سلام !
دیروز ارحام صدر فوت کرد .
فردا تشیع جنازه از پل خواجو ...
Printable View
سلام !
دیروز ارحام صدر فوت کرد .
فردا تشیع جنازه از پل خواجو ...
به یاد بهترین بازیگر اصفهان (رضا ارحام صدر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش مسئله فقط همين بودنقل قول:
يه سري از افراد از شلوغ بودن اتوبوس ها سوءاستفاده مي كنن
همين 2 هفته پيش كيف يه خانومي رو زدن
بنده خدا 500 تومان وام گرفته بود
اين اتوبوسا هر جور كه حساب كنيم امنيت نداره
حالا بازم خوبه قسمت خانوما و اقايون جدا شده :31:
وعده دیدار بچه های اصفهانی فردا صبح پل خواجو -مراسم تشیع جنازه ی ارحام صدر
چند تا کلیپهاش تو یوتیوب هست... مثلا این یکی که حدود 1 دقیقه هست:نقل قول:
http://www.youtube.com/watch?v=QoFuo2rOEa8
◙
آفرین به مردم اصفهان
سنگ تموم گذاشتند برای تشیع جنازه ی ارحام صدر
آفرین از همه ی کشور اومده بودند
فیلمی، عکسی، چیزی نگرفته کسی؟
◙
ارحام صدر که متولد 1302 بود، بیش از 50 سال به اجرای بدون وقفه تئاترهای اجتماعی و طنز پرداخت.ارحام صدر که دانش آموخته فلسفه است، در خصوص ورود خود به صحنه تئاتر گفته بود:«هنگامی که در کلاس چهارم متوسطه در مدرسه ادب اصفهان قرار بود جشنی برگزار شود و در آن نمایش هم باشد و قرار شد که گروه نمایش از بچههای مدرسه ادب باشد.آن زمان جناب آقای کتابی بود و مرحوم ناصر فرهمند، علی اصغر جهانشاهی که در این مدرسه ریاضیات درس میداد و بعدها پدر خانم من شد، سر کلاس آمدند و با اشاره آنها به دنبالشان از کلاس خارج شدم. در طول فاصله کلاس تا دفتر در فکر بودم که این بار چه کسی از من شکایت کرده است و وقتی وارد شدیم هر سه نفر آقای کتابی- علی اصغر جهانشاه و مرحوم ناصر فرهمند با محبت براندازم کردند، عاقبت مرحوم ناصر فرهمند گفت به ما خبر دادند که تو توی کلاس مزه پرانی و ادای همه را در میآوری حالا میخواهیم ببینیم در تأتر هم میتوانی همین کار را بکنی. من داشتم از خوشحالی پر در میآوردم که آقای کتابی اضافه کرد ما در مدرسه میخواهیم یک تأتر به روی صحنه ببریم و شما هم باید نقش یک محصل بی انضباط را بازی کنی.من و بچههای مدرسه نمایش( رفیق ناجنس) را به روی صحنه بردیم و یادم هست که این نمایش یک هفته ادامه داشت و به این ترتیب وارد صحنه تأتر شدم.
ارحام صدر که اکثر کارهای او طنز و با رویکردی اجتماعی بود و به همین دلیل نیز به شکر پاره اصفهان شهره شده بود می گفت وقتی مردم را می خندانم احساس آئینه بودن و آئینه شدن تا خودشان را به خودشان نشان بدهم.
وی در خصوص ورود خود به تئاتر طنز نیز اینگونه گفته بود:«در تأتر سپاهان یک شب هنر پیشه کمدی آقای بنی احمد که نمایش را با لهجه کاشی بازی میکرد مریض شد. من هم همان نقش ایشان را با لهجه اصفهانی بازی کردم. و فردا شب حالش خوب شد و آمد ودیگر خودش بازی کرد، و از آنجا شد که من کمدین شدم.»
ارحام صدر که بیشتر نمایشهای کمدی اش رنگ و بویی اجتماعی و انتقادی داشت در خصوص این سبک گفته بود:«وقتی آقای محمد علی رجایی از کرمان به اصفهان آمد، آقای رجایی سه دختر داشت که هر سه دخترش با خودش بازی میکردند. آقای فرهمند و جهانشاه و رفیعی همگی موافقت کردند که نمایشهای کمدی انتقادی که به من پیشنهاد داده بودند را بازی کنیم و درد و دلهای مردم و سختی های زندگی را در قالب کمدی به نمایش در بیاوریم، و استاد فرهمند به من پیشنهاد کرد که نقش حاج عبدالغفار را بازی کنم و چون سرباز رزم خود است، بازی کرد و من هم چند نمایش اجرا کردم که این چند نمایش انتقادی در مورد مردمی بود که مالیات میدادند و اداره مالیات از افرادی مالیات میگرفت که تمام دستهاشان پینه دارد.به عنوان مثال از واکسی- حلبیساز- نانوا- نجار و آهنگر، در کل برای همه نمایش کمدی انتقادی به نمایش میگذاشتم و با استقبال زیادی روبرو میشد. خاطرم هست که نمایشی برای مالیات به نمایش گذاشتم و با استقبال زیادی روبرو شد. یادم هست در نمایشی که در مورد مالیات اجرا کردم بنابراین شد که مالیاتها را از افراد زحمتکش بگیرند و ثروتمندها معاف شوند. پس از نمایش، مردم یک ربع کف میزدند، نمایشهای ما این قدر با استقبال روبرو میشد که بلیتهای ما تا ساعت 4 بعد ازظهر تمام میشد و مردم به خودشان میگفتند که این نمایش را که درد و دل ما مردم را میگوید باید دید و این را بگویم تأتر زبان گویای مردم شد و نمایش (مکتب کمدی انتقادی) به نام ما ثبت شد، و هنوز میگفتند و میگویند که رضا ارحام صدر این سبک را متداول کرده است و هنوز کسانی که فرهنگ تأتر دارند میگویند رضا ارحام صدر پایه گذار کمدی انتقادی است.»
وی که در 176 تئاتر، در مدت حاصل 47 سال فعالیت تئاتری خود در چند فیلم سینمایی از جمله شب نشینی در جهنم، یک اصفهانی در نیویورک، جعفر خان از فرنگ برگشته و افسانه شهر لاجوردی، نصف جهان و یک فیلم که درباره زندگی خود او ساخته شده بود به ایفای نقش پرداخته بود.
به زودي گزارش تصويري از غروب خورشيد نصف جهان
------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
تيتر بيشتر خبرگزاري هاي داخلي و خارجي:
هزاران نفر از مردم اصفهان امروز پیكر شكرپاره اصفهان استاد رضا ارحام صدر را بر دستان خود تشییع كردند.
سري دوم عكسهاي غروب خورشيد نصف جهان
----------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
مرگ
بسیاری از مردم در طول زندگی خود به لحظه ی مرگ می اندیشند و سعی دارند اخرین لحظات زندگی را در مغز خود تجسم کنند ولی این کار برای هیچ کس میسر نیست.افراد خاصی که توانایی ذاتی و هوش سرشار داشته باشند می توانند در ذهن خود تصاویر خاصی را ببینند به عنوان نمونه دیمیتری مندلیف (شیمیدان روس) در خواب جدول عناصر را دید.برخی از اتفاقات علمی تخیلی و ماشی الاتی که ژول ورن (نویسنده ی معروف فرانسوی) در اثار خود از انها یاد کرده بوده بعدها به حقیقت پیوستند.به برخی از نویسندگان بزرگ الهام شده بود که مرگشان نزدیک است.تعدادی از انها حتی در کتاب های خود شرایطی مشابه شرایط مرگ خود را به نگارش در اورده بودند.
در این جا سخنانی را که بعضی از مشاهیر جهان در اخرین لحظه ی زندگی بر زبان اوردند را ذکر می کنیم.
گاندی
می گوید:((اگر نتوانیم ازاد زندگی کنیم بهتر است که مرگ را با اغوش باز استقبال کنیم.))
فیودو تایچف
شاعر روسی گفت:((وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب را برای احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند!))
ماری انتوانت
ملکه ی فرانسه در روز اعدام خود بسیار خوددار و متین بود.وقتی از سکوی اعدام بالا می رفت ناگهان لغزید و پای جلاد خود را لگد کرد.بعد رو به او کرد و گفت:((لطفا مرا به خاطر این کارم ببخش اصلا عمدی نبود.))
البرت انیشتن
اخرین کلمات او را هیچ کس نفهمید زیرا پرستاری که در کنارش بود المانی نمی دانست.
یوری گاگارین
اولین فضانورد دنیا درباره ی مرگ می گوید:((انسان هر چه بر سنش افزوده می شود حافظه اش کوتاه تر و رشته ی خاطراتش دراز تر می شود و همه ی این مسائل را در هنگام مرگ به یاد دارد که مانند یک فیلم کوتاه داستانی از مقابل دیدگان او میگذرد.))
لئوناردو داوینچی
قبل از این که روح خود را تسلیم مرگ کند اظهار داشت:((من به مردم توهین کردم اثار من به ان درجه از عظمت نرسیدند که من در طلبش بودم.))
توماس کارلایل
مورخ و نویسنده اسکاتلندی درست قبل از اینکه جان به جان افرین تسلیم کند گفت:((احساس کسی را دارم که در حال مرگ است.))
لئوتولستوی
اخرین روزهای زندگی خود را در دهکده ای در جواریک ایستگاه راه اهن کوچک سپری کرد.او که در 84 سالگی از زندگی در مایملک خود خسته شده بود به همراه دختر و پزشک خانوادگی اش سوار قطار شد تا به طور ناشناس سفر کند.ولی در ابتدای سفر سرما خورد و مدتی بعد دکتر تشخیص داد که مبتلا به ذات الریه شده است.اخرین جمله ای که تولستوی زیر لب زمزمه کرد این بود:((من عاشق حقیقتم.))بعضی از اطرافیان او نیز می گویند او قبل از اخرین دم گفت:((مرگ را درک نمیکنم.))
نرون
امپراطور روم قبل از این که بر زمین بیفتد و بمیرد فریاد زد:((چه بازیگر بزرگی در درون من می میرد.))
جورج ویلهلم فردریک
پدر مکتب دیالکتیک هکل تا اخرین لحظه ی زندگی بر عقیده ی خود پا بر جا ماند.او در زمان مرگ زیر لب گفت:((تنها یک نفر بود که در طول زندگی مرا درک می کرد.)) و بعد از یک مکث کوتاه ادامه داد:((در حقیقت حتی او هم مرا نفهمید.))
برنارد شاو
می گوید:((ارزو دارم که تا اخرین رمق وجود من ثمربخش باشد و هنگامی بمیرم که دیگر از من هیچ خدمتی ساخته نباشد.))او هم چنین می گوید:((یکی از عجایب زندگی این است که مرگ درست وقتی ما را در می یابد که اماده شده ایم تا از یک زندگی شیرین برخوردار شویم.))
فردریک اول
کشیشی که بر بالای سر پادشاه روسیه به هنگام مرگ دعا می خواند شنید که او گفت:((انسان برهنه به این دنیا می اید و برهنه از دنیا می رود.))سپس فدریک دست کشیش را کشید و فریاد زد:((حق ندارید مرا برهنه دفن کنید می خواهم یونیفرم کامل بر تن داشته باشم.))
فئودور داستایوفسکی
روز 28 ژانویه سال 1881 از خواب بیدار شد و ناگهان دریافت که ان روز اخرین روز زندگی اوست.او هم چنان روی تخت دراز کشید و صبر کرد تا همسرش انا از خواب برخیزد.انا ابتدا حرف او را باور نکرد ولی او اصرار داشت که همسرش کشیش را خبر کند.وقتی کشیش بالای سر وی دعا خواند او از دنیا رفت
maryampaezi202000، امضا رو حال کن!
◙
نقل قول:
:31::21:...................بدون شرح.
امضا خودم رو گفتما...
◙
:41:نقل قول:
:27:
:18:
میدونم بابا انقدرها هم iq پائین نیست.نقل قول:
امضا خودم رو گفتما...
نقل قول:
امضای شما رو هم دیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آفرین پیشرفت کردی......
مگه شما چشم هم داری؟؟؟!!
:31:
با سلام خدمت تمام بر و بچ اصفهان.:40::40::40:
ببخشید پابرهنه اومدم وسط.میخاستم بگم اونایی که دانشگاه ازاد خمینی شهر (همون زندان آلکاتراس)درس میخونن که نه میرند و میان اگه دوست دارن بیان وسط تا با هم آشنا بشیم.:11::11::11::11:
من ترم صفریم بلا خره لازم میشه یه اشنایی تو زندان داشته باشیم.:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10 ::10::10:
بله دارم ببینشون.........:18:نقل قول:
دیدی یا چشم نداری ببینی. .:31::21:
چشم که دارم ، ولی بعضی وقتها نیازه آدم یه چیزایی را ببینه ولی حرفی نزنهنقل قول:
مورد شما هم از همون موارده
amini_bio
من از طرف همه ی بچه های فروم اصفهانی ها در گذشت پژوهشگر بزرگ دکتر خلیل الله امینی را به شما و خانواده ی گرامیتان تسلیت عرض می کنم
هرچه خاک ایشونه بقای عمر شما باشه
ممنون دوست عزیز.
خدا رفتگان همه را بیامرزه
روحشان شاد
بزرگان مرگ ندارند
درسته که فروم اصفهانی ها عزادار است ( استاد امینی -استاد ارحام صدر)
اما نمی شه از این مناسبت به راحتی گذشت:
یلدا مبارک
--------------------
---------------------
منم يلداي همه دوستان را تبريك ميگم.
خوش گذشت؟
در ضمن در مورد عموم اين را هم بگم كه ايشون از مفاخر شهرضا بود كه چندين كتاب نوشتند و استاد دانشگاه هاي تهران بودند.
فردي خير بودند كه خونه خودشون در شهرضا را وقف كردند و يك كتاب خانه اونجا احداث كردند و در تاسيس خانه مهر (سالمندان) شهرضا هم مشاركت داشتند.
تو زماني كه در بيمارستان بودند، معاون رياست جمهوري قبلي هم برا عيادت خدمتشون رسيدند. كه اين برا خودمم جالب بود.
منم تسلیت میگم.
روحش شاد.
سلامنقل قول:
عجب دانشگاهی--------
جمعه رفتم تو ساختمون فنی مهندسیش امتحان دادم اینقدر سرد بود که ولش کردم امدم بیرون به خاطر سردی
تمام گوشیامون Offline شد!
از ما هم شد ولی درست شد احتمالا تو همین روزا دیگه gprs را میوفتهنقل قول:
نه عزیز کاری به GPRS نداره
این موضوع مربوط به مرکز فیض بود (یکسو کننده) البته مشکل تا ساعت 10 شب حتمأ درست میشه-قول دادند که حل بشه
راستی بچه ها شنیدید چند هزار کیلومتر از فیبر نوری دریای مدیترانه پاره شده؟؟؟
میگن تو کشورهای عربی -ایران-مالزی-چین-کشورهای اروپایی و ... مشکل پیدا شده
البته این پاره شدگی مربوط به امروز است
مثل اینکه بعد از پارگی فیبر نوری ایران (خلیج فارس) فیبرهای نوری کل جهان دارند پاره میشوند.....
میگن علتش لنگر نفت کشه -البته یه سری هم میگن ممکن خرابکاری باشه
فرانسه یه کشتی فرستاده برای تعمیر که از فردا -22 Dec کارشون را شروع می کنند
ارتباطات اروپا و خاورمیانه مختل شد
با وارد شدن آسیب به کابل های ارتباطی اینترنت و تلفن، ارتباطات میان اروپا، خاورمیانه و آسیا دچار مشکلاتی شدید شده است.
به گزارش بی بی سی به نظر می رسد خطوط موسوم به Flag FEA، SMW4 و SMW3 در نزدیکی ایستگاه کابل اسکندریه در مصر قطع شده اند.
مشکلاتی نیز در کابل زیر دریایی GO در 130 کیلومتری سیسیل گزار شده است.
کارشناسان هشدار داده اند رفع مشکل احتمالا چند روز طول خواهد کشید و بروز آن عواقبی جدی برای اقتصاد منطقه ای خواهد داشت.
جاناتان رایت، از مدیران شرکت Interoute که بخشی از شبکه فیبر نوری را اداره می کند به بی بی سی گفت مشکلات در ارتباطات تا چند روز به وضوح احساس خواهد شد.
او گفت: "این حادثه برای مدتی کوتاه چرخ های اقتصاد را متوقف می کند. اگر مثلا بازارهای مالی محلی که بین بازارهای اروپایی و آمریکایی فعالیت می کنند را در نظر بگیرید، سرعت دستیابی آنها به اطلاعات به شدت کم خواهد شد."
"معاملات مالی با سرعت بسیار بالایی انجام می شوند و اگر در کسب اطلاعات تاخیر رخ دهد، زمانی که معامله نهایی شود درواقع شرایط [سود دهی] بازار شرایطی نیست که در زمان تصمیم به انجام معامله وجود داشته است."
هنوز دلیل اصلی قطع کابل های ارتباطی مشخص نیست هر چند پیش از وقوع اشکال، لرزه شناسان تحولاتی را در اطراف مالت گزارش کردند.
شرکت مخابرات فرانسه (France Telecom) با صادر کردن بیانیه ای اعلام کرد: "دلیل قطع ارتباط که در منطقه مدیترانه بین سیسیل و تونس و در کابل ارتباطی سیسیل به مصر رخ داده، هنوز مشخص نیست."
این شرکت فرانسوی هرچند از ارسال یک کشتی امداد برای تعمیر آسیب وارد شده خبر داد اما اعلام کرد تعمیر کامل خط احتمالا تا 31 دسامبر طول خواهد کشید.
بیشترین میزان آسیب به چهار خط زیردریایی که از دریای مدیترانه و از طریق کانال سوئز عبور می کنند وارد شده است.
به نظر می رسد 65 درصد میزان ترافیک اطلاعات به هند متوقف شده است و خطوط ارتباطی به سنگاپور، مالزی، عربستان سعودی، مصر تایوان و پاکستان همگی متحمل آسیب هایی شده اند.
اوایل سال میلادی جاری نیز در همین منطقه و در نزدیکی سواحل مصر دو خط ارتباطی قطع شده بودند.
با این حال آقای رایت گفت: "در حال حاضر سه خط از چهار خط ارتباطی قطع شده و اگر خط چهارم قطع شود ارتباط با کل خاورمیانه قطع خواهد شد."
"این سه خط 90 درصد بار ترافیک به خاورمیانه را حمل می کنند و ما شاهد کاهش شدید کیفیت ارتباط با اینترنت و قطعی تماس های تلفنی بین المللی در این منطقه خواهیم بود."
این کارشناس افزود: "یک بار قطع هر خط اصلی در سال امری طبیعی محسوب می شود اما اینکه یک کابل دو بار در یک سال دچار مشکل شود، جای نگرانی جدی دارد."
چرا این چند وقته همینطور پشت سر هم داره کابل قطع می شه !
بچه پاتو از رو كابل بردار!!!!
سلام دوستان
من میخوام یه سیمکارت اعتباری همراه اول بگیرم که sms هاش مجانی باشه. پرسیدم از چند جا گفتن اونا که با 9 شروع میشه مجانیه که کم پیدا میشه. کسی میدونه کجا گیر میاد؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظر من یک معمولی بگیر بعدش یک شماره هستش که الان ندارم ، با شماره مرکزنقل قول:
پیام گوشیت عوض می کنی ، smsت مجانی میشه :)
بای
میشه بگین اون شماره رو از کجا میتونم گیر بیارم؟نقل قول:
به نظر من یک معمولی بگیر بعدش یک شماره هستش که الان ندارم ، با شماره مرکز
پیام گوشیت عوض می کنی ، smsت مجانی میشه :)
بای
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]