سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !نقل قول:
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:
Printable View
سرعت دانلودت زیر 100 هست و بیشتر نمیشه . وبگردی هم احتمالا با مشکل بربخوری دانلود بماند !نقل قول:
سرویس های نامحدود اسمی نامحدود هست ولی همه جانبه محدودیت دارند . و این یه اصل کلی هست . شاتل تا آرت 4 اصلا نمیشه زندگی کرد . آسیاتک نداشتم :n41:
سلام
دوستان هیچ راهی نیست که بشه فیلم های نماوا رو دانلود کرد ؟
من فیلم کارآموز رو میخوام ولی با این دوبله
دو تا دوبله دیگه دانلود کردم ولی هر دو به درد نمیخوردن و جالب نبود
یرنامه torch browser رو دانلود کن شاید بشه با اون وارد صفحه تماشای ویدیو شو یه گزینه داره ویدیو روش بزن شاید دانلود شهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام
دوستان من دوره قبل آرت 1 داشتم و محدود شدم، به آرت 2 تغییر دادم و محدودیت پرید اما آخرای دوره آرت 2 هم محدود شدم
برای دوره جدید درخواست دادم فاکتورمو دوباره آرت 1 کردن
هنوز اینترنت قطع نشده بود و یک روز از زمان سرویسم باقی مونده بود که تمدید کردم
حالا توی سرویس این ماهم هنوزم محدودم و محدودیت برداشته نشده
بنظرتون چرا اینجوری شد؟
مگه بعد از تمدید نباید محدودیت برداشته میشد؟
باید میذاشتم اول قطع بشه بعد تمدید میکردم؟
ارهنقل قول:
ساعت 1 تا 3 سرعتم میشه 12 کیلوبایت (البته چون تو بلک لیستم) 3 به بعد میشه 1 مگ
فک کرده ما بیخیال میشیم:-دی
کاش اصفهانم میتونستم از شاتل سرویس بگیرم.خسته شدم از مخابرات.خوش به حالت:(
سلام تمدید سرویس آرت که محدود شدید یعنی الان شما آرت 1 دارید و محدود شدید . تمدید این کمکی بهتون نمیکنه چون باز هم محدود هستید :n31: تنها راهش ارتقا به یک آرت بالاتر هست و بعد از اون که به یه حدی از قیمت رسیدید که نمیصرفید تغییر بدید به اکو و بعد از یک ماه برید آرت بگیرید .نقل قول:
نقل قول:ارت یک دارم 110 کیلوبایت ثابت هستنقل قول:
سرویس گیمینگ هم فعاله
سلام دوستان
من از های وب سرویس دارم حالا با طرح های خوبی هم که شاتل گذاشته میخواستم شاتل بگیرم ، فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
اینترنت شبانه شاتل چطور هست 1 تا 7 چقد میشه دانلود کرد؟
برای جا به جایی چیکار باید بکنم ؟ فقط با تماس به های وب بگم جمع کنن و اتوماتیک شاتل میاد روی خط؟
راستی این شاتل لند چند وقت یکبار طرح میزاره؟
با سپاس :n40:
جفت سرور داخلی و خارجی سرعتش رو 110 عه؟! تفاوتی بین سرور داخلی و خارجی نیست؟نقل قول:
اگه هاستو وى پى اس سايتاى خارجيو داخلى قوى باشن نه هيچ فرقى ندارهنقل قول:
چرا تعجب كردين مگه مال شما چنده الان
آرت 1 دارم سرعتم بین 150-200 نوسان داره هم از سایت داخلی هم از سایت خاجینقل قول:
سرویس گیمم هم فعاله
یه چیز جالب بگم سرویس گیم برای آرت 1 بسیار خوبه فعال کنید چون ریت رو در حدود 350 تا میاره بالا الان ماله من 1335 هستش ریت دانلود
سپاسنقل قول:
من تو این همه مدت فقط سرویس های اکو رو داشتم و آرت نگرفتم تا حالا ؛ آخه چند ماه پیش بود که یکی از کاربرا اومد و گفت که با آرت از سرور داخلی 1200 اینا دانلود میکنه و از خارجی 100-150!!
دوستان شبانه شاتل اگه فقط از سرورهای شاتل بگیری بازم محدودت میکنه؟
تا چند گیگ بگیری محدود میشی؟
و بعد محدودیت سرعت دانلود چند میشه؟
و آیا تا پایان زمان دوره یک ماهه و تمدید کردن جدید این محدودیت ادامه داره؟
سلام سرویس art 1 گرفتم سرعت 150 -120 نوسان داره گیم انلاین هم قطعی نداشتم راضیم ازش:n05:
سلام.. میخوامم طرح بهاره شاتل بگیرم .میخواستم بدونمتو دانلود شبانه سرعت دانلود میانگین چقدره ؟ اگه زیاد استفاده کنم محدود میکنه؟ ممنون
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
تجربه میگه نهایت 4 تا 5 گیگ در هفته دان کنی محدود نمیشی.شما 4 بیشتر دان نکن تا خیالت راحت باشهنقل قول:
آره ز بزن بگو خطتو جم کنند بعد که جمع کردند ز بزن شاتل تا واست اوکی کنند
زمان خاصی نداره گاهه شده یه ماه درمیون این طرحو گذاشتند گاهیم سه ماه بینش فاصله بوده
آره محدود میکنه .گمونم هفته ای4 گیگ بگیری اوکیه. سرعت اول نصف میشه که یجور اخطاره.اگه بازم به دانت ادامه بدی یکاری میکنند که نتونی یه سایتو باز کنی. اگه یه هفته دان نکنی از محدودیت در میای ولی با تمیدید کردن سرویست از محدودیت در نمیای حتما باید هفت هشت روز دان نکنی تا از محدودیت در بیاینقل قول:
اگه اون طرحه 9900 تومن یک سالرو میگی که گمون نکنم شبانه رایگان داشته باشهنقل قول:
سرعت دانلودتم بستگی به شهرو منطقت داره خودت باید بگیری تست کنی ولی خوش شانس باشی رو یه مگه دانلودت.شک نکن اگه متوسطم دان کنی باز محدود میشی چه برسه به زیاد
من از آرت 2 محدود اومدم به آرت 1 پس محدودیت برداشته نمیشه؟نقل قول:
الان دوباره آرت 2 کنم درست نمیشه؟ چون ارتقا محسوب میشه دیگه
تست کن امکانش هست که محدودیت برداشته بشه . به هرحال چاره ای جز این کار نیست ... و در نهایت به یه حدی که رسید برگرد اکو و بعد از اون دوباره ارت ...نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
ممنون از شما
برای ایپی ثابت همون ایپی که روی سرویس قبلی هست میشه شاتل اوکی کنه یا باید ایپی ثابت جدید از شاتل خریداری بشه؟
با سپاس :n40:
دوستان یه سوال : اگه من الان سرویسمو تمدید کنم ، حجم دوره جدید به این دوره اضافه میشه یا اول باید این دوره تموم شه تا بشه از ترافیک جدید استفاده کرد ؟
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اولین روز تیر ماه 1395
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به منظور ارج نهادن به اعتماد شما کاربران در نظر دارد در تابستان 1395 با برگزاری جشنواره های خود بخشی از محبت و همراهی شما عزیزان را جبران نماید به همین خاطر برآنیم تا با ارایه خدمات ویژه تابستانی به یادماندنی را برایتان رقم زنیم. این بار سرزمین شاتل، در جشنواره خود از یکم تا هیجدهم تیر ماه 1395، 18 روز ترافیک رایگان را به مشترکین اینترنت پرسرعت شاتل تقدیم می کند تا در این ایام از سایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه آن شامل کاپ، تک شات و نماوا با آرامش و رضایت خاطر استفاده کنند. علاقهمندان به بهرهگیری از خدمات محتوایی مختلف عرضه شده در شاتللند، تک شات، کاپ و نماوا میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.
لازم به توضیح است متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای یاسوج و گچساران امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشترکین این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ مشتریان شاتل نیز بتوانند از این امکان ویژه بهرهمند شوند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.
سلامنقل قول:
دادا منبع این خبر کجاس ؟
من که تو شاتل لند و پروموشن جیزی در مورد این ندیدم
آخریش تا 31 خرداد بود
قسمت پنل کاربری قسمت پیشنهاد ویژهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام دوستان من میخوام از پارس فرار کنم بیام شاتل ولی خیلی وقته پول تلفنمون رو ندادیم و بدهکاریم و تلفنمون قطعه اگر از پارس جمع کنم میتونم با توجه به این بدهکاری همچنان به آی اس پی دیگه ای هم برم؟
چون قبلا اینطور بود که حتما باید پول تلفن پرداخت شده باشه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آغاز جشنواره هیجان انگیز تابستانی شاتل لند از اولین روز تیر ماه
سلام دوباره خدمت دوستان شاتلی
یه سوالی دارم از خدمت دوستان .
من زنگ زدم به شاتل ولی هر کدومشون در مورد سرعت ها یه چیزی رو گفتن . حالا من سوالم از دوستانی که سرویس اکو استفاده میکنن اینه که آیا مثلا من سرعت 128 بخرم، پهنای باندم تا کشش خط بازه ؟ یا همون 128 تاست ؟ مثلا سرعت دانلود سرویس های 128 محدود چقدره ؟
و اگه بازه دلیل این اختلاف قیمت بین سرویس ها چیه ؟ مثلا 128 رو زده 19 تومن ولی 1 مگ رو 30 تومن... حجمشون هم همونه ...
بخش فروش هم هر دفعه یه چیزی گفت
سلامنقل قول:
فک کنم بستکی به منطقت داشته باشه
چون من 128 ام و پهنای باندمم طبق خطم بازه بعضی وقتا نویز دارم رو 6 مگه که سرعت دانلودم رو 600 700
بعضی وقتا رو 8 مگ که سرعتم تا 1 مگ میره
و برای من نوعی سرویس 128 با 1 مگ جز پول اضافی دادن هیچ فرقی نمیکنه
(مگه اینکه مصرف شبانت زیاد باشه که سرعتتو ی مدت محدود میکنن
که اونم بازم من نوعی هر شب 10 12 گیگ دانلود دارم و خبری از محدودیت نیست(بجز ی محدودیت کوچیک یکی 2 ساعته)
نقل قول:
اگر بدهی داشته باشید ، وقتی که درخواست رانژه خط واحد MDF برسی بکنه و بدهی رو مشاهده بکنه 90% درخواست تون رو رد میکنه..
برای خودم چنین مشکلی پیش اومد.
سلام دوستان
من چرا هیچ فایلی رو نمیتونم به شاتل لند منتقل کنم؟
همش رو همین حالت میمونه
سلام و مننون از اینکه فرصت گذاشتین و به سوالم پاسخ دادین :n16:نقل قول:
الان سوالی که دارم اینه ... شما با این سرعت (700-800) میتونین راحت فیلم آنلاین از فیلیمو یا نماوا ببینین ؟ یعنی با کیفیت HD بدون گیر کردن فیلم .
من خودم آسیاتک دارم و سرعت دانلودم بین 600 تا 800 ... ولی نمیتونم فیلم های HD ببینم و همش وسط کار فیلم گیر میکنه ....
و اینکه آیا شمتا پیشنهاد میکنید که بیام شاتل ؟ یعنی نظرتون در مورد سرعت و قطعی و پینگش مثبت هست ؟
ممنون میشم اینا رو هم جواب بدین :n12::n12:
سلامنقل قول:
از هر سایتی لیچ نمیکنه
و اینکه زمان به زمان فرق داره
مثلا من صب از فلان سایت هرچی بخام مستقیم کنم نمیشه اما شب راحت میشه
باید ببینی از چه سایتایی راحت لیچ میکنه
سلامنقل قول:
خواهش
ببین برادر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد
خود من تو هین شاتل تا 2 ماه پیش سرعتم رو 300 400 بود
اما از 2 ماه پیش شده رو 700 800 و تا 1 مگ هم میره ( اوایل تا 1.2 مگ هم میرف)
ولی الان حدود 1 ماهه که روزی چند بار چراغ adsl امربدون هیج دلیلی میفته و دلیلش هم مشخص نیست!!!!!
از وقتیم میفته تا چند بار مودمو ریست نکنم بر نمیگرده
بصورتی که تو بازی های انلاین حیلی ضد حاله فیلم ک دیگه هیچی!!!! اما این مورد همیشگی نیس و در بهترین حالت روزی حداقل 2 بار این اتفاق میفته!
فیلم انلاین تاحالا تست نکردم
فردا تست میکنم خبرشو میدم
اما به نظر من نمیشه رو هیج isp نظر قطعی داد.اولا مخابرات سرعت دانلودش رو 2.5 مگ بود الان شده 25 کیلو :دی
باید خودت بیای رو شاتل ببینی شرایطت چطوریه!
سلام دوستان. شنیدم یه طرحی داره شاتل مثلا توی ماه میتونی 50 گیگ به مبلغ ارزون تر بخری ، این چجوریه ؟ یعنی هر ماه هست ؟ چه تاریخی فعال میشه؟
برای بازی آنلاین روزی حدود 4 ساعت و دانلود ماهیانه حدود 20 گیگ کدوم سرویش شاتل با چه سرعتی پیشنهاد میدید؟ که موقع بازی لگ نداشته باشه و با محدودیت سرعت هم مواجه نشم
دوستانی که سرویس art دارند برای بازی آنلاین اگه زیاد بازی کنید سرعتو پایین میاره؟
تاریبخ معینی نداره تا الان که هر دو سه ماه یبار بوده هروقتم بخواند بزارند از یه هفته قبلش اطلاع رسانی میکنندنقل قول:
سلام دوستان
من دوره قبل با آرت 1 و 2 محدود شدم
از پنجشنبه ای که گذشت سرویس دوره جدیدم رو با آرت 1 گرفتم اما محدود بود
دیروز به آرت 2 ارتقا دادم در حد 1 گیگ خوب بود اما باز محدود شد
اینبار محدود شدن به حدی هست که بیش از یکی دو کیلوبایت سند و رسیو نمیشه و عملا اینترنت غیر قابل استفاده شد
با پشتیبانی تماس گرفتم گفت مصرف ماه پیش شما 90 گیگ بوده و باید آرت 7 بگیرید تا از محدودیت در بیاید
اما من هزینه آرت 3 به بالا برام مقدور نیست
بنظرتون چیکار کنم؟ اگه سرویس رو پنجشنبه تمدید نکرده بودم خیالم نبود و شاید یهو الان به اکو تغییر میدادم اما هنوز یک هفته نشده
از پشتیبانی پرسیدم آرت 3 بشم فایده نداره؟ گفت نه
یه راهنمایی به من برسونید ببینیم چه کنیم که این فاجعه جمع بشه
سلام دوستان
شاتل در حال حاضر وضعیت اینترنت شبانش به چه صورت هست؟ چه محدودیتهایی اعمال میشه؟ من برای یک دوره تقریبا 3 ماهه میخوام ADSL بگیرم سرعت خوب روزانه و دانلود مناسب شبانه برام مهم هست. بنظرتون شاتل گزینه خوبی میتونه باشه؟
با واحد فروش که صحبت میکردم گفتند transfer rate سرویسهای eco حقیقی هست و قانون 1/8 اعمال نمیشه! یعنی من الان سرویس 6 مگ رو بگیرم سرعت تا 6 مگ بالا میره؟!! بعیده!
دوستان من پریروز ثبت نام کردم ، امروز آسیا تک قطع شد و سایت شاتل فقط باز میشه ، تا کی باید صبر کرد تا وصل بشه؟؟
سیگنال مودم ام هم تغییر کرد واز 30 رسیده به 45 ، خوبه ؟
والا خیلی مسخره است الان برای مشترکین مرکز امام خمینی اهواز شرکت شاتل سرویس نامحدود art 1 روی 256 کیلو بیت پر سکن بسته شده و حداکثر سرعت حدود 30 کیلو بایت پر سکن هست و عملا حتی صفحه هم باز نمی کنه art 2 را روی 320 بستن و art 4 که الان خودم دارم روی 576 کیلو بیت بسته شده و جالبه که ریت دانلود از ریت آپلود کمتره الان من دارم ماهی 60 هزارتومن بی زبون میریزم تو حلق شاتل در صورتی که باید سرویس art 4 من باید چیزی حدود 2048 کیلو بیت پر سکن سرویس بگیرم ولی اینجوری نیست این مشکل از تقریبا دی ماه پارسال شروع شد و تا حالا ادامه داشته و هر ماه بدتر شده تا قبل از دی ماه 94 من که مشترک 10 ساله شاتل هستم با سرویس نامحدود atr 1 در حدود 1024 کیلوبیت پر سکن سرویس می گرفتم و به نسبت هزینه راضی بودم ولی توی دی ماه به 740 تنزل پیدا کرد بعد توی بهمن به 512 و توی فروردین به 256 که من را مجبور کرد به سرویس های ایکو برگردم و یه سرویس ایکو 2048 یک ماهه گرفتم که سرویس روی 3500 بسته شده بود ولی بدلیل هزینه زیاد خرید ترافیک مازاد مجبور شدم به art 4 پناه ببرم الان اصلا از شاتل راضی نیستم دوست دارم به پارس انلاین مهاجرت کنم ولی از بد روزگاه توی مرکز امام خمینی اهواز پورت خالی وجود نداره فعلا توی حالت پیش ثبت نام پارس انلاین قرار دارم تا ببینم چی میشه من توی یک ماه و نیم گذشته حدود 120 هزارتومن هزینه اینترنت به شاتل دادم بخاطر اینکه مجبور شدم بین سرویس های مختلفش دائما جابجا بشم
در ضمن سرویس من مشکل نویز نداره و در صورت باز بودن پهنای باند راحت تا 14 مگابیت پر سکن استیبل هست.
اینم سرویس art 4 من در مرکز مخابرات امام خمینی اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]