سوناتا 2006نقل قول:
مزدا 3 مدل 86
مگان 89
--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سوناتا 2006نقل قول:
مزدا 3 مدل 86
مگان 89
با سلام
آقا من میخوام یه پراید صبا مدل 89 نقره ای 12 میلیون بخرم به نظزتون خوبه؟اصلا صبا خوبه؟
آره خوبه رنگ نداره؟نقل قول:
نه رنگ نداره ولی نظرم عوض شد روآ بخرم بهتر نیست؟نقل قول:
نه بهتر نیست فروش 405 مدلی که گفتی خیلی بهتر از روآ هستشنقل قول:
405 که گرون تره من 12 13 بیشتر ندارم.نقل قول:
به نظر من همون پراید مد نظرتون بهتر از روآ هستنقل قول:
روآ بعد از مدتی مشکلات بدی پیدا میکنه
مثلا چه مشکلاتی؟ تو اینترنت مقایسه پراید و روآ روآرو رو بهتر دونستن!نقل قول:
قطعات روا کمیاب و گرونهنقل قول:
مصرف سوختش هم خیلی بالاست
و هزینه زیادی رو دستت میزاره
تفاوت هاشون :
از نظر جا که جادارتر از پرایده
از نظر استحکام بدنه هم محکمتره و مهمترین مزیتش هم همینه
از نظر هزینه ی سوخت نسبت به پراید خیلی بیشتر میسوزونه
از نظر قطعات و سایر هزینه ها هم مطمئنا بیشتر خرج داره واست
هم دیدم و هم شنیدم که دیفرانسیلش بدجور صدا میده
برای تو شهر پراید بهتره
الان واسه ثبت نام و فروش کدوم خودرو تو بازار شرایط و سود بیشتری رو داره؟
پژو پارس بیشترین سود در بازار رو داره ولی به نسبت هم بدفروش است .نقل قول:
دوستان خواهشن سریع راهنمایی کنید ، اگه خوب بود بخرم
پراید 132 خرداد 90 که دو ماه تقریبا از بیمه اون مونده و بدون رنگ و تمیز بدون ایربگ ولی ترمز ABS و فرمون هیدرولیک و تک برگ سند و تک گانه است از لاستیک ماشین هم خبر ندارم
طرف گفته نهایت 14 میلیون و هفتصد می دم دوستان بخرم یا نه
خیلی بالا داره میگه .نقل قول:
دوستان من میخام پراید 131 SL ام رو بزارم برای فروش .
مدل بهمن 91 ، رنگ نقره ایی ، بدون خط و خش ، سند تک برگ ، کارکرد 17000 ، 10 ماه هم بیمه بدنه و ثالث داره . به نظرتون چند بدم ؟
و اینکه چه جوری رد کنم ؟ ببرمش مراکز فروش مثل عبدل اباد ( متاسفانه وقتشم ندارم ) یا تو همشهری آگهی کنم ؟
سلام دوستان
من 26 میلیون نقد دارم
میخوام یه ماشین بخرم تا حدود 35 میلیون تومان که اون بقیه اش رو طی اقساط بدم
اول اینکه چی پیشنهاد میدین ؟
دوم اینکه صفر یا کارکرده ؟
سوم اینکه نظر خودم روی سمند سورن ای ال ایکس هستش و لی نمیدونم کدوم موتورش بهتره ؟؟؟
راستی از کجا بخرم بهتره ؟
اگه از نمایندگی بخرم چقد تا تحویلش طول میکشه ؟
لطفا،اگه امکانش هست راهنماییم کنید
ممنون میشم
من 13ت دارم. میخوام یه پژو یا سمند ( هر ماشینی غیر از پراید ) بگیرم. به نظرتون مدل پایین ارزش خرید داره؟ چه مدلی گیرم میاد؟
اساتید یکی از دوستان 12.5 پول داره میخواد ماشین بگیره
فقط میخواستم ببینم چه ماشینی جزء پراید میتونه بگیره ؟؟؟
و چه مدلی از پراید 131 و 132 میتونه بگیره ؟ ( صد در صد میخواد از خونواده ی x100 باشه )
یه سوال دیگه بین 131 و 132 کدوم بهتره ؟؟؟ از همه لحاظ
ممنون میشم اگه به همه ی سوالام جواب بدید
مرسی :n16:
من خودم به شخصه آگهی تو سایت باما رو ترجیح میدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگر نشد آگهی تو همشهری....با این روش خودم حداقل دو تا ماشین فروختم
اول و آخر اینکه ال 90 صفر پیشنهاد میکنم ...البته اگر با قیافش مشکلی ندارید.....یه کم هم تاریخ تحویلش طولانی تره...ولی با 36 تومن پول نقد میتونید صفرشو بخرید حتی از بازار یا نمایندگینقل قول:
ولی اگر عشق سمند سورن هستید بهترین کار خرید از نمایندگی هست. البته بهتره اول ثبت نام اینترنتی کنید و بعد یک نمایندگی خوب رو انتخاب کنید
محل نمایندگی هم به محل سکونت شما بستگی داره..
زمان تحویل هم به شرایط فروش خودرو بستگی داره اگر فروش فوری باشه که توصیه میکنم از همین روش استفاده کنید معمولا 30 تا 45 روزه...در مواردی 15 روزه هم دادن
باز سوالی بود در خدمتم
بخاطر استهلاک سمند بهتره برید سراغ گزینه پژو 405 ....ولی خیلی سعی کنید که یه تمیزشو گیر بیارید...مدل 83 تا 84 بسته به تمیزی ماشین رو میتونید بخریدنقل قول:
البته دوو سیلو هم تو همین رنج قیمت گیرت میاد..حدودا تا مدل 80
به این لینک سری بزنیدنقل قول:
بنظر من 131 بهتره...132 میگن کمی نسبت به 131 شتابش کمتره..اینو اونایی که 132 دارن میگن
ولی در کل موتور هر دو پرایده
ولی خودم بشخصه 131 رو ترجیح میدم
ممنوننقل قول:
به این لینک سری بزنید
بنظر من 131 بهتره...132 میگن کمی نسبت به 131 شتابش کمتره..اینو اونایی که 132 دارن میگن
ولی در کل موتور هر دو پرایده
ولی خودم بشخصه 131 رو ترجیح میدم
کدوم لینک ؟؟؟
ببخشید لینک از قلم افتادنقل قول:
پست رو اصلاح کردم
ولی مجددا:
خواهش میکنمنقل قول:
ممنون
الان به نظرتون با 12.5 تا 13 تومن میشه پراید 131 ( x100 ) گرفت ؟؟؟
دوست عزیز توصیه میکنم 2-1 تومن بذارید روش و یک ماشین صفر بخرید..هم خیالتون راحته و هم ممطمئن ترهنقل قول:
حتما اطلاعیه زیر رو ببینید:
این هم تفاوتهای انواع 131
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال نو
به نظر اساتید واسه خرید 206 تیپ 5 مدل 84-86 حدودا چقدر بودجه باید در نظر بگیرم. و ایا با توجه به استهلاک بالای موتورهای فرانسوی ایا خرید مدل 7-8 سال کارکرده توصیه میشه؟
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام سال نو همگی مبارک.می خواستم slx tu5 بگیرم