سلام اگر وی مودم سیم 4gباشه چی بازم اپدیت میشه؟نقل قول:
Printable View
سلام اگر وی مودم سیم 4gباشه چی بازم اپدیت میشه؟نقل قول:
سلام دوستان ... من دیشب مودمم روشن بود از کجا بفهمم آپدیت شده؟؟ فرقی نکرده اصن... حالا این هیچی چراغای روی مودمم 4 تاش روشنه توی تنظیمات مودم اون بالای مرورگر 3 تا نشون میده ... یا وقتی چراغ مودم 2 تاس تو مرورگر یکی روشنه ... قبلا درست بود چرا اینطوری شده؟؟واسه شمام همینه؟
مودم B5142
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]دوستان من 2ماه پیش اپدیت کردم به R15ایا راهی هست برگردم به ورژن قبلی ایرانسل ؟
مودمم z6000
Firmware Versionنقل قول:
باید ۳ رقم آخرش از ۱۳۰ شده باشه ۱۴۰.
درست میگی مودم منم یه چراغ اضافه تر روشن میشه، اینم احتمالا حقه جدیده ایرانسله برای نشون دادن انتن دهی بیشتر
اون انتن دهی مرورگر صحیحه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
آهان اره دیدم درسته شده 140 ... پس الکی چراغ بیشتر روشن میشه که بگن قوی تر شده:n08:عجب!!!نقل قول:
دوستان این مودم outdoor از نظر قطعات فرق میکنه با مودم رومیزی ؟ من مودمم رو توی باکس ضد اب outdoor گذاشتم و روی پشت بام هم تست کردم مشکل سیگنال و اینا حل شد اما میترسم دایمی بزارمش قطعاتش زیر افتاب 60 درجه اهواز داغ کنن و بسوزه .کسی در این مورد نظری نداره ؟ یعنی مقاومت مدار الکترونیکی مودم های فضای باز در برابر گرما بیشتر از مودم های رومیزی هست؟
گمان میکنم فقط آفتاب مستفیم آسیب بزنه، که اونم میتونی با یه تلق سفید یا نایلون سفید ضخیم جلوشو بگیرینقل قول:
نذار برادر نو این آفتاب اهواز فولاد هم آب میشه چه برسه مودم بدبخت :n09: به نظرم حداقل زیر سایه بون بزارش که آفتاب مستقیم نخوره بهشنقل قول:
حواستم بده شب که خوابی ندزدنش از اون بالا
جعبه ای که من براش در نظر گرفتم دقیقا مثل جعبه همون مودم بیرونی هست و از باکس هایی هست که برای رادیوهای وایرلس استفاده میشه فقط مشکل الان اینجاست که اونا چندین سال اون بالا افتاب میخورن و نمیسوزن ولی من به مدار مودم های داخلی شک دارم میترسم مدار الکترونیکی داخلش در برابر گرما مقاوم نباشه.نقل قول:
پس چه طوری اینهمه وسیله رادیویی و مودم های بیرونی روی دکلها توی گرمای اهواز هیچیشون نمیشه ؟نقل قول:
معمولاً توی لیست مشخصات هر دستگاهی، بازه دمایی و رطوبت نرمال اون دستگاه رو مینویسن. معمولاً مودمهای Out Door بازه دمایی کارکردشون بیشتره. مودمتون چیه؟ برای مودم 5142 محدوده بین 5- تا 40 درجه و برای مودم DT350 بین 0 تا 40 درجه نوشته شده.نقل قول:
مودم من tk2510 هست احتمالا اینم مقدارش همینه . من توی نت رو گشتم مودم های بیرونی کمترینشون 60 بود ولی مودم های داخلی همشون حدود همون 40 درجه بودن اما بعضی هاشون یه دمای نرمال داشتن و یه دمای حداکثر که نرمال رو مثلا زده بود تا 40 و حالت حداکثر رو زده بود 70 الان میخام ببینم مال من حداکثرش چنده ؟نقل قول:
فکر کنم همون اوت دور هم 55 درجه زده باشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان برای سایر مدلها هم ایرانسل آپدیت فرمور میده؟
مثل اینکه فقط برای همین یکی دو مدل جدیدش هست و برای فضای باز نداره. من دیشب روشن گذاشتم هیج آپدیتی نداده.نقل قول:
دوستان کسی خبر داره؟
این قضیه اپدیت چیه که اصلا توی سایت نزده ؟ من از کجا باید بفهمم کی اپدیت ارایه میشه چون ایمیل یل پیامکی نیومده ؟ مودمم tk-2510 هست چند شبه روشنه همون ورژنه
معمولاً یه بازه دمایی کاری (Operating - Working) هست و یه بازه دمایی نگهداری. (Stoarge) احتمالاً منظور از حداکثر فقط برای نگهداری هست نه اینکه روشن باشه و استفاده بشه. البته قطعاً این دستگاهها اینقدر هم الکی نیستن که اگه نوشته باشن تا 40 درجه کار میکنه، دما بشه 41 از کار بیفته. بحث بر سر طول عمر و بازدهی مناسب هست که میگن توی این محدوده دمایی بهتره.نقل قول:
آپدیت رو ایمیل میکنن فعلاً. من که توی سایت چیزی ندیدم.نقل قول:
این td چرا وقتی از طریق مرورگر میخایم بریم فقط رمز یک بار مصرف میشه رفت ؟ راهی ترفندی چیزی نیست که براش یه رمز ثابت انتخاب کنیم ؟
میشه من خودم با رمز ثابت میرمنقل قول:
یادم رفت بگم منظور من کنسول مودم نبود منظورم همون کنترل حساب هست که باقیمانده حجم رو میبینی از روی اپلیکیشن نیازی به پسورد نداره ولی از طریق مرورگر و اینترنت بخای بری فقط رمز یکبار مصرف میفرسته به ایمیل و رمز ثابت نمیتونی انتخاب کنی من دنبال اونم راهی هست ؟نقل قول:
توی نرم افزار ایرانسل من مدیریت حساب میرید. دکمه اضافه کردن حساب جدید رو بزنید بعدش شماره اینترنت ثابت رو وارد میکنید. ثبت میشه دیگه برای همیشه
منم مشکل تورو داشتم با موزیلا میرفتم ارور قرمز میداد ولی با کروم یا اپرا رفتم مشکل حل شد،با مرورگری دیگ تست کن وارد میشهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟
توی اپلیکیشن رو میدونم من سایت رو گفتم که نمیشه رمز ثابت داشتنقل قول:
با یه مرورگر دیگه امتحان کن شاید درست شدنقل قول:
سلام داداش ، کجای رحمتی ؟ ببین ما طرفای پل قدیر هسیم . چون خط تلفن صاحب خونه پول نداده بود کلا جمع کردن . الان هم درخواست دادیم ولی گفتن کلا با کمبود امکانات مواجه هستیم و خط واگزار نمیکنیم . به ناچار اومدم سراغ تی دی ایرانسل . از شرکتای ای دی اس ال اطلاع ندارم . مبین نت هم آخرین بار نقشه رو نگاه کردم شرق شیراز کلا پوشش نداره . اما تی دی ایرانسل توو این ۶ ماه که استفاده کردم کارمو راه انداخته . در مورد بازی آنلاین نت تایپ سه میده . ثبات پینگش خوبه معمولا ۱۲۰ تا ۱۳۰ پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ هست . داداش من فقط بازی های رقابتی مثل کمبت وpes میزنم . ببین چون تایپش سه هست خیلی حریفا باهات نمیخورن . ولی اگه حریف پیدا کنی راحت باش میزنی بخاطر ثبات پینگ خوب . یکی دو بار هم gta و آنچارتد وصل شدم اونجا مشکل نبود . لگ نداشت و متصل شد . ببین بازی های رقابتی چون دو طرف مستقیم به هم وصل میشن نت تایپ سه برای پیدا کردن حریف دردسر ساز میشه . معمولا توی پارتی ها هم اذییت میکنه . در کل اگه امکان ای دی اس ال داری توو بازی ای دی اس ال کم دردسرتر هستنقل قول:
منم همونو میگم من با رمز ثایت میرم.نقل قول:
دوستان کسی تا حالا تجربه پس دادن مودم td lte به ایرانسل و گرفتن پولش رو داشته ؟
من دو هفته پیش یک مودم 2510 از ایرانسل گرفتم برای محل کارمون ولی انتن نداد و همش چشمک می زنه و یا یک انتن گاهی اوقات میده که سرعتش افتضاحه . من با ایرانسل تماس گرفتم و بهشون گفتم و اونها هم گفتند که فرم پر می کنیم براتون و بعدا باهاتون تماس می گیریم
ولی توی این دو هفته خودم دوبار زنگ زدم و هر بار میگه به زودی با هاتون تماس گرفته میشه ولی تماس نمی گیرن و بدی قضیه اینجاست که همین طور داره زمان اون 100 گیگ می گذره و من نمیتونم ازش استفاده کنم
میخواستم ببینم تا حالا کسی این مشکل رو داشته و تونسته مودم رو پس بده و پولش رو بگیره یا نه ؟
به نظرتون به 195 شکایت کنم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بنده تجربشو داشتم بهمن ماه مودمو گرفتم دیدم اصلا سیم کارت رو نمیخونه بعد از صد بار تماس و فرم پر کردن 195 چهار ماه کشید تا پولو پس دادند
بدی این شرکت اینه که پولو جلو جلو میگیره و هیچ پشتیبانی درست و حسابی هم نداره.
عیب نداره زمان میبره .اون 100گیگ هم که معلومه استفاده نکردی مشکلی نیستنقل قول:
پس نمیگیرن منم فرم برام پر کردن بعد 3 هفته زنگ زدن گفتن پس نمیگیرن:n29:نقل قول:
اخه دلیلشون چی بود؟نقل قول:
کارشانسی چیزی نفرستادن تا مودم یا محل نصبش رو برسی کنن و همین جوری گفتن پس نمی گیریم ؟
دلیلش اینه که قبل خرید باید تعهد بدین که در پوشش شبکه هستیننقل قول:
و وقتی که خرید کردین یعنی از پوشش شبکه اطلاع داشتین
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
پوشش شبکه برای من سبز پر رنگ هست یعنی تو پوشش شبکه بودم ولی اینها دروغ نوشتن پوشش دارید و نقشه رو به دروغ سبز کردن و ما هم خریدیمنقل قول:
این رو باید چیکار کرد به نظرتون؟ به 195 شکایت کنم جواب می گیرم به نظرت ؟
از پول پس گرفتن که بیا بیروننقل قول:
اگر شانس بیاری با مودم همراه عوض کنن
اونم شانسی به هر دری میزنی بزن
یا اینکه بیرون بفروش بره
آسه آسه عمل کنی به هدفت میرسی عجول نباش؛ دونه دونه راههای مختلفشو امتحان کن یکیش به نتیجه میرسی.نقل قول:
روشش چیه ؟ چه جوری باید رمز ثابت بگیرم ؟ وقتی به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میری اول باید شماره td رو وارد کنی بعدش دو تا گزینه میاد یکی رمز یک بار مصرف میفرسته به حساب و گزینه دوم هم که میگه پسوردت رو بزن خوب من که پسورد ندارم چه جوری باید وارد شم ؟ پشتیبانی هم گفت پسورد ثابت نداره و td فقط با یک بار مصرفه ولی من رمز ثابت میخام . چه جوری باید رمز ثابتش رو بگیرم ؟نقل قول:
فراموشی رمز برن رمز جدید بگیرنقل قول:
فراموشی رمز رو زدم اگه ایمیل وارد کنم میگه ایمیل تطابق نداره در صورتی که ایمیلم درسته و سیستم چرت میگه و گزینه بعدیش هم باید شماره وارد کنی که پیامک بشه من شماره td رو که بدم وقتی رمز بهش پیامک بشه که نمیشه رمز رو دید چون سیم کارتش تو گوشی رجیستر نمیشه و اگرم شماره موبایلی که باهاش برای td ثبت نام کردم رو بدم پسوردی که میفرسته برای شماره موبایله نه td ، من واقعا نمیدونم شماها چه جوری رمز ثابت گرفتیننقل قول:
ایمیل حتما اشتباه دادی یا اشتباه ثبت شدهنقل قول:
اگر نه ایمیل میشه
بله دوست عزیز. منم توی یک ادرس توی پوشش بودم ولی مودم رو که گرفتیم دیدم پوشش نداریم. ۷ روز مهلت ارجاع بود روز هفتم زنگ زدیم فرم پر کردیم. پروسه اش طول کشید و لی در نهایت چندباری از بخشای مختلف تماس گرفتند و پول رو پس دادن.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk