این شاتل توی مشهد چرا اینجوریه !!!
هنوز نرسیده ، عرقم خشک نشده مجبور شدم ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم :n35:
من اندازه مو های سرم سرویس ADSL گرفتم بار اول که نیست ، پاسخگوهاشون از بس تعطیل هستن ، عقل مشتریشون رو هم در حد بز و خر و الاغ تصور میکنن .
دوشنبه پول سرویس و رانژه رو پرداخت کردم ، قراردادشون رو هم امضا کردم
حالا به ماند که بدون این که حرفی بزنن که مودم روخودت وصل میکنی و این مسئله ها پول بیشتر گرفتن ،
همه جا هزینه 13.800 هست اینا 30 تومن میگیرن که مثلا الکی مودم مشتری رو هم تنظیم میکنن ! گفتم بیخیال بذار خوشحال باشن دیگه با همین پول ، اعتراض نکردم
سه شنبه پیام اومد که درخواست رانژه به مخابرات ارسال شد ، دو ساعت بعدشم رانژه تموم شده بود و با تنظیم سرعت بالا روی خط ، تمام چراغ های مودم روشن شده بود و به صفحه اول شاتل ریدایرکت میشد مرورگر من .
طبق روال همیشگی من که بیشتر از 50 مرتبه ADSL گرفتم ، تماس گرفتم با شرکت که یوزر و پسورد بدن و من داخل مودم تنظیم کنم .
هیچی دیگه کارشناسشون گفت کار رانژه تموم نشده باید صبر کنید تا براتون SMS بیاد که سرویس راه اندازی شده !
از تعجب شاخ در آوردم ، گفتم مطمئنی که تموم نشده ، چراغ لینک ثابته ، گفت صبر کن پیام بیاد ، منم بیخیال شدم دیگه گفتم خب بلاخره کارشون رو انجام میدن و پیام میدن دیگه .
سرتون رو درد نیارم فرداش هم که زنگ زدم دقیقا همین حرف ها رو تحویلم دادن ، اوپراتورش فقط شماره خط رو نگاه میکرد و میگفت پیام سوم واست نیومده !! ...
از همه باحالتر گفتگو آنلاینی بود که با کارشناس تعطیلشون در گفتگو آنلاین داشتم ؛ گفتم من از روی خط رانژه شده و داخل شبکه خودتون گفتگو آنلاین زدم و قراره کی خط من رو وصل کنید .
یک هفته .... دو هفته ، تعارف نکنید یه موقع ، برگشته میگه معطل شدنت واسه شرکت قبلی و اینترنتی هست که داشتی !
میگم زمانی که اومدم ازتون سرویس گرفتم، خوبه که کارشناس های خرید شما تایید کردن خط کامل تخلیه و جمع آوری شده و چراغ مودم من هم خاموش بود .
هیچی دیگه بازم حرف خودشو تکرار میکرد انگار که شرکت قبلی نمیذاره خط من رانژه بشه ، درصورتی که خط من راه اندازی شده روی شاتل وصله و ریدایرکت میشه به سایت اونا
خلاصه از تعجب شاخ در آوردم توی این بیست سالی که ADSL گرفتم این اولین باری هست همیچین اتفاقی افتاده ، منم سریع فهمیدم این داستان سر دراز داره ،
رفتم شکایت ثبت کردم 195 ؛ که حداقل تاریخش رو بدونن
من موندم با این پرسنل با سواد و پاسخگوشون چطور مردم اینا رو به عنوان بهترین اوپراتور انتخاب کردن !
بی سواد محض هستن ، یه لیست گذاشتن جلوی دستشون تا میگی وصل نیست میگن SMS نیومده واست هنوز خخخخ
من موندم یه دونه اس ام اس چه ربطی به رویه کاری و نصب راه اندازی ADSL داره .
به کارشناس پشتیبانیشون گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست :n08:
احتمالا یک هفته از شروع سرویس نگذشته ، یک پینگ افتضاح میدن بهم و بعدم اراجیف تحویلم میدن که مشکل از ما نیست .
یک هفته نگذشته از سرویس دوباره باید برم تو کار تخلیه :n04: