سلام.آنتن گوشی سونی اریکسونم مدل k800 رفته.راهی هست که برگرده؟البته واسه تعمیر دوربینش دادم که اینجوری شد.ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.:20:
سلام.آنتن گوشی سونی اریکسونم مدل k800 رفته.راهی هست که برگرده؟البته واسه تعمیر دوربینش دادم که اینجوری شد.ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.:20:
شايد ريجستر گوشيت پريده!نقل قول:
:41::41::41::41:نقل قول:
سلام دوستان .
من گوشیم w580 هست و فارسی نداره . fs گوشی برا روسیه اس ! یعنی m_east_n_afr نیست . اما فایلای فلش رو دارم . ولی نمی خوام فلش کنم . فقط میخوام فارسی اضافه کنم . کاستوم پک فارسی رو هم دارم . اما وقتی فقط کاستوم رو فلش میکنم ، فارسی اضافه نمیشه . چیکار کنم ؟ چطور میتونم بدون فلش کردن فارسی اضافه کنم ؟
ممنون . موفق باشید .
حالا راهی داره که درست بشه
؟
دورود بر بروبکس سایت
می خواستم بدونم ایا ویواز n-gage ساپورت میکنه یا نه؟
ممنونم از پاسخدهیتون پیشاپیش:11:
چرا نداره عزیز!نقل قول:
ببر پیش یه تعمیرکار احتمالا موقع بستن دوربین قسمت آنتن درست سر جاش قرار نگرفته.
به نظر تون X10 خوبه که بخرم یا نه من خودم بین X10 ، Arc ، اچ تی سی Desier و متورولا مایلستون XT720 گیر کردم شک دارم خیلی هم برسی کردم تمام Review ها رو رفتم دیدم به غیر از Arc که عیبش فقط گرون بودنشه همه در حد هم هستم نظر شما چیه چی کار کنم؟؟؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا" کمکم کنید ...
گوشیم k850 خط همراه اول 0911382 چجوری پیام تصویریش رو فعال کنم من اس ام اس به 8008 زدم و یه mms gprs فعال شد ولی نمیشه فرستاد.... چیکار کنم؟ دیگرون برام میفرستن من نمیتونم بفرستم
سلام به اساتید این بخش
دوستان p990i من خیلی قاطی کرده میخوام آپدیتش کنم
میشه یه توزیع خوب بهم بدین من اصلاً هیچی نمیدونم پس از سیر تا پیازش رو بهم بگید
پیشاپیش سپاسگذارم
دوستان لطفاً در این مورد من رو راهنمایی کنید خیلی اورژانسینقل قول:
در ضمن چطوری میشه این گوشی رو کالیبره کرد؟
با سلام من برنامه opera mini در c901 نصب کردم ولی تمام سایت های فارسی خرچنگ غورباقه نشون میده دوستان مشکلش چیه با تشکر
salam
modele goshiye man k800 de tazegiya bazi az akso filmam mipare vaghti ham ke mikham etelaate roye memori kardamo berizam ro sistem pegham mide ke emkan kopy vojod nadare bayad chikar konam khahesh mikonam rahnamayim konid
mamnun
سلام
من یک گوشی c510 سونی اریکسون دارم و بعضی اوقات برای شارژ باطری باید حتماً گوشی را خاموش و روشن کنم و بعد شارژ کنم چون در غیراینصورت ممکن است ساعتها در شارژ باشد و شارژ نشود
علت این مشکل چیه؟
سلام به همه دوستان
من چند وقتیه که تصمیم گرفتم آینو بخرم ولی الان بین آینو و ویواز گیر افتادم و از اون جایی که گوشی قبلیم لمسی بود بیشترین نظرم روی آینو هستش توی ماهشهر 280 تا 300 تومن هست میخواستم بدونم گوشی ارزششو داره یا اینکه با این قیمت گوشی خیلی بهتری هست که من بگیرم
اصلا آینو گوشی خوبیه ؟؟؟؟؟
مرسی :46:
اینجا مثل اینکه بی در و پیکره:41::19:
دوستان خواهشاً بنده رو راهنمایی کنید
در پست #4331
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6199870&postcount=4331
کسی میدونه چه جوری میتونم کاری کنم که برنامه ها به جای ذخیره شدن روی حافضه اصلی بره روی مموری؟همش خطای کمبود حافظه میده هرچی ذخیره میکنم روی حافظه گوشی ذخیره میشه
کسی بلده لطفل یه راهنمائی کامل و یا آموزش بذاره
سلام
برنامهای هست که صدای فایلهای ضبط شده توسط گوشی amr را افزایش دهد؟
سلامنقل قول:
با این برنامه کار کردی ؟
Update_Service_Setup-2.10.6.21
سلامنقل قول:
با این برنامه میتونی تبدیل کنی
ImTOO Audio Encoder
نقل قول:
نه دوست عزیز
تازه دانلودش کردم
با درودو احترام
من یه گوشی سونی اریکسون میخوام که قسمت یادداشت کارها و تقویم روزانش امکانت خوبی داشته باشه و ظرفیت نامحدود (گوشی آلانم تا دوماه نمیتونه بیشتر نگه داره روزی 4 تا ده تا کار ضروری که باید روی تقویمش بایگانی بشه)به جز کارهای روزانه که هر هفته مجبورم کارهای انجام شده رو پاک کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.قیمتش تا 300 تومان باشه ممنونم
سلام من گوشی w508 دارم برنامه اتصال به کامپیوتر در جعبه اش نبود ، توی راهنمای داخل گوشی گفته برنامه go media رو نصب کنید اونم از سایت اریکسون گرفتم اما اصلا معلوم نیست چی به چیه . چه کنم ؟
گوشی خوبیه اما این امکانش ضروریه لطفا راهنمایی کنید
سلام بچه ها....
من x8 دارم..تو كلوپ x8 هم كه كلا 3 صفحه هست اونم آخرين ارسالش مال 3 ماه پيشه...پس نگيد برم اونجا چون جواب نميدن..
من بلوتوث گوشيم وقتي روشنه كسي نمتونه بگردش ...
بايد گزينه discoverable رو بزنم...بعد 109 ثانيه فقط فعاله كه بتونه كسي منو پيدا گكنه يا چيزي برام بفرسته...
تا آخر بايد همينجوري فعال كنم بلوتوثو ؟؟؟
انقدر گوشيش بده يعني x8 ???
آنرويد كه ميگن خوبه همينه ؟؟
اينكه به مفتم نمي ارزه...
بايد چيكا كنم تا دائمي منو بتونن پيدا كنن و زماني نباشه..؟؟؟
فقط الكي روشن ميشه بلوتوسش...هيچكارم نمينه...مگه زمان دار ...اونم 110 ثانيه....
سلامنقل قول:
شما گوشی سونی اریکسون با سیستم عامل UIQ بگیرید برای همیشه یادداشت رو نگه میدارن خصوصیتشون هم لمسی بودنه که میتونید با قلم یادداشت کنید و هشدار هم بذارید
مثلا برای کار خونه پوشه جدید بسارید و داخل اون بازم پوشه بذارید نمونه ش مدل G900 )
سلام دوستان
میخواستم بدونم یه همچین گوشی گیر میاد تو بازار ؟
1- بهترین کیفیت ضبط صدا رو از دور و نزدیک و جاهایی که صدا بم هست رو داشته باشه
2-هزینه 300 تومن
4-فایل پی دی اف رو باز کنه
5-اندازه صفحه 2.6 تا 3 و اگه بود بیشترهم باشه بهتره :)
6-خوش دست باشه :)
7- باطریش زود خالی نشه
8- اینترنت و بلوتوث داشته باشه
چه مدلی پیشنهاد می کنید ؟
سلام
c6-01 نوکیا
دوربین8 قیمت حدود 325.000
سلام دوستان :)
من رفتم تو سایت دیجی کالا مدل گوشی Sony Ericsson Xperia X10 Mini رو دیدم. به عنوان نقاط ضعفش : غیرفعال بودن بلوتوث رو نوشته! این یعنی چی؟
اگه نقطه ضعف دیگه ای هم داره بگین
=====
یه سوال دیگه:
این مدل Sony Ericsson W8 که جدید اومده چطوره؟ نقطه ضعف و قوتش چی میتونه باشه؟
باتشکر:11:
پست قبلی مرا کسی نیست پاسخ گوید؟!!!!!!!
سلام دوستان :5:
من قبلا یه گوشی سونی اریکسونw700i-w800i داشتم خیلی ازش راضی بودم چون مد نظرم حافظه و دوربینشو قابلیت ساخت کلیپ بود که اون داشت ولی متاسفانه وقتی گوشیهای تی وی اومدن من با یه تی وی تعویضش کردم که واقعا ضرر کردم.
الان گوشی ندارم و میخوام یه گوشی بخرم که همه چی داشته باشه و همه نوع فیلم و موسیقی رو بتونه پخش کنه .
خودم که توی نت گشتم سونی اریکسون ویواز خوشم اومد اما بعدش گفتن که ویواز اشعه داره و ازاین حرفا این شد که صبر کردم تا ساتیو اومد دیدم امکاناتشم بیشتره الان خیلی وقته که دیگه پرس و جو نکردم که چه مدلی خوبه شما چه گوشی ای پیشنهاد میدین؟
قیمت تا300-310
2ماه بعد از اینکه ساتیو اومد دیدم نوکیاn8 امکانات پخش فرمت ویدیوییش یکمی بیشتر از ساتیو هست. میگن نوکیا خوبه اما من سونی دوست دارم حالا شما چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه نظرتون روی اپل یا سامسونگ چیه؟
کلا چی خوبه؟:18:
اصلا آخرین مدل گوشی سونی اریکسون موجود در بازار با همه ی امکانات چیه؟
پلیز سریع بجوابین که اواسط شهریور ماه می خوام بخرم :19:
پیش پیش ممنون از جواباتون:11:
سلام دوستان،
يکی لطف ميکنه و برای فارسی سازی Xperisa X10i بهم کمک کنه ؟ چطوری بايد عمل کنم ؟ فقط ميخوام اس ام اس فارسی بگيره و بتونم بفرستم
یک گوشی zylo دارم فارسی هست ولی بازیهاش و بعضی نرم افزاراش رجیستر نشده چطوری رجیسترشون کنم ؟:41:
سلام .
من یه گوشی Xperia x10 دارم که از قدرت صداش رنج می برم کسی می تونه بهم کمک کنه چجوvی می تونم قدرت صداش رو افزایش بدم؟(Android 2.1)
ســلام
من سونی اریکسون W700 دارم
ویندوز 7 64 بیتی رو سیستم نصب هست
اما کابل USB که میزنم گوشی رو تشخیص نمیده و CD سونی اریکسون هم که میزارم برنامه رو نصب نمیکنه . قبلا رو XP SP3 جواب میداد
چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
منم این گوشی رو داشتم عالی بود
این گوشی طبق برنامه ریزی ای که داره با xp سازگاری داره:40:
سلام.
من یه گوشی hazel گرفتم. اما باطریش فقط 24 ساعت نگه می داره، فروشنده می گه عادیه.
24 ساعت عادیه؟!!!!!!!!!! یا باطریش داغونه؟
سلام
من با گوشی x10 مشکل دارم. وقتی اس ام اس میزنم نمیره فقط بالای اون نامه هه عکس علامت تعجب میاد.البته اس ام اس میاد ولی اس ام اس نمیره.به نظرتون مشکلش چیه؟
واسه C905 جدیدترین فریمو ویر آپ دیت دارین؟ یکم بیشتر توضیح بدین با چه برنامه ای باید آپ دیت کنیم؟ این گوشی فارسی هم داره. جورری نشه بعد آپ دیت فارسیش بپره
اطلاعات گوشی اینه
R1FA035
prg1205_9079_GENERIC_SI R1FA035
EROM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A019
نسخه نرم ازفرار LCD
صفحه نمایش اصلی
فعلی: 200810060
نسخه های نرم افزار دوربین فعلی: 2.8
نسخه نرم افزار IPT
1205-9782-12
تنظیم مطابق سلیقه خودتان:
1212-9076 R6A
1205-9083 R1FA035
m-EAST-N-AFR
کارت حافظه: 1218-5960
نسخه محتویات: PA21
کارت حافظه: R1A
نسخه نرم افزارJava:
JP-8.4.3
نسخه جدید متن: DE
کلا اینا چیه کدومش نسخه فریم ویره؟ برای آپ دیت چه باید کرد؟
سلامنقل قول:
R1FA035_APP_SW_1205_9079_GENERIC_SI_REDBROWNBLUE_C ID53_52_49_DB3210.software
R1FA035_FS_M_EAST_N_AFR_SI_REDBROWNBLUE_CID53_52_4 9.software
فریم ویر ( فایل مخصوص واسه فلش توسط باکس se tool )
m-EAST-N-AFR
نسخه فارسی
برای آپدیت از نرم افزار زیر
Update_Service_Setup-2.10.6.21