سلام من ای پی استاتیک دارم ولی وقتی ای پی استاتیکم رو میزنم از بیرون نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم .کسی دلیلشو میدونه ؟
Printable View
سلام من ای پی استاتیک دارم ولی وقتی ای پی استاتیکم رو میزنم از بیرون نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم .کسی دلیلشو میدونه ؟
دوستان رو كنسول natType چند ميده مبين نت ؟؟؟؟
من الان زنگ زدم پشتیبانی.
بهم گفت زمان هایی که اینترنت ملی میشه.
طرح اینترنت جیبی مبین نت یا همون fd( همون که سوییچ میکنه و همراه اول و با سیم کارت معولی هست)بهم گفت اون ملی نمیشه .جتی اگر بیابون باشم و طرح 360 رو استفاده کنم.
ایا درست گفته؟ (کاربرا تو اینستا چیز دیگه گفته بودن فکر کنم)
چون فقط به همین دلیل میخام بخرمش. (الان اینترنت رایتل دارم و بعد از فوتبال ایران انیگلیس کلا ملی شده و سایت خارجی باز نمیکنه)
بله درست گفته. من ۳۶۰ دارم و نت داخلی نمیشه.نقل قول:
دوستان من برا nat tape 2 ميخوام از طرح ٣٦٠ بيام رو معمولي مودمم ٦١٢ هست هر دو رو ميشه استفاده كرد زنگ زدم شركت به بهونه حا به جايي گفتم طرح رو ميخوام عوض كنم گفتن سخت قبول ميكنن
كسي قبلا اين كار رو كرده ؟
دوستان من بعد از 1 سال دوباره مودم رو راه انداختم،قبلا nat type 2 میداد،الان چرا 3 میده جدیدا؟
تازگیا اینجوری شده؟
سلام.من جدیدا مودم جیبی مبین رو خریدم.رو خود صفحه نمایش میزان مصرف رو نشون میده..
ولی من چند بار که تست کردم دیدم که داره دزدی میکنه و حجم مصرفی رو بیشتر نشون.میده.
حتی اپلود رو هم حساب کردم.ولی دیدم که حدود 10 15 درصد مصرف رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده.
کسی این مشکل من رو داشته /؟
چرا مبین داره دو لا پهنا حجم رو حساب میکنه ؟
از بین این دو عکس زیر کدوم ترافیک مصرفی واقعی من هست و از حجم من کم میشه ؟
چرا سایت های نیم بها رو محاسبه نمیکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا نباید قاعدتا ترافیک رایگان که مربوط به سایت های داخلی هست از حجم مصرف شده کم بشه ؟
مبین اینترنت یکساله 200 گیگ رو میده 515 تومن. یه مودم یک و خورئه ایی هم به زور میکنه تو پاچت.
رایتل 100 گیگ یکساله میده 220 تومن.با سرعت بهتر و امکانات بیشتر.مودم هم نمیکنه تو پاچت.
پشتیبانی عالی تر.دزدی حجم هم نکنه و بیشتر حساب کنه.تازه سایت های داخلی رو هم واقعا نیم بها حساب میکنه.
برید رایتل بخرید.شما اشتباه منو نکنید.
درسته رایتل واقعا عالیه . تو این وضعیت اپراتورها و قیمت ها واقعا عملکردش عالی بوده . بسته های مناسب بلند مدت . هفته ای یکبار هدیه اینترنت و مکالمه برون شبکه میده . بسته های پیشنهادی فوق العاده عالی و خوش قیمت (به اسم بسته های دست دوز) به غیر از بسته های اصلی . امکان رومینگ رو همراه اول و ایرانسل . بسته های نامحدود ساعتی و هفتگی که محدودیت نداره و هرساعتی از شبانه روز که بخواین میتونید فعالش کنید و نامحدود دانلود کنید . بین این شرکت های ADSL و رایتل واقعا صرفه با رایتله . متاسفانه اخیرا خبر ضررش رو هم شنیدیم . به نظرم با خرید از این اپراتور نزاریم از بازار حذف بشه چون واقعا نسبت به بقیه مشتری مدار عمل میکنه . شعارشون همراه همدله که به نظرم اینو ثابت کرده .نقل قول:
سرعت مبین نت چطور هست ؟نقل قول:
منطقه البرز که رایتل روی شبکه همراه اول رومینگ میشه و همراه اول هم افتضاحه
دو روزه خریدم.بدک نبوده.مبین سرعتش شدیدا بستگی به قدرت انتن دهی داره.طوری که اگر دو تا از خط های انتن بره.سرعت شدیدا افت میکنه.نقل قول:
ضمین اینکه مبین داره حدودا 20 درصد اضافه تو محاسبه حجم کنتور میندازه.
سایت داخلی هم مثل اینکه نیم بها حساب نمیکنه
دو روزه خریدم.بدک نبوده.مبین سرعتش شدیدا بستگی به قدرت انتن دهی داره.طوری که اگر دو تا از خط های انتن بره.سرعت شدیدا افت میکنه.نقل قول:
ضمین اینکه مبین داره حدودا 20 درصد اضافه تو محاسبه حجم کنتور میندازه.
سایت داخلی هم مثل اینکه نیم بها حساب نمیکنه
طرح 360 بوده یا Tdlte خود شبکه مبین نت ؟نقل قول:
مثل اینکه به جز من بقیه هم این مشکل دزدی حجم مبین نت رو دارن.نقل قول:
ولی خود شرکت گردن نمیگیره
سلام. دوستانی که رایتل دارند لطفا بگویند که از نظر اتصال به وی- پی - ان نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خصوصا adsl ها چطور است. اگر قیاسی با بقیه لنجام دادید لطفا بگید.
سلام.
کسی میدونه چطور میشه مودم جیبی مبین نت رو انلاک کرد ؟
الان دیگه تعرفه هاش به صرفه نیست.
ولی مودمش خوبه.(فقط زیاد کنتور میندازه)
من سرعتم با اینترنت همراه ایرانسل خیلی بهتره تا سرویس TD-LTE مخصوصا سرعت آپلود که با TD-LTE واقعا فاجعه است
کاملا قبول دارم اپلود مبین اعصاب ادم رو خورد میکنه.مخصوصا وقتی میخای تو تلگرام اینا عکس و فیلم بفرستینقل قول:
جدیدا سیم کارت جدا هم میفروشه.بدون مودم
هزار گیگ یه ساله 2500
رایتل هم همین قیمت داره.به نظرم رایتل بهتر باشه.
چون سرعتش محدودیت نداره.مخصوصا اپلود
سلام
دیشب وارد سایت مبین نت شدم و دیدم که منطقه که کلا تو پوشش نبود کامل تو پوشش قرار گرفته.
میخواستم بدونم برج 12 سال 1401 کسی از مبین نت سرویس خریداری کرده و ایا کیفیت ارتقاء پیدا کرده یا نه؟
سپاس
وصل نمیشه.... فرقی با بقیه نداره. والا سرعتشم داغون. من با ایرانسل ۱۲.۵ مگ سرعت دانلودمه، همراه اول ۸۰۰ کیلو تا ۱.۲ مگ. و با رایتل ۱۰۰ تا ۲۰۰.... حالا شاید حای دیگه بهتر باشه اما منطقه ما که اصلا خوب نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
از زمانی که با همراه نخست جوین شده، هر جایی که همراه پوشش داره، مبین نت هم کار می کنه و فول آنتن می ده. کیفیت کاملا وابسته هست به سیگنال + چگالی کاربر در اون شهر و محله. شما باید همونجا که می خوای بگی کارشناس میاد و تست می کنه و بهت تحویل می ده.
برای هیچ اپراتوری تست مثبت در زمان تحویل، گارانتی خوب موندن در سالهای آینده نبوده و نیست. هر اپراتوری می تونه بعدا بهتر و شاید بدتر بشه. این که برای کس دیگه سرویس در برج 12 خوب بوده یا نبوده، یا برج 10 و 11، یا سال پیش، یا وضعیت مبین نت در سالهای92 تا 1401، هیچ تاثیری در سرویسی که شما الان می خری نداره. الان اگه کسی بیاد بگه بد بوده، برای محل خودش گفته و اگه بگه خوب بوده باز برای شهر و محل خودش گفته. تنها چیزی که تفاوت می کنه پاسخگویی اپراتورها و بسته ها و نرخ ها شون هست که می تونه فاکتور مهمی در انتخاب شما باشه. البته از سال گذشته، وضعیت فیل و تر بودن هم به این پارامترها اضافه شده. مثلا ایرانسل دیگه رسما ترکیده.
شما همیشه باید بهترین اپراتوری که می تونی رو با بررسی سیگنال و سرعت در همون محلی که می خوای پیدا کنی و بخری و اگه بعدا بد شد یا بری سراغ پشتیبانیش، یا اپراتور رو جایگزین کنی.
پ.ن.: در کنار سرویس های دیگه، 10 ساله که مبین هم دارم از زمان وایمکس ش تا ای تی ئی شدنش، برای من سرعت همیشه اوکی بوده. وایمکس گاهی ریپ می زد. ال تی ئی ش هیچ گونه دوشواری نداشته. به صرفه ترین بسته هاش سالانه اس
دوستان با توجه به قطعی مکرر adsl و سرعت پایین تصمیم گرفتم نگاهی هم به مبین نت داشته باشم. تو اگهی های دیوار دیدم نوشته مودم انلاک.
فکر کنم مل ag300 یا همچین چیزی. با قیمت 1900.
اولا همه مودم هاش انلاک میشه؟ من مودم ایرانسلم رو خودم انلاک کردم. دوم اینکه اصلا مدل مهمه؟
- - - Updated - - -
دوستان با توجه به قطعی مکرر adsl و سرعت پایین تصمیم گرفتم نگاهی هم به مبین نت داشته باشم. تو اگهی های دیوار دیدم نوشته مودم انلاک.
فکر کنم مل ag300 یا همچین چیزی. با قیمت 1900.
اولا همه مودم هاش انلاک میشه؟ من مودم ایرانسلم رو خودم انلاک کردم. دوم اینکه اصلا مدل مهمه؟
این حرفی خوبی بودنقل قول:
کسی از دوستان پینگ 4.2.2.4 میگره سیم کارت FD ممنون
سلام
احوالتون
مودم MN6200D که مبین نت میده همون مودم HA6400 همراه اولهمیخوام بدونم اصلا فرقشون چیه پس؟
قیمتاشون هم تقریبا یکیه حالا شاید همراه اول یذره ارزونتر باشه
بیشتر منظورم اینه که فرق اینکه من از مبین نت بگیرم یا همراه اول در چیه؟
چون اینطور که من فهمیدم خود مبین نت هم از انتن های همراه اول استفاده می کنه
ممنون از توجهتون
مسئله لاک سیم کارت روی همون اپراتور و کیفیت سرویس دهنده هستنقل قول:
تو مناطقی روی همراه اول کیفیت خوبی از سیم همراه اول ندیدم ولی در همون مناطق کیفیت مبین نت 360 خوب بوده .
اگر مبین نت استفاده کنید هم از شبکه خود مبین نت بهرمند میشوید و هم در مکان هایی که مبین نت پوشش ندارد بصورت رومینگ از شبکه همراه اول بهرمند می شوید و این در صورتی است که مودم مبین نتی که خریداری میکنید از سرویس رومینگ ۳۶۰ مبین جهت استفاده از شبکه همراه اول پشتیبانی کند.نقل قول:
اما اگر از سیم کارت همراه اول استفاده کنید امکان استفاده از بسته نامحدود ماهانه همراه اول ساعت ۱ بامداد الی ۱۱ صبح به قیمت ۱۹.۹۰۰ت بهرمند می شوید که مبین نت چنین بسته های نامحدودی را تا بدین لحظه ارائه نمی دهد
بهترین راه این است تعرفه بسته های هر دو اپراتور را مشاهده کنید هر کدام که به مصرف و سلیقه ،نیاز شما نزدیک بود را انتخاب کنید.
سلام
مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
چون شهر ما مبین نت td-lte ندارن فقط fd هستش
سلام مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
چون شهر ما مبین نت td-lte ندارن فقط fd هستش
در کل پیشنهاد میکنید بیام سمت مبین نت؟
سلامنقل قول:
همون همراه اول هست
در مورد همراه اول همونقدر بگم که وقتی با یکی از پرسنل اصلی پشتیبانی و مهندس شبکه شان صحبت میکردم متوجه شدم تفاوت مگابایت و مگابیت را نمیدانند:mellow: اونوقت بعضیها میگویند چرا همراه اول تبدیل به همراه اخر و داغان شده:mellow:
اساتید من الان از ADSL شاتل ( خدا لعنتشون کنه ) استفاده میکنم 220 ایناها دارم ماهی میدم برا 190 گیگ سرعتمم 500 کیلو بایت : ))
میخوام برم LTE که گفتم ایرانسل نه اونم فقط به خاطر محدودیت زیادش برا ویـ پــ انــ و اینکه حجم زیادم نداره
دیدم مبین نت تعریفه هاش برا منی که ماهی بین 150 تا 200 گیگ مصرف دارم خوبه
دنبال مودم هستم بیارم تست بگیرم ببینم وضعیتش چیه
میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
سوال بعدی اینکه پیشنهاد میشه مودم آنلاک خودم بگیرم و سیم کارت مبین نت بذارم یا که مودم لاک خود مبین نت رو بخرم ازشون؟
سوال سوم هم اینکه آنتن همراه اول رو من روی گوشی اینجا نسبتا خوب دارم، حالا ایا چون همراه اول اینجا اوکیه مبین نت هم اوکیه؟ البته که این FD حساب میشه اگه اشتباه نکنم و این یکی TDLTE:eh:
یه چیزی که دیدم چن نفر از مبین نت دارن اینجا بد میگن حجم دزدیش بود
حجم دزدی مبین نت رو من سال ها قبل شنیده بودم فک میکردم تا الان رفع شده ولی ظاهرا هنوز هست که!
نقل قول:من چندسال هست که مبین نت دارم. بعد از اون محدودیت هایی که اعمال کردن، هر محدودیت شکنی به سختی وصل میشه و اگر هم وصل بشه آنقدر سرعت کاهش پیدا میکنه که عملا ارتباط قطع میشه ولی با اینترنت سیمکارت همراه اول مشکلی نیست.نقل قول:
میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
مبین نت رو فقط برای این نگه داشتم که چندتا سریال دانلود کنم. دوره بعدی ایرانسل رو امتحان میکنم اگر بهتر باشه مبین نت رو دیگه تمدید نمیکنم چون عملا کاربردی نیست.
درود
مبین نت به نظرم ارزش نداره
به زور یه مودم 3 میلیون تومنی لاک شده بهت تحمیل میکنن
زنگ زدم میگم اگر سرویس رو راضی نبودم 3 میلیون مودمو چیکار باید بکنم
به درد دیگه ای هم که نمیخوره ... میگه بذار دیوار بفروش اگر نخواستی
حداقل با این قیمت نباید لاک شده بفروشن .. مودم لاک همه جای دنیا ارزونه
یعنی واقعا از همراه اول و ایرانسل هم محدودیت بیشتری گذاشتن برای استفاده از فی لتر شکن ها؟نقل قول:
یا خداااا پس این دیگه اینترنت جهانی نداره کلا اینترنت ملی شده مبین نت :/
دوستان قند شکن ها رو مبین نت FD اوکی هست؟
مبین نت روی دکل همراه اول مطمئن نیستم سرورهاش فرق میکنه با همراه اول یا نهنقل قول:
ولی شکن پولی استفاده میکنم
رو همراه اول و مخابرات جواب نمیده یا سخت جواب میده ولی رو باقی اپراتورها مثل رایتل و ایرانسل و مبین نت کامل جواب میده البته بعضی شکن ها هم بهتر رو همراه اول جواب میدن و رو اونای دیگه جواب نمیدن
پینگ همراه اول و مبین نت روی fd هم فرق میکنه و مبین نت تا حدودی پینگ بهتری میده
نقل قول:
از نظر محدودیت پورتها و اختلال و... رایتل ترکونده انگار واسه پشتیبانی شبکشون کلا اخوند استخدام کردند:D