نه زنگ که زد بلافاصله بعد ثبت نام . میخوام ببینم هر روز نمیشه وضعیت ثبت نام چک کرد که مثلا اگر روزی پورت خالی موجود بود از طریق سایتش پیگیری کنی؟نقل قول:
Printable View
نه زنگ که زد بلافاصله بعد ثبت نام . میخوام ببینم هر روز نمیشه وضعیت ثبت نام چک کرد که مثلا اگر روزی پورت خالی موجود بود از طریق سایتش پیگیری کنی؟نقل قول:
خودشون به محض فراهم شدن شرایط توی مرکز مخابراتی باهات تماس میگیرن . خودتم میتونی چند روز یه بار تماس بگیری با کد پیگیری وضعیت رو بهت میگننقل قول:
سلام دوستان پارس آنلاین نامحدود هم داره؟ سرعتش خوبه؟
آره داره سرعتش هم پله ایهنقل قول:
دوستان پارس آنلاین چند روز طولش میده تا خط رو روی 16 مگ ببنده؟
پارسال یه بار بهشون گفتم چند ساعت بعدش خط رو روی 16 مگ بستند
الان 2 روزه هنوز روی 9 مگه.پشتیبانش هم گفت 2 الی 3 روز طول میکشه تا ببندن(احتمالا مانیتورنیگ میکنند)
خطم هم کشش داره با مودم چندبار تست گرفتم از 19 مگ تا 21 مگ حداکثر پهنا رو نشون داد
ظاهرا هیچکس حوصله راهنمایی کردن هم نداره:n23:نقل قول:
تاپیک مناسبی واسه سوالت انتخاب نکردی . توی این تاپیک پیگیر باشی زودتر جواب میگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز خیلی زیاده. تماس بگیر باهاشوننقل قول:
قیمتا چجوره ؟ گرونه
نقل قول:
اگر بیشتر از 72 ساعت شده با این شماره تماس بگیر : 82208383 -021
بگید که درخواست پهناباند 16 مگ رو دادم ، هنوز انجام نشده ..
نقل قول:
نسبت به سایر شرکت ها یک مقدار گرون تر هست .. اما خب کیفیت اینترنت و پشتیبانی شون خوبه.
سلام سرعت دانلود من اخرش700کیلوبایت بانوسان بین 670فرقم نمی کنه چه سرورداخلی چه خارجی بردانلود چه شب چه روز زنگم زدم پشتیبانی گفتن خط شما بیشتزاز6مگ جواب نمیده درحالی زمانی صبانت داشتم دانلودم 1مگو سیصدکیلوبایت بود نظرشما چیست اینم تست سرویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صفحه status مودمت عکس بذارنقل قول:
پارس آنلاین خطت روی 6 مگ بسته شده . نویز خطت هم بالاست بیشتز از این جواب نمیده .نقل قول:
نقل قول:
مسافت تون نسبتا زیاده از مرکز مخابراتی ..
مودم رو بردارید ، از سر خط تلفن تون ( سیم مخابرات ) اون جا تست کنید ، ببینید کیفیت خط تون نسبتا چه طور خواهد شد .. ؟
اگر کیفیت افزایش پیدا کرد ، باید سیم کشی داخل خونه رو یا عوض کنید ، یا اینکه مستقیما از سر کابل مخابرات ، سیم کشی ( رو کار ) استفاده کنید
نقل قول:
مودلاسیون مودم بزار g.dmt احتمالن تا 8 بکشه
نه اتفاقان ازمرکز مخابراتمون نهایت نیم کیلومترم کمتر
فکرکنم باید همین کاروکنم ازسرخط تست کنمنقل قول:
تا چند گیگ دانلود محدود می کنند؟
پارس آنلاین نامحدود داره 45 هزار تومن کسی ازش داره ؟ راضی هستید ؟ تا چند گیگ دانلود محدود میکنند
دوست من چون نظر خودم رو پارس آنلاین هست این سوال رو اینجا مطرح کردم تا بدونم کاربراش راضی هستن یا خیرنقل قول:
همین الان رفتم سیم هارو چک کردم ازتو دیوارکابل کشی شد با کابل برقمون ولی اون کابل برق بدون استفاد مونده فکرنکنم از اون باشه باید بعدم از خود خط مستقیم با یه سیم کوتاه تست کنم
جواب نداد باید از خود خط تست بگیرم ممنون از راهنمائیتون
تا 10 گیگ پهنای خط روی 3 مگنقل قول:
بعدش پهنا میره روی 1 مگ تا برسه به 16 گیگ
و بعد از 16 گیگ محدود میشه
این اطلاعات مربوط به قبلنا بود که من هم یک بار سرویسش رو داشتم
اللان رو خودتون میتونید ببنید که تغییر کرده یا نه
دوستان پارس برای نمایشگاه کتاب امسال ترافیک رایگان نگذاشته؟
نقل قول:
خط تون رو روی 16 مگ قرار دادن؟ کیفیت خط در چه حالتیه ؟
چند روزه کیفیت پارس انلاین بهتره شده SNR از 12 ، اومده 14.7 ... به صورت ثابت هم هست ..:n13:
دیگه نمیدونم چکارکنم دوستان می تونه علتش دور بودن سرویس ispباشه اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید این باشه من هم دور هستم ولی این مشکل رو ندارم زنگ بزنید خط رو روی 4 مگ ببندن راحت میشید از قطعینقل قول:
سیم کشی خونه رو چک کنید من مستقیم سیم کشیدم برای مودم و از اسپلینتر استفاده میکنم
از سر خط پک کنید ببینید چجوریه ممکنه از سیم کشی باشه
ممنون مودم جائی تست کردم مطمعنم از اون نیست چون توadsl قبلی این مشکل نداشتم ولی سیم وصل شده به مودمم از5سال پیش نت داشتم از اون موقع عوض نکردم یعنی کیفیت سیم الان بهتر شد باید اول اونو عوض کنم فیلن امشب از خط مستقیم تست میگیرم زنگم زدم گفتن مشکل از جانب ما نیست خط به شدت نویز دارهنقل قول:
نه بی خیال شدم آخه پارسال یه بار روی 16 مگ قرار دادم بعدش دیدم لینک میپره،حدس زدم مشکل از تنظیمات پارس چون بیشتر مواقع لینک ثابت بود و هر از گاهی میپریدنقل قول:
ولی الان که پیام شما رو دیدم پیگیر شدم و زنگ زدم .گفتند مودم رو خاموش نکن تو 3 روز(آخه من مودمو تو این 3 روزه خاموش کرده بودم)
آره وضعیت snr هم بهتر شده من دیدم که snr ثبات داره و نوسان شدیدی مثل قبل نداره
پی نوشت:دوباره نوسان snr برام پیش اومد،خیلی این تنظیمات پارس رو اعصابه،
جالبه هر وقت کسی با تلفن زنگ بزنه این مشکل نوسان snr پیش میاد ،بعد که یه خورده با سیم و پریز و سوکت ها ور برم درست میشه و فیکس میمونه
شما قبلا که از یک شرکت دیگه ای داشتید؛ خطتون روی چند مگ بوده؟نقل قول:
اینو بگم که تنظیمات و تجهیزات شرکت ها هم با هم فرق میکنه و میتونه مشکل از سمت تنظیمات و تجهیزات پارس باشه
اره ازصبانت داشتم عالی نبود خوب بود سرعت دانلود 1مگ سیصدم میرفت البته رو6مگ بستن بعضی وقتها سرعت دانلودم تا700کیلوبایتم میره با سیم کشی مو عوض میکنم ولی 3روززاول 1مگ داشتم ازهمین پارس انلایننقل قول:
نقل قول:
بی زحمت یه عکس از صفحه Status مودم ت بگیر .. من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه Status مودم ت رو ببینم ، اگر خط ت روی 16 مگ لینک میپره ، بگو که روی 14 مگ یا 12 مگ بذارن برا ت..
حداقل 14 یا 12 مگ بهتر از پهناباند 9 مگ هست ..
14 مگ هم داره؟نمیدونستمنقل قول:
اما 12 مگ رو چندبار بهشون گفتم بعد میگه مودمت نمیگیره،یه بار هم پشت تلفن تست کرد برام و گفت مودمت پهنای 12 مگ رو نمیگیره
مگه میشه چنین چیزی؟
اینم عکس:قبلش بگم که خود مودمم چند بار تخمین زدم تا 16 مگ کشش داره،یه بار خود پشتیبانش هم گفت خط تا 25 هم کشش داره
البته برپارس انلاین اینونشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پارس آنلاین تایم رایگان داره؟؟
به درد من میخوره که ماهی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گیگ تایم رایگان دانلود دارم
اگه مثله سابق باشه خوبه
وضعیت خط بهتر شد پس سیم کشی داخلی یه عیبی و ایرادی داره snr به 13 رسید قبلا روی 6 بودنقل قول:
آره داره من با پهنای 9 مگ بیشتر حجمی که دانلود کردم حدود 13 گیگ بود در عرض 5 ساعتنقل قول:
دیگه شما حساب کنید تو بازه 5 ساعت رایگان با اون مقدار پهنایی که خطتون میکشه چقدر میتونید دانلود داشته باشید