استفاده از پروکسیفایر و اگر مشکل حل نشد کمبود پهنای باند چنین مشکلی را ایجاد کرده استنقل قول:
Printable View
استفاده از پروکسیفایر و اگر مشکل حل نشد کمبود پهنای باند چنین مشکلی را ایجاد کرده استنقل قول:
سرعت دانلودت از شاتل لند چطوره ؟ shatelland.comنقل قول:
اینو یادم رفت بگم چون سرویسی که گرفتی 512 هست پارس باید سرعت 64رو برای شما تضمین کنه نه 500چون قرارداد شما 512 هست و اگر از فردا هم 64 به شما بده اعتراضی نمی تونی انجام بدی طبق قراردادتنقل قول:
می تونه مشکل زیرساختی خود پارس باشه
یه سری موارد باهات چک می کنه اینو بگو که حتما برات ثبت خرابی انجام بده تا توسط بچه های فنی خط و مرکز مخابراتی شما چک بشه تا بهه جواب دقیقی برسی
منظور همون چیز پی ان هست؟نقل قول:
خوب اونجوری که سرعت داغون میشه
من نهواز پارس دارم و نه داشتم فقط خاستم اینو بگم آهای اونایی که تمدید کردین و الان از خوشحالی دارین بال در میارین اصلا شما 1 ساله تمدید کردی بعدش چی ?به بعدش فک کردی ,این طور که بوش میاد بزودی همه شرکتا به نوعی این کارو میکنن منتها با. روش های متفاوت ، اینم به کنار اون دوستایی هم که رفتن کار بسیار خوبی کردن اگه رفتن اونا نبود شما همین الان یا داشتی به پارس فهش میدادی یا این که میسوختی و میساختی یا این که جمع میکردی اینم بدونین در هر حالت باید اتحاد میداشتین و به کم راضی نمیشدین اینجوری پارس الان سود کرد عجیب !نقل قول:
به هرحال همگی موفق باشین:n16:
خیر با پروکسیفایر چندین ip و port امتحان کنید ببینید مشکل حل میشود یا نه(proxifier)نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین ip پورت رو از کجا بیارم؟نقل قول:
تو این سایت بازم نوسان بین 100 تا 220 داشتم ولی دیگه اینجا سرعتم مثل سافت 98 زیر 10 نمیامد یهویینقل قول:
یه سوال تو یه قسمت از سیم کشی داخل منزل از سیم تلفن استفاده نشده و به جاش سیم برق استفاده شده این میتونه علت باشه؟نقل قول:
مشکل از خود پارسه عزیز مننقل قول:
وقتی هم جاده خراب باشه شما لاستیکتو عوض نمی کنی مشکل از خود زیرساخت جاده ست...
صبح زود بعد ساعت 7 چک کن، اگر سرعتت خوب بود مرکز مخابراتتون شلوغه.نقل قول:
اون داستان می تونهباعث نویز شدید بشه و مشکلات عمده ای ایجاد کنهنقل قول:
شما قبل از اون سیم مودم رو وصل کن به جواب سوالت میرسی
بخاطر همین هم اول گفتم مودم بذار سرخط
به نظرتون تو isp ها کدوم یکی زیر ساختش بهتره؟نقل قول:
مخابرات چطوره چون میخوام عوض کنم isp رو
نه ربطی به سیم برق نداره اتفاقا سیم برق بهترهنقل قول:
ip و port از سایت های خارجی اگر درست نشد کمبود پهنای باند داره مرکزتون و از بس که بیشتر از حد مجاز یوزر گرفتن کشش نداره
مخابرات عالیه اصلا کمبود پهنای باند نداره بگو شبا همه بزارن رو دانلود اصلا روی کیفیتش تاثیر نداره فقطipهاش با هم فرق میکنن بعضیا خیلی بد و بعضیا سرعت تک کانکشنشون عالینقل قول:
مخابرات شدیدا به مرکز مخابراتی بستگی دارهنقل قول:
مثلا خود من یه خط هم از مخابرات دارم مشکلی نداره و 2مگی که گرفتم سرعت 250تا260رو راحت و در هر ساعتی از شبان هروز میده ولی دوستانی هم هستند که به شدت از مخابراتشون شاکی هستند
ولی شاتل میشه گفت کیفت قابل قبولی داره عیبی که داره شما رو محدود میکنه بیش از یه حد استفاده کنی (ساعات دانلود شبانه)
از دوستان من تعریف فن آوا هم شنیدم که خوبه
ولی این ماجرا کلای آزمون خطای خود فرده چون تجربه ها با هم خیلی تفات داره
من پروکسیفار رو با nexvpn که دارم استفاده میکنم آیا اینی که شما میگین یه چیز دیگست؟نقل قول:
کابل فشار قوی بکشه چطوره؟ اینترنت زیاد تر براش میاد :n02:نقل قول:
جدی میگم یه نفر بهم گفت سیم برق بزارید هم مقاومتش بیشتره و دیرتر خراب میشه هم کیفیت بالاتری دارهنقل قول:
مرکزی که اینترنت مارو میده مطمعنم که کاربراش زاده و اصلا پورت خالی ندارهنقل قول:
این ip پورت اگه میشه بهم بدین تست کنم
مخابرات یکم عقلشو به کار بندازه و شبانه 10مگو اضافه کنه میتونه بهترین شرکت باشه ولی متاسفانه شبانشو حذف کرد با اینکه مشکل پهنای باند نداشت و به راحتی میتونست 10مگ با شبانه رایگان بده نمیدونم دلیلش چی بود که شبانه 5و 10مگو برداشت اینا که اینترنتو نامحدود میگیرن تازه باید از خداشون باشه و با این کار مشتری جذب کنن ولی رفتن دنبال چیزایی که اصلا ربطی به اینترنت(موضوع اصلی) نداره مثلا سیم کارت و فلش و .... خوب اگه بجای اینا شبانه 10مگو اضافه کنن خیلی بیشتر میتونن مشتری جذب کنننقل قول:
از کجا بفهمیم شب حجم کم میکنه یا نه؟
یادداشت حجم قبل از ساعات رایگان (از پنل کاربری) و چک کردن حجمدر اولین ساعات اتمام بازه رایگاننقل قول:
اون سیم های تلفن رو کش دار و چند لایه آلومینیومی برای خنثی کردن نویز موثرند ولی در شرایطی که از کنار کابل برق رد نشه و چیزی روش نویز نندازه فکر نمیکنم تفاوتی بین سیم معمولی برق و سیم تلفن باشه البته باز هم سیم با هسته مسی بهتر از سیم افشانه فکر کنمنقل قول:
نه باو یه وقتی سیم برق نذاریدا..... سیم تلفن twisted pair هستش (فارسیشو خدایی نمیدونم... جفت پیچ پیچی؟؟؟ ) یعنی دو تا سیمه که دور هم پیچیده شده به خاطر همین میدان مغناطیسی خارجی روش اثر نمیذاره در نتیجه نویز نمیگیره.... ولی سیم برق اینجوری نیست!نقل قول:
من شنیدم اون زوج سیم های تابیده شده ( حال کردی ترجمه رو :n02:) واسه جلوگیری از خط رو خط شدن استفاده میشه :n09: و البته خنثی کردن نویز ولی اگه کسی مثل من مستقیم از دم در سیم بیاره بالا و کنار کابل برق هم نباشه مشکلی پیش نمیاد !نقل قول:
اگه مودم رو ببرم دم در دقیقا همین SNR رو میگیرم شاید در حد چند دهم بیشتر :n01:
منم وقتي آسانسور حركت ميكنه snr 10-12تا مياد پايين و باعث ميشه لينك بپره:n37:
نه بابا خط رو خطو فکر کنم بدتر کنه آخه سیما بدتر تو هم تو هم میشه!!! :n02:نقل قول:
کلا منم درست بلد نیستم :n02: ولی میدونم که سیم برق معمولی از میدان مغناطیسی خارجی تاثیر میگیره... ولی سیم تلفن اینجوری نیست(چون اثری که روی دو تا سیم گذاشته میشه متقارنه :n13:)....
حالا شاید یه چیزی بیاد رو سیم نویز بندازه... بعد از کجا معلوم اون نویز رو مودم نشون بده؟ چون ممکنه مدت زمانش خیلی کوتاه باشه.... :n26:
دوستان پارسی بی زحمت 2به بعد یه پینگ بگیرید با command prompt ببینید وضعیت پینگ و تایم اوت چطور؟ شاتل امشب ترکیده در تماس با پشتیبانی هم گفت زیرساخته
حدود یه ماهی هست از وقتی که سرعت شبانه اسمی شد پارس تغییراتی از جمله شیلترینگ هوشمند راه انداختنقل قول:
روی سرعت سرورهای داخلی بین 0 تا max نوسان شدید انداخت که میانگین سرعت حدود 30-40% سرعت max شد
راه درست کردنش هم استفاده از قندشکن بود اما با بلک لیست کردن سرورها این امکان هم بعد چند دقیقه از بین می رفت مگه اینکه مورم ریبوت بشه
پس این مشکل عجیب نیست. ما که رفتیم بقیه بمونند و قراردادهای بلند مدتشون :n39:
آقا من دیشب تست نکرده بودم... بچه ها مثکه پارس راستی راستی گوگولی مگولی فایبر شده!!!!!!!!!!!!!!:n19::n19::n19:
ساعت 2:15 شب ببین سرویس 512 از سرور خارجی چی کار داره میکنه!!!! :n20::n20::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود ساعت 1 تا 1:45 دقیقه پارس هم مشکل داشت! سرعت تک کانکشن به زیر 30 کیلو رسیده بود!نقل قول:
ما به زور 32تا کانکشن تازه رسیدیم به 100تا زیر سرعت نرمال....نقل قول:
تهران وضعیت خیلی داغونه...
نه بابا خوبه... مودمتو روشن خاموش کن شاید درست شد...نقل قول:
پ.ن: نکنه من VIP شدم! :n02:
پ.ن 2: سرعت تک کانکشن زیاد خوب نیست باید از تعداد کانکشن زیاد استفاده کنی... مال من حداکثر سرعت رو با حدود 35 کانکشن میده!
الان واقعا خوشحالی ؟ پارس آفلاین همه رو محدود کرده ما داریم خودمون رو به در و دیوار میزنیم بلکه این وضعیت عوض شه بعد این آقا خوشحالی میکنهنقل قول:
همینه که ایران هیچوقت آباد نمیشه . همه فکر خودشونن
:n08:نقل قول:
با دانلود شبانه میخوای ایرانو آباد کنی؟؟؟؟
سرعت من که داغونه از ساعت 1 ، معلوم نیست باز امشب چه خبر شده.
مخابرات و رایتل هم ترکیده پینگ 400به بالا....نقل قول:
این الان بده؟؟ باو گفتیم گوگل فایبر شوخی کردیم.... جدی جدی شما فکر کردی پارس آنلاین گوگل فایبره؟؟؟ :n02:نقل قول:
خدایی من خودمم گیج شدم دیگه :n13:نقل قول: