کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
اگه به کارزار بود
که تا حالا اون دو نفر از حصر خونگی اومده بودن بیرون
کارزارت
دوست مننقل قول:
اول مودم را خاموش کنید نیم ساعت 45 دقه خاموش بمونه
آی پی و مسیر روت و ... عوض کنه
بعد دوباره روشن کنید .
پس پرداخت یا پیش ؟
موفق باشید
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
پیش پرداخت هست
داداشنقل قول:
پیش معمولا باز میزارن
باسه منم پیشه
چند روز پیش محدود کرده بودن ، بیست دقیقه نیم ساعت خاموش بود خودش درست شد
اگه درست نشد چند ساعت را امتحان کن
اگر نه MAC جدید صبت کن پیش 2020
اگر نه دیگه فقط 2020 میتونه درستش کنه
موفق باشی
با خاموش کردن چند ساعته هم حل نشدنقل قول:
دقیقا مثل اینه روی ۱۰۰ ست شده باشه در حالی که قبلا راحت تا ۲۰۰ میرفت همه کابل ها کت ۶ هستند
دقیقا بعد از تمدید سرعت کاهش یافت
عزیز مخابرات رو پلان های جدید 50 مگ را حذف کرده 30 مگ آورده به جاشنقل قول:
ممکنه علت این باشه
منطقه ما دوستان زحمت کش دزد کافو فیبر رو دزدیدن و بعد از ۵ روز قطعی اینترنت بالاخره وصل شد ولی الا سرعتم از ۲۳۰ اومده رو ۹۶ مگابیت. پیتگ خارج افتضاخ شده.سرعت بین الملل اومده رو ۸۰ نهایت. جالب تر دیگه نمیشه اینترنت رو رو روتر بریج کنن. وقتی بریج میکنم میره تو صفحه مخابرات و پیغام میده حساب کاربری شما پیدا نشد. اینترنت کار نمیکنه رو حالت بریج ولی میشه تو صفحه کاربری مخابرات رفت. واقعا مسخرست. اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنه
درودنقل قول:
دوست عزیز در مورد بریج کردن روی روتر این مشکل چند ماهی هست برای بنده هم پیش اومده قبلا به این صورت بود که وقتی بریج انجام میشد پنل مخابرات باز
میشد و پیام میداد شما اجازه دسترسی از این مک آدرس رو ندارید که با یک تماس با 2020 و درخواست ست کردن مک جدید اوکی میشد اما نمیدونم چه تغییراتی
دادند که البته خودشون هم اطلاع ندارند! اون پیام دیگه ظاهر نمیشه و تغییر مک هم فرقی ایجاد نمیکنه بنده خیلی پیگیری کردم که چرا دیگه نمیشه مودم رو بریج
کرد حتی با مرکز سوییچینگ صحبت کردم و یک بار اکانت بنده رو کلا پاک و مجدد اضافه کردند ولی باز هم فرقی نکرد و در نهایت کانکشن رو روی خود مودم برگردوندم
حالا نمیدونم این مشکل فقط برای بعضی کاربران FTTH هست یا برای ADSL هم پیش اومده....
در مورد افت سرعت و کیفیت خط هم اولین احتمال این هست که این سری فیوژن ها رو درست انجام نداده باشند پیشنهاد میکنم این مورد رو اول بررسی کنید
من کلا روتر و مودم رو ریست کردم از اول پارامتر دادم مشکل بریج درست شد. کیفت rx هم رو ۱۹ هست خوبه. مشکل دیگه اینه که اسپید تست سرعت رو ۲۰۰ نشون میده اما تو دانلود سرور داخلی از ۲۵ MB شروع میشه میاد رو ۱۲ میمونه. قبلا سرور داخلی ۲۵ سرعت دانلودم بود. سرور خارج هم قبلا کمترین حالت ۲۰ بود الان تو بهترین حالت رو ۹ یا ۱۰ هست.نقل قول:
-
نقل قول:
درود
مک را اپراتور قفل میکند
مودم زایکسل تغییر مک ندارد هواووی یا فایبر هوم شاید داشته باشد
من هم یک بار مک بازی م گرفت زنگ زدم اپراتور آقا بود یه کار کرد که رو مودم فقط با 100 مگ وصل میشد
با بریج و مک جدا این مشگل پیش نمیاد
بهتره بریج کنید ، این مودم قدیمی است
یعنی انگار رو اون مک پورت GPON (که قابل تغییر نیست) سرعت 100 تعریف میشه باسه کاربر
حالا چه پس باشه چه پیش
اگر میرید مخابرات بگید مک فلاش کنند یعنی محدودیت سرعت رو مک پرت جی پان را بردارند . بگید پیش گرفتم
یه نکته دیگه اسپید تست speed test بعضی مواقع رو سرورهای داخلی محدودیت سرعت گذاشتن ولی مثلا یه چیزی از خارج دانلود میکنی محدودیت نیست .
م
مرکز مخابرات سرعتت را محدود کردهنقل قول:
مثلا باسه من آپلود رو رو 100 بسته
ولی موقع آپلود بعضی مواقع میره بالای 100 دوباره میاد پایین
این جوری که شما توصیف میکنی احتمالا مرکز مخابرات محدودت کرده
طرح سیاهنت ، توزیع فقر
همینایی که کمپین را میندازن ما adsl داریم سرعتمون کمه تقصیر همیناست
سرعت ftth را آوردن پایین برا جبران
آخه تاقبل از ۵ روز پیش که دزد بزنه کافو رو بدزده همه چی خوب بود. وقتی دوباره همچیرو درست کردن اینجوری شده. اسپید تست سرور داخلی ۲۰۰ مگابیت نشون میده.ولی دانلود ۱۲مگابایت هست. نمیدونم چجوری میشه. باید با ۲۰۲۰ تماس بگیرم یا برم مخابرات؟ یهو دزد زد یادشون افتاد که بیارن پایین؟
دوست عزیز دزد که کامپیوتر های مخابرات را ندزدیدهنقل قول:
یا موقتی هست حل میشه
یا مشکل مک
یا بگید پیمان کار بیاد عدد rx شما را ببینه شاید احتیاج به فیوژن کاری باشه
سلام
میشه لطفا تعرفه های جدید مخابرات برای FTTH را از مروفایلتون برام بفرستید.
در ضمن من پیش پرداخت بگیرم یا پس پرداخت
پیش پرداخت را چگونه باید پرداخت کنم
ممنون
نقل قول:
دوست گرامی اگر با اسپیدتست 200 هست پس مشکل از تغییر کابل و فیوژن ها نیست مورد نرم افزاری هست و مربوط میشه به تغییراتی
که مخابرات اخیرا روی سرویس ها اعمال کرده و سرویسی که در حال حاضر دارید که روی سرعت 100مگ برای دانلود محدود شده ، شاید
نیاز به تغییر سرویس داشته باشید از طریق2020 پیگیری کنید حل میشه...
ممنون از پاسخت.نقل قول:
من سرویسم ۵۰ مگ پیش پرداخت هست. سرعتم خوب بود ولی بعد از اینکه دزد محترم کافو رو دزدید به گفته مخابرات بعد از حدود ۵ روز که دوباره اینترنت وصل شد سرعت دانلودم نصف شد. وسط سرویسم هم هستم یعنی تغییری چیزی صورت نگرفته. به ۲۰۲۰ هم ۲ بار تلفن زدم گفتن ارجاع میدیم به کارشناس و چیزی خاصی انجام ندادن . وقتی دانلود میکنم از سافت ۹۸ سرعتم از ۲۶ میاد پایین رو ۱۲ ایست میکنه. قبلا همون ۲۵ و ۲۶ تو دانلود منیجر سرعت میگرفتم.
برای من هم بعد از تمدید کردن سرعتم از ۲۰۰ به ۱۰۰ کاهش پیدا کردنقل قول:
امروز تماس گرفتم ۲۰۲۰ طرف بهم میگه خوب سرعت شما باید ۵۰ باشه چون شما ۵۰ خریدی کم مونده بود بدهکار بشم بیخیال شدم فعلا همین ۱۰۰ باشه تا ببینیم چچی میشه
سلام
درخواست تانوما دادم و گفتن تجهیزات دارن پیمانکار نصبش اومد و گفت چون تو مسیر fat تا خونمون 3 خانه نوساز هست که از رو نماش هیچ قلاب کابل یا سیمی رد نشده و چون پیمانکار خصوصی هستند نمیتونند رو نمای ساختمان قلاب پیچ کنند که کابل رو رد کنند نمیتونند کابل بکشن
کسی با همچین مشکلی برخورده؟
چه کار میشه کرد؟
خود مخابرات نمیتونه رو نمای ساختمان قلاب کابل پیچ کنه؟
درودنقل قول:
دوست عزیز طبق قوانین شهرداری اداره برق و مخابرات مجاز هستند از نمای ساختمان ها برای انتقال کابل استفاده کنند ، این مورد رو
از طریق خود مخابرات پیگیری کنید در نهایت باید انجام بدند.
(احتمالا اون پیمانکار منظورش این بوده که انجام این کار هزینه جدا داره چون از لحاظ قانونی منعی وجود ندارد)
من این موضوع رو چند وقت پیش اعلام کردم و گفتم به مرور امکانش هست اینکار رو بکنن و مثله اینکه دارن انجام میدن به دلیل دادن پورتهای بیش از حد پهنای باند رو مجبورن کمتر کنن اما باز شما سعی کنید اول با مرکز NOC تماس بگیرید برای اینکه بتونید باهاش تماس بگیرید بهتره که از طریق نصابی که برای نصب مودم اومد پیگیر بشید و مشکل رو بهشون بگید شماره و مک آدرس رو بهشون اعلام میکنید و نگاه میکنن اگر محدود شده باشید الحساب باز درست میکنن اما اگر از طریق نرم افزاری محدود شده باشید کاری نمیشه کرد.نقل قول:
سلام
من میتونم برای تبریز تا جایی که میتونم اضافه کنم.
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه مکل فلش چیه. اگه بگیم این کارو کنن امکان داره سرعت درست بشه؟نقل قول:
ببین اگر کسی که میخواد مک فلش رو انجام بده برات ببینه سرویس روی چند بسته شده باز هم اگر فلش کنه برات همون سرویس رو میبنده مگر اینکه اخلاقش اینطوری نباشه و یه فلش کنه بره،شما به نصاب تماس بگیر بگو سرویسی که به من تحویل دادی از این سرعت شده این و به واحدnoc بفرسته ببینه مشکل کجاست،اینکه خودت زنگ بزنی ممکنه در انتها باز سرعتت همین باشه ولی اونها پیگیری کنن چون با هم دیگه بیشتر آشنا هستن احتمال تغییر وجود داره. شما کجا هستی؟ اگر تهران هستی کدام منطقه؟نقل قول:
سلام.ممنون از پاسختون.نقل قول:
من تهران منطقه رودهن هستم. اینجا کاربر فیبر زیاد نیست.
شماره نصاب مودم و پیمانکارو داشتم زنگ زدم گفتن کاری از ما بر نمیاد به واحد فیبر مخابرات تماس بگیر. به اونا مراجعه کردم گفتن از طرف ما نیست ولی تو چند روز آینده برات فیوژنتو دوبار میشکنیم و از نو فیوژن میکنیم. محل ما پنج روز اینترنت قطع بود وقتی وصل شد سرعت از ۲۰۰ مگ رسید به ۸۶ . به ۲۰۲۰ هم تماس میگیرم میگن شماره سریال بده و ارجاع میدیم به کارشناس که هنوز که هنوزه خبری نیست. سرویسم هم ۵۰ مگ پیش پرداخته
الان از مخابرا تماس گرفتن با من گفتن قانون جدید از امثال شروع شده سرعتارو محدود کردن .گفتن اگه بالاتر میخوای باید سرعت بالاتر بخری گفتم من ۵۰ مگ خریدم دیگه بیشترینشه گفت به هرحال همینه. جالبه قیمت بشه دو برابر کیفیت نصف بشه. بعد گفت هر کی امثال از این ماه تایم اینترنتش تموم بشه و دوباره تمدید کنه سرعتش میاد پایین و میشه دو برابر سرعتی که خریدید یعنی ۵۰ بخرید میشه ۱۰۰ و... دست برادران فوری انقلابی وزارت ارتباطات درد نکنه که پول دوبرابر مکنن و از کیفیت میزنن.
