[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015
:n12:
Printable View
فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2014-2015
:n12:
من که گفتم ، بعد از این که شوتو زدی جهتو بگیر !نقل قول:
یه ویدئو تو یوتیوب هست در مورد آموزش کرنر تو فیفا 14 اگه پیدا کردم میذارم ! :n12:
آیا واقعیت داره فیفا 15 رم 8 میخواد؟
اینم اطلاعات سیستمم رم:4
گرافیک:1
سی پی یو: g630
مادربرد: پی 61
آیا فیفا 15 رو سیستمم کار میکنه و اگه کار میکنه بازی خشک میشه یا نه؟
درضمن من آپدیت کارت گرافیکم رو میگیرم.
برای آخرین تنظیمات رم 8 میخواد
تو کریر وقتی یه تیم ملی بهمون پیشنهاد میده تا آخرش با همون تیم ملی ادامه میدیم یا اینکه تیم ملی هم سقف قرارداد داره ، مثلا بعد 2 یا 4 سال می تونیم ازش جدا بشیم ؟ الان دو ساله تیم ملی اسکاتلند رو دارم :n02:(مالکیتش به نام منه ) :n02:و تو قرار داد همکاری هم که داشتیم از زمان و مدت مربیگری چیزی نیومده بود .
:n13:
من دقیق نمیدونم ولی فک کنم که سقف نداره و فقط باید خوب مدیریت کنی.نقل قول:
نه . بعد از یه مدتی (فکر کنم بعد از انجام اون ماموریتی که بهت میده) دوباره میتونی باهاشون Resign کنی و مربیشون بشی و گرنه میتونی عوض کنی تیمت . در کل اون تیم ملی تا اخر واست نمیمونه و فکر کنم حداکثرش 4 سال .نقل قول:
اگه امکان داره یه توضیحی در مورد کار با نرم افزارنقل قول:
الان من یه چند ماهی هست که دیگه فیفا نمیزنم متاسفانه . این نرم افزار رو هم کار نکردم باهاش .نقل قول:
از من میشنوی داداش لباس اضافه نکن من یاد دارم ولی کلا تنظیماتت شاید بهم بخورهنقل قول:
تنظیمات چی بهم خورد ؟ منظورم اینه که کریرت پرید یا اینکه کلا فیفا و تنظیماتشو بهم ریخت ؟نقل قول:
البته من از کریر همیشه یه سیو دارم .
دوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید:n16:
من پی اس بازی میکردم 2014 اومدم فیفانقل قول:
دوستان من از سال 98 دیگه فیفا بازی نکردم و پی اس بازی میکردم میخواستم بدونم فیفا 14 الان بهتره یا پی اس 14 البته بدون جانبگیری نظر بدید:n16:
جواب کاملی بود فک کنم :n02:
یادش بخیرنقل قول:
والا سلیقه ای هست این بازی فوتبال
از نظر بنده برید سمت فیفا بهتره فیزیک بازی واقعا عالی هست گراف هم خوبه ولی باید دید خودتون چی در نظر دارید بنده یه کنسول 360 دارم فقط واسه فیفا تا الان نفروختم حوصله ندارم با پی سی بازی کنم شب ها اگه بتونم یه دو ساعتی انلاین میزنم و بس فقط وفقط فیفا رو بازی میکنم چندتا بازی خریدم حوصله بازی کردن نداشتم
من که تا وقت داشته باشم و بتونم فیفا رو بازی میکنم
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!نقل قول:
به نظر خود من هم فیفا تو این چند سال بهتر کار کرده البته پی اس 2015 گویا خیلی حرفها برای گفتن داره اما تا میاد بریم فیفا 14 بزنیم:n09::n10:
مقايسه تنها شوخي است و بس!!!من تا ٢٠١٠ پس بودم و بعد اومدم فيفا!نقل قول:
سلام من یه پچ میخواستم که فقط نقل انتقالات و قدرت جدید بازیکنارو درس کنه کسی راه حلی داره؟
مودینگ وی انگار باید همه ی پچ هارو از اول دانلود کنی برا نقل انتقالاتش ممنون میشم راهنمایی کنید .
نه مودینگ وی فقط اون اخرین پچ AIO اش رو دانلود کن و اپدیتهاش رو بعد از اون نصب کن . البته اگه فقط واسه نقل و انتقالات میخوای فکر نکنم احتیاجی به اپدیتهاش هم باشه چون فیفا معمولا یه چند ماه مونده به نسخه بعدی ، دیگه واسه نسخه فعلی اپدیت نمیده .نقل قول:
تو سیستم دفاعی تاکتیکال چطور میشه نفر دوم رو واسه پرس فرستاد
تو لگاسی با شوت نفر دوم اضافه میشه
راستی دفاع تاکتیکال رو چطور انجام میدید منظورم سرعت رو میگیرید یا همون طور آروم میرید طرف بازیکن
من بازی میکنم ولی خیلی مشکله مخصوصا تک نفره رقیب خیلی سریع تغییر حجهت میده نمیشه حدس زد چه کاری میخواد بکنه میبینی میری سمتش فوری با یک تغییر جهت ساده مدافع ما رو خنثی میکنه ولی تو لگاسی این طور نیست ضربدر مربع رو نگه میداری دو نفری میرن توپ رو میگیرن
یکی از دوستان توضیحی از منوی بازی بده؟ میخوام لیگ انگلیسو معمولی بدون نقل و انتقالات بازی کنم؟ تورنومت نداره؟
مود منیجر فقط یکبار میشه ایجاد کرد؟
شوکت رو فعال کن بعد راست ببرش بعد انتخاب کن وکریر مودی رو که میخوای انجام بدهنقل قول:
درمورد سوال 2 که گفتی گزینه disable transfer را فعال کن البته نیم فصل نقل و انتقالات غیر فعال خواهد شد.
لینک دانلود مودینگ وی های جدید دارید؟
از 2 به بعد
لطفا
اینجا همه مودینگ وی ها هستش :
اگه میخوای کامل نصب کنی نسخه 3 رو نصب کن و بعد 3.1 و 3.2 و ... برو تا اخرین اپدیت رو نصب کن .
ما که عادت کردیم که جواب نگیریم اما یه سوال.من هر وقت که با کامپیوتر وارد فیفا میشم چند لحظه که می گذره (cheking connection) میزنه که قادر نیست که به اینترنت وصل بشه و بقیه ی ماجرا پس من چجوری آنلاین بشم.شماها چجوری وصل می شید.انصافا جواب بدید...
شما نسخه ارجینال داری ؟ اگه نسخه کرکی داری پس نمیتونی انلاین بزنی . فیفا فقط نسخه ارجینالش قابلیت انلاین داره . ارجینال هم باید 90 تومن تقریبا پول بدی بابتش .نقل قول:
ادن هازارد در کنار مسی در کاور فیفا 15 انگلستان
آلابا - کاور اتریش
شقیری - کاور سوییس
==========
FIFA 15 - Next Gen Goalkeeper
==========
لیگ ترکیه هم که اضافه شده در فیفا15
گزینه تورنومت دقیقا کجاست؟ تو منو نیست ولی لود تورنومت هست!نقل قول:
شماره بازیکنان نمیشه تو ادیت تغییر داد؟
برو تو قسمت مور اونجایی که نوشته لود تورنمنت با شک سمت راست تکونش بده دو تا دیگه گزینه داره یه گزینه که کاستم و یه گزینه لیگهنقل قول:
برو تو قسمت مور اونجایی که نوشته لود تورنمنت با شک سمت راست تکونش بده دو تا دیگه گزینه داره یه گزینه که کاستم و یه گزینه لیگهنقل قول:
با کیبرد بازی میکنم! راهی نیست؟نقل قول:
ماشالله اینجا همه سوال میپرسن کسی نیست جواب بده
دفاع تاکتیکال نفر دوم رو با r2 اضافه میشه - درسته سخته ولی خیلی جالبه
دوستان از این زمان تا اومدن فیفا 15 ارزش داره فیفا 14 رو وارد به حساب مستر لیگ بشیم یا صبر کنیم تا فیفا 15 بیاد رو اون بریم؟
اولا مستر لیگ نه و Careerنقل قول:
دوما چرا که نه ؟ اگه رو PC داری بازی میکنی میارزه . چون فیفا هر سال مدتی که طول میکشه تا کرک بازی بیاد هی بیشتر میشه . واسه فیفا 14 که فکر کنم یه 40 روزی طول کشید تا یه کرک نهایی بدون باگ واسش اومد . تازه از 3Dm اومد نه Reloaded . یعنی واسه این یکی حتی معلوم نیست که کرکی بیاد یا نه . از الان برو فعلا تا 2 ماه بازی کن .
آقا تو فصل سوم کل جام ها رو با بارسا درو کردم که حاصل سه جام 64 میلیون پاداش بود . هر فصل تو نقل و انتقالات پیش فصل 92 تا خود باشگاه میداد (البته دو فصل قبل اینجوری بود) الان با پاداش بالا کلا 72 تا برای خرید قرار داده !!!! چرا ؟ هر چی بیشتر جام ببریم کمتر هزینه می کنن ؟
:n13:
والا تا الان دو تا تیم ملی تو کریر داشتم .اسکاتلند و فرانسه . یعنی میگم از عمد بعضی تیم ملی ها رو ضعیف درست کردن حقیقت داره. تیم ملی فرانسه فاجعه هست . خدا رو شکر راه فسخ قرار داد با تیم ملی رو هم قرار دادن تو بازی :n02:
اتفاقا من با فرانسه خیلی خوب بازی میکنم !
سلام
فیفا 14 پچ آپدیت شده داره؟
بله.آپدیت ها رو میتونید از اینجا دان کنید:ابته به ترتیب بایدذ نصب بشه.از اولی تا آخری:نقل قول:
اپدیت خود بازی نمیدونم جدیدا اومده یا نه . قبلا 3 تا بود . لینکهاش هم خیلی گیر نمیاد . اما اپدیت نقل و انتقالات هست که میتونی از اینجا بگیری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بسیار ممنون ، خیلی نکته خوبی بود ! :n12:نقل قول:
ای کاش میشد روش آپدیت بازی تو پست اول قرار داده بشه تا دوستان دیگه در زمینه آپدیت بازی مشکل نداشته باشن !