از آخر اول شدیم :27:
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
Printable View
از آخر اول شدیم :27:
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
ممنون.نقل قول:
اما این ، فقط یه میانگین 30 روزه از SpeedTest هستش.
امار درست تر همینه به نظرم وگرنه بخوایم به امار های جهانی و رسمی نگاه کنیم سرعتی رو که بعد از اعمال محدودیت داخلی میدن نمینویسن (128 واسه کاربر خانگی)... :41:نقل قول:
چند شب پیش رفتم خونه یکی از دوستان سرویس 512 آسیاتک داشت با سرعت بین 220 تا 240 دانلود میکرد منم یه مگ دزدآنلاین دارم سرعتم در روز بهترین حالتش بین 80 تا 120 هست یعنی حتی سرعت واقعی یک مگ هم ندارم حتی بعضی مواقع سرعت میاد روی 30 واقعا که مسخرست من اکانتم رو تموم کنم میرم از آسیاتک میگیرم اینا دیگه شورش رو دراوردن
نماینده آسیا تو شهر ما مکس نت که همه از دستش شاکی و دلخورن حال شهر شما رو نمیدونم؟؟؟نقل قول:
سلام
امروز (جمعه ها) زمان دانلود رایگان تا چند صبح هست ؟
مثل همیشه هست هیچ فرقی نداره...1 تا 6 صبح :20:نقل قول:
پس با این حساب ممکنه باگی هم داشته باشه
چون ترافیکمو چک کردم
ساعت 10 دقیقه مانده به 8 حدود 30 مگ ترافیک رایگان حساب شده برام
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم اگه بعنوان یه مبتدی ازم بپذیرید و راهنمایی کنید ممنون میشم
1- ترافیک یه دوره اگه بعد از پایان دوره (تاریخ) تموم نشده باشه میره برای دوره بعد؟ (توی نداگستر که دارم اینجوری نیست)
2- سرعتش نسبت به صبا نت و کلا چطوره؟
3- تعرفه هاش چحوریه پارس آن لاین؟؟
4- توی منطقه قائم مقام - مطهری (تهران کلینیک) هست؟ پره یا جا داره؟
5- من اصفهان نداگستر صبا نت دارم می خوام واسه تهران یه چیزی بگیرم چی پیشنهاد می دین : 1- وایمکس یا ای دی اس ال؟ 2- چه شرکتی --- ( دو تا سوال با توجه منطقه)
چون من مدام در حال رفت و آمدم و شاید بعضی وقتا تهران نباشم نمی دونم وایمکس بگیرم یا ای دس اس ال با مودم وایرلس ...نگرانم از وایمکس!!
مرسی خیلی ...
سلامنقل قول:
1- فکر کنم شرکتی نیست چنین روالید اشته باشه همشون میخورند
2- سرعتش بستگی به شانست داره کجا باشی
مثلا دوستم تو یزد میگه 30 تا 90 هست که رو 40 حساب میکنه
منم 2 روز هست گرفتم که امروز درست شده و 190 هست باید چند روزی کار کنم ببینم چجوریه
صبا هم همینطور بستگی به شهرت و منطقه داره
مثلا دوست من داشت سرعتش 240 بود با پینگ نزدیک 200
در اینصورت صبا بهتره
ولی بیشتر کاربران صبا راضی نیستند تو تبریز اینجوریه ظاهرا فقط
3- از گرانترینهای ایران شاید هم گرانترین
بقیه هم نمیدونم فقط میدونم وایمکس شدیدا قطعی و افت سرعت داره همین