دوستان یکی میتونه لطف کنه بگه سرعت سرویس های 512 و 1 مگ چنده حدودا؟خطم تا 9 مگ جواب میده
Printable View
دوستان یکی میتونه لطف کنه بگه سرعت سرویس های 512 و 1 مگ چنده حدودا؟خطم تا 9 مگ جواب میده
بستگی به شانست داره. من بار اول که خطمو بستن روی 2مگ بستن. سرویسم 1 مگ بود. زنگ زدم پشتیبانی با هزار بدبختی و التماس روی 4مگ گذاشتن. وقتی هم که مشترک قدیمی شدم زنگ زدم روی 8مگ گذاشتن.نقل قول:
ولی داداش از من میشنوی های وب نگیر. من خودم بعد از 2 سال تخلیه کردم. پینگ واسه بازی آنلاین افتضاحه و شبانشم جدیدا محدود کرده. ولی اگه فشفشه بگیری واسه دانلود پولی حرف نداره.
باز امشب مسیر عمان ترکیده که همش تایم اوته.تا تو ایرانه پینگم 27ه ولی میره بیرون همش تایم اوته
دوستان نمیدونم امروز چی شد من snr روی 9 10 بود این دو سه روز بدون قطعی تا امروز استفاده میکردم از صبح یهو سرعت روی 6 مگ بود رفت روی هشت مگ . از وقتی اینجوری شد شروع کرد به قطع شدن . با اینکه باز سرعتم روی 6 مگ بردن بازم قطعی داشتم . مودم مستقیم به حط تلفن وصله مال مغازه است . نهایت فاصله سیمی که اومد تو مغازه تا جایی که جعبه تقسیم بیرون ساختمون فاصلش 100 متر . یعنی باز مشکل از خط منه ؟
دوست عزیز من 8 مگ دارم، 9 ماهه، 54 +4 تومن هم هزینه خود سرویس بود، در جواب شما، پینگ گیمینگ من + 600 در زمان شلوغ ( بعد از ظهر تا شب) و صبح هم حدود 400 که افتضاحه! ولی سرعت دانلود اوکیه! در جواب سوال شما، به غیر از سرور داخلی، نه نمیتونم! حتی یه بار شب، وارد سایت صداسیما شدم میخواستم شبکه 3 ببینم، کلا پشیمون شدمنقل قول:
اقا میخوام 256 بگیرم مطمعن هستید که تایم رایگان شبانش 220 تا سرعت داره ؟
محدودیت داره!
دوست عزیز های وب بخاطر داشتن مشترک زیاد و پهنای باند کم و استفاده کاربرا از فشفشه در طول شبانه روز تک کانکشن پایین و قطعی و پینگ بالا و تایم اوت داره، شرکت های دیگه پیک مصرف در تایم شبانه دارن اما های وب ۲۴ ساعته در پیک مصرف هستش و نه حاضرکاربر کمتر بگیره نه حاضره پورت کمتر اضافه کنه تو مراکز یا پهنای باند خارجی بیشتری بگیره نسبت به تعداد یوزرها و سرویسی که با قانون اجباری حداکثر باید بین هشت نفر شیر یا تقسیم بشه در مراکز و شهرهای شلوغ بین کاربران بیشتری تقسیم می کنه در نتیجه تک کانکشن میاد پا یین و نه میشه استریم کرد انلاین بازی کرد شرینگ استفاده کرد و ...فقط با ۳۲ تا کانکشن و دانلود منیجر میشه استفاده کرد وگرنه کیفیت نداره.نقل قول:
تو این دو سال این مشکل برای من بارها اتفاق افتاده گاهی تا ۱۰ روز اینطوری بوده بعدش درست شده. پشتیبانی جز اینکه ریت خط بالا پایین کنه و بگه فکس داری بیسیم داری..... کاره دیگه نمیتونه بکنه یکم صبر کنید خودش درست میشه این چیزا تو های وب عادیه منظورم همون کیفیت هستش.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرویس یک مگ ....سرعت روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اگه سرویسمو به 256 یا 512 تغییر بدم سرعت و پهنای باندم چقدر میشه؟ می خوام ببینم که تفاوتی تو پهنای باند سرویس یک مگ و 256 قائل هستن ؟! :n13:
نقل قول:
-سرویس 512 هم 4 مگ سرعت بهت میده منتهی تایم رایگانش سرعت اسمی رو میده ینی 64 کیلو.
-سرویس 256 هم 2 مگ.