دوستان این نسخه HD بازی نسبت به نسخه ی PC چه قدر پیشرفت داشته؟؟؟
من 10 15 بار تو PC تمومش کردم و الان میخوام نسخه ی ایکس باکسم بخرم...
Printable View
دوستان این نسخه HD بازی نسبت به نسخه ی PC چه قدر پیشرفت داشته؟؟؟
من 10 15 بار تو PC تمومش کردم و الان میخوام نسخه ی ایکس باکسم بخرم...
فقط روزلیشن بالا رفته تغییر انچنانی نداره
ولی باز همین بالا رفتنه جذابیت گذشته رو دو چندان کرده
من که شنید م چند مرحلش سانسور شده ...
مثل باغ سالازار و چند جای سخت معماگونه دیگه....
درسته ؟
بهترین سری رزیدنت اویل به نظر من اول 4 بوده بعد 5 ، در ضمن دوستانی که اول 2 یا 3 رو بازی کردن و بعد 4 بازی بیشتر بشون چسبیده، کسانی که اول 4 رو بازی کردن و بعد بخوان 1-2-3 رو بازی کنن حال نمیکنن چون گرافیکش خیلی ضعیفه و به 4 عادت کردن برای همینه که اکثر دوستان میگن با 1-2-3 حال نکردن وگرنه خیلیا رو میشناسم که 1-2-3 بهترین بازی براشون بوده.
در ضمن نسخه 4 بازی رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم، من خودم 5 بار در حالت های مختلف تا آخر تموم کردم، دوستان اگه نسخه HD برای دانلود دیدین حتما معرفی کنید بدم نمیاد یه بار دیگه بازش کنم.
سلام من این بازیو از بیرون خریدم.مثل اینکه شبیه سازی شدس.یه نرم افزار mouse editor هم توش بود که قسمت راهنما تو اتوران باز نمیشد.تو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.اگه راه خاصی واسه اینجور بازیا بلدین یا با این نرم افزار آشنایی دارین لطفا بهم بگین.
نقل قول:
سلام
این بای رو با دسته بازی کنی بیشتر بهت حال میده، موس رو تو این بازی نرو سراغش چون شبیه سازی شده زیاد جالب نیست. با دسته خیلی خوبه.
در نسخه PS3 ظاهرا بازی رو کوتاه کردن !نقل قول:
من که شنید م چند مرحلش سانسور شده ...
مثل باغ سالازار و چند جای سخت معماگونه دیگه....
درسته ؟
حالا به نظر من مزخرف ترین نسخه ها همین 4 و 5 هست :دینقل قول:
بهترین سری رزیدنت اویل به نظر من اول 4 بوده بعد 5 ،
با سلام
یه جایی هست که چهار تا تبلو داریم
میگه باید طوری بچینیدشون تا اینکه تعداد افراد به دار آویخته شده شش نفر باشد.
من هرچی امتحان کردم نشد
لطفا راهنمایی کنید
من اونجایی گیررگردم که چهار تابلو هست که میگه باید طوری چیده بشن تا تعداد افراد به دار آویخته شده شش نفر باشد
ترتیبشون چه طوری باید باشه؟
ممنون میشم کمک کنید
باید از سمت چپ اینجوری باشه :نقل قول:
فرد زیر گیوتین
دو نفر که به دار اویخته شدن
دوباره فرد زیر گیوتین
دوباره هم دو نفری که به دار آویخته شدن
فک کنم میشه 1234
یا 2314
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشا چندتا نسخه داره این بازی؟
مکملارو میگم
از کجا میشه دانلود کرد؟
اگه تکراری بود ببخشید
چرا جواب درست حسابی بهم نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من با دسته نمیتونم.خیلی سخته.:41:
لطفا کمکم کنین.:11:
به نظر من :نقل قول:
بازی سوم شخص رو فقط باید با دسته بازی بکنی.
بازی اول شخص و استراتژی رو فقط باید با ماوس بازی بکنی.
نه شبیه سازی شده نیست ، اویل ۴ همین طوریه .نقل قول:
بعدش بهتره با دسته بازی کنیش نه ماوس !
این حرفا رو قبلا هم بهم گفتن.ولی مشکل اینه که نمیتونم.نقل قول:
من 7 یا 8 ساله اینجور بازیارو با موس بازی میکنم.
resident evil 5 رو هم با موس تموم کردم.
با دسته نمیتونم نشانه گیری کنم.فقط باهاش میتونم فوتبال و بازیای شمشیر و اینا رو بازی کنم.
با دسته که خیلی حالش بیشتره ....نقل قول:
من کال آف رو هم یه زمانی با دسته بازی میکردم ....
-----------------------------------------------------------------
بازی رزیدنت اویل چون که از روی کنسول که دسته هست برای pcپورت میشه ..... پس بهتره با دسته بازی بشه.چون که همه چیش برای دسته اپتیمایز شده ...
:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هی میگم نمیتونم شما هی میگین دسته.
منو باش دلم به کیا خوشه که یه روشی بهم یاد بدن.:29:
خوب این اعتراضتون رو باید به صورت رسمی به شرکت CAPCOM ارایه بدید ! چونکه اونها بازی رو اینطوری ساختند .نقل قول:
ولی اگر سیستمتون به اندازه کافی قوی هست ، اویل 4 Wii رو بخرید و با شبیه ساز دلفین بازیش کنید - این طوری میتونید از ماوس هم استفاده کنید - به راحتی .
مرسی سلیمان دمت گرم بدردم خورد :D
من فیلم شو دیدم فکر میکنم بازی شم با حال باشه نه:n13::n13::n13:
امکان ندارد که یک گیمر شاهکار استاد Shinji Mikami و بازی را که در سال ۲۰۰۵ یک شگفتی در سبک Survival horror بخاطر نیاورد و تا به حال آن را بازی نکرده باشد. به تازگی قرار است بازی Resident Evil 4 تحت عنوان Resident Evil 4 Ultimate HD Edition و با کیفیت HD و نرخ فریم ۶۰ در تاریخ ۲۸ فوریه برای PC منتشر شود. در ادامه می توانید تریلر معرفی این عنوان را مشاهده کرده و لذت ببرید. همچنین می توانید تریلر معرفی را با لینک مستقیم دانلود کنید.
شما می توانید سیستم مورد نیاز و پیشنهادی این بازی و تصاویری از آن را مشاهده کنید.
امروز اعلام شد که عنوان Resident Evil 4 Ultimate HD Edition در ماه آینده برای دانلود در Steam آماده خواهد بود.PC گیمر ها می توانند این بازی را با بالاترین کیفیت یعنی HD بازی کنند و با ۶۰ فریم بر ثانیه بازی کنند.این بازی هم اکنون برای پیش خرید در Steam آماده است.این پیش خرید به شما موسیقی ها و همچنین کتابی از این بازی را به شما ارائه خواهد داد.
Resident Evil 4 تمام جنبه های لازم برای بازی آنلاین را از جمله Steam Achievements، Steam Cloud، Steam Trading Cards، global leaderboards دارا می باشد.
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition در ۲۸ فوریه با قیمت ۱۹٫۹۹ دلار و یا ۱۹٫۹۹ یورو در دسترس خواهد بود.همچنین اطلاعاتی از سیستم مورد نیاز نیز منتشر شده است که می توانید آن ها را در زیر مشاهده کنید:
حداقل سیستم مورد نیاز:
Windows XP/ Vista، Windows 7، Windows 8
پردازنده: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better، AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
حافظه: ۲GB RAM / Hard Disk Space: 15 GB free hard drive space
کارت گرافیک: NVIDIA GeForce 8800GTS or better, ATI RadeonTM HD 4850 or better
DirectX: 9.0c or above / Sound: Standard audio device
سیستم پیشنهادی:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8
پردازنده: Intel CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
حافظه: ۴GB RAM / Hard Disk Space: 15 GB free hard drive space
کارت گرافیک:NVIDIA GeForce GTX 560 or better
همچنین تصاویری از این عنوان را می توانید در زیر مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:گیم فا
وستان سلام شرمنده که اینجا پست زدم راستیتش من بازی Resident Evil 4 را دوبله اش را دارم حالا هم Resident Evil 4 HD را دانلود کردم حالا می خوام فایل های تصویری و صوتی دوبله را کپی کنم تو نسخه HD فرمت فایل های HD هم (تصویریش) lfs و sfd هستش کلا می خوام بدونم هیچ مبدلی هست که بشه فایل های تصویری دوبله را به این فرمت ها تبدیل کرد یا نه؟ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه