سلام :20:نقل قول:
ممنون ...
نمیدونم، بعید میدونم ...
حالا اینی که گفتید هدفون خوبیه ؟! قیمتش تو چه رنجیه ؟!
چه نوع موسیقی ؟! :دی
فرق داره ؟!
راک! پاپ! نیو ایج ! :دی
Printable View
سلام :20:نقل قول:
ممنون ...
نمیدونم، بعید میدونم ...
حالا اینی که گفتید هدفون خوبیه ؟! قیمتش تو چه رنجیه ؟!
چه نوع موسیقی ؟! :دی
فرق داره ؟!
راک! پاپ! نیو ایج ! :دی
خواهش میکنم.نقل قول:
بله خب فرق که خیلی میکنه :دی
همین ep630 باس قوی ای داره مثلا... کلا تو رنج قیمت خودش می ارزه...
شما یک خورده صبر کنی بقیه اساتید بیان بهتر راهنماییت میکنن. من خواستم کار رو یکم سریعتر کنم :دی :11:
سلام
عزیز اگه چند روز صبر کنید آقا رضا برگردند بهتره.
تاپیک زیر میتونه خیلی چیزها رو روشن کنه. حالا بستگی به درجه اهمیت برای شما و وقتی که میزارید داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EP630 بهترین هدفون به تناسب قیمت هست. جنس صداش طوری هست که با همه سبکهایی که عرف میشه استفاده کرد. تو گوش خوب قرار میگیره این هدفون کمی بم اغراق شده ایی داره زیاد دیده میشه که بعد مدتی یه گوشی ضعیف بشه یا قطعی پیش بیاد. افرادی رو هم دیدم که 4-5 سال بدون مشکل از این مدل استفاده کردند.
متاسفانه تنوع هدفونهای داخل بازار خیلی زیاد نیست (از برندهای معتبر) بخواطر شرایط بازار برای عموم خیلی منطقی نیست بالای 25 -30 تومن هزینه برای هدفون بدند.
مدلهایی هم مثل EP 650 هم هستند که صدای متعادلتری نسبت به EP630 دارند.
از برندهایی مثل Sennheiser و AKG هم میشه پیدا کرد. که به علت کیفیت خوب و شرایط خاص بازار ایران قیمتهای بالایی دارند که البته مدلهای تقلبی هم بیت=نشون زیاد هست. مثلا هدفون خیلی رده پایین CX300 داخل ایران با قیمت 80 تومن فروخته میشه و متاسفانه اطمینانی از اصل بودن هدفونها نیست.
AKG هم حداقل باید هزینه ایی نزدیک به 60 بدید و برندهای معتبرتر معمولا صداشون عامه پسند نیست.
شما با چه وسیله ایی موسبقی میخواهید استفاده کنید (پلیر ,موبایل ,کامپیوتر ,لپ تاپ) ؟
ممنون دوست عزیزم :40:نقل قول:
پس احتمالاً همین EP 630 بوده ...
خودم هم میخوام بگیرم، اما خب این سؤال رو بیشتر برای یکی از دوستان پرسیدم، که خب باید جویا شم ازش میخواد با چی گوش بده ...
خودم بودم عمدهی استفادهام لپ تاپ بود، و خب برخی مواقع هم گوشی ...
من ep630 دارم. نسبت به قیمت چیز خوبیهنقل قول:
برای عموم سبکها نظیر پاپ و ... مناسبه
برای نیو ایج مناسب نمیدونم
سلام . من یه 4 سالیه که ep-630 دارم هیچوقت تو این مدت به فکرم نرسید که عوضش کنم . ولی الان میخوام یه هدفون خوب تا 50 تومن بخرم که in-ear باشه. از مدلهای موجود در ایران چیزی پیشنهاد بدید به من ممنون میشم. ترجیحا کریتیو نباشه میخوام مدلای دیگه هم تست کنم.. و اینکه شنیدم مارک klipsch خیلی خوبه ولی تو ایران ندیدم ازش . به نظرتون پیدا میشه؟ و سوال آخرم هم اینه که میشه اینترنتی تهیه کرد و پست کنن؟
سلام :40:نقل قول:
والا تا 50 تومن ep-830 انگار بهترین گزینه هست، ولی شما انگار کریتیو اصلا نمیخواید... اگر تونستید Sony ex50 رو یک تست بکنید شاید خوشتون بیاد از صداش...
برای خرید پستی هم یک لینک براتون پخ میکنم (چون طبق قوانین اجازه نداریم اینجا پست کنیم) شاید به کارتون بیاد
:11:
سلام دوستان !
كسى راجع به هدفون هاى ReLoop اطلاعاتى داره ?!! اينكه اصلش كجا پيدا مىشه ?!! قيمتش چقدره ? يا در كل تا 250 تومان چى پيشنهاد مى كنيد?!
ممنون مى شم!
سلامنقل قول:
بازار موبایل ایران خ حافظ بعد از جمهوری یه استند بزرگ هدفن های Sennheiser گذاشته که بینشون همه قیمتی هست.
من چندین مدل ازش خریدم اما یه مدل ساده داره که 11 تومن قیمت داره اما ارجینال هست و کیفیت صدای عالی داره.
من که با گوشی آیفون باهاش موسیقی گوش دادم لذت بردم. لازمه بگم بیش از 30 هدفن مختلف دارم یعنی از همین مارک 145 هزار تومنی هم دارم اما این هدفن بنا به قیمتش فوق العاده است.
از فروشنده علت قیمت کم این مدل رو سوال کردم گفت برای Branding هست یعنی برای تبلیغات مارک خودش بجای زدن بیل بورد و ... میاد یه هدفن ساده میسازه که ملت بخرند و با کیفیت مارک Sennheiser آشنا بشند.
دوستان این فرصت رو از دست ندید.
اونجا امکان تست هدفن های مختلف هست که هم بلوتوث هم ساده بخصوص Sennheiser رو داره.
يه سوال ديگه !
كسي از دوستان مي دونه نمايندگي هدفون هاي Skullcandy كجاست ?!! و آيا جنساشون اصله يا نه ?!!
سلام
هدفون های بی سیم برق شون رو از کجا میگیرن؟باید باطری بهشون انداخت یا باطری شارژی (لیتیومی) دارن؟
مرسی
سلام
من چند سالي از ep630 استفاده ميكردم كه تصميم گرفتم تا ١٠٠ تومان هزينه كنم و يه هدست بلوتوث in ear تو مايه هاي Nokia bh505 بگيرم
ميخواستم بدونم بلندي ، بيس و كيفيت صداي bh505 به اندازهep630 هست يا نه ؟
اگه bh505 رو پيشنهاد نميكنين ميشه مدل تو اين مايه ها يعني in ear معرفي كنين
من با ipad 2 و iphone 4 اهنگ گوش ميدم
سلام
از دوستانی که تجربه هدفن Philips SHL 9650 رو دارند میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی کنند.
این هدفن رو عموما خونه میخوام به آیفون 4 و یا کامپیوتر و یا Ipod Touch وصل کنم و بیشتر موسیقی پاپ ایرانی گوش بدم.
قیمت این هدفن حدود 70 هزار هست که عزیزان منو راهنمایی کنند با این مبلغ میشه یه چیز بهتر گرفت؟
در ضمن هدفن بزرگ باز (ترجیحا بجای بسته) مد نظرم هست و گرنه هدفن های داخل گوشی و کوچک دارم.
ازتون متشکرم
سلام دوستان
دیروز منم رفتم بازار موبایل ایران هدفونهای سنهایزر رو دیدم...
از روی ظاهر که به نظر خیلی اصل میرسیدند! 2 مدل رو برای تست داد بهم یکی px100-II و یکی MM50 ..
Px100-II به نظرم خیلی خوب اومد. نمیدونم اصل بود یا فیک ولی صدای شفافی داشت بهرحال :دی فقط حیفه که خودم استفاده ام بیرون از خونس نمیشه هدفون اونجوری استفاده کنم.
ولی MM50 اش یک کمی نا امیدم کرد. البته شاید ایراد از منه ولی به نظرم مثل CX-300 فیکی که چند وقت پیش خریدم اومد صداش. هیس داشت و باسش از چیزی که من انتظار دارم یک هدفون خوب تولید کنه بیشتر بود... صدای شفافی نداشت و خوب نمیشد صدای سازها رو از هم تمیز داد موقع شنیدن. نمیدونم البته شاید مورد از من باشه :دی ولی اگر MM50 اصل صداش اینجوری باشه که من اصلا صداش رو دوست ندارم
چاکریم
من هم همون مغازه رفتم و تست کردم.نقل قول:
اول از همه بگم که اونجا نمایندگی اصلی هست و هر چی جنس می بینی اصلیه. پس خیالت راحت باشه که داریم راجع به جنس ارجینال صحبت میکنیم نه فیک. در ضمن همه هدفن ها ضمانت نامه رسمی یک ساله دارند.
بعدش من شخصا MM30 دارم که 85 خریدم که کیفیتش فوق العاده عالی هست و واقعا هدفن معرکه ای هست.
البته ظاهرا الان این سری بجای MM30I اومدند و MM50 سفارش دادند که طبق آخرین باری که اونجا بودم خودشونم متوجه تفاوت کیفیت شدند و قراره از سفارش اخیر MM30 I رو دوباره جایگزین کنند.
از تو این وب سایت میشه اطلاعات تکمیلی گرفت.کد:http://www.namdaran.co/products/
در ضمن من این مدل هدفن رو با آیفون 4 و آیپد تاچ 2 استفاده میکنم که عالیه.
یعنی کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
بلوتوث قیمت ندارم اما in-ear میتونی یه مدل با کیفیت بگیری که رو همه پلیرا جواب بده
کارای سونی و کرتیو تو بودجه شماست.اولویت با ex300 ,ex500 سونی که دور بر صد هستن aurvana از کرتیو
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
واسه بیس سونی xb40 حدود 80T
مرسی از راهنمایی شمانقل قول:
منم تعجب کرده بودم... البته شاید سلیقه من شاید یک طوری هست از اون خوشم نیومده. بیشتر دوست دارم فلت باشه صدای هدفون :8:
مرسی بهرحال:40:
عزیز شما ex300 و ex500 جایی سراغ داری؟ :18: والا من یک ساله دارم میگردم پیدا نکردمنقل قول:
دوستان تو رو خدا یکی کمک کنه!
من بین این 2 تا موندم :
کد:http://tehranmelody.com/headphone/akg-headphone.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=205&category_id=58
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=47528
این پایونیره فرکانسش بیشتره ولی دسیبلش کمتره..
AKG فرکانسش محدود تر ولی دسیبلش بیشتره...
چی کا رکنم؟
2 نفر از دوستان توی یه فروم دیگه این پایونیر رو گرفتن و میگن عالیه! اینو بگیر!
چه کنم؟
برای موزیک میخوام.
سلام عزیزنقل قول:
کاش میگفتید برای چه کاری میخواید یعنی چه نوع موسیقی و با چه وسیله ای گوش میدید.. اساتید بهتر میتونستن راهنماییتون کنن
نقل قول:
من بیشتر راک گوش میدم..البته راک خشن نه! برای پی سی هم میخوام..
راک آروم...یعنی سافت و آلت و آرت و پراگرسیو و...
در کنارش ممکنه آلبوم خوبی در سبک پاپ یا کانتری یا نیو ایج و دنس هم بیاد گوش کنم! حتی جاز!
ولی چیزی که برای من مهمه اینه که..صدا تیز نباشه...دوست عزیزمون در این پست فرمودن Akg-77 کمی صداش تیزه...
در راک! صدا تیز باشه اصلا حال نمیده...باید کمی بیس هدفون بهتر از تریبلش باشه تا راک حال بده!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6538367&postcount=4138
ولی من بنظرم میاد وقتی تو پلیرها اکولایزر رو روی راک میذاریم اتفاقا تیز میکنه صدا رونقل قول:
در راک! صدا تیز باشه اصلا حال نمیده...باید کمی بیس هدفون بهتر از تریبلش باشه تا راک حال بده!
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
این مدل (و مدلهای مشابه - و ترجیحا اروزن تر!!) رو من هم برام جالب هست که بدونم چطور هست . بیشتر هم از نظر راحتینقل قول:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
همین فروم دوست و همسایه پی تی رو میگی؟!نقل قول:
میدونم!نقل قول:
برای همین نمیخوام خود هدفون تریبلش اونقدر بالا باشه که تیز تر بشه! چون من راک رو حتما باید با اکولایزر راک گوش کنم..
نه هات اورکلاک رو میگم/
بچه ها یه ایرفون بگید ۸۰ ۹۰ دلار من بگم این فامیلمون بیاره hippo vb که نیست که چیز بگید بیسش توپ باشه تفکیکش عالی باشه بلندیش خیلی باشه کلیپ s4 چطوره ؟ Audeo PFE 002 چی ؟
اساتيد يعني هيشكي نيست جواب سوال مارو بده?!!
نمايندگي داره Skullcandy يا نه? !!
اساتيد يعني هيشكي نيست جواب سوال مارو بده?!!
نمايندگي داره Skullcandy يا نه? !!
خب باید بگید ازکجا میخواد بیاره که دوستان تو سایتا که میرن بدونن ملیت رو چی تعیین کنن. محصولات کمپانیها تو کشورهای مختلف فرق فوکولهنقل قول:
نقل قول:
klipsch image S4 گزینه کاملا مناسبی هست.
ponak برای سبکهایی که شما گوش میدی مناسب نیست.
نمایندگی رسمی نداره.نقل قول:
نقل قول:
بله من رفتم و دیدم ولی خب کمی قیمت هاشون شک برانگیزه.
هدفون 40 دلاری 11 تومن ولی هدفون 30 دلاری 80 تومن؟! و مثال های بیشتر...
میتونه این معنی رو داشته باشه که همه مدل ها از یک جا و یا در یک شرایط مشابه خریداری نشده.
اصل تفاوت تو وایرلس مدل با استند هست و بدون استند که حالت دوم به مراتب قیمت بیشتری دارند تا جایی که من دیدم شارزی بودندنقل قول:
اون هدفون داخل گوش هست اون یکیBehind-the-neck هست و هدست آخه خیلی ربطی به هم ندارند.نقل قول:
آقا یکی جواب ما رو بده!
عجله دارم!
يعنى هيچ جا محصولات Skullcandy رو به صورت مطمئن نمى فروشه?!
بيشتر مغازه ها يكى دوتا از هدفوناى 20 30 دلاريشو دارن, اصلا تنوع ندارن.
جايي نيست كه محصولات حرفه ايشو هم داشته باشه?!!
بسيار بسيار تشكر
این هدفن هایی که تو بازار هست سونی و فیلیپس حدود قیمت 10 تومن دارند کدوم مارک بهتره
سونی یا فیلیپس ؟؟؟؟
اگه ایرفون از این کوچیکا منظورتونه..من جفتشو داشتم به نظرم سونی بهتره.البته اصلش!نقل قول:
ایرفون چی چیه :31::31::31:نقل قول:
من رو گوشی میخام نه تو گوشی
Earbud
به هر حال منظورتون فول سایز نیست!
ببین فیلیپس کلا این مدل هدفون هاش زیاد خوب نیستن...یعنی بهتر از سونی نیستن...البته بازم میگم سونی اصل!
بلهنقل قول:
ممنون ، حالا از کجا اصل بودن رو بفهمم ، ساخت ژاپن بودن کافی هست ، از روی بارکد ؟؟؟
JVC چی خوبه یا نه ؟؟؟
درود چطوری داداش ؟ :10:نقل قول:
اقا s4 خوبه بیسش خوبه ؟ این hippo نیست برای امریکا که شیپ کنه فقط برای استرالیا هست :41:
به غیر از s4 چیزی دیگه ای به ذهنت نمیرسه در ضمن گفتم یه امپ fiio e7 هم بگیره :27:
سنهایزر Mx80 بگیر . 11 تومن یه مغازه پاساژ موبایلنقل قول:
اخه همچین برند دهن سوزی نیست که آدم انقدر دنبالش باشه.نقل قول:
شما بودجت چقدر یود؟ ته ته اش !نقل قول:
بعد راک بیشتر گوش میدی درسته ؟
ببین من خودم خیلی تو خرید سخت گیرم این طوری خرید نمیکنم که هر کی هر چی داشت برم ببینم کدوم بهتره بخرم برام خیلی مهمه کی هست که اون رو داره میفروشه. و از جنس فروخته شده باید مطمئن باشم.
نقل قول:
E7 خیلی خوب نیست ای کاش چیز دیگه ایی میگفتی. بعد میخوای یه IEM بگیری با صدای punchy bass یه دونه فیوو هم بهش وصل کنی ولمون کن به خدا گرفتی نه !!
یه کار عاقلانه تر بکن بی خیال آمپ بشو!
برو یه kilipsch X10 بگیر اگه باز مثل قدیم پول داری یه سونی Z1000 بزار تنگش.
ممنوننقل قول:
اینه (البته زده Sport II)
یا این
ادرسو دقیق تر مغازه پاساژ موبایل رو برام خصوصی میفرستی :10:
منظورم عکس آخری هست. همونطور که از اسمش مشخصه.
ممنون عزیز...ولی دیر جواب دادید همون پایونییر رو سفارش دادم..
بودجم هم تهش 75 -80 بود...
امیدوارم خوب باشه.