیبانی دان استریمت رو همون 9مگ ببندن!ولی باز snr چون پایینه اذیت میکنه.
بهترین مودلاسیون adsl2+ هست.
سر خطتون چک کنید ببینید اونجا نویز بالاست یا خیر اگر بالا بود تماس بگیرید پشتیبانی اعلام کنید تا از مرکز چک کنند یا سرعت بسته شده روی خطتون را کم کنننقل قول:
سرعتی که توی اکانتینگ بسته میشه مهم هست البته به شرطی که سرعت روی خط هم بالا باشه.ممکنه توی اکانتینگ حداکثر سرعت را تنظیم نکرده باشند، سرعتتون کمتر باشه ولی نویزش کمتر باشه بهتره تا اینکه سرعتتون بیشتر باشه ولی نویز داشته باشید
احتمالا پشتیبانی کاهش داده برای افزایش کیفیت خطتون یا شاید هم به دلیل افتادن نویز روی خطتون سرعت ارتباط با DSLAM کاهش پیدا کرد
G.dmt
به تا پیک زیر مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان - DSL Mode: ADSL2+_AnnexM قرار داره.
قبلا که استفاده می کردم پارامتر های خط به صورت زیر بوده و dumeter حداکثر سرعت رو 8.1 مگ نشون می داد و سرعت مودم روی 9333/1024
SNR margin Upstream : 10 db
Line Attenuation Upstream : 19 db
SNR margin Downstream : 24 db
Line Attenuation Downstream : 32 db
و الان که مودم روی 8192/527 هست و حداکثر سرعتی که موقع دانلود DUmeter نشون میده 7.1 مگ هست پارامترها به صورت زیر هست
SNR margin Upstream : 30 db
Line Attenuation Upstream : 16 db
SNR margin Downstream : 27 db
Line Attenuation Downstream : 28 db
شما زنگ بزن پشتیبانی برات 9مگ ببندن...وضعیت خطت الان خیلی خوبه.نقل قول:
مگه خطم 8 مگ نیست؟چرا باید روی 9 مگ ببندن
الان وقتی روی 8192 ست کردم تقسیم بر 1024 میشه 8 مگ.پس چرا در عمل نمیشه با 8 مگ دانلود کرد؟
چون هر چی فاصله با مرکز زیاد میشه از سرعت کاسته میشه.نقل قول:
برای این 9مگ میبندن که این کم شدن سرعت جبران بشه و سرعت اسمی(8مگ) رو بهت بده...
الان با اینکه
نویز خطم مثل همون چیزی که قبلا گذاشتم ، ولی باز هم چند بار قطعی داشتم.چرا آخه اینجوری شده؟؟
دوستان یه سوال فنی
با روزی 2 تا 3 ساعت وبگردی چقدر ترافیک مصرف میشه ؟؟
من قبلا اندیشه محدود داشتم ولی ترافیکم زود تموم میشد
نمیدونم مشکل اندیشه بود یا وبگردی من ولی شارژم زود تموم میشد و خیلی رو اعصاب بود !!!!!
مثل اینکه مشکل نویز سراسری شده! :blink:نقل قول:
وضعیت حطت که عالیه..اگر قطعی داری مربوط به مرکز مخابراتی میشه که باید صبر کنی تا برطرف بشه.نقل قول:
عجب! مگه همچین چیزی میشه؟!نقل قول:
قبلش snr دانلود و اپلودت چند بود؟
مودمت چه مارکی هست؟
نمیدونم والا! توی این وضعیت همه چیز ممکنه!نقل قول:
Downstream که بالای 20 بود Upstream هم اگر اشتباه نکنم همین حدود بود.
D-Link
یه سوال فنی
شاتل سرور داخلی رو هم محدود میکنه ؟؟
یعنی بیش از اندازه از سرور داخلی دانلود کنی هم محدود میشی از سرور داخلی ؟؟؟
///
آرت 1 بعد از چقدر دانلود محدود میشه ؟؟
سرور خارجی
اره..تا یه ماه پیش داخلی رو محدود نمیکردن ولی اینم گرفتن محدود کردننقل قول:
دوستان سرعت دانلود تورنت شما رو چنده؟ من نامحدود 128 دارم به شکل افتضاحی سرعت پایینه
downloads.irنقل قول:
expressleech.com
و خیلی سایت های دیگه که لیچ تورنت می کنند
من ۸ مگ دارم بعضی مواقع تورنت هایی با سیدر بالا رو روی ۱۰ ک ب می گیره
با پارامتر های زیر یک دفعه چراغ ADSL شروع به چشمک زدن می کنه.
ممکنه مشکل از کجا باشه؟؟
SNR margin Upstream : 23 db
Line Attenuation Upstream : 17 db
SNR margin Downstream : 21 db
Line Attenuation Downstream : 29 db
وضعیت خطت خیلی عالیه ونباید مشکل ساز باشه!! من با شرایط بدتر از شما چراغم ثابت هست و مشکلی ندارم فعلا...نقل قول:
به پشتیبانی بگو برات یه بررسی بکنه....اگر مودم دیگری هم داری با اون هم تست کن.
مشکل به احتمال زیاد از مرکز مخابراتیت باشه که قطعی زیاد داره..
سرعت دانلود از سرورهای داخلی در حد دایل آپ! :thumbsdow جالبه که از سرورهای خارجی با سرعت 60 میگیره! اینطوری پیش بره آخر این دوره تخلیه میکنم. 3,500 هزینه سرویس رایگان (!) شبانه میگیرن هنوز یک منتی هم به سر آدم میگذارن :n21:
شاید هم مشکل از مودمت باشه. با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد همونطور که دوستمون گفت احتمالا مشکل از مرکز مخابراتیت باشهنقل قول:
این چرا باز اینجوری شد ؟ :n13:
کد:C:\Windows\system32>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=65ms TTL=60
Request timed out.
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=68ms TTL=60
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Minimum = 65ms, Maximum = 68ms, Average = 66ms
C:\Windows\system32>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=203ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=209ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Minimum = 203ms, Maximum = 209ms, Average = 206ms
نقل قول:
کلا این شاتل خیلی بی ثبات شده! قبلا برای من توی روز تا 280 سرعت دانلود رو پر میکرد ولی الان از 180 بیشتر نمیره! پینگش هم بسیار متغییره یک دفعه زیر 200 میرسه دفعه دیگه دور و بر 400 میچرخه. پکیج لاستش هم که اصلا معلوم نیست از سرور هند بعضی اوقات نصف پکیج ها رد نمیشن بعضی اوقات همشون رد میشن!! اصن یک وضعیه که خودشون هم توش موندن!
محتوای مخفی: 1
مال من هم قطع و وصل میشه.نقل قول:
پکت لاست هم زیاد شده. :n30:
2 تا سوال
خط محدود و نامحدود 128 هر 2 روی 1024 بسته میشه ؟؟
یا محدود روی پورت بالاتری بسته میشه ؟؟
سوال دوم
خط 8 مگ هم ساعات رایگان داره ؟؟
دوستان قضیه این قطعی ها چیه ؟
بابا تو دانلود مشکل افتادیم . با توجه به نوع خاص دانلود :n02: قطعی ها باعث میشه نتونم دانلود کنم .
چیکار کنیم ؟
نویز مویز چیه دیگه ؟ تا حالا مشکل نداشتیم ؟
من قطعی ندارم...ولی در روز چندین بار با مشکل پکت لاست شدید مواجه میشم!!نقل قول:
الان وضعیت خوبه:
ولی تا یه ساعت دیگه معلوم نیست چه بلایی سر این شاتل میاد!! شل کن سفت کن داره |:
1. نامحدود رو معمولا 800 کیلوبیت الی 1مگ مبندن...محدودش هم بستگی به مرکزت داره...2400 بسته میشه.نقل قول:
2 تا سوال
خط محدود و نامحدود 128 هر 2 روی 1024 بسته میشه ؟؟
یا محدود روی پورت بالاتری بسته میشه ؟؟
سوال دوم
خط 8 مگ هم ساعات رایگان داره ؟؟
2. اره داره.
الان نمیدونم اوضاع شاتل داغون شدش خفن ها !!!
ترکید پوکید :دی
دوباره پوکید.
با DNS خود شاتل هم پکت لاس دارم::mellow::thumbsdow
با پشتیبانی شاتل تماس نگرفتین ؟
نگفتن مشکل از کجاست ؟!
نکنه دوباره مشکل از مودم منه :n08:
دیشب خواستم این شاهگوش رو دانلود کنم فکر کنم بالای 20 بار قطع میشد و بخاطر همین کارو خراب میکرد :دی
البته کپی رایت رو باید هزینشو از اون ویلا هایی که مهران مدیری به مردم قولشو داد و نداد بگیرن :دی
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
انشالله ایران هم طبقه گفته وزیر، توی دوره 100 روزه دوم 20 درصد کاهش قیمت و 100 درصد افزایش سرعت خواهیم داشت. انشالله که محقق بشه ما که از خدامونه :n01:
تجربه نشون داده که هرگاه وزیر ارتباطات در این مملکت در مورد افزایش پهنای باند و.... حرف زده نه تنها وضع بهتر نشده بلکه از وضعیت فعلی هم بدتر شده. |:
کلا عملکردشون معکوس هست.
حالا ما این دوره 100 روزه دوم رو هم تحمل میکنیم تا ببینیم چه میکنن!! تا الان که گل کاشتند با این همه اختلال و افت سرعت و تایم اوت هایی که در این دو سه هفته شاهدش بودیم و هستیم...
آقا من الان نامحدود مخابرات دارم ا مگ نامحدود حدودا 8 گبگ در روز به کله بذارم دانلود می کنه آیا به نظرتون بهتره که من بیام شاتل بگیرم؟ سرعتش خوبه قعطی هم نداره ولی باید 24 ساعت مدام دانلود کنه تا بتونه 8 گیگ رو دانلود کنه من با شاتل چقدر می تونم ساعت رایگان دانلود کنم این داستان محدود شدن اینا چی هست با تشکر
بچه ها های وب یا آسیاتک؟ دانلود رایگان شبانه نمیخوام فقط میخوام سرعت تو روز زیاد باشه و قطعی اینا کم داشته باشه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
اسیاتک سرعت خوبی بهت میتونه بده.(زمانی که من داشتم اینترانت بیشتر بهم میداد تا اینترنت/سرعت سرور خارجی 120 بود ولی سرور داخلی 700 بود.!)نقل قول:
ولی این مسئله سرعت, با اکانت ایران قابل حل هست.
========
های وب هم اخیرا وضعیت پایداری نداره...
==========
شما اگر سرعت بالا و بدون قطعی در روز میخوای شاتل بهترین گزینه هست.
آسیاتک روی شبانش اصلا حساب باز نکن.خیلی خرابه.ممکنه تو روز خوب باشه ولی شبانه نهنقل قول: