سلام
والا بخاطر برنامه های متنوع ماه پاره ایی مجبور هستند شبکه موسیقی رو راه اندازی کنن،دیگه دست خودشون نیست.. :46:
خوش باشید/ :8:
Printable View
سلام
والا بخاطر برنامه های متنوع ماه پاره ایی مجبور هستند شبکه موسیقی رو راه اندازی کنن،دیگه دست خودشون نیست.. :46:
سلام
من یک دستگاه دیجیتال گرفتم که به ورودی AV وصل کردم که تنها ورودی تلویزیون هستش. راهی نیست که من مجبور نباشم به خاطر استفاده از پخش دی وی دی اینا رو هی از پشت قطع و وصل کنم؟
اگه تلویزیون ورودی HDMI داره ، باید گیرنده ی HD می گرفتی که خروجی HDMI داره .نقل قول:
سلام دوستان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما میشه به سوالم جواب بدین . میخوام یه آنتن بخرم تو انتخابش موندم اگه شما باشین کدوم یکی از این دو تارو انتخاب میکنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دوست عزیز تا اونجایی که من شنیدم ، این آنتن های برقی و کنترلی برای دریافت تصاویر دیجیتال ، آن چنان مناسب نیستند . لذا مدل های ساده تر(با تقویت کننده) بیشتر توصیه میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
منم یه دونه از این آنتن های گردان داشتم که اصلا ازش راضی نبودم. چون مشخص نیست تو چه جهتی میچرخه. بهترین راه همون خرید یه آنتن ثابت و یه تنظیم اولیه هست. اگه همون گردون رو هم بخری فقط یه بار، اول کار نیاز به تنظیم داره و دیگه چرخشش به درد نمیخوره. ضمنا بعضی از این آنتن ها تو پایه ی چرخونشون یه لقی دارن که وقتی باد میاد آنتن رو میلرزونه و تصویر رو خراب میکنه.
بهتره اول آنتن قدیمیت رو با کابل سالم و تو جهات مختلف تست کنی، اگه جواب نداد بعد آنتن جدید بگیر.(بعضی از دوستان با همین آنتن های دو هزار تومانی هم نتیجه گرفتن)
جدیدا آنتن های هوایی مخصوص گیرنده ی دیجیتال هم به بازار اومده، نمیدونم فرقی هم میکنن یا نه. اگه دوستان از اونها استفاده کردن در موردکیفیت تصویرشون توضیح بدن.
راستی شما شیرازی نیستی؟ چون اینجور وسایل تو شیراز خیلی طرفدار داره!!!
شاید هم اسمش imusic باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون دوست عزیز اگه اینجوریه فک کنم همون ثابتشو بگیرم بهتره دستتون درد نکنهنقل قول:
راستی من شمالیم شهرستان لنگرود ولی همه جای ایران سرای من است:20:
سلامنقل قول:
می تونی از تبدیل یا چندراهه AV استفاده کنی که نزدیک به 4تا ورودی داره و با کلید بینشون سوئیچ می کنی.. :46:
بهش میگن ای وی سلکتورنقل قول:
av selector
دوستان خبری از این شبکه ورزش واسه شهرستانها ندارید؟
نه نداریم! :31:نقل قول:
شوخی کردم!!!
فکر کنم همزمان با افتتاح رسمیش توی اردیبهشت ماه راه اندازی بشه.
چون هر هشت شبکه توی یه فرکانس فرستاده میشن و هر فرکانس نیاز به یک فرستنده داره، بنابراین باید یک فرستنده ی جدید راه اندازی بشه. چون الان 16 شبکه داریم و ظرفیت پره.
فکر کنم علاوه بر اون، جام جم هم برگرده به سیستم دیجیتال و شاید شبکه های دیگه ای هم باهاش راه بیوفته.
دوستان شهرستانی احساس نکنن چیزی رو از دست دادن در مورد شبکه ی ورزش ! چون دیدنش جز اینکه به عقب موندگی تکنولوژی در صداسیما بیشتر پی ببرید ، فایده ای نداره ! من هاردم رو می بردم صداسیما ، برنامه های خیلی متنوع تری می تونستم ببرم رو آنتن این شبکه! :31: خلاصه اصلا آش دهن سوزی نبوده این پخش آزمایشیش ، پخش رسمیش هم تفاوت زیادی نمیتونه داشته باشه
در حال حاضر فقط داره مسابقات گوانجو رو نشون ميده
سلام دوستان
میگم چرا با totalmedia تلتکست قاطی پاتی نشون داده میشه؟ فارسی رو پشتیبانی نمیکنه؟!!
شاید فونتی چیزی میخواد؟
با نرم افزار dvbviwer باید ببینیم؟ راهی نداره با اون ببینیم؟!
سلام من یه گیرنده واسه کامپیوتر خریدم ولی این نرم افزار خودش که total media هستش اصلا خوب نیست تند تند هنگ میکنه اگه میشه یه نرم افزار خوب معرفی کنید یا یه لینک بدید دانلود کنم.خیلی ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6802890&postcount=89
سلام
چرا کرک dvbviewer برا ما خطای:
---------------------------
AppLocker
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
OK
میده؟
یه نسخه هست با خود کرک یعنی کرک شده 4.9 اونم نصب میکنی وقتی داری کانالها رو تماشا میکنی یهو خطای:
DVBViewer Pro Error
User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
correct data
OK
میده!! و برنامه بسته میشه.
اصلا کدوم نسخه رو استفاده کنیم آخرش؟ عجیبه ها
تصمیم گرفتم از این نرم افزار استفاده کنم. چون وقتی کانال ضبط میکنی صدا رو با هر پلیری میپخشه و اگه به دی وی دی هم رایت کنی با صدا رایت میشه.
totalmedia چنین امکاناتی نداره.
خیلی باحال نیست. مال توتال رو باید با vlc ببینی! تلتکست هم که خرابه. مال dvbviewer رو میشه یه کاری کرد. نیاز به تبدیل نمیخواد.
شما همون نسخهای رو که آپلود کردم نصب کنید (پست 4337). ورژنهای جدیدتر همگی مشکل کرک دارن. اما نسخهای که گذاشتم (4.5) هیچ مشکلی نداره و کاملا استیبل هستش.نقل قول:
ارور دومی وقتی نمایش داده میشه که نسخه های جدیدتر رو نصب کرده باشید و کرکش از کار افتاده باشه و متاسفانه دیگه فایل KeyTool رو قفل میکنه.
برای منم همین چند روز پیش این مشکل پیش اومد و هرچه تلاش کردم نتونستم ورژن جدید رو کاملا پاک کنم و در آخر مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
من همینم نصب کردم لینک شما رو دیدم گفتم ببینم چطوریه.نقل قول:
اینم کرکش برام کار نکرد!!
همینو میده!
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
هر نسخه ای که با کرک باشه تست کردم کلا کی تول باز نمیشه!! شما میتونی بری تو خود سایت پشتیبانی بگردی ببینی مشکلش چیه؟
اینم بدون کرک و گفتم اون خطای دومی میاد موقع نمایش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم این hd pack که هست رو هم نصب کردم اصلا برای ما که لازم نیست. مال چی هست کلا؟
اینو نصب کردم صفحه Dvbviewer خراب شد! یعنی صفحه پخش کانال رو خراب میکنه کانال میره گوشه!! کلا صفحه برنامه رو نمیگیره! :31:
بعدشم شما هم transporder list رو موقع جستجوی کانال روی Terrestrial (EUR) میزاری؟ چون رو بقیه بزاری گاهی وقتا کلا دستگاه رو نمیشناسه! :31:و لوگ آف یا ریستارت بکنی سیسیتم رو تا بشناسه نرم افزار دیگه هم اون موقع دستگاه رو نمیشناسه!
آخرش یه راه حلی بده. من از یک سال هم گذشت سیستم رو تغییر ندادم چون مشکلی نداره واسه این فسقلی نمیخوام وین چنج کنم! :31:
بعدشم میخواستم بدونم دستگاه 3100 با چه نرم افزاری کار میکنه؟
اصلا نمیدونم این نسخه که لینکشو دادم چش شد که record میزنی چیزی ضبط نمیکنه !! پاک کردم نسخه شما رو نصب کردم فک کنم بعد که دوباره اینو نصب کردم چنین شد!! ای باو چیکار کنم. از روز قبلی هم انداختی ما رو! : دی
قبلا داشت ضبط میکرد. حالا ببینم با نرم افزار ccleaner کامل پاک کنم شاید درست شد.
ویرایش:
آقا اون خطا حل شد!
مشکل کرک dvbviewer حل شد همین بود که تو نت پیدا کردم:
renaming KeyTool.exe to KeyTool2.exe
حالا میخوام بدونم اون نسخه ای که شما دادی چرا وقتی ضبط میکنی بدون صدا میاد تو پلیر ها؟
اون لنیکی که من گذاشتم اون صداش با هر پلیری پخش میشد!!
بعدشم این recording service واسه چیه؟
اصلا الان که دوباره نسخه خودمو ریختم اینم دکمه رکوردش کار نمیکنه! فک کنم یا شانسیه یا از تنظیماتشه!! :31: چیکار کنیم اینو؟
اون جدیدا نسخه 4.9.5 با کرک هم تست کردم وقتی ضبط میکردی صدای چیزایی که ضبط کردی رو همه پلیر ها نمیخوندن.
برای شما هم وقتی رکورد میکنی با هر پلیری با صدا پخش نمیشه نه؟ من تو این نسخه 4.9 نمیدونم چیکار کردم که وقتی ضبط میکردی با هر پلیری صدا رو پخش میکرد!!
فکر کنم ویزارش رو باید دستکاری کرد. اصلا این نسخه 4.9 یه بار ویزاردش میاد دیگه نمیاد! ویزارد نداره! :31:
ولی بعد از اینکه نسخه برنامه رو تغییر دادم و دوباره هم به قبلی برگشتم دیگه نمیدونم چطوری باید همون کارو کرد.
الان بیشتر تمرکزم تو دکمه رکوردشه که کار نمیکنه و این صداش که با هر پلیری پخش بشه.
علت اینکه این پیغام خطا رو نشون میده اینه که شما اول نسخه جدید رو نصب کردید (که هیچکدوم کرکشون درست کار نمیکنه) و بعد نسخهای که من گذاشتم رو نصب کردید. که در اینصورت فایل KeyTool قفل میشه. البته اون راه حلی که شما پیدا کردید هم جالبه. شما این کار رو انجام دادید مشکل قفل شدن فایل KeyTool حل شد؟!!نقل قول:
من کل رجیستری و System32 و ... رو گشتم،از CCleaner هم استفاده کردم فایده نداره. باز دیتای برنامه بعد از پاک کردنش باقی میمونه ... :19:
Recording Service قابلیت رکورد کردن رو به برنامه اضافه میکنه. بدون نصب اون نمیتونید تو ورژن 4.5 رکورد کنید. من با ورژن های جدیدتر نتونستم رکورد کنم، حتی با نصب Recording Service !
من فایل هایی که رکورد میکنم رو فقط تو VLC میتونم با صدا پخش کنم. البته اگه کانورتش کنم تو همه پلیرها (و همچنین دستگاههای پلیر خانگی) با صدا پخش میشه. (من با برنامه Pavtube HD Video Converter کانورت میکنم)
جالبه که ویدیوهای رکورد شده شما تو همه پلیرها صدا داشته!
در مورد HD Pack؛ اگه این کدک رو نصب نکنید موقع فول اسکرین کردن برنامه تصویر شطرنجی میشه و حتماً باید این کدک رو نصب کنید و تو تنظیمات برنامه گزینه های مناسب رو انتخاب کنید.
برید به مسیر:نقل قول:
Channel> Channel scan
تو پنجره باز شده جلوی Frequency و End Frequency عدد 602000 رو وارد کنید و بعد دکمه Scan Range رو کلیک کنید و یکبار دیگه عدد 650000 رو برای فرکانس وارد کنید و دوباره اسکن کنید. (البته این فرکانس ها برای تهران هست. اگه شما در شهر دیگهای ساکن هستید فرکانس های منطقه خودتون رو وارد بفرمایید.)
احتیاجی نیست به چیز دیگهای دست بزنید.
اینم یه عکس از پنجره اسکن:
این هم تنظیمات کدک قسمت ویدیو:
اره اونجوری keytool حل میشه.
پس باید recording service نصب شه؟! من هی میگم این دکمه رکورد کار نمیکنه!! :31:
recording service جداگانه نداریم؟
آخرش ندونستم چرا وقتی موقع تماشای کانال برنامه خطا میده: و بسته میشه.
User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
correct data
خودش کرک شده هستا !
ArcSoft MediaConverter 7.5 هم واسه تبدیل خوبه.
مال totalmedia رو با این تبدیل کردم صداش میاد.
ولی جالب بود که وقتی رکورد کردم صداش تو همه پلیر ها اومد!! همون نسخه هم هست. ول یعجیبه این نسخه رکوردینگ سرویس نداره پس قبلا چطوری ضبط شد؟!!! دکمش قبلا کار میکرد!
hd pack نصب نباشه و فول اسکرین کنم شطرنجی نمیشه. :31:
اون که کلا خراب میکنه صفحه کانالها رو!
پس تو ترنسپوندر لیست نمیخواد چیز دیگه ای بزارم جالبه.
حالا تنظیمات کدک رو چک میکنم یهو دیدی شاید دوباره صداش اومد! : دی
الان این لینکی گذاشتم رکوردینگ سرویسش جداست دیگه!نقل قول:
اون ارور رو هم به خاطر همون عدم کارکرد درست کرک نشون میده. واس منم همین طوری شد. برنامه بدون مشکل و به ظاهر کرک شده نصب میشه اما وسطش هی ارور میده و میاد بیرون.
شاید شما کدک دیگهای روی سیستمتون نصبه که به واسطه اون بدون نیاز به HD Pack تصویر رو نشون میده. در غیر اینصورت بدون HD Pack تصویر خراب میشه.
شما هم یه بررسیای انجام بدید شاید تونستیم تو پلیرهای دیگه هم صدا بگیریم :8:
مثل اینکه تو لینکای زیر یه چیزایی گفتن ولی اونارو نصب کردم بازم مثل اینکه فرقی نکرد یا من ندونستم چیکار کنم شما هم تست کنید.
کد:
http://www.dvbviewer.tv/forum/topic/45097-no-audio-on-my-recordings/
رکوردینگ سرویس اون رو میشه تو یکی دیگه نصبید؟ من که اونو باز میکنم همینجوری یه پنجره کوچیک باز میشه و بسته نمیشه خودم میبندمش چطوریه نصبش؟! :31:کد:
http://www.dvbviewer.tv/forum/topic/40671-missing-sound-in-ts-recordings/
اون ارور رو چطوری حل کنم؟
من رکوردینگ سرویس رو روی ورژنهای جدید نصب کردم ولی هیچ تاثیری نداشت. انگار نه انگار که نصبش کردی!نقل قول:
اون ارور رو هم من که نتونستم کاریش کنم. و همون طور که عرض کردم مجبور شدم ویندوز رو مجدداً نصب کنم.
فکر کنم خطای سافت درست شد.
مال شما رو دوباره نصبیدم بعد هم کرک رو کپی نکرده بودم تو پوشه نصب بعدا دیدم نوشته کپی : دی
الان که خطا نمیاد.
رکوردینگ هم اوکی شد.
شما تو اون لینکایی که دادم رفتین؟ برین ببینین چی گفتن. من که نصب کردم بازم مثل قبله!
صدا میاد تو مدیا پلیر و ک لیت ولی تو نرو نمیاد. اونی که من داشتم تو نرو هم اومد وقتی ایمیج گرفتم با صدا بود!
بله رفتم تو اون لینک ها.
به توصیه یکی از اعضای فروم که ظاهرا عضو تیم پشتیبانی هست عمل کردم دیگه حتی فایل های ضبط شده اجرا هم نمیشدن! :31:
برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد.
من که از خیر نسخه های جدیدتر گذشتم.
همین نسخه 4.5 از همه بهتر کار میکنه!
میگم فرقی بین این تغییر کدک ها هست؟ تو اون قسمت directx من ویدئو و ادیو رو تغییر دادم مثل قبله چیزی نشده ولی میخواست مبدونم مشکلی که نیست؟ و بهترین تنظیماتش چطوریه؟
بعدشم تبدیل با dvbviewer کم حجمترم یکنه یا با totalmedia من که تست نکردم ولی میخوام تست کنم.
اگه با dvbviewer کم حجم تر میکنه با اون ضبط میکنم و تبدیل میکنم :31:
میگم این نرم افزار چرا با دکمه های 123 کار نمیکنه برای کانال؟ اینجوری خوب میشه.
بعدشم میخوای تو قسمت نرم افزار یه تاپیک بزنم در مورد تلتکست این توتال مدیا؟ بگم که بچه های سافتور ساز بیان ببینیم چطوری میتونیم تلتکست این برنامه رو فارسی کنیم؟! :31:
والا طبق تجربیاتی که طی این یکی دو سال در مورد DVBViewer به دست آوردم. تنظیمات کدکش کاملا شانسیه! :31: یعنی بارها پیش اومده یک ستینگ خاص که تصویر رو درست نشون میداده در مواقع دیگه و در شرایط یکسان تصویر رو خراب کرده!نقل قول:
اما الان مدت زیادیه که با همین ستینگی که تو تصویر گذاشتم به خوبی کار میکنه.
واس من دکمههای اعداد کار میکنن. البته اعداد قسمت بالای کیبورد.
راستی منظورتون از تبدیل با DVBViewer رو متوجه نشدم. یعنی شما با خود برنامه DVBViewer ویدیوها رو تبدیل میکنید؟!
مال من اونا نیست. باید اون نرم افزار نصب باشه همون powerdvd.نقل قول:
اون قسمت ویدئو بود قسمت ادیو رو نزاشتی.
سومیش رو که دیفالت گذاشتم. هر دو.
با ArcSoft MediaConverter 7.5 تبدیل کردم Dvbviewer با ts ضبط میکنه توتال با mpg. حالا با ts ضبط کنیم کم حجم میزنه و تبدیلش هم همینطور ولی این کانورتر یه چند ثانیه از فایل ضبط شده صداشو بر میداره اولشو چیکار کنیم؟
وقتی ضبط میکنی فرقی میکنه تصویر عریض باشه یا نرمال؟ یعنی رو هر کدوم ضبط کنی مثل اون ضبط میشه یا خودش نرمال میزار؟ فکر کنم خودش نرمال میزاره نه؟ تو توتال مدیا که اینطوری بود.
بعدشم وقتی دکمه رکورد رو میزنی چطوری میشه یه کاری کرد که نباید روی استپ کلیک کنیم روی دکمش کلیک بکنیم بس باشه؟ یعنی تموم بشه.
در مورد تاپیکی که گفتم نظری ندادی میخوای بزنم؟ :31:
اینم ببین:
میگم تو خودت برو تو گوگل جستجو کن no audio record dvbviewer چنین چیزایی. چیزای جالبی میاد. اگه نتیجه گرفتی ببین چی میشه.
تو نسخه ای که شما دادی فکر کنم نمیشه تلتکست رو فارسی آورد چون تو تنظیمات تلتکست نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت تو اون نسخه ای که قبلا داشتم میشد. اصلا تو نسخه شما گزینه عربیش نیست حذف شده! حتما پلاگینشو باید نصب کرد.
این تنظیمات کدک رو دستکاری کنیم تو کیفیت تی وی فرقی میکنه؟
اقا توروخدا یه لینکه درست حسابی واسه دانلود hd pack بذارید قیلا یکی گذاشته بود که هرکاری کردم نتونستم دانلودش کنم
کشف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آوردن صدای رکود شده تو dvbviewer رو فهمیدم. :31::21::27:
شما این قسمت رو مثل اینا درست کن. اگه نشد یه چیز دیگه میگم.
در ضمن به اون پست قبلی هم جواب کامل بده.
نه احتیاج نیست PowerDVD نصب باشه. HD Pack رو که نصب کنید تمام این کدک ها نصب میشه.نقل قول:
مال من اونا نیست. باید اون نرم افزار نصب باشه همون powerdvd.
اون قسمت ویدئو بود قسمت ادیو رو نزاشتی.
سومیش رو که دیفالت گذاشتم. هر دو.
من هیچ وقت قسمت آدیو رو دست نمیزنم.
فکر نمیکنم بشه کاریش کرد.نقل قول:
با ArcSoft MediaConverter 7.5 تبدیل کردم Dvbviewer با ts ضبط میکنه توتال با mpg. حالا با ts ضبط کنیم کم حجم میزنه و تبدیلش هم همینطور ولی این کانورتر یه چند ثانیه از فایل ضبط شده صداشو بر میداره اولشو چیکار کنیم؟
نه دیگه نسبت تصویر هر جور که باشه همون طور ضبط میشه.نقل قول:
وقتی ضبط میکنی فرقی میکنه تصویر عریض باشه یا نرمال؟ یعنی رو هر کدوم ضبط کنی مثل اون ضبط میشه یا خودش نرمال میزار؟ فکر کنم خودش نرمال میزاره نه؟ تو توتال مدیا که اینطوری بود.
تنظیمات برنامه رو یه نگاه انداختم چیزی پیدا نکردم برای این کار.نقل قول:
بعدشم وقتی دکمه رکورد رو میزنی چطوری میشه یه کاری کرد که نباید روی استپ کلیک کنیم روی دکمش کلیک بکنیم بس باشه؟ یعنی تموم بشه.
چرا گفتم که؛ به یکی از توصیه هاش عمل کردم برنامه ترکید دوباره مجبور شدم نصبش کنم! :31:نقل قول:
در مورد تاپیکی که گفتم نظری ندادی میخوای بزنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه نشون نمیده. البته یادمه یه پلاگین داشت اسمش رو یادم نیست، که وقتی نصبش میکردی هیچ فایده ای نداشت. :31:نقل قول:
تو نسخه ای که شما دادی فکر کنم نمیشه تلتکست رو فارسی آورد چون تو تنظیمات تلتکست نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت تو اون نسخه ای که قبلا داشتم میشد. اصلا تو نسخه شما گزینه عربیش نیست حذف شده! حتما پلاگینشو باید نصب کرد.
تو تصویر رکورد شده تاثیری نداره. اما تو نمایش تصویر چرا.نقل قول:
این تنظیمات کدک رو دستکاری کنیم تو کیفیت تی وی فرقی میکنه؟
وقتی یه سری از کدک ها رو انتخاب میکنی لبه های تصویر حالت دندانه دندانه میشه.
جواب نداد!نقل قول:
یه نرم افزار کانورتر دیگه بود. مثل این که این بود: TMPGEnc XPress هست که برای تبدیل ایناست.نقل قول:
بعدا تست کنم ببینم چطوریه. حالا شما هم تست کنید.
پس من عریض ضبط کنم بعد تو تی وی که عریض نباشه از اون قدیمی ها باشه چطوری میاره؟
پس چرا تو توتال مدیا عریض ضبط میکنم یعنی عریض کلا تماشا میکنم و ضبط کردم مثل 4:3 ضبط کرده؟ تو پلیرها میبینم اینجوری میاره!
کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی :31:
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد. :31:
ولی باید زبان تلتکست رو تو تنظیماتش عربی کنی.
پس الان بهترین تصویر کدومه؟ کیفیت بالا ببینم.
اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد. :31:
جوینده یابندس : دی
حالا از این راه تست کن.
این نرم افزار شاهکارهنقل قول:
من قبلا باش کار میکردم عالی بود فقط trail بود و دیگه اجرا نشد و وقتی نسخه کرک شده هم ریختم دیگه جواب نداد.
کسی میتونه کمک کنه نسخه درست و حسابی شو بده:11:
arcsoft منظورته یا TMPGEnc XPress ؟نقل قول:
دوست من این Blaze video HDTV Player هم وقتی ضبط میکنی اینجوریه؟
نقل قول:TMPGEnc:11:نقل قول:
منظورته یا TMPGEnc XPress ؟
این مثل اینکه آخرین نسخشه کامل.نقل قول:
ما میخوایم وقتی تبدیل کرد صدای اولشو هم تبدیل کنه. چون مال arcsoft صدای اول فایل ضبط شده رو برمیداره! این نرم افزار هم برمیداره؟
این نرم افزار مثل اینکه سازندش گذاشتتش کنار و نسخه جدید داده اینم چند وقتیه مثل اینکه آپ نشده
TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.6.38