سلام
چندتا ادکلن مردانه تلخ برای استفاده روزانه لطفا معرفی میکنید
ماندگاری بالا داشته باشه و برندی باشه بشه راحت پیدا کرد
قیمت هم 150 بیشتر نشه
اصلا شناختی از عطر ندارم لطفا عطرهای خاص و همه پسند بهم معرفی کنید
مرسی
Printable View
سلام
چندتا ادکلن مردانه تلخ برای استفاده روزانه لطفا معرفی میکنید
ماندگاری بالا داشته باشه و برندی باشه بشه راحت پیدا کرد
قیمت هم 150 بیشتر نشه
اصلا شناختی از عطر ندارم لطفا عطرهای خاص و همه پسند بهم معرفی کنید
مرسی
سلام با توجه به فصل پیش رو این تلخی باید با خنکی همراه باشه، که پیشنهاد میکنم این موارد رو که قبلا در یکی از پست هام در پاسخ به سوالی مشابه شما گذاشته بودم تست کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. Porsche Design Essence (پورشه دیزاین اسنس)
2.versace pour homme (ورساچه پور هوم)
3.dunhill black (دانهیل بلک)
4. bvlgari blv pour homme (بی وی ال گاری یا بولگاری بی ال وی پور هوم)
5. Hugo man (هوگو من)
البته به این لیست Lacost Essential روهم اضافه میکنم که صرف نظر از حدود 20 تومن افزایش قمت از اون قیمتی که شما مد نظر دارید، ارزش تست رو داره.
در مورد ماندگاری هم بین این عطرها پورشه ماندگاریش کمتر از بقیس.
سلام. دوستان نظرتون راجع به ادو تویلت Caron Pour Un Homme چیه؟
خیلی ها خیلی ازش خوب میگن، بعضی ها هم خیلی ازش بد میگن
نظر شما چیه؟
یک ادکلن عالی وکلاسیک که از تست زمان سربلندبیرون اومده. مدتی طول کشید تا تونستم باهاش رابطه برقرار کنم. ولی الان دوستش دارم.نقل قول:
سلام دوستان بااین ماده آشنایی دارید عایا؟ مشک رایحش شبیه اینه؟ چون اینا به اسم مشک معروفه. من تاحالا مشک رو به تنهایی استشمام نکردم ومخلوط با روایح دیگه بوده. این ماده صابون ماننده و بوی گرم وشیرین وصابونی ای داره تقریبا بوی عطر هایی که در گذشته اغلب در جانماز ها ومکان های زیارتی استفاده میشده
(یابه قول معروف اصطلاحی که من دوست ندارم درمورد عطری به کار ببرم، {عطر حرمی}:n23:) رو داره :
به نظرم بیش از حد کلاسیکه !نقل قول:
حتما تست کن چون احتمال اینکه خوشت نیاد زیاده
والا من نمیدونم این چیه :دینقل قول:
از کجا گرفتید؟:n09:
خب اخه عطر حرمی و اون عطر جانمازها که بوی گلاب میده! گلاب هم همون عطر گل رز (گل محمدی) هست دیگه :n39:
نه مشک با گلاب فرق داره :دی
اگه بدونید اینا چقد قدمت دارن سی سال پیش خدابیامرز پدربزگم ازاینا داشته توی جیبش:n09:نقل قول:
بوش شبیه گل نیست خیلی کم اونم رز نه گل محمدی (محمدی تیز تر و خیلی شیرین تره) رایحش تقریبا شبیه N5 از Chanel اگه تست داشتین منهای بوی لیموییش
الان بیشتر همجوارهای محترممون عرب ها ازاین ماده برای خوشبو شدن استفاده میکنن ورایحه ای نسبتا عربی داره.
من از اقوام گرفتم به هوای اینکه ببینم بوی مشک چطوریه چون اسمش تو مغازه هامشکه:n33:
جناب شریف عطار که بیشتر با مواد سازنده و روایحشون سر وکار دارن درمورد این ماده اطلاعی ندارن؟
امروز یه ورساچه پور هوم گرفتم
100 میل
واقعا بوی خوبی داری
ماندگاری خوب
کمی تلخ و فوق العاده سرد
قیمت هم 130 تومن
سلام دوستان
من یخورده دودل شدم دوباره
جناب ناظم عطر استامینو بلو رو به بنده پیشنهاد دادن.بنده خواستم بگیرم که بودجم یه مقداری افزایش پیدا کرد و به 200 رسید
میخواستم با این قیمت یه عطر بسیار خوشبو با پخش و ماندگاری بالا به بنده معرفی کنید(برای فصل بهار و تابستان)
قسمت بعدی سوالم مربوط به عطر استامینو است
به نظرتون با 100 تومن یک ادکلن اورجینال(مثلا کول واتر ) بهتره یا یک مشابه با کیفیت مثل استامینو؟