1. هر 2 محيطي هستن براي آنلاين بازي كردن و دانلود ! PlayStation Network براي PS3 و XBOX LIVE براي X360 !نقل قول:
2 . اگه كپي خور باشيد بله !
3 . خُب يه چرخ زدن ارزش بن شدن نداره چون اگه چيزي هم بخواي دانلود كني بايد پول بدي
1. هر 2 محيطي هستن براي آنلاين بازي كردن و دانلود ! PlayStation Network براي PS3 و XBOX LIVE براي X360 !نقل قول:
2 . اگه كپي خور باشيد بله !
3 . خُب يه چرخ زدن ارزش بن شدن نداره چون اگه چيزي هم بخواي دانلود كني بايد پول بدي
شبکه xbox اسمش xbl و شبکه ps اسمش psn هستنقل قول:
اگه دستگاه کپی خور شده باشه بله
منتظرم چیزی به نام LT باش :دی
چرا یه آپدیتی اومد بیرون حدود ده روز پیشا که من و بعضی از دوستان داریم ازش استفاده میکنیم و دیگه احتیاجی به دیسک اکتیو نداره . ولی non-stealth هست که زیاد فرقی هم با stealth های قبلی نداره چون دیدیم چه جماعتی بن شدن !نقل قول:
اگر دقت کنین متوجه میشین که من گفتم( هنوز اپدیت جدید مناسبی از طرف هکرها عرصه نشده) در این اپدیت هنوز خطر بن شدن هست باید منتطر LT باشیمنقل قول:
عزیزم شما اگر دستگاهت کپی خور نباشه باز هم خطر بن شدن وجود داره و اگر در ایران باشی دستت به هیچ جایی بند نیست ولی اگر خارج از ایران باشی میتونی بری شکایت کنی و هم خسارت بگیری هم کنسولت از بن در بیاد .نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟:19:نقل قول:
خوب در ایران من فکر نمی کنم کسی باشه که دستگاهش کپی خور نباشه.نقل قول:
پس باید بیخیال لایو بشی ، چونکه دستگاه های دستکاری نشده و بدونه هیچ گونه تخلف هم بن میشوند .نقل قول:
چرا بن ميشن اونم بدون دليل ! يه توضيح مختصر ميشه بدين .نقل قول:
به اشتباه ، بعدش شما میری جایی که کنسول رو خریدی یا نمایندگی ماکروسافت که توی هر شهری یه دونه هست و دستگاه رو میدی اونها بررسی میکنند اگر حق با شما باشه هم بهت جریمه میدن و هم از بن درت میارن ، جریمشم معمولا یه بازی هست یا یه قطعه ای که لازم داری . مثلا همسایه ما راک بند رو کامل گرفت .نقل قول: