سلام . دوستان مخابراتی میشه توضیح بدید فرمت جدید پسورد های مخابرات در پنل چطوری شده ؟
مثلا اگر شماره تلفن 38123456 باشه . username و password الان چطور هست ؟!
:n24:
Printable View
سلام . دوستان مخابراتی میشه توضیح بدید فرمت جدید پسورد های مخابرات در پنل چطوری شده ؟
مثلا اگر شماره تلفن 38123456 باشه . username و password الان چطور هست ؟!
:n24:
قدیم که اینجوری بود:نقل قول:
8314321012
4321012
الآنم همینع احتمالا فقط یه سه اضافه شده به شماره تلفن
کد شهرم 83
یعنی مخابرات بهتره از بقیه؟نقل قول:
قبلا دوبار هربار به مدت یه سال مخابرات نامحدود داشتم، خاطره خوبی ندارم ازش :))))
قطعی و ارورو پشتیبانی مزخرف و ... هنوزم همینه؟
من از وایرلس حسابگر راضیم 10 گیگ شبانه :n10:.من که نیازم شبی 3تا 4 گیگه کارم راه میندازه البته از طرح های جدیدش خبر ندارم:n02:نقل قول:
من شبی 1 گیگ هم راضی ام(البته تو این شرایط)!!شما 10 گیگ دانلود شبانه میکنی!نقل قول:
میخوام از اول شکایت ثبت کنم اجازه نمیده!!!!!میگه تکراریه!:n27:یعنی الان چه کنم با این کیفیت عالی!:n38:
خدایی کسایی که مشکل شبانه دارن و نمیخان شکایت کنن از طریق ایمیل زیر یه متن به این صورت که شبانه مخابرات کرمانشاه مشکل داره و شکایت هم کردیم ولی پاسخی نگرفتیم و پولی که میدیم حرام میشه و کیفیت خاصی نداره، ارسال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت بعدی هم ثبت کردم!ببینیم چه میشه!داخل متن هم بیشتر روی دانلود شبانه تاکید کردم.:n29:
داداش وایرلس حسابگر داری شما؟؟؟؟نقل قول:
خوب منم خواستم بگیرم شبانه رایگانش رو برداشته حسابگر چجور داری رایگان میگیری ؟؟؟؟ خود شرکت گفت برداشته رایگان رو
یه سئوال!این های وب 2 مگ 2گیگ حجم 12 تومن ،دانلود شبانه رایگان داره؟؟محدود نمیشه؟؟
فکر کنم عکس بیشتر سوالات جواب بده مشکلی بود در خدمتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا ثبت نام کنیم؟؟داخل سایت غیرفعاله!!نقل قول: