سلام سریال اکتیو کد کسپراسکای 2015 رو میخاستم
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
با سلام سریال جدید کسپر اسکای 2015 رو میخاستم..بعد شما گفته بودی برای دریافت لاینسیس 3 ماهه
به این ادرس برو.
.ولی من چیزی ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اون سایت میشه طریقه دانلود شو بگین..
- - - Updated - - -
با سلام سریال جدید کسپر اسکای 2015 رو میخاستم..بعد شما گفته بودی برای دریافت لاینسیس 3 ماهه
به این ادرس برو.
.ولی من چیزی ندیدhttp://promo.kaspersky.com/forzakisم تو اون سایت میشه طریقه دانلود شو بگین..
- - - Updated - - -
فرق تریال ریست با اکتیو کد در کسپر اسکای چیه
خوب دلیلش اینه که بعداز غیرفعال کردن سلف دیفنس کسپرسکی باید برنامه رو از قسمت System tray ببندید سپس تریال ریست رااجراکرده و کسپر را run کنید و تنظیمات ------ کسپر رو طبق پست قبلی تنظیم و قندشکن را اجرا و بعد بهش سریال فعال بدید،تمام.:n16:نقل قول:
درودنقل قول:
متاسفانه این سایت دیگه لاینسس رایگان نمیده!فعلا تا بازشدن وفعال شدن سایت باید منتظر باشید.
تریال ریست فایلهای رجیستری کسپرسکی رو دستکاری می کنه وصرفا تایم باقی مانده از مدت زمان اکسپایر شدن انتی ویروس رو دوباره به 30 روز ازمایشی تمدید میکنه ولی لاینسس قانونی برای مدت زمان طولانی انتی ویروس شمارو اکتیو نگه میداره :n16:
سلام
من یک ماه میشه که کاسپرم رو به اینترنت سیکوریتی تغییر دادم و الان مشکلاتی دارم که چند روز پیش نداشتم ، کاسپر اورجینال دارم
اولا نمیذاره idm هیچ نرم افزاری رو دانلود کنه
دوما خیلی از سایت ها رو نمیذاره ازش دانلود کنم ، مثل بخش دانلود سایت خودمون و سافت گذر و سافت 98 و یکی دو تا دیگه ، ببخشید اسم بردم
حتی تو انجمن هاشون هم نمیتونم برم ، مشکل چیه ؟
چرا بیشتر سایت ها برام باز نمیشه ؟
مرورگرم واترفکس هستش و همیشه اپدیت و بدون مشکل بوده
- - - Updated - - -
سلام
من یک ماه میشه که کاسپرم رو به اینترنت سیکوریتی تغییر دادم و الان مشکلاتی دارم که چند روز پیش نداشتم ، کاسپر اورجینال دارم
اولا نمیذاره idm هیچ نرم افزاری رو دانلود کنه
دوما خیلی از سایت ها رو نمیذاره ازش دانلود کنم ، مثل بخش دانلود سایت خودمون و سافت گذر و سافت 98 و یکی دو تا دیگه ، ببخشید اسم بردم
حتی تو انجمن هاشون هم نمیتونم برم ، مشکل چیه ؟
چرا بیشتر سایت ها برام باز نمیشه ؟
مرورگرم واترفکس هستش و همیشه اپدیت و بدون مشکل بوده
دوستان فایروال کاسپر رو غیر فعال کردم تا حدی درست شد ، یعنی چی این ؟ چرا این همه گیر دادن ؟
تازه idm هم خریداری شده دارم و مشکل پچ و این چیزا نیست ، به نظر شما باید فایروال غیر فعال باشه ؟
من idm غیر اورجینال دارم و کسپر کاری بهش نداره.نقل قول:
بنظر میرسه parental control برای شما فعال هست.ادمین کامپیوتر خودتون هستید یا نه؟سایتها با چه اروری مواجه میشه؟
-----------------------
- - - Updated - - -
این مشکل کی حل میشه خدا میدونه :n34:
ممنون
بله خودم ادمین هستم
با disable و inableکردن پارنتال کنترل فرقی نمیکنه
سایت ها هم میره برای لود ولی هیچی نمیاره و متوقف میشه
مشکل همچنان هست
- - - Updated - - -
ممنون
بله خودم ادمین هستم
با disable و inableکردن پارنتال کنترل فرقی نمیکنه
سایت ها هم میره برای لود ولی هیچی نمیاره و متوقف میشه
مشکل همچنان هست
درودنقل قول:
چک کنید برنامه idm درلیست trusted اپلیکیشن کنترل کسپرسکی ودر حالت Allow Stert up قرارگرفته باشه ،ضمنا دسترسی برنامه به نت درقسمت Firewall نیز داده شده باشه. برای رفع مشکل عدم کانکت شدن به سایتهایی که فایروال کسپر اجازه بازدید ازشون رو نمیده ،درقسمت General Settings کسپر واز قسمت Manage Settings گزینه Restore Settings راکلیک کنید تاهمه چی به حالت دیفالت خودش برگرده ضمنا تاریخ سیستم و وضعیت اخرین بروزرسانی انتی ویروس روچک کنید تامشکلی پیش نیاد.
موفق باشید.:n16:
سلام دوستان
قسمت cloud protection بهتره فعالش کنیم یا همون غیرفعال بمونه؟ چه مزایا و معایبی داره؟
و چرا آیکون extenstion توی فایرفاکس که اسمش kaspersky protection شده اکثرا غیرفعال هست و رنگش خاکستریه؟ و بعضی مواقعا هم با کلیک روی اون اصلا باز نمیشه که بشه کیبورد مجازی رو انتخاب کرد یا مثلا فعال و غیرفعالش کرد
خیلی ممنون
بنظر میرسه در سیستم شما تنظیمات سخت گیرانه اعمال شده و یا تداخل با دیگر برنامه ها باعث اختلال شده.اگر بجز کسپر آنتی ویروس یا فایروال دیگری نصب هست،حذفش کنید.کارهایی که دوستمون گفتند رو انجام بدید باید مشکلتون حل بشه.اگه نشد کسپر رو حذف و بعد از ریستارت،دوباره نصب کنید.نقل قول:
حفاظت ابری وقتی فعال هست شما رو به KSN یا شبکه امنیتی کسپرسکی متصل میکنه که از جمله مزایاش اینها هستند:نقل قول:
یک شبکه امن که کاربران بسیاری در سراسر جهان به اون متصل هستند
عکس العمل فوری به تهدیدات جدید (ویروس ها،تروجان ها و ...)
حفاظت دائمی در برابر وبسایتها و تجزیه و تحلیل اونها (مثل آیکونهایی که در سرچ گوگل کنار لینکها میبینیم)
علت خاکستری بودن آیکون کسپر اینه که فعالش نکردید.قسمت blocking is disabled/enabled
ممنون ولی اون enable هست و توی بعضی از سایتها رنگش سبز میشهنقل قول:
سلام دوستان
دراین پست میخام اموزش مسدود کردن سایت مورد دلخواه کاربر توسط کسپرسکی رو خدمتتون توضیح بدم.
برای مسدود کردن سایتهای مدنظرتون باید از ماژول Anti banner برنامه استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار در قسمت Protection Settings ابتدا ماژول انتی بنر را فعال نموده وسپس درپنجره Anti-banner Settings در سمت پایین و از قسمت Add banner URLS manually عبارت Configure Blocked Url راانتخاب و سپس URL مدنظرتون رو لیست add کرده و Save کنید.
برای مثال بنده سایت سافت پدیا رو درلیست سیاه انتی بنر گذاشتم و می بینید که اصلا لود نمیشه،مگراینکه ماژول انتی بنر رو غیر فعال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.:n16:
با درود
چطور میشه پورت usb که ظاهرا توسط Kaspersky Endpoint Security 8 (چون موقعی که فلش رو وصل میکنی توسط این آنتی ویروس پیام بسته بودن رو میده) بسته شده (سیاست اعمال شده در شرکت) باز کرد روی آنتی ویروس رمز گذاشته شده.
سلامنقل قول:
1. با حذف برنامه (که معمولا رمز هم میخواد!!)
2. با نصب ویندوز مجدد
3. با ورود به SafeMod (در این مورد پنجاه درصد احتمال میدم پورت بسته شده باز شه) :n13:
با سلام ،
یک روشی بود که در کسپر امتحان نکردم ولی درچند اینترنت سکوریتی دیگه مثل کومودو و اتپوست میشود با یکسری دستکاری در فایلها
در سیف مود پسورد رو ریست کرد حالا دزر مورد کسپر نمیدونم راه مشابهی داره یا خیر ، باید از دوستان قدیمی کسپر کار سوال کنی یا
در اینترنت یک سرچ کوچولو بکنی ببینی راهی داره یا نه،
موفق باشی .
- - - Updated - - -
با سلام ،
یک روشی بود که در کسپر امتحان نکردم ولی درچند اینترنت سکوریتی دیگه مثل کومودو و اتپوست میشود با یکسری دستکاری در فایلها
در سیف مود پسورد رو ریست کرد حالا دزر مورد کسپر نمیدونم راه مشابهی داره یا خیر ، باید از دوستان قدیمی کسپر کار سوال کنی یا
در اینترنت یک سرچ کوچولو بکنی ببینی راهی داره یا نه،
موفق باشی .
نقل قول:
فایده نداره همچنان پسورد می خواد در اصل باید policy که توسط سرور به آنتی ویروس داده شده و تمام تنظیمات روی آنتیویروس کاربر غیر فعال شده . می خواستم بدونم اساتید راهی برای فعال کردن policy روی کلاینت دارن و متعاقب اون باز کردن پورت یو اس بی دارن؟ البته راه نهایی وجود داره اینکه کل آنتی ویروس پاک بشه نمی خوام اون کار رو انجام بدم
مسلما امکانش نیست . همون راه آخر یعنی حذف کامل جوابگو هستش .نقل قول:
اگر استفاده از USB اجبار هستش ، بهتره برای رفع مشکل یک سیستم عامل به صورت Live همراه خودتون داشته باشین که کمترین دستکاری رو در سیستم مورد نظر انجام بدین
سلام
این کاسپر 2016 چرا مرتب دانلود منیجر رو حذف میکنه! البته نه خیلی سریع اما هر روز حذفش میکنه من دوباره باید نصب کنم.
بخاطر کرک نامعتبر هستنقل قول:
از کرک معتبر و سالم استفاده کنید
خو از همین جا دانلود کردم idm رو!نقل قول:
یه چیز دیگه.منظور از کاسپرسکی مولتی دیوایس که 2 کاربره هم باشه چیه؟ شک دارم نمیدونم یعنی 2 نفر هم زمان میتونن رو کامپیوتر و اندروید و مک استفاده کنن؟ به عبارتی 6 تا دستگاه میشه؟
- - - Updated - - -
خو از همین جا دانلود کردم idm رو!نقل قول:
یه چیز دیگه.منظور از کاسپرسکی مولتی دیوایس که 2 کاربره هم باشه چیه؟ شک دارم نمیدونم یعنی 2 نفر هم زمان میتونن رو کامپیوتر و اندروید و مک استفاده کنن؟ به عبارتی 6 تا دستگاه میشه؟
یعنی شما میتونید برای لایسنسی که تهیه میکنید، از هر دستگاه دو عدد داشته باشید میتونید فعال کنیدنقل قول:
یعنی 2 عدد گوشی یا تبلت اندرویدی، دو عدد ویندوز، دو عدد سیستم عامل مک
و بله گفته ی شما درسته
با سلام ،
دوستان من طی چند روز اخیر چند بار هک شدم حتما خیلی حرفه ای هستند
کسپراسکای رو حالت ماکزیمم هست اشتراگزاری کلا بسته است -تیک remote
رو برداشتم -
mmc را هم از طریق کسپر قفل کردم
autorun ها غیر فعال هستند
flash کلا بسته است .
از dns استفاده میکنم.
ویندوز 10 اپدیت هست اکتیو با اسکایپ ،
اسکن مشکلات کسپر هم مورد خاصی رو نشون نمیده Vulnerability
از Sandboxed Web Browser هم الان استفاده میکنم .
چند بار اول به روشی خاص هک ام کردن وقتی وارد سایتها میشودم ارور سرتیفیکیت میداد
هر چی مرورگر و کش رو پاک و ریست میکردم درست نمیشود تا وارد mmc شدام دیدم یک
تعداد سر تیفیکت جدید اونجا اضافه شده پاک کردم ولی دوباره بعد چند ساعت برگشت
با پاک کردن اونها مشکل کامل حل میشود البته رو گواهینامه ها که کلیک میکردی ارور
قرمز رنگ روش داشت - تا اینکه با بخش کنترل کسپراسکای کامل بستم اون رو تغییرات و ایجاد
رو و فقط اجازه خواندن دادم مشکل کامل حل شد.
قبلش هارد رو fdisk کردم و در ویندوز جدید این کارها رو کرده ام ولی این دفعه سیستم over flow
کرد یعنی بافر سرریز کرد همه کی از کار افتاد یک علامت زمان سنج کنار موس قفل اومد و صفحه مانیتور هم هی
میرفت و میومد انگار دارم کرت تصویر نصب میکنم البته بسیار نامنظم و کجو کوله ،
سیستم رو ریست کرده ام تنها مشکلی که باهاش داشتم ظاهرا دیتا بیس کسپر اسیب دیده و دوباره میخواد از اول اپدیت کنه
فعلا مورد دیگه ای ندیده ام .
خوب چطور میتونم جلوی حملات سرزیر بافر رو باکسپر بگیرم چون وقتی این حمله اتفال بیفته کلا همه چی از کار میفته و هکر
میتونه هر کاری خواست بکنه ، کلا یک کم درباره سرریز بافر توضیح بدید چطور میشه بافر رو برای هربرنامه تا یک جای محدود کرد
که نتونه هر چقدر خواست بافر بگیره ،
برای امنیت بیشتر در کسپر چه تنظیماتی رو توصیه میکنید .
و در مورد برنامه در فایروال گزینه allow بهتر است یا گزینه inherit چه فرقی دارند
ممنونم.
- - - Updated - - -
سلام.موقع خرید کسپر اصلی منظور از مثلا 3 کاربره چیه؟یعنی 3 تا کد رجیستر مختلف بهمون میده یا اینکه با یک کد میشه 3 تا دیوایس رو اکتیو و آپدیت کرد؟؟
سلامنقل قول:
یعنی با یک کد میشه 3 تا دیوایس رو اکتیو کرد
البته دقت کنید که لایسنس های مالتی دیوایس اینطورین، و تا وقتی شما لایسنس مالتی دیوایس نخریده اید، نمیتونید در دستگاه های مختلف فعالسازی کنید.
یعنی لایسنس اینترنت سکیوریتی 3 کاربره با لایسنس مالتی دیوایس 3 کاربره فرق داره
1- ویندوزت و نرم افزارها و مرورگرهات آپدیت باشه همیشه .نقل قول:
2- از آنتی ویروس شرکتهای معتبر و پیشرو امنیتی استفاده کن .
متاسفانه کسپرسکی مشکلات زیادی داره و صرفآ به واسطه تبلیغات و لابی خبری تو ایران تونسته کمی فروش داشته باشه .
اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یافتن نقص ها و آسیب پذیری های امنیتی بیشتر در آنتی ویروس های کسپرسکی .
3- رعایت نکات امنیتی فراموش نشه . هر ایمیلی رو باز نکن . تو سایتهایی که مشخصه آلوده سرک نکش . فایلی که ویروسی هست رو Allow نکن و با بخش پشتیبانی شرکت که ازش ضد ویروس داری در تماس باش .
با سلام ،
دوستان Kaspersky Security Scan 15 به عنوان یک اسکنر غیرفعال چطور هست
من هر چی گشتم فایل نصب کاملشو که نزدیک 50 مگ باید باشه پیدا نکردم همه
جا نصب افلاین 2.5 مگیشو دارند اگر کسی فایل کامل رو داره راهنمایی کنه
ممنونم.
- - - Updated - - -
با اکانت 1 کاربره مولتی دیوایس میشه 1 آندروید 1 ویندوز و 1 مک رو اکتیو کرد...اینجا 3 تا دیوایس با یک کد اکتیو شد...حالا اگر دوکاربره بود 2 تا کد فعال سازی میده؟یعنی 2 سری(ویندوز.مک.آندرویدو)میشه اکتیو کرد؟نقل قول:
درود :نقل قول:
نخیر دو تا کد نمیده برای دوکاربره - بلکه با همون یک کد میتوانید برای هر تعداد کاربر که خرید کرده اید فعالسازی انجام بدین...
انگار دوباره چشممون به دیسنا دورانتاش روشن شده...:n19:
نقل قول:
با سلام . پست شما رو بررسی کردم . با این اوصاف شما بیش از حد وسواسی هستین :n02: و ظاهرا برخی مسایل رو با هم قاتی کردین .
دوست عزیز مسایلی که گفتین اصلا هیچ ارتباطی به هک شدن نداشتند !!! هر نرم افزار بالطبع نیاز خودش می تونه Certificate هارو به روز رسانی کنه . شما اشاره نکردین که Certificate مربوط به کدوم نزم افزار در حال اضافه شدن بوده . به نظر میاد منظور شما Certificate های مرورگر بوده . اگر اینطوره که کاملا طبیعی هستش که در هنگام ورود به سایت دارای گواهینامه ی SSL یک کپی از گواهینامه در کش مرورگر دخیره بشه .
فکر کنم اولین نفری باشین توی این دنیا که بدون بررسی داده های درون حافظه متوجه اورفلو شدین !نقل قول:
ولی این دفعه سیستم over flow
کرد یعنی بافر سرریز کرد همه کی از کار افتاد یک علامت زمان سنج کنار موس قفل اومد و صفحه مانیتور هم هی
میرفت و میومد انگار دارم کرت تصویر نصب میکنم البته بسیار نامنظم و کجو کوله ،
هر موقع نرم افزاری کرش شد معنیش این نیست که بافر اورفلو رخ داده . بافر اورفلو ایرادی در برنامه نویسی هستش زمانی که اندازه ی داده از حجم تعیین شده در بافر تجاوز کنه ، خطا رخ میده و باعث نوشته شدن مجدد برخی داده ها در حافظه میشه .
+
هیچ راهی برای جلوگیری از حملات سرریز بافر وجود نداره . ابزار هایی که ادعای چنین کاری رو دارن ، یا نرم افزار آسیب پذیر رو در محیط Sandbox اجرا می کنن تا اگر بافر اورفلو و یا هر گونه مشکل دیگه پیش اومد ، آسیب ها در محیط ایروله اتفاق بیفته و کمترین تاثیر رو بر روی سیستم کاربر بزاره . و یا به طور کلی ابزار آسیب پذیر رو غیر فعال می کنند .
برای محدود کردنشم گوشی رو ورمیدارین زنگ می زنین برنامه نویس محترم میگین مشکلات نرم افزارتو درست کن !
-----------------------------------------------------
هر گونه تبادل ترافیکی توسط فایروال رکورد میشه . شما برای اطمینان از اینکه سیستم مورد نفوذ قرار گرفته باید Log فایروال بررسی می کردید .
+
ممکنه Dxdiag بتونه به شما بگه چرا دسکتاپ کرش شده . بهتره این ابزار رو اجرا کنین و یه Log ازش بگیرین و بررسی کنین ببینین می تونین دلیل کرش شدن دسکتاپ رو پیدا کنین یا نه ( معمولا ایرادات درایوری و نرم افزاری هستش )
انگار قبلا کاربران با تجربه تر با این میهمان ناخوانده آشنایی داشتن :n02:نقل قول:
به هر حال ، مهمان حبیب خداست ، و ما هم مهمان دوست هستیم :n24:
نقل قول:
با تشکر از دوست عزیر و استاد محترم ،
احتمالا کمی وسواس بد نیست حداقل در اینترنت ،
در مورد مروروگر همونطور که عرض کردم هم کلا کش رو پاک کردم هم مرورگر رو ریست کردم
بطور کامل ، و این سرتیفیکیتها به خود mmc اضافه شدهاند و جالب هم اینجاست که در mmc
یک ضربدر رو میزنه که درتوضیحات مینویسه مشکل داره حالا بعدا یک عکس هم ازش میزارم ،
و با پاک کردنش مشکل حل می شود .
اما در مورد کرش یا حمله بافر اور فلو ، حق با شماست تشخیص این دو کمی مشکل است
اما چند تفاوت کوچک داره یکیش اینه که در حملات از این نوع اولین کاری که هکر پس از یاقتن
حفره در نرمافرار میکنه تا از طریق اون حمله رو انجام بده بعد از سرریز بافر سیستم امنیتی رو
مختل میکنه یعنی همون انتی ویروس یا اینترنت سکوریتی یا فایروال ، برای اینکه بتونه در سیستم
هر کاری رو که بخواد به راحتی بدون مزاحم انجام بده ، بعد اصولا کرش کمی یا سریز بافر فرق داره
شباهتهای دارند ولی هر کسی که چن بار اونها رو دیه باشه میتونه تفاوتهای اون رو به خوبی تشخیص
بده ، البته این نظر من بیسواد هست تا اساتید نظرشون چی باشه ،
با تشکر فراوان بابت راهنمایی که در مورد سندبوکس کردید پس من هر برنامهای که فکر میکنم ممکنه
مشکلی داشته باشه یا برنامههای که معمولا زیاد باگ دارند مثل جاوا و فلش و مرورگر ها وادبی رو ببرم
داخل سندبوکس بذارم همیشه اجرا بشه تا حدی مشکل حل میشه ،
بازم بسیار بسیار بسیار ممنوم.
درود فراوان ،
نقل قول:
با سلام . کمی وسواس مشکل ساز نیست . اما وسواس بیش از حد + پیش داوری می تونه دردسر ساز باشه .
به هر حال یافتن ایراد Stack buffer overflow یکی از سخت ترین و پر هزینه ترین مسایل در بین سایر ایرادات برنامه نویسی هستش ، فکر نکنم تا به امروز حرفه ای ترین برنامه نویسان جهان هم تونسته باشند مثل شما با دیدن یه سری کرش های متوالی متوجه این ایراد شده باشند . بهتره یه سر به انجمن برنامه نویسی بزنین و در همین ارتباط سوال کنین تا خیالتون راحت بشه که Stack buffer overflow حداقل با روشی که شما میگین قابل تشخیص نیست .
+
هر گونه فعالیت ترافیکی مسلما توسط فایروال ضبط میشه . مسلما اگر هکر قصد اکسپلویت یکی از سرویس های ویندوز رو به صورت ریموت داشته باشه ، باید لاگ ترافیکی مربوط به سیستم نفوذگر موجود باشه . مسلما یا ترافیک رکورد شده ، یا هکر لاگ ترافیک رو حذف کرده که در هر دو صورت قابل تشخیصه
+
در آخر بنده این نکته رو مد نظر داشته باشین اکسپلویت های ویندوز 10 هنوز پابلیک نشدن . مسلما استفاده از اکسپولیت های جدید و priv8 بر روی سیستم های کاربر عادی کمی عجیب و به دور از دهن به نظر می رسه .
دوستان سلام ،
اگر ممکنه یکی از دوستان افزونههای کسپر رو برای firefox بی زحمت
قرار بده ممنون میشم .
مرسی ،
درود :نقل قول:
علی جان تا جایی که من میدونم حملات سرریز بافر یا به نام دیگه حملات انکار سرویس همینطور که از اسمش پیداست فقط روی سرورها که سرویسی ارائه میدن انجام میشه و اصولا سیستم کلاینت شما با آی پی داینامیک نمیتونه مورد هجوم این حمله قرار بگیره،چون اصلا شما سرویس گیرنده هستی نه سرویس دهنده...مگه اینکه از سیستمت به عنوان لوکال هاست یا سرور برای سایتی چیزی استفاده کنی و در غیر اونصورت اگه این حمله هم اتفاق بیفته مطمئناً روی هاست یا سرور یا آی اس پی هست که شما ازش به هر منظور سرویس میگیرین نه روی کلاینت خودتون...اصولا شما فقط موقعی میتونین مورد حمله قرار بگیرین که یا از داخل شبکه ای که شما هم داخلش هستین (مثل شبکه های محل کار یا منزل) مورد حمله قرار بگیرین یا گفتم از سیستم به عنوان هاست یا سرور شخصی استفاده کرده باشین و از شبکه جهانی اینترنت مورد حمله قرار بگیرین...تو این حمله هم شما چیز خاصی نمیبینین که مشکلاتی که قید کردین رو به وجود بیارن ، اساس این حمله از اسمش هم پیداست که سرور مورد حمله ریکوئیستها (درخواستها-مثلا درخواست ورود به سایت یا تعویض پسورد و ....)یا پکتها(بسته ها)ی فراوانی قرار میگیره که وقتی از حد توانایی سیستم برای جواب به اونها ویا دریافت اونها فراتر رفت،سیستم آورفلو (سرریز) میکنه و طبعاً داون میشه و کرش میکنه...
بله آیلار جان درست می فرمایید . حملات در حال حاظر از طریق اینترنت به صورت مستقیم غیر ممکن است . زیرا به دلیل محدودیت های سیستم IPv4 استفاده از سیستم NAT در روتر ها ضروری هستش . با فعال بودن سیستم NAT عملا حمله ی مستقیم به سیستم قربانی غیر ممکن هستش . مگر اینکه کاربر NAT رو غیرفعال کرده باشه و یا سالهای بعد که IPv6 جایگزین شد ، NAT کاربرد خاصی برای ما نداشته باشه . و یا اینکه قربانی و نفوذگر در شبکه ی یکسان ، مثل WLan و یا v*p*n قرار بگیرند .نقل قول:
+
اون قسمت آخر که گفتین سرور ها مورد ریکوئست فراوانی قرار میگیره حمله های DoS هستند :n02:
دوستان همچنان منتظریم ،نقل قول:
مرسی
نقل قول:
با تشکر از اساتید عزیز ،
خوب همه امروزه تقریبا از NAT استفاده میکنند تقریبا تو تمام شرکتهای عظیم و isp ها و...
خوب کاربرادان داخی isp یا شرکت همون WLAN بزرگ هستند دیگه من اینطور فکر میکنم
البته من اصلا از شبکه سردر نمییارم ،
ولی خوب اگر اینطور باشه پس اینهمه هک شرکتهای عظیم که هم فایروال های سخت افزاری دارند هم
نرمافزاری و nat و ... چطور میتونند وارد شبکه داخلی شده و وارد یک سیستم خاص شده اطلاعات مورد نظر خود رو
هک و به سرقت ببرند ، حتی با وجود nat وقتی حمله هدفمند باشه یعنی یک هدف خاص مد نظر باشه امکان
این مسائل بسیار زیاد هست اما در مورد سیستم من ، فکر نمیکنم حمله هدفمند بوده احتمالا یک بک دوری
چیزی روی سیستم من نصب هست که به محض اتصال هکر میتونه من رو پیدا کنه و کارهای مدنظرش رو
انجام بدهد اگر دوستان pdf کاملی درباره مباحث شبکه سراغ دارند ممنون میشم لینک شو به من هم بدهند
متشکرم ،
سلام علی جاننقل قول:
متاسفانه من کسپرسکی رو پاک کردم وگرنه براتون آماده میکردم
شرمنده شدیم
دوستان kis 16 از ویندوز xp x86 پشتیبانی میکنه یا خیر
ممنون
---------------------------------------
ویرایش
خوشبختانه مثل اینکه پشتیبانی میکنه
- Microsoft Windows XP Home / Professional (32-bit) SP3 or higher / Professional (64-bit2) SP2 or higher

Processor: 800 MHz or higher, Memory (RAM): 512 MB- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر 6 دستگاه که نمیشهنقل قول:
در پستهای بعد از شما دوستان هم توضیح دادند.لایسنس 2 کاربره یا 4 کاربره یا ... تعداد دستگاههایی هست که میتونند از اون استفاده کنند.
و اصطلاح مولتی دیوایس یعنی شما یتونید اون لاینس رو روی هر دستگاهیی اعم از اندروید،مک،ویندوز و ... نصب کنید و محدودیتی برای انتخاب نوع دستگاه ندارید.اما مثلا 2 تا لایسنس اندروید فقط روی اندرید نصب میشه.
/\ /\ /\ /\ /\نقل قول:
دقیقا.البته همزمان در سایتهای همسایه هم مولتی یوزرانه فعال شده.نقل قول:
روز بن دشمنان یاد باد،یاد باد آن روزگاران یاد باد :n24:
افزونه های کسپر فقط با نصب خود کسپر روی سیستم به مرورگرها اضافه می شوند.اگر کسپر رو نصب کرده اید و افزونه اش رو ندارید،از داخل تنظیمات کسپر اضافه کنید.نقل قول: