باشگاه وياريال اسپانيا با انتقال مكسي مهاجم خود به باشگاه منچستر يونايتد مخالفت كرد .
Printable View
باشگاه وياريال اسپانيا با انتقال مكسي مهاجم خود به باشگاه منچستر يونايتد مخالفت كرد .
سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك گفت: عدم جذب بازيكنان بزرگ به دليل مشكلات مالي باشگاه بوده است.
منصور پورحيدري، سرمربي تيم فوتبال صنايع اراك در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: يكي از مشكلات مهمي كه تا به حال با آن مواجه بودهايم بياطلاعي از زمان آغاز ليگ دسته اول كشور بود كه با اعلام فدراسيون فوتبال، ليگ دسته اول كشور از روز 21 شهريورماه آغاز خواهد شد؛ با اين برنامه حدود يك ماه براي آمادهسازي تيم، زمان در اختيار خواهيم داشت.
پورحيدري افزود: تمرينات خود را به صورت جدي آغاز كردهايم؛ ولي، هم اكنون در تمامي خطوط، نيازمند جذب بازيكن هستيم كه به دليل مشكلات مالي باشگاه تا كنون نتوانستهايم بازيكنان مورد نظر خود را جذب كنيم.
وي ادامه داد: با صحبتهاي انجام شده با مسوولان باشگاه تا پايان هفته جاري چند بازيكن با باشگاه قرارداد منعقد خواهند كرد.
سرمربي تيم صنايع بزرگترين مشكل تيم را در خط حمله عنوان كرد و افزود: سه مهاجم اصلي خود با نامهاي حسين عبدي، مهدي شعباني و حسين جعفري را امسال از دست داده ايم. به همين دليل هدف اصلي باشگاه در نقل و انتقالات جذب چند مهاجم خوب براي پر كردن خلاء اين بازيكنان است.
پورحيدري در پايان اظهار كرد: اميدواريم با برطرف شدن مشكلات مالي باشگاه به ليگ برتر صعود کنيم، هر چند اين كار با حضور تيمهاي قدرتمند بسيار دشوار است.
انتهاي پيام
آري هان هلندي بعد از اخراج از پرسپوليس به عنوان سرمربي جديد تيم ملي كامرون برگزيده شد.
و به نقل از خبرگزاري فرانسه؛ آري هان سرمربي هلندي و سابق تيم پرسپوليس تهران به عنوان سرمربي جديد تيم ملي كامرون منصوب شد.
همچنين وزير ورزش كامرون هم در راديوي ملي اين كشور انتصاب هان 57 ساله را به سمت سرمربيگري تيم ملي كامرون اعلام كرد. تئودو يونگ نيز كمك مربي هان درتيم كامرون خواهد بود.
شنيدن نظرات برانکو ايوانکوويچ در مورد بازى ايران و سوريه هم مىتواند در نوع خود جالب باشد. مصاحبه برانکو را بدون هيچ توضيح اضافى بخوانيد:
بازى ايران و سوريه را ديديد؟
در لندن هستم و به دليل کارهاى شخصى نتوانستم بازى را تماشا کنم اما خبر تساوى ايران و سوريه را شنيدم.
نتيجه خوبى بود؟
طبيعى است که نتيجه خوبى نيست اما بايد شرايط را ديد و بادقت در اين مورد صحبت کرد. ما پيش از اين سوريه را با قدرت شکست داده بوديم اما فوتبال شما شرايط تازهاى را تجربه مىکند.
مىدانيد که حدود 70 درصد ترکيب تيمملى با زمان شما تغيير کرده؟
بازى را نديدم و از ترکيب هم خبر ندارم اما به هر حال اين انتخاب مربى شماست و حتماً فکر مىکند بهترينها را دعوت کرده همانطور که طبيعتاً شما فکر مىکنيد بهترين مربى را انتخاب کردهايد. اين مربى انتخاب شماست و بايد به تصميمات او هم احترام گذاشت.
بازى با کرهجنوبى را چگونه مىبينيد؟
من به همراه تيمملى ايران مقابل کرهجنوبى هم به پيروزى رسيدم و حالا فکر مىکنم احتمالاً شما هم بتوانيد اين تيم را مغلوب کنيد. آن روز من فکر مىکردم با بهترين بازيکنان ايران مقابل کره به پيروزى رسيدهايم و حالا حتماً قلعهنوعى فکر مىکند که بهترينها را انتخاب کرده پس دليلى ندارد که به نتيجه ديگرى فکر کنيد. بايد در انديشه صعود باشيد حتماً کره را شکست مىدهيد.
اما بازى با کره سختتر است؟
هر مسابقه به اندازه خودش سخت است اما شما به خاطر داريد که چطور در شرق آسيا کرهجنوبى را شکست داديم و به نيمهنهايى جام ملتها صعود کرديم.
آيا صعود مىکنيم؟!
اميدوارم اين تساوى مردم را نگران نکرده باشد. مردم ايران فوتبال را خيلى دوست دارند. فکر نمىکنم جاى نگرانى باشد. شما مىتوانيد کره را شکست دهيد و از گروه صعود کنيد. فوتبال ايران يکى از قدرتهاى آسياست و اين نتيجه نبايد شما را نااميد کند.
براى تسويهحساب به ايران نمىآييد؟
نيازى نيست. فدراسيون فوتبال ايران بخش باقىمانده از قرارداد را به حساب من واريز مىکند اما در يک فرصت مناسب مىآيم تا دوستانم را ببينم.
هنوز با تيم جديدى وارد مذاکره نشدهايد؟
پيشنهادات زيادى مطرح شده اما فعلاً بايد به کارهايم رسيدگى کنم و در يک فرصت مناسب به آغاز مجدد کار فکر مىکنم.
نورنبرگ با برتري مقابل مونشن گلادباخ به صدر جدول رده بندي بوندسيلگا صعود كرد.
به گزارش گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) در آغاز هفته دوم مسابقات ليگ فوتبال آلمان شب گذشته تيم نورنبرگ با تك گل دقيقه پنجم ماركوس اشكروت از سد مونشن گلاد باخ گذشت تا با كسب شش امتياز به صدر جدول صعود كند.
در ادامه اين رقابت ها امشب و فردا شب هشت ديدار ديگر برگزار مي شود كه برنامه آن به شرح زير است:
شنبه:
آلمانيا آخن - شالكه
دورتمند- ماينتس
فرانكفورت - وولفسبورگ
گوتبوس - هامبورگ
هرتابرلين- هانوفر
ورد برمن - لوركوزن
يكشنبه:
بيله فلد - اشتوتگارت
بوخوم- بايرن مونيخ
پايان پيام
اري هان مربي سرنشاس هلندي ، به عنوان مربي تيم ملي كامرون برگزيده شد .
فرانچسكو توتي بازيكن سرشناس ايتاليايي كه از تيم ملي خداحافظي كرده بود گفت: قصد دارم دوباره براي تيم ملي بازي كنم .
حميد صالح حميد زيچ بازيكن بوسنيايي تيم بايرن مونيخ به علت طولاني شدن اسيب ديدگي اش از تيم ملي بوسني خداحافظي كرد .
حميد زيچ سابقه 44 بازي ملي را دارد .
برانکو: نگران نباشيد کره را مىبريد و صعود مىکنيد
شنيدن نظرات برانکو ايوانکوويچ در مورد بازى ايران و سوريه هم مىتواند در نوع خود جالب باشد. مصاحبه برانکو را بدون هيچ توضيح اضافى بخوانيد:
بازى ايران و سوريه را ديديد؟
در لندن هستم و به دليل کارهاى شخصى نتوانستم بازى را تماشا کنم اما خبر تساوى ايران و سوريه را شنيدم.
نتيجه خوبى بود؟
طبيعى است که نتيجه خوبى نيست اما بايد شرايط را ديد و بادقت در اين مورد صحبت کرد. ما پيش از اين سوريه را با قدرت شکست داده بوديم اما فوتبال شما شرايط تازهاى را تجربه مىکند.
مىدانيد که حدود 70 درصد ترکيب تيمملى با زمان شما تغيير کرده؟
بازى را نديدم و از ترکيب هم خبر ندارم اما به هر حال اين انتخاب مربى شماست و حتماً فکر مىکند بهترينها را دعوت کرده همانطور که طبيعتاً شما فکر مىکنيد بهترين مربى را انتخاب کردهايد. اين مربى انتخاب شماست و بايد به تصميمات او هم احترام گذاشت.
بازى با کرهجنوبى را چگونه مىبينيد؟
من به همراه تيمملى ايران مقابل کرهجنوبى هم به پيروزى رسيدم و حالا فکر مىکنم احتمالاً شما هم بتوانيد اين تيم را مغلوب کنيد. آن روز من فکر مىکردم با بهترين بازيکنان ايران مقابل کره به پيروزى رسيدهايم و حالا حتماً قلعهنوعى فکر مىکند که بهترينها را انتخاب کرده پس دليلى ندارد که به نتيجه ديگرى فکر کنيد. بايد در انديشه صعود باشيد حتماً کره را شکست مىدهيد.
اما بازى با کره سختتر است؟
هر مسابقه به اندازه خودش سخت است اما شما به خاطر داريد که چطور در شرق آسيا کرهجنوبى را شکست داديم و به نيمهنهايى جام ملتها صعود کرديم.
آيا صعود مىکنيم؟!
اميدوارم اين تساوى مردم را نگران نکرده باشد. مردم ايران فوتبال را خيلى دوست دارند. فکر نمىکنم جاى نگرانى باشد. شما مىتوانيد کره را شکست دهيد و از گروه صعود کنيد. فوتبال ايران يکى از قدرتهاى آسياست و اين نتيجه نبايد شما را نااميد کند.
براى تسويهحساب به ايران نمىآييد؟
نيازى نيست. فدراسيون فوتبال ايران بخش باقىمانده از قرارداد را به حساب من واريز مىکند اما در يک فرصت مناسب مىآيم تا دوستانم را ببينم.
هنوز با تيم جديدى وارد مذاکره نشدهايد؟
پيشنهادات زيادى مطرح شده اما فعلاً بايد به کارهايم رسيدگى کنم و در يک فرصت مناسب به آغاز مجدد کار فکر مىکنم.
مهدوىکيا: از اينکه کاپيتان شدم خوشحالم
تيمملى ايران در روزى به مصاف سوريه رفت که ديگر از على دايى در صف اول بازيکنان با آن شماره 10 معروفش خبرى نبود، بلکه کاپيتان جديد بازيکنى بود به نام «مهدى مهدوىکيا» در سن 29 سالگى در نودوسومين بازى ملي. او بازى خوبى در اين ديدار انجام داد اما سرمربى تيمملى تصميم گرفت در دقيقه شصتونه، کاپيتان را از زمين بيرون بکشد هرچند کيا تعويض بازيکن را حق مربى مىداند. او پس از بازى با سوريه گفتگويى انجام داده که گزيدهاى از آن را در زير مىخوانيد:
* شروع چندان خوبى نبود. تساوى در خانه نمىتواند نتيجه خوبى باشد هرچند که زمان زيادى از بازى را در اختيار داشتيم اما نتوانستيم به نتيجهاى بهتر از تساوى دست پيدا کنيم و اين دلخواه ما نبود.
* مشکل اصلى تيمملى عدم هماهنگى بازيکنان بود اما باور دارم که تمرينات بيشتر مىتواند تيم را به هماهنگى بهتر برساند. ما در بازى با سوريه موقعيتهاى فراوان گلزنى را به دست آورديم اما به غير از يکي، باقى فرصتها با بىدقتى از دست رفت.
* مشکل خاصى نبود، اين نظر سرمربى بود که من را تعويض کند و من هم آن را به راحتى پذيرفتم. از اين که بيرون آمدنم با گل همراه شد، خوشحال شدم.
* کاپيتانى تيمملى افتخار بسيار بزرگى است من نيز از اين مسئله بسيار خوشحالم.
* مطمئنم بازى برگشت ما برنده خواهيم شد هرچند که سوريه در اين چند سال اخير هميشه ما را اذيت کرده است.
فيفا: برنده از پيش تعيين شده باخت!
نتيجه مساوى تيم پرآوازه ايران برابر سوريه بسيارى را متعجب کرد سايت رسمى فيفا در گزارش خود از بازى تيمهاى ايران و سوريه در مرحله مقدماتى جام ملتهاى آسيا ضمن ذکر اين مطلب آورده است: تيم ايران با وجود غيبت دو بازيکن مصدوم خود، کريمى و وحيد هاشميان، برنده از پيش تعيين شده بود اما آنها در پايان بازي، خود را برابر تيم باانگيزه سوريه ناکام ديدند.
سايت فيفا در اين گزارش به گلزنى جواد نکونام اشاره کرد و افزود: گل دقيقه 72 جواد نکونام براى ايران که يکى از چهار تيم آسيايى حاضر در جامجهانى بود، در آخرين دقايق توسط چابو پاسخ داده شد تا قهرمان سه دوره جام ملتهاى آسيا در خانهاش ناکام بماند.
فيفا: برنده از پيش تعيين شده باخت!
نتيجه مساوى تيم پرآوازه ايران برابر سوريه بسيارى را متعجب کرد سايت رسمى فيفا در گزارش خود از بازى تيمهاى ايران و سوريه در مرحله مقدماتى جام ملتهاى آسيا ضمن ذکر اين مطلب آورده است: تيم ايران با وجود غيبت دو بازيکن مصدوم خود، کريمى و وحيد هاشميان، برنده از پيش تعيين شده بود اما آنها در پايان بازي، خود را برابر تيم باانگيزه سوريه ناکام ديدند.
سايت فيفا در اين گزارش به گلزنى جواد نکونام اشاره کرد و افزود: گل دقيقه 72 جواد نکونام براى ايران که يکى از چهار تيم آسيايى حاضر در جامجهانى بود، در آخرين دقايق توسط چابو پاسخ داده شد تا قهرمان سه دوره جام ملتهاى آسيا در خانهاش ناکام بماند.
بازگشت ميرزاپور به ترکيب اصلى تيمملي!
ابراهيم ميرزاپور در صورتى که با مشکل مصدوميت يا مشکل خاص ديگرى روبرو نشود روز شنبه يازدهم شهريورماه سال جارى وظيفه حراست از دروازه تيمملى را برابر کرهجنوبى برعهده خواهد داشت!
کادر فنى تيمملى از عملکرد اين دروازهبان در تمرينات رضايت کامل دارد و با تأييد کريم بوستانى و باتوجه به اين مسئله که ميرزاپور از تجربه بيشترى نسبت به ديگر دروازهبانهاى حاضر در اردوى تيمملى برخوردار است او در بازى با کرهجنوبى درون دروازه تيمملى و به جاى وحيد طالبلو قرار خواهد گرفت.
«زندي» تا نهم شهريور فرصت دارد
با اينکه ظاهراً فريدون زندى در پيوستن به تيم جديدش دچار مشکل شده است، اما او هنوز هم دراين خصوص نگران نيست.
فريدون اعتقاد دارد به زودى با يک تيم خوب و معتبر به توافق مىرسد و در فصل جديد مسابقات با پيراهن باشگاهى جديد به ميدان مىرود.
زندى مىگويد: من از سه تيم خوب بوندسليگا پيشنهاد دارم ضمن اينکه پيشنهاد تيمهاى ليگ برتر انگليس را هم بررسى مىکنم و چون فرصت کافى در اختيار دارم از اين رو نمىخواهم عجولانه تصميمگيرى کنم.
زندى خوشبين است تا پايان ماه اگوست (نهم شهريورماه) با تيم جديدش قرارداد ببندد چون پايان ماه آگوست، زمان پايان نقلوانتقالات بازيکنان مىباشد.
فريدون درخصوص تيمملى هم اظهارداشت؛ من هنوز هم به خاطر برخورد بد مسئولان سابق فدراسيون با من در آلمان به هنگام دادن تست دوپينگ ناراحتم و به تيمملى زياد فکر نمىکنم، اما به نظرم بازى تيمملى با مربيان ايرانى هم زياد تغيير نکند!
انفجار در کارگران... دنيزلى زير سايه عقاب!
دقيقه 30 بازى دوستانه پرسپوليس و فولاد در ورزشگاه کارگران بود.
يک لحظه انگار روى سکوى تماشاگران زلزله آمد. همه يکى را با انگشتان خود نشان مىدادند. يکى ديگر گفت او احمدرضا عابدزاده است. «تيپ اسپورت» زده بود انگار نه انگار که دوران چهل چهلى را مرور مىکند! بدون چربى اضافه و قدى به قامت سرو و چشمانى به تيزى عقاب.
بازى به فراموشى سپرده شد، همه به تشويق عابدزاده پرداختند، او گوشهاى را براى ايستادن انتخاب کرد تا به تماشاى بازى بپردازد. بين دو نيمه کريم تا احمدرضا را ديد بهسراغش رفت و گونههايش را بوسيد.
5 دقيقه به پايان بازى باقيمانده بود، محمدحسن انصارىفرد که بعد از ناکامى آرىهان! به دنبال شکار بزرگى مىگشت با دست در دست داشتن دنيزلى پا به ورزشگاه گذاشت. انصافاً تماشاگران هم براى آقا مصطفى سنگ تمام گذاشتند تا ثابت کنند هواداران خوش استقبالى هستند. ليدرها حتى به حمايت از انصارىفرد پرداختند اما وقتى موج تشويق، «عابدزاده» دوباره ورزشگاه را لرزاند همه متوجه شدند دنيزلى با تمام اعتبارش زير سايه عقاب است.
خيلىها انتظار داشتند مديرعامل با لبخندى عابدزاده را به سوى خودش فرا بخواند و به پاس زحمات او در تمرين چند روز پيش که در غياب آرىهان در کارگران حاضر شد با او خوشوبش کند اما اين اتفاق هيچوقت رخ نداد، حتى بيانيه شفاهى يک ليدر که به حمايت از عابدزاده خوانده شد نه تنها سودى نداشت بلکه باعث شد انصارىفرد به تشويقهاى بعدى هواداران پرسپوليس توجهى نکند.
وقتى داور سوت پايان بازى را به صدا درآورد استيلى هم به سراغ عابدزاده رفت و ورودش را تبريک گفت، هر چند که او مىداند با آمدن دنيزلى و همکاران همزبانش براى عابدزاده جايى نيست و حتى ممکن است به او هم صندلى مربيگرى نرسد!
خبرگزاري فارس: جان تري، كاپيتان تيم فوتبال چلسي درباره اولين مسابقه تيمش در ليگ برتر انگليس گفت: با سيستمي كاملا هجومي تيم منچسترسيتي را شكست خواهيم داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه چلسي، جان تري درباره اولين مسابقه چلسي در فصل جديد ليگ برتر انگليس برابر منچسترسيتي گفت: براي بازي كردن برابر اين تيم آمادگي كامل دارم و بر خلاف شايعات هيچ مصدوميتي ندارم.
وي افزود: با راهكارهاي مورينييو ميتوانيم با پيروزي زمين را ترك كنيم و تاكنون سيستم بازيمان برابر سيتي مشخص نيست.
كاپيتان چلسي تاكيد كرد: در خط حمله شوچنكو و دروگبا از بهترين گلزنان دنيا هستند؛ بنابراين نگراني در زمينه گلزني نداريم و در خط مياني نيز هافبك ها مي توانند مهاجامن را به خوبي حمايت كنند.
وي افزود: بازيكنان جديد به خوبي با شرايط باشگاه تطبيق پيدا كرده اند و در از شورع مسابقات مي توانند تيم را به بهترين وضع ممكن ياري كنند.
تري در پيش بيني مسابقه گفت: در اين مسابقه با سيستمي كاملا هجومي بازي خواهيم كرد و فكر مي كنم با 2 يا سه گل منچسترسيتي را شكست بدهيم .
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: مفسر شبكه تلويزيوني الجزيره و بازيكن صاحب نام سابق تيم ملي كويت گفت: ايران براي غلبه بر سوريه از سرعت لازم خوبي برخورد نبود.
به گزارش خبرنگار فارس در خرمشهر، فيصل الدخيل در تحليلي درباره توقف تيم ملي ايران برابر سوريه گفت: كار ايران با اين تساوي مشكل شد اگرچه اعتقاد دارم اين تيم در مواقع سخت كارهاي فوق العادهاي كرده است.
وي در مورد اين ديدار اظهار داشت: سوريه مربي اصلي خود را كنار گذاشته بود و با تعداد زيادي بازيكن مصدوم روبرو بود. آنها فقط براي كسب حداقل امتياز يعني يك تساوي به تهران رفته بودند.
وي ادامه داد: ايران نيز شرايط خاص خود پس از انجام جام جهاني را داشت؛ اما باوجود برتري بر سوريه، بر طبق ميل حريف بازي كرد و فقط هنگامي كه مهدوي كيا پا به توپ ميشد ميديديم ايران سرعت ميگيرد.
فيصل از عدم استفاده از كعبي با توجه به نفوذهاي اين بازيكن تعجب كرد و گفت: ايران اگر به بازي سرعت ميداد برنده اين مسابقه با گلهاي زياد بود.
وي تعويض مهدوي كيا را نيز اشتباه توصيف كرد و متذكر شد: مهدوي كيا سوپاپ اطمينان تيم ملي دگرگون شده ايران بود.
فابيو كاپلو به دو باشگاه ميلاني هشدار داد كه قضيه جذب رونالدو را فراموش كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ سرمربي ايتاليايي رئال مادريد خطاب به ايتالياييها گفت: "رونالدو نه به ميلان ميرود و نه به اينتر همه چيز واضح و روشن است. او ما را ترك نميكند. تنها در مورد بازيكناني كه در تيمم حاضر هستند صحبت ميكنم. نه فروش يا قراردادهاي جديدي كه عملي نخواهند شد.
بازهم ميگويم رونالدو جايي نميرود. خيال همهتان راحت باشد كه او در رئال ميماند."
پس از اعتراض شديد بازيكنان تيم ملي آلمان نسبت به پوشيدن كفش هاي ورزشي آديداس به هنگام بازيهاي اين تيم، فدراسيون فوتبال آلمان سخت در جست و جوي راه حلي مناسب است.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ در پي تصميم اخير فدراسيون فوتبال آلمان مبني بر استفاده اجباري بازيكنان تيم ملي اين كشور از كفش ورزشي آديداس به هنگام مسابقات ملي و اعتراض ملي پوشان به اين موضوع، اين فدراسيون با مقامات شركت آديداس وارد مذاكره شد تا بتواند با اين حامي مالي به توافق برسد شايد بازيكنان مجبور نباشند حتما آديداس به پا كنند.
سخنگوي فدراسيون فوتبال آلمان در اين باره اظهار داشت: "ما مذاكرات مفصلي با مقامات اين شركت توليدي داشته ايم و نظراتمان را انتقال داديم، اما متاسفانه فعلاً به نتيجه قطعي نرسيدهايم."
كميته انضباطي فيفا به فدراسيون فوتبال كرواسي به دليل رفتار ناشايست تماشاگرانش به هنگام ديدار دوستانه با ايتاليا هشدار داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ رفتار ناپسند تماشاگران كروات در بازي دوستانه هفته قبل تيم ملي اين كشور مقابل ايتاليا كه منجر به شكست دو بر صفر قهرمان جهام جهاني 2006 آلمان نيز شد، باعث گرديد تا كميته انضباطي فدراسيون بين المللي فوتبال هشدار جدي به فدراسيون فوتبال كرواسي داده و در خصوص رفتار هواداران اين تيم اخطار دهد.
در رقابت هاي هفته دوم بوندس ليگا نورنبرگ توانست گلادباخ را با يك گل شكست دهد تا هانس ماير سرمربي نورنبرگ خوشحال و راضي باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ماير سرمربي نورنبرگ پس از پيروزي تيمش در هفته دوم بوندس ليگا طي مصاحبه كوتاهي گفت: "بيست دقيقه اول هر دو تيم خوب بازي كردند و فوتبال زيبايي به نمايش گذاشتند كه ما توانستيم از حريف پيش بيفتيم، اما بعد از تعويض گالاسك ما ابتكار عمل را از دست داديم و بدون تعارف بايد بگويم اين گلادباخ بود كه خوب بازي ميكردم اما به هر حال سه امتياز به ما رسيد و از اين بابت بسيار خوشحالم."
جان لوئيجي بوفون مطرحترين سنگربان جهان با پيراهن يوونتوس در مسابقات كوپا ايتاليا شركت خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ براي مسوولان، هواداران و شخص ديديه دشام ترديدي باقي نمانده است و به طور حتم جي جي بوفون در كنار اين تيم در سري B بازي خواهد كرد.
به اين ترتيب بوفون سنگربان شماره يك جهان در تركيب يوونتوس و با پيراهن بينكونري ها برابر تيم مارتينا فرانكا از سري مسابقات كوپا ايتاليا بازي خواهد كرد و اين بهترين خبر براي علاقه مندان اين تيم مطرح و بزرگ ايتاليايي به حساب مي آيد.
روبرتو دونادوني آمادگي خود را براي پذيرش دوباره فرانچسكو توتي در تركيب تيم ملي ايتاليا اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ فرانچسكو توتي را ميتوانيد با پيراهن لاجوردي ايتاليا ببينيد، زيرا اين هافبك برجسته تصميم خود را تغيير داده و ميخواهد همچنان به فوتبال ملي خود ادامه دهد.
كاپيتان جالوروسي ها در اين خصوص گفت: "حاضر هستم براي ايتاليا و دونادوني بازي كنم.
سرمربي جديد ايتاليا نيز از اين تصميم استقبال كرده است و ابراز داشته آماده پذيرايي از اين هافبك بزرگ در تركيب تيمش است.
دونادوني گفت: "من توانستم موافقت توتي را جلب كنم و از اين بابت خرسندم."
ديدار رفت سوپرجام اسپانيا طبق معمول با پيروزي قهرمان ليگ فوتبال اين كشور به پايان رسيد، اما كارلس پويول، مدافع متعصب آبي اناريها با وجود خوشحالي فراوان از عملكرد خود و هم تيميهايش، به سربازان رايكارد هشدار داد كه هنوز همه چيز تمام نشده و ديدار برگشتي نيز در پيش است.
بازي رفت دو تيم با گل دقيقه 43 لودويك ژولي فرانسوي و در استاديوم المپيك بارسلونا به پايان رسيد و تا پايان، سهم آبي اناريهاي ميهمان همان تك گل بود، اما آنچه كه كاتالان ها پس از تور پيش فصل خود انتظارش را ميكشيدند، بالاخره اتفاق افتاد.
به رغم دميده شدن روحيه تازه در ميان بازيكنان بارسلونا و خوشحالي بيش از حد آنها، پويول به اطرافيان هشدار داد: "در حال حاضر همه چيز به نفع ما بوده، اما موفقيت قهرمان لاليگا در سوپرجام اسپانيا هنوز مهر و موم نشده است.
اسپانيول تيم خوبي است، بنابراين نميتوانيم بگوييم كه جام در دستان بارساييهاست. ما هنوز راه زيادي در پيش داريم."
در ديدار رفت، فرانك رايكارد سرمربي بارسا ترجيح داده بود همان مرداني را به ميدان بفرستد كه قهرماني در لاليگا فصل قبل و كسب افتخار در 2006-2005 اروپا را تجربه كرده بودند و با اين شيوه به نحوي به وعدههاي خود در خصوص به تركيب آبي اناريها جامه عمل پوشاند.
8 دقيقه مانده به پايان ديدار، كارلس پويول بنابر خواست سرمربي زيرك هلندي راه خروج از مستطيل سبز را در پيش گرفت تا جان لوكا زامبروتا تازه وارد براي تيم جديدش كه خود نيز آن را بهترين در دنيا ميخواند، عرض اندامي چند دقيقهاي داشته باشد.
كاپيتان قهرمانان اسپانيا در ادامه گفت: "تيم ما تقريباً بدون تغيير خاصي راهي ميدان مبارزه شد و همين امر باعث گرديد كه همچون گذشته هماهنگ بازي كنيم و با پيروزي خانه حريف را ترك كنيم. البته اين را هم بگويم كه به رغم حضور در تور آمريكا، هنوز صد در صد آماده نيستيم. نه تنها ما بلكه هر تيمي كه شما تصور كنيد چنين وضعيتي را دارد، اما بايد بگويم که جاي هيچ گونه نگراني نيست. به مرور زمان همان كاتالانيهاي سرحال و آماده خواهيم شد."
در اين ميان اشاره به اين نكته هم بد نيست كه سران باشگاه اسپانيول، قهرمان جام حذفي اسپانيا شكايت رسمي خود را از پويول و ژاوي تقديم فدراسيون فوتبال اسپانيا (rfef) کردهاند، چرا كه اين دو در اوايل هفته جاري عدم آمادگي خود را براي حضور در تيم ملي در مصاف با ايسلند اعلام كرده بودند.
پويول در اين خصوص اذعان داشت: "ما در اين خصوص شخصاً تصميم نگرفتيم. در هتل نزد پزشك تيم ملي رفتيم و من چند جلسه اي را با فيزيوتراپيست تمرين كردم. آنها به ما گفتند كه بازگرديم و چيز ديگري ميان ما رد و بدل نشد. بنابراين اين نكته انستنباط شد كه براي ديدار رفت سوپرجام ميتوانيم تيم را همراهي كنيم، چراکه با استراحت مصدوميت ما برطرف شد.
برد يا باخت به بازي تيمي بستگي دارد. ما آنچه كه ميتوانستيم، انجام داديم. اين بار نوبت ما است كه از اسپانيول دليل شكايتش را بخواهيم. پرواضح است كه اين امر به خاطر سوق دادن اذهان به جهتي ديگر و پوشش دادن شكست اين تيم انجام شده است."
پويول كه از اتهامات وارده راجع به عدم وفاداري و تعهد به تيم ملي اسپانيا رنجيده خاطر به نظر مي رسد در ادامه افزود: "هميشه كساني هستند كه در پي اشكال تراشي باشند و تنها ايرادهاي ديگران را گوشزد كنند. اصلاً نميتوانم اين شرايط را تحمل كنم. متاسفانه يك سري افراد در مورد من كملطفي داشتهاند و بلافاصله به اين نكته اشاره كردهاند كه من هيچ تعصبي به تيم ملي كشورم ندارم.
من تنها چند روزي را مصدوم بودم و آنان كه مرا ميشناسند، به خوبي به اين مساله واقفند كه هميشه آماده براي بازي در تيم ملي كشورم بودهام.
با اين حال باز هم تعدادي جلوي مرا ميگيرند و از تعهد و وفاداريم به تيم سوال ميكنند. من چند روز از تمرينات تيم ملي را از دست داده بودم. در 50 ديداري كه براي اسپانيا به ميدان رفتهام، هر آنچه كه در توان داشتم، ارائه كردم. پس نيازي به اثبات تعهدم ندارم. وفاداريم را به همگان نشان دادهام و اگر هم نتوانستم يك بار اسپانيا را همراهي كنم، دليل نميشود كه منتقدان مرا از لبه تيغ بگذرانند."
داويد مارسلو پيزارو هافبك شيليايي اينتر خواستار باقي ماندن در اين تيم شد و رفتن به رم را منتفي كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ در حالي كه به نظر ميرسيد پيزارو فقط يك قدم تا پيوستن به رم فاصله دارد و دو باشگاه بر سر حضور وي در تيم جالوروسي به توافق رسيده بودند، اين بازيكن شيليايي در تماس تلفني با روبرتو منچيني اذعان داشت دوست دارد در اينتر بماند.
در همين حال لوچانو اسپالتي مربي رم كه اميد زيادي به خريد پيزارو داشت هم طي مصاحبهاي اعلام كرد، اين بازيكن به رم نخواهد آمد چون مايل نيست تيم خود را تغيير دهد. مطبوعات ايتاليا هم نوشتند يكي از مسائلي كه مانع از پيوستن پيزارو به رم شد عدم توافق بر سر مسائل مالي بود.
مقامات اشتوتگارت آلمان خبر انتقال آيلتون مهاجم برزيلي را به تيم فوتبال اين باشگاه به شدت تكذيب كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ هورست هلدت مدير باشگاه اشتوتگارت ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: "آيلتون مهاجم سي و سه ساله برزيلي تاکنون فقط به عنوان يك کانديدا براي انتقال به جمع بازيكنان اشتوتگارت مطرح بوده است و هنوز هيچ مذاكرهاي ميان ما صورت نگرفته است."
فرانچسكو توتي با بازنگري مجدد، تصميم به ادامه حضور در تيم ملي ايتاليا گرفت و طرفداران بيشمارش را خشنود كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ علاقه مندان و هواداران فرانچسكو توتي كاپيتان جالوروسيها او را دوباره با پيراهن لاجوردي تيم ملي ايتاليا خواهند ديد. او به بازي خود در تيم ملي ادامه ميدهد و همچنان دوستدارانش هنر و تكنيك او را در زمين خواهند ديد.
پس از اينكه توتي در رقابت هاي جام جهاني آلمان اظهار داشت، ديگر براي تيم ملي كشورش بازي نخواهد كرد يكي از دغدغه هاي بزرگ و مهم مسوولان فوتبال ايتاليا بازگشت دوباره توتي به تيم ملي شد و همگان بر اين تلاش بودند تا اين هافبك ارزشمند را راضي نمايند تا دوباره پيراهن لاجوردي كشورش را بر تن نمايد.
هفته گذشته روبرتو دونادوني در آستانه برگزاري ديدار ايتاليا مقابل كرواسي به دوستداران اين بازيكن اطمينان داد كه توتي را راضي خواهد كرد و او دوباره به تيم ملي ايتاليا باز خواهد گشت و در مدت زمان كوتاه پس از صحبت هاي تلفني دونادوني با توتي، اين بازيكن تصميم به ادامه حضور در تيم ملي گرفته است.
فرانچسكو در اين خصوص ميگويد: "تصميم گرفته بودم در اوج خداحافظي كنم و ديگر پس از قهرماني در جام جهاني آلمان با پيراهن ايتاليا در هيچ رقابتي حاضر نشوم، اما اين تيم به من احتياج دارد و بايد با آمادگي دوباره و كسب قدرتي بيشتر خود را براي مسابقات بزرگ ديگر آماده كنيم."
به اعتقاد فرانچسكو توتي، ايتاليا با مربيگري دونادوني احتياج به كمك و زمان دارد و نبايد در اين برهه حساس مربي جديد و تازه كار را تنها گذاشت.
وي در ادامه به بازي اينتر برابر رم در مسابقات سوپر جام ايتاليا اشاره ميكند و ميگويد: "در ميلان به مصاف اينتر ميرويم. بازيكنان رم در آمادگي كامل هستند و ميتوانند اين تيم را در خانه خودش شكست دهند و مقدمه برپايي جشن را در رم فراهم نماييم."
گفتني است، به احتمال فراوان روبرتو دونادوني مربي جديد لاجوردي پوشان ايتاليا هفته آينده با فرانچسكو توتي كاپيتان جالوروسي ها ديدار و گفت و گو خواهد كرد و توضيحات بيشتري از تصميم جديد توتي منتشر خواهد شد.
تبرئه درست بود، واعظي هم بايد بخشيده شود
--------------------------------------------------------------------------------
نه تنها تبرئه 3 لژيونر مليپوش درست بود بلكه واعظي هم بايد بخشيده شود.
هوشنگ نصيرزاده كارشناس حقوقي فوتبال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در تشريح اين موضوع گفت: انجام آزمايش دوپينگ از ورزشكاران اساساً بايد مسابقهاي برگزار شود و بازيكنان مورد آزمايش يا در آن مسابقه حضور داشته باشند و يا كانديداي حضور باشند كه بتوان از آنها آزمايش دوپينگ گرفت.
وي با استناد به همين ماده قانون اضافه كرد: آزمايش صورت گرفته از مليپوشان در زمان و موقعيتي بوده كه به هيچ وجه مصداق آئيننامههاي كنترل دوپينگ نبوده است.
نصيرزاده محروميت مهدي واعظي را هم شامل همين قانون دانست وگفت : اگر اثرات داروي مورد استفاده توسط واعظي پيش از برگزاري بازي رسمي از بين ميرفت آن موقع نميتوانستيم او را به عمل دوپينگ متهم كنيم. در واقع كميته مبارزه با دوپينگ آزمايش دوپينگ واعظي را در شرايط دور از مسابقه انجام داده و اين آزمايش نميتواند سندي مبني بر دوپينگ باشد.
وي با انتقاد از شيوه عملكرد كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال گفت: كميته مبارزه با دوپينگ به زمان و موقعيت انجام آزمايش اشراف ندارد و مسئولان اين كميته تصور ميكنند كه در هر لحظه ميتوانند آزمايشات مختلف دوپينگ را از بازيكنان به عمل آورد.
اين كارشناس داوري با ارائه يك مثال به اهميت موقعيت سنجي مواد آزمايشات دوپينگ پرداخت وگفت: اگر ميزان كافئين در خون كه رابطه مستقيم با مصرف چاي، قهوه و شكلات دارد از 16 اونس بيشتر شود. ميتوان آن فرد را به دوپينگ متهم كرد اما وقتي مسابقهاي برگزار نشده باشد به چه دليل از بازيكن درخواست ميكنند كه در آزمايش دوپينگ شركت كند؟
نصيرزاده در ادامه به فلسفه تشكيل كميته ضد دوپينگ پرداخت وگفت : تشكيل كميته ضد دوپينگ در فدراسيون با هدف سالمسازي ورزش صورت ميگيرد اما شيوههاي غير مرسومي كه هم اكنون در كشور رايج شده، پيش از آن كه به ضد دوپينگ كمك كند، اوضاع را دچار حاشيه كرده و مشكلاتي را هم براي فدراسيون و هم براي بازيكنان ايجاد ميكند.
وي رفتار متناقض كميته ضد دوپينگ را در قبال سه لژيونر و مهدي واعظي را نمونه بارز اين مشكلات حاشيهاي عنوان كرد وافزود : اگر كميته دوپينگ ميخواهد قانوني رفتار كند بايد طبق آئيننامههاي بينالمللي ، بازيكناني كه از حضور در آزمايش امتناع ميكنند را محكوم كند اما چطور اين سه لژيونر بخشيده ميشوند ولي مهدي واعظي محروم ميشود.
نصيرزاده در پايان با استناد به بند 3 ماده 62 آئين نامه كنترل دوپينگ گفت: فدراسيون فوتبال ميتواند محروميت واعظي را به دليل رفتاري كه با لژيونرها داشته به حالت تعليق درآورد. اين عمل يك رفتار قانوني با اعتبار رسمي بينالمللي است كه تعهدات واعظي را به چند برابر مدت محروميت افزايش ميدهد.
با پيشنهاد رنه سيموئز سرمربي تيم ملي اميد ، فدراسيون فوتبال مذاكرات خود را با يك مربي برزيلي براي هدايت تيم ملي جوانان آغاز كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هفته گذشته رنه سيموئز به داريوش مصطفوي پيشنهاد داد كه با كلويز اوليويرا مربي برزيلي براي هدايت تيم ملي جوانان وارد مذاكره شوند.
كميته جوانان فدراسيون فوتبال ضمن تاييد اين خبر اعلام كرد كه فدراسيون فوتبال در حال بررسي سوابق اين مربي برزيلي است و هنوز مذاكرات رسمي با اوليويرا آغاز نشده است.
كلويز اوليويرا از همكاران و دوستان سيموئز است و سرمربي تيم ملي اميد ايران سطح فني وي را تائيد كرده است.
باخت رئــــــــــــــال در ضربات پنالتی مقابل بتیـــــــــــــس
تیم رئال مادرید شب گذشته در دیداری دوستانه مقابل رئال بتیس در ضربات پنالتی مغلوب شد.
در این دیدار دو تیم در وقت قانونی به تساوی 3 بر 3 دست یافتند و بتیس موفق شد با نتیجه 5 بر 4 حریف اسپانیایی خود را شکست دهد. در این دیدار برای رئال رودفان نیستلروی (43 - پنالتی)، رائول گونزالز (45) و فابیو کاناوارو (76)؛ و برای تیم بتیس گونزالز سنز دانی (8 و 60) و لوییز ادواردو اشمیت ادو (89) گلزنی کردند.
حرفهاى مصطفوى معنى دخالت نداشت مهاجراني: بايد نگران درجا زدن باشيم
حشمت مهاجرانى سرمربى سابق تيمملى ايران، درباره ديدار تيم کشورمان و سوريه گفت: نتيجه خوبى نگرفتيم ولى بايد از در يک سطح ماندن و درجا زدن نگران باشيم و اين واقعيت تلخى است که بايد آن را بپذيريم.
وى در مورد ديدار بعدى تيمملى مقابل کرهجنوبى گفت: با توجه به فرصت کم باقىمانده بايد مانور داد و تيمملى را تقويت کرد، مسأله روحى و روانى و مسأله بدنى بازيکنان از نکاتى است که مىتوان با تقويت آنها حتى در صورت ضعف تاکتيکي، تيم را به انسجام و نقطه قابل قبولى رساند.
مهاجرانى در ادامه افزود: تيم ما مقابل سوريه فاقد روحيه جنگندگى لازم بود و بازى ساکن ما اجازه دفاع همهجانبه را به حريف مىداد. ما تا پشت هجده قدم خوب پيش مىرفتيم اما در امر گلزنى ناکام بوديم و اين ميراثى است که از گذشته به تيمملى فعلى رسيده است و در کوتاه مدت برطرف نمىشود.
وى در تحليل خود از حرفهاى مصطفوى درخصوص تيمملى گفت: هرکس نظرات خاص خود را دارد و حرفهاى او معنى دخالت در کار قلعهنوعى نيست.
وى در پايان گفت: نبايد در اين مقطع حساس به حاشيهها دامن بزنيم بلکه بايد راه صعود را هموار سازيم. هنوز فوتبال ايران آنقدر توانايى دارد که در سوريه از دمشق يک تيم بازنده بسازد و برابر کره نيز امتياز بگيرد.
صداى آلمان: ذوبآهن به تيمملى ايران آبرو بخشيد
صداى آلمان که براى تهيه گزارش به محل اقامت تيم ذوبآهن در هتل ليتالياى شهر «بررزبرگ» آمده بود هدف خود از حضور در تمرينات تيم ذوبآهن را کسب پيروزيهاى متوالى اين تيم در ديدارهاى تدارکاتى مقابل تيمهاى آلمانى ذکر کرد. خبرنگار صداى آلمان گفت: مأموريت من پيگيرى پيروزيهاى درخورستايش ذوبآهن در هامبورگ بهويژه پيروزى اين تيم مقابل «بردرگروف» بود چرا که روزنامههاى هامبورگ با چاپ عکس و مطالبى درخصوص اين تيم به تمجيد از ذوبآهن پرداخته بودند.
خبرنگار صداى آلمان گفت: يک تيم ليگ برترى ايران در شهر هامبورگ به تيمملى که در جامجهانى نتوانسته بود کارى کند، آبرو بخشيد. پيروزى مقابل زرگبرگ و بردرگروف براى ما تعجببرانگيز بود و حيرت ما را به دنبال داشت.
شاف (سرمربى وردربرمن): براى رويارويى با بايرلورکوزن آمادهايم!
آقاى شاف، در بازى مهم خانگى با بايرلورکوزن هنوز امکان استفاده از پرمرتهساکر را به علت نداشتن آمادگى صددرصد نداريد. نالدو هم صدمه ديده، با اين اوصاف برنامه شما براى پوشش قلب دفاع وردربرمن چيست؟
براى اين منظور به بقيه مدافعين تيم فکر مىکنم...
کسانى همانند پاسانانن، بائومن، شولتس يا آندرسون؟
بله، با توجه به حساسيت بازى و شرايط پيشآمده، فکر مىکنم يکى از دو مدافع ثابت تيم در قلب دفاع برابر بايرلورکوزن، پترى پاسانانن باشد اما براى زوج مکمل او بايستى تا قبل از شروع بازي، از بين آندرسون، شولتس يا بائومن يکى را که بهتر از بقيه باشد، انتخاب کنم.
آن وقت بدون نگرانى راهى اين بازى مىشويد؟
قدر مسلم مىتوانيم با کمترين ميزان دغدغهخاطر برابر لورکوزنىها در زمين حضور پيدا کنيم. درست است که آنها تيم خيلى قوى را با تکتک بازيکنان منحصر به فرد در اختيار دارند اما ما نيز در غياب برخى نفرات اصلي، خود را در بالاترين سطح باقى نگه مىداريم.
قبول داريد اين بازى سختتر از بازى هفته نخست با هانوفر است؟
بله، البته. لورکوزنىها بهخصوص در حمله خطرناک هستند و در دفاع يکپارچه عمل مىکنند ولى خب، ما هم آنقدر قدرت و صلابت داريم که مقابل لورکوزنىها نهراسيم. به نظرم نسبت به بازى هفته قبل که 4 بر 2 پيروز شديم، بازيکنانمان آمادهتر هستند. اين مسأله به ما کمک مىکند در تدارک طرح و برنامه کسب پيروزى باشيم.
کعبي: قلعهنوعى به بازى من اعتقاد دارد
حسين کعبى مدافع ريزنقش و سرعتى تيمملى هم در بازى دوستانه مقابل امارات و هم در بازى مقابل سوريه فرصت حضور در ميدان را پيدا نکرد با اين حال اين مدافع جوان به آينده بسيار خوشبين است.
حسين! نظرت راجع به کسب نتيجه مساوى مقابل سوريه چيست؟
حملات ما بسيار زيادتر از سوريه بود اما در نتيجهگيرى ضعيف عمل کرديم که در اين ميان نمىتوان فرد خاصى را مقصر قلمداد کرد.
چه برنامهاى براى آينده داريد؟
مربيان تيم باشگاهى از من و عنايتى خواستهاند تا به اردوى آلمان برويم.
تصور مىکردى مقابل سوريه هم بازى نکني؟
نه فکر مىکردم در نيمه دوم به ميدان بروم اما اينچنين نشد.
از اين موضوع ناراحت نيستي؟
نه چون من مصدوم بودم ضمن اينکه قلعهنوعى به بازى من اعتقاد دارد و من هم مطمئنم اگر کمى صبر کنيم، تيمملى موفق مىشود.
توضيح: لازم به ذکر است حسين کعبى به همراه غلامرضا عنايتى دو ملىپوش ايرانى الامارات عصر روز پنجشنبه در دبى حاضر شدند، سپس صبح روز جمعه به سمت آلمان پرواز کردند تا در اردوى تيم الامارات شرکت کنند.
حجازي: سر تمرين نساجى بودم بازى تيمملى را نديدم!
اصر حجازى در مازندران با علاقه به مردم فوتبالدوست اين منطقه اميدوار است تيم کمامکانات نساجى را در جمع 6 تيم بالاى جدول ليگ آزادگان حفظ کند. ديروز با حجازى تماس گرفتيم تا نظر وى را در خصوص بازى ايران و سوريه جويا شويم، در زير متن گفتوگوى ما را مىخوانيد.
ناصرخان، باور مىکرديد در تهران با سوريه مساوى کنيم؟
مسلماً هيچ کس تصور نمىکرد کمتر از 3 گل به سوريه بزنيم اما فوتبال همين است!
ارزيابى شما از عملکرد فني، تيمملى چيست؟
من سر تمرين نساجى بودم و بازى تيمملى را نديدم، از دقيقه -82 81 بود که به منزل رسيدم و فقط صحنه دريافت گل تيمملى را ديدم.
روى گل دريافتى چه عناصرى اشتباه داشتند
خط دفاعى و دروازهبان.
چه انتقادى متوجه قلعهنوعى است؟
اجازه بدهيد پس از بازى با کره نتيجهگيرى کنيم.
خيلىها معتقدند قلعهنوعى خيلى زود به تيمملى رسيد و هنوز شرايط سرمربيگرى تيمملى را ندارد.
نظر آنهاست.
از نساجى چه خبر؟
تيم مشغول تمرين است. اميدوارم با جذب سه، چهار بازيکن خوب، بتوانيم تيم شايستهاى روانه مسابقات کنيم.
جو قائمشهر چطور است؟
خيلى خوب، مردم مازندران عاشق نساجى هستند.
در مورد خود تيم شايعه شده برخىها از حضور شما در نساجى ناراحت هستند؟
مثلاً چه کسانى
مىگويند جغتاپور، کاپيتان و چند بازيکن...؟
جغتاپور از ساليان قبل با من در ارتباط است و خودش مىگويد حجازى الگوى فنىاش بوده، حال براى چه بايد ناراحت باشد؟ خودش مىبيند شاگردم سرمربى تيمملى شده و اتفاقاً خوشحال هم مىشود که کنار حجازى کار کند بقيه شان نيز بايد به اين مهم واقف باشند، با چه کسى کار مىکنند! من آبرويم را گذاشتهام کف دستم و آمدهام تيم دسته اولى نساجي، تا کار کنم و نتيجه بگيرم. هر فردى بخواهد به تيم نساجى ضربه بزند بدون در نظر گرفتن هر موضوع ديگرى کنار گذاشته مىشود و اين خواست مديريت باشگاه و مردم مازندران است. با تمام اين اوصاف مطمئن هستيم که همه خواهان موفقيت تيم و در نهايت خودشان هستند.
و صحبت پاياني؟
صحبت خاصى ندارم
دبير فدراسيون فوتبال اعلام كرد:"اليويراي" برزيلي، امشب براي مذاكره با مسئولان فدراسيون براي برعهده گرفتن هدايت تيم ملي فوتبال جوانان وارد تهران مي شود.
به گزارش گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) داريوش مصطفوي در اين زمينه افزود: اين مربي برزيلي كه در كارنامه اش هدايت تيم بوتافوگوي برزيل و قهرماني با اين تيم در ليگ برزيل را دارد، ساعت يك بعداظهر فردا با مسئولان فدراسيون فوتبال، مذاكرات لازم را براي تصدي تيم ملي فوتبال جوانان انجام خواهد داد.
به گفته مصطفوي، سيموئز برزيلي در سفر دوهفته اي اش به برزيل، از سوي فدراسيون ماموريت يافته بود تا يك مربي خوب كشورش را با سابقه روشن براي تصدي تيم ملي جوانان معرفي كند.
سيموئز نيز پس از بررسي هاي لازم،"اليويرا" را به فدراسيون فوتبال معرفي كرده است تا طرفين در مذاكره مستقيم ، شرايط كار را بررسي كرده و پس از تفاهم لازم ، قرارداد همكاري را امضا كنند.
پايان پيام
دکتر محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال سرانجام به سکوت چند ماهه خود درباره اتفاقاتی که باعث کناره گیری او از فدراسیون فوتبال شد پایان داد و از بسیاری مسائل بویژه اختلافات خود با سازمان تربیت بدنی پرده برخواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، دادکان درمصاحبه ای مشروح با یکی از روزنامه های سیاسی درخصوص جریان بازدارنده پیش ازجام جهانی علیه فدراسیون فوتبال، حمایت نکردن ازتیم ملی، بحث برکناری خود ازفدراسیون فوتبال و وضعیت کنونی مدیریت فدراسیون به گفتگو پرداخته است که با توجه به فضای ایجاد شده پس از رقابتهای جام جهانی و اتفاقات اخیر، این مصاحبه می تواند واکنش هایی را درپی داشته باشد.
این گفتگو روز دوشنبه دریکی از روزنامه های صبح به چاپ خواهد رسید که می تواند موج تازه ای را درفوتبال کشورایجاد کند . شنیدن صحبت های دادکان پس ازچند ماه سکوت آن هم درآستانه دیدارحساس با کره جنوبی می تواند برای افکارعمومی که تشنه شنیدن واقعیت های جام جهانی است خواندنی باشد.
دادکان بزودی قرار است گفتگویی مشروح با تعدادی از رسانه های کشورداشته باشد .
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز با حضور مربي جديد به تمرين پرداختند.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي نورالدين، مربي جديد دروازهبانان پرسپوليس از صبح امروز كار خود با اين تيم را آغاز كرد.
تمرين امروز ساعت 10 صبح آغاز شد و حدود 2 ساعت به طول انجاميد.
بازيكنان در اين مدت به كار با توپ، تمرين سرعتي و استقامتي و فوتبال درون تيمي پرداختند.
مهرزاد معدنچي نيز بعد از مدتها در تمرين امروز شركت كرد.
نفراتي چون حسن، كريم باقري و رضايي به دليل مصدوميت در تمرين حضور نداشتند.
به گفته مربيان تمرين نوبت بعدازظهر امروز انجام نميشود.
مقامات ليون: رئال دست از سر ما بردارد
ايپنا - مقامات ---- پيشنهاد 15 ميليون پوندی رئال مادريد را براي فروش محمدو ديارا نپذيرفتند.
برنارد لاكمپ، مدير باشگاه المپيك ---- پس از رد پيشنهاد رئاليها گفت: شيوهاي كه رئال براي جذب ديارا پيش گرفت، تعجبآور بود. واكنش محمدو ديارا هم براي ما جالب است. بازيكن ما هم دوست داشت به برنابئو برود. سران رئال هم گفته بودند كه جذب بازيكن ما براي آنها يك افتخار محسوب ميشود، اما با آنكه تنها 2 هفته به پايان فصل نقل و انتقالات تابستاني باقي مانده، هيچ واكنشي از جانب آنها نديدهايم.
وستهام منتظر حضور اسكالوني
ايپنا - به نظر ميرسد مقصد بعدي ليونل اسكالوني، مدافع دپورتيوو لاكرونيا باشگاه وستهام انگليس باشد.
اين مهره آرژانتيني در تيم فصل بعد خواكين كاپاروش، سرمربي دپور جايي ندارد، اما تا زماني كه پدر او مبلغي بابت انتقال قرضياش به وستهام دريافت نكند، ريازور راترك نميكند.
به گزارش روزنامه آس اسپانيا، سران وستهام كاملاً آمادهاند تا اسكالوني را با آغوش باز پذيرا شوند و اين در حالي است كه مذاكرات ميان مقامات دو باشگاه سر مسائل مالي همچنان ادامه دارد.