داداش
دزدیدن فیبر بیشتر خرابکاری هست تا دزدی
چون فلز نداره که آب کنن بفروشن
فیبر دزدی یه ریال هم ارزش نداره
بچه محل های خودت بودن
محله ما هم یه بار دو تا لاغر اومده بودن میخواستن خرابکاری کنن
داشتن از دیوار میرفتن بالا
ممکنه مثلا یکی تو همین فروم که دوست باز هم هست تو تلگرام و اینا یه چیزی دربارت بافته
گفته برین فیبرشو بدزدین
از اینا زیادن تو تلگرام و واتس آپ
در مورد سرعت هم کاری از دستت برنمیاد
همین دو زاری ها که adsl دارن شاکی ان چرا ما سرعت مون کمه
ظاهر سازی حکومت از سرعت کابرای ftth زدن که بگن مساوات ه
برو خر خانوم های اصلاح طلب را بچسب که کمپین راه میندازن
زارع پور وعده داد با پای کار آمدن اپراتورها جهت توسعه فیبر نوری در کشور، طی یک تا دو ماه آینده مردم میتوانند با وارد کردن کد پستی خود در سایت iranfttx.ir از زمان و وضعیت فیبرکشی در محلهشان مطلع شوند.
امروز با رییس مخابرات صحبت کردم میگفت چون پیمانکار اینطور گفته پس نمیشه کابل کشید مگراینکه من برم از 3 تا آپارتمان رضایتنامه بگیرم که کابل از رو نمای خونشون رد بشهنقل قول:
هه باشه حتمانقل قول:
اخه میدونی چی این خنده داره ؟؟
کد پستی تو محله هایی مثل ما اصلا وجوود نداره :laughing:
کد پستی مسخره ترین چیز تو ایرانه
کد پستی ی اصولی داره
شما برید اداره پست بگید کد پستی بهتون برا اون ادرس رو بهتون گواهی بده هر بار تغیر کرده بهتون میده!
سلام از وقتی تعرفه جدید رو پرداخت کردم سرعتم قشنگ نصف شده!:sad:
درسته.منم همین مشکلو داشتم تا تعرفه جدید و پرداخت کردم سرعتم نصف شد. کلی پیگیری کردم و آخر از خود مخابرات زنگ زدن گفتن دستوالعمل جدیده امثال هرکی تعرفه جدید رو پرداخت کنه هر سرعتی رو بگیره نهایت دوبرابر همون سرعت بهش تعلق میگیره یعنی سرعت ۲۰ بگیری میسه ۴۰ یا ۵۰ بگیری میسه ۱۰۰. هم دوبرابر کردن تعرفه قیمت رو هم سرعت نصف. هزینه بیشتر میگیرن و خدمات کمتر ارائه میدن . انگار چه فرقی داره هنوز نفهمیدن سرعت بیشتر سود و مزتیاش برا خودشون بهتره. ولی اینا هم دنبال پولن هم اصل اذیت کردن مردمهنقل قول:
نقل قول:دوست من اون کسی که میاد سیم رو میکشه میبره یا دزدی میکنه و هر چی خبر نداره داره چی میدزده و به دلیل داشتن سیم مهار فکر میکنه چه چیز مهمی رو داره میدزده و براش پول میشه و در بعضی مواقع هم معتادان هستن پس کاری نداره فقط میکنن و بعد که میفهمن ارزشی نداره دیگه نمیان اون رو بکنن مگر اینکه آدم جدید باشه.نقل قول:
اینگه بگیم دو زاریها خوب ببین خیلیها هستن دسترسی پیدا نمیکنن به سرویس فیبر و یا به دلیل هزینه بالا امکانش براشون نیست پس نگیم دوزاری بنده خدا بقیه هم دوست دارن سرویس بی دردسری داشته باشن.
اینکه بگیم برای مساوات زدن نیست.. ببین سرویسی که فروختن به ما ۵۰ مگ هست و اگر تا امسال سرعت تا حداکثری باز بود فقط برای نمایش و مشتری مداری بوده.. اما الان به دلیل نداشتن پهنای باند بالا و نیز زیاد شدن مشتریان فیبر اینکار رو انجام میدن.. همیشه همینطوری بوده تا یک تایمی این موضوع رو ادامه میدن و بعد احتمال حتی رسیدن به سرعت اصلی هم هست یعنی چیزی که خریدیم رو بهمون میدن و برای سرعت بیشتر باید پول بیشتر تری بدیم.. من دقیقا ۱ماه پیش با یکسری از دوستان سر همه ی این مسایل بحث میکردم و جالب بود که به من میگفتن تو ساکت شو.. اما دقیقا کاری رو که از قبل براش برنامه چیدن رو دارن اعمال میکنن و هیچکاری هیچکاری از دست هیچ شخصی بر نمیاد چونکه با یه کلمه اونی که خریدی چند مگ بوده؟ و همینه که هست تمامش میکنن.
امیدوارم این موضوع فیبر با این هزینه ها که گرفته میشه بلکه روزی برسه سرعت و کیفیت بهتری به همه ما ارایه بشه.. حداقل پولی که میدیم حیف و میل نشه و بهمون رسیدگی بشه.. البته چشمم آب نمیخوره ولی میشه امیدوار بود.
من هنوز سرویس نخریدم منتطرم اساتید توئیت بزنن ارزون بشه. خییییلی هم مطمئن بودن ظاهرا به کارشون :))))))) بندگان خدا دلم براشون میسوزهنقل قول:
دوستان به نظر شما این پارامتر ها درستن ؟
transmitted power 2.77dBm
received Power -32.21 dBm
نقل قول:
دوست عزیز مقدار RX یا همون Receiving Optical Power برای شما خیلی زیاد هست این عدد البته در مودم های مختلف هم دقیقا
یکسان نیست اما در حالت کلی باید بین 10 تا نهایت 27 باشه ، پیشنهاد میشه ابتدا اتصالات (پچ کورد) و OTO (پریز نوری) بررسی
بشه و سپس فیوژن ها
کابل اشتراک ما متاسفانه تا حالا ۴ بار قطع شده و وصله زدن امروز هم دیدم درب جعبه سر کوچه رو با بست کمری بستننقل قول:
۱ هفته هم هست هر وقت نت قظع میشه پینگ میره بالا باید زنگ بزنم پشتیبانی تا درستش کنن
اینم وضعیت ما
شما اول از همه برو یک عکس از اون باکس FAT بگیر و بعد اون عکس رو ببر مرکز نشون بده و همون عکس رو هم برای سایت بازرسی مخابرات ارسال کن . bazresi.tci.ir و براشون از مشکلی هم که داری توضیح بده.. این بار هم اگر پیمانکار اومد برای کشیدن فیبر بگو یک سره باید بکشه تا باکس و باکس رو هم منظم کنن و برای کشیدن فیبر شما حتما راهی پیدا کنید تا در دسترس برای کندن نباشه . مثلا بالاتر بسته بشه و یا از راه دیگری کشیده بشه. هر راهی که ممکنه کمک کنه به این موضوع.سرویس شما رو هم باید حتما اول با پایین ترین نویز اماده کنن و تحویل بدن وگرنه منطقی نیست..نقل قول:
اما در کنارش هم شما یکبار مستقیم فیبر رو به مودم خودتون وصل کنید شاید بهتر شد فقط قبل حتما یکبار فوت کنیدش و همینطور از باکس ATB هم یکبار فوت کنید شاید کمکی کرد و برای اینکه این تعطیلات رو بگذرونید کمتر شد نویز.. فقط توجه کن که باید پچ کور رو دوباره درست و محکم وصل کنی.. و بعد نویز رو چک کن.
فدا سرت .. مهم اینکه یاد گرفتن قضاوت الکی نکنن و اول برن بررسی بیشتر و درستی کنن در مورد موضوع تا اینکه بیان اینجا قلدر نمایی کنن.. و اگر رهگذر هستن همونطوری مثل یک رهگذر برن پی زندگیشون..نقل قول:
اگر نیاز به سرویس داری حتما زودتر بگیر. کارشون رو حساب کتاب نیست اسیر نشی.