مراسم چهلم مادر نرگس ، امروز بعد از نماز ظهر برگذار ميگردد با حضور خود مشت محكمي به دهان آقاي شوكت بزنيد
Printable View
مراسم چهلم مادر نرگس ، امروز بعد از نماز ظهر برگذار ميگردد با حضور خود مشت محكمي به دهان آقاي شوكت بزنيد
شركت نوكيا جهت رفاه مشتريان ايراني
گوشي جديدي عرضه نموده كه به هنگام تايپ اس ام اس
با فشار كليد 1 مينويسه " يه روز يه تركه"!
يه بنده خدا به سن بلوغ كه ميرسه، دم در مياره!
كي پست منو پاك كرده؟
هان؟
اگه جرات داري ... :evil:
تركه مي ره كلانتري مي گخ : قربان زنم گم شده !
افسره مي گه : مشخصاتش رو بگو .
تركه مي گه : يعني چي ؟
افسره مي گه : مثلا زن من 60 كيلو وزن داره قد بلنده موهاش طلائي .
تركه مي گه : زن من رو ولش كن . بريم زن تو رو پيدا كنيم !!
ترکه می خواسته آتش نشان بشه بهش میگن خوب حالا اگه جنگل آتیش گرفت و آب نداشتیم چی کار می کنیم ترکه میگه:تیمم می کنیم
شما مذكر هستيد يا مونث ؟
براي دانستن جواب پايين رو نگاه كنيد
.
.
.
.
.
.
اين پايينو كه نمي گم !!!
اگه عشق من تو نیستی
.
.
.
.
.
.
خوب حتما یکی دیگست
به بنده خدا خبر ميدن: بابا شدي! ميگه: پس به زنم نگيد ميخوام سورپرايزش كنم!
پسره به مامانش ميگه: نميدونستم که بابا اينقدر ترسوئه؟ مامانش ميگه: از كجا فهميدي عزيزم؟ پسره ميگه: آخه شبهايي که تو نيستي، بابا ميره خونه همسايه ميخوابه!
يه روز يه لاك پشت با يه خرگوش داشتند ميرفتن كوهنوردي بعد از 2 ماه ميرسن به وسط كوه خرگوش به لاك پشت ميگه : يه چيزي بگم لاك پشت ميگه نه بزار به بالاي كوه برسيم بعدا بگو بعد از 2 ماه ميرسن به بالاي كوه خرگوش ميگه : يه چيز بگم لاك پشت ميگه بگو ميگه پرچم يادم رفته بيارم خلاصه شروع ميكنن به پايين آمدن از كوه بعد از 2 ماه ميرسن به وسط كوه باز خرگوش ميگه يه چيز بگم لاك پشت ميگه نه نگو بزار برسيم پاي كوه بعدا بعد از 2 ماه ميرسن پاي كوه خرگوش ميگه يه چيز بگم لاك پشت ميگه بگو توما رو كشتي خرگوش ميگه: آخه من شوخي مي كردم
يه روز يه فرشته به خدا ميگه چرا منو اينقدر ناز آفريدي خدا ميگه اينكه هنوز چيزي نيست اونيكه داره اين اس ام اس رو ميخونه از تو ناز تره
پلیس آلمان علی دایی را به جرم ولگردی در زمین فوتبال دستگیر کرد
يه روز از يه اصفهاني ميپرسن چين رفتي خالي مي بنده ميگه : آره رفتم ميگن آگه راست ميگي اسم يكي از ميدونا شو بگو ببينيم يه كم فكر مي كنه بعدا ميگه ميدان شهيد بروسلي
بزگترین دشمن بشر پوله پول._هر چی دشمن داری بده به من و خودتو خلاص کن
يه روز يه مامان داشته به پسرش لالايي ميخونده بعد از 15 دقيقه بچه به مامانش ميگه خوب ديگه مامان خفه شو مي خوام بخوابم
ترکه داشته تو صحرا راه میرفته، یه دفعه میبینه کوه ریزش کرده رو ریل راه آهن و یه قطار هم داره میاد. لباسشو در میاره میزنه رو چوبدستی نفت فانوسشم میریزه روش و آتیش میزنه و میدوه طرف قطار. به قطار که میرسه خودشو میندازه زیر قطار و حسابی آش و لاش میشه.
قطار که وای میسته میپرسن چرا خودتو زیر قطار انداختی؟ ترکه میگه: والا از بچگی ریزعلی و حسین فهمیده رو با هم اشتباه می گرفتم.
يه شيخه اكس ميزنه توي قنوت ميگه ربنا اتنا في دن دن دن دنيا ديگه مثل تو نداره...
تا كه بوديم نبوديم كسي / كشت ما را غم بي هم نفسي/ تا كه خفتيم همه بيدار شدند/ تا كه مرديم همگي يار شدند/ قدر ان شيشه بدانيد كه هست /نه در آن موقع كه افتاد و شكست/
مراحل نا بودي انسان :
مردن .جنازه شدن . پوسيده شدن. فسيل شدن. علي دايي شدن
دستمو ميزارم تو كمرت لبمو ميزارم تو لبت از عصاره ي وجودت مي نوشم شيشه ي نوشابه
تركه مي ره كلانتري مي گه : قربان زنم گم شده ! افسره مي گه : مشخصاتش رو بگو . تركه مي گه : يعني چي ؟ افسره مي گه : مثلا زن من 60 كيلو وزن داره قد بلنده موهاش طلائي . تركه مي گه : زن من رو ولش كن . بريم زن تو رو پيدا كنيم !!
مرد ها چهار دسته اند : 1 - Zz زن دلیل 2 - Zh زن هلاک 3 - Zsh زن شهید 4 - Zzz زر می زنند که زن ذلیل نیستند
ترکه میره گزینش می گن ۱۲ امامو می شناسی می گه اره می گن نام ببر می گه اون طوری که نه ببینم می شناسم !
وقتی یک طاووس برای ناز کردن و یک کلاغ برای قارقار کردن و یک روباه برای فریب دادن و یک تمساح برای اشک ریختن داشته باشی دیگه نیازی به زن نداری.
رشتیه میره به دوستاش می گه یه زن گرفتم سفید . توپوله . خوشگله . کوفتتون بشه.
ای کاش زن هم مثل پول بود یک چهل ساله می دادی دو تا ۲۰ساله می گرفتی.
یه ترکه پلیس مخفی می شه الان سه ساله کسی ازش خبر نداره.
ترکه با زنش دعواش میشه
میگن بهش آقا شما چرا بی دلیل زنتو میزنی
میگه اگه دلیل داشتم که میکشتمش
به ترکه می گن فرق هواپیما با آدم کچل چیه ؟
میگه : والا , کچل که فرق نداره . هواپیما هم نکته انحرافیه .
توی شیراز مادرو از دختر تشخیص نمی دن توی اصفهان گدا رو از پول دار توی تهرون دخترو از پسر توی اردبیل آدم و از ... .
شرمنده به خاطر بی مزگیش آخه خیلی سسخت اس ام اس مودبانه گیر میاد
يه روز س سه خرگوشي هي ميرفته دم در مغازه ي ابزار فروشي وميگفته: آقا ببخشيد هزار تا ميخ دارين فروشنده ميگفته نه نداريم
بازم فردا ميرفته ميگفته آقا هزار تا ميخ دارين فروشنده ميگفته نه نداريم دو سه روزي اينطوري ميگذره بعد فروشنده با خودش ميگه شايد نياز داره برم هزار تا ميخ بخرم فرداي اونروز خرگوش مياد ميگه آقا ببخشيد هزار تا ميخ دارين فروشنده گفت آره داريم خرگوش گفت ااااااااا چقدر زياد دارين
یه مگسه می ره تو چایی اصفهانیه. اصفهانیه می یارش بیرون می زنه پشتش می گه:تف کن تف کن
ترکه رو می برن اعدام کنن بهش می گن تورو اعدام می کنیم تا درس عبرتی باشه واسه بقیه می گه:نمی شه بقیه رو اعدام کنید تا درس عبرتی باشه واسه من
ترکه رو می گیرن می برن کلانتری می گه:منو واسه چی اوردید اینجا؟می گن: واسه عرق خوری می گه ایول پس تا کسی نیومده بریز بخوریم
زرافه با گوشواره چه فرقي دارد؟
.
.
.
.
.
.
هيچ تفاوتي ندارند.
آخر چطور ميشود زرافه و گوشواره با هم تفاوتي نداشته باشند؟
.
.
.
.
.
براي آنكه هردو رانندگي نميدانند!
مي دوني فرق تو با خون چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خون ميره به قلب بر مي گرده ،
ولي تو ميري به قلب و ديگه برنميگردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نوع اس ام اس هاسي عاشقانه تاپيك ديگه داره :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط snow chem
:laughing: :laughing: :laughing:
يه بنده خدا ميره عربستان دزدي، عربها دنبالش ميكنند، ياد فيلم امام علي ميافته، لخت ميشه، عربها هم حسابي از خجالتش در ميان! بنده خدا ميگه: نامردها، اين فيلم رو هم سانسور كرده بودند!
قزوینیه 3تا بچه افریقایی سیاه رو می دزده می یاره خونه .می گن واسه چی اینارو می خوای ؟ می گه اگه خدا قبول کنه واسه عاشورا تاسوعا می خوام
به ترکه می گن اگه تو دریا کوسه بهت حمله کنه چکار می کنی؟ می گه می رم بالای درخت .می گن : تو دریا که درخت نیست ترکه می گه: مجبورم می فهمی ؟ مجبوررررررررم