.............
Printable View
.............
مقایسه ایراتسل با مبین نت در همه زمینه ها کار چندان درستی نیست همچنین شرکت هایی مثل آسیا تک ..... شاتل.......نقل قول:
چون ایرانسل فعلا خدماتشو فقط به بعضی از شهراهای بزرگ محدود کرده در حالی که مبین نت میخاد کل کشور رو پوشش بده
تا جایی که میدونم ایرانسل دانلود شبانه هم نداره
پس نسبت مشتری و کیفیت خدمات خیلی باهم فرق میکنن کنترل و راضی نگاه داشت این تعداد مشتری شاید براش راحتر هست ولی با این حال فکر نکنم این طور که شما میگید همه ازش راضی باشن
مبین نت رو از نظر کیفیت خدماتی باید با شرکتی مثل پارس آنلاین مقایسه کرد که کل کشور رو پوشش میده
مقایسه یه فروشگاه زنجیره ای بزرگ با یه فروشگاه کوچک فکر نکنم کار درستی باشه
مثل اینکه مبین نت دیروز داشته شبکه ش رو تعمییر می کرده که این همه قطعی داشته
اخه دیشب وضع دانلود خوب شده بود با سرویس 1 مگ نزدیک 2 گیگ دان داشتم:12:
نقل قول:
خیلی خوبه منم 2 مگ دارم امشب یه تستی میگیرم ببینم سرعت چقدر بهتر شده خبرشو میدم
سلام دوستان
به نظر شما کدام یک از مود های داخلی مبین نت قدرت آنتن دهیشون بالاتره؟
BM632W
SWC9200
DX350
اه...! دیشب گفتم سرعت دانلود بده دیگه واسه چی دانلود کنم... سیستم رو خاموش کردم! یعنی 2 گیگ از کف برفت؟؟؟ :19:نقل قول:
دوستان کسی از مودم داخلی تو یزد محدوده شهرک دانشگاه یا میدان نعل اسبی استفاده میکنه ؟؟؟؟ یه امار از وضع موجود بدین بهمون
شایدم سرعت خوبش بخاطر همین بودهنقل قول:
انگار خیلیا نبودن سرعت رفته بالا :31:
نقل قول:
من خودم هم dx350 هم bm632 رو تست کردم bm بدرد نمیخوره پایدار نیست هی میاد انتش هی می پره ولی من Dx دارمم راضیم ازش dx 2 تا ssid wifi داره که اون نداره البته چیزه خاصی هم نیست ,ولی امکانته دیگه انگار که 2تا کارت شبکه داری با 2تا اسم ولی قدرت dx عالیه ما طبقه 1 یم کلی هم ساختمونه جلومونه ولی 3تا چراغش روشنه البته بگم وسط منطقه پوشش داخلی هستم موفق باشید:20: