کسی میتونه بگه چرا پینگ من تو روز همیشه روی 46 هست اما شبا که رایگانه میره رو 600؟
سرعتم بخاطر همین پینگ بالا نابود میشه احتمالا
اگر کسی چیزی به فکرش میرسه راهنمایی کنه لطفا....
Printable View
کسی میتونه بگه چرا پینگ من تو روز همیشه روی 46 هست اما شبا که رایگانه میره رو 600؟
سرعتم بخاطر همین پینگ بالا نابود میشه احتمالا
اگر کسی چیزی به فکرش میرسه راهنمایی کنه لطفا....
دوست عزیزنقل قول:
جواب بسیار ساده هست
کمبود پهنای باند
فکر نمیکردم روی پینگ هم تاثیر بزارهنقل قول:
پس دلیل افت سرعت هم معلوم شد: محلمون بر اثر ازدحام مشترکین به ف...ک رفته
مرسی دوست عزیز
ارادتمندنقل قول:
پهنای باند که کم بیاد روی پینگ تاثیر میذاره .. حتی پینگ داخلی هم بالا میره و نوسان پیدا میکنه
مرکز مشترک مشکل داره کل اصفهان هم مشکل داره و درکل مملکت مشکل داره .اکثر مراکز اوج ساعات ترافیک اوضاعش خراب میشه
در روزنامه خبرگزاری اصفهان چند وقت پیش مطلبی زده بود که اصفهان رتبه 11 اینترنت داشت در کل کشور
شما ببینید اینترنت کل کشور داغونه دیگه 11 هم باشیم دیگه هیچی ...
حرفات همه حقیقته ( از نوع تلخ)نقل قول:
زنده باشی
با سلام من یک مودم zyxel -del 1202 T10B/B دارم که البته بعد از ثبت نام adsl 2020 شرکت مخابرات استان اصفهان به پیشنهاد خودشون برام نصب و راه اندازی کردند مشکل من اتصال به طرح ترافیک نا محدودی هست که خود مخابرات ارائه داده به اینصورت که بعد از عضویت می تونیم از سایت fileniko.com بدون محاسبه ترافیک (فقط از همین سایت) دانلود کنیم طبق آموزش هایی که این سایت گذاشته عمت کردم ولی نمیشه دانلود کرد. بعضی از تنظیمات مودم من با مودم zyxel توی آموزش فرق داره از طریق سایت خودشون مشکل رو توضیح دادم . بعد از یک ساعت باهام تماس گرفتن و گفتن مودم شما قدیمیه و نمیشه مودم رو یک ماه پیش آوردن و نصب کردن .
1--آیا این مودم قدیمیه؟ به من پیشنهاد مودم TP link دادن گفتن این مودمها این قابلیت رو دارند--- راستش من بودجه خرید مودم دیگه رو ندارم
2--ممکنه از تنظیمات این مودم اگاهی ندارن و منو سر کار گذاشتن؟ لینک خود سایت در مورد تنظیمات مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا دوستانی که اطلاعات در مورد مودم دارن کمک کنن-8700 تومان بابت این طرح پرداخت کردم ولی هیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یک مودم zyxel -del 1202 T10B/B دارم که البته بعد از ثبت نام adsl 2020 شرکت مخابرات استان اصفهان به پیشنهاد خودشون برام نصب و راه اندازی کردند مشکل من اتصال به طرح ترافیک نا محدودی هست که خود مخابرات ارائه داده به اینصورت که بعد از عضویت می تونیم از سایت fileniko.com بدون محاسبه ترافیک (فقط از همین سایت) دانلود کنیم طبق آموزش هایی که این سایت گذاشته عمت کردم ولی نمیشه دانلود کرد. بعضی از تنظیمات مودم من با مودم zyxel توی آموزش فرق داره از طریق سایت خودشون مشکل رو توضیح دادم . بعد از یک ساعت باهام تماس گرفتن و گفتن مودم شما قدیمیه و نمیشه مودم رو یک ماه پیش آوردن و نصب کردن .
1--آیا این مودم قدیمیه؟ به من پیشنهاد مودم TP link دادن گفتن این مودمها این قابلیت رو دارند--- راستش من بودجه خرید مودم دیگه رو ندارم
2--ممکنه از تنظیمات این مودم اگاهی ندارن و منو سر کار گذاشتن؟ لینک خود سایت در مورد تنظیمات مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا دوستانی که اطلاعات در مورد مودم دارن کمک کنن-8700 تومان بابت این طرح پرداخت کردم ولی هیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کم فروشی تو کل کشور بیخ پیدا کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم هست شک نکنید فقط اسمش را زیاد نمیبرند
وی افزود: از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
این طرح بی نهایت مخابرات اصفهان در راه این که پهنای باند نخواد از زیر ساخت بخرند امدن
دوتا سایت به صورت اینترنانت راه اندازی کرده مخابرات برجی 8 تومان هم میگیره برای این دو سایت
اخه یکی نیست بگه همه جا جهانی میشه شما دهکده جهانی را متروکه میکنید
اخه مگه ملت بازی و نرم افزار می خاند
به خدا من دو ماه دیگه دارم میرم امارت اونجا عموی بنده اینترنت 100 مگ گرفته حالا اینجا با فیبر دارند 2 مگ به من میدند با کلی قطعی همش هم میگنند
اخه شرکت های اینترنتی اینترنت نامحدود مثل ادم که نمیدن ولی یک چیزی میدن اخرش
اینا ادم نیستند و همون هم نمیدند انتخاب با ما باشه نه با اونا
نمیدونم تایم اوت تا چه حدش عادیه. من مثلا تو 5 دقیقه حدود 3-4 تا دارم.نقل قول:
- - - Updated - - -
نمیدونم تایم اوت تا چه حدش عادیه. من مثلا تو 5 دقیقه حدود 3-4 تا دارم.نقل قول:
همون موقع که داشتم پاسخ پست میذاشتم 3-4 دقیقه لود صفحه طول کشید در صورتی که پینگم این بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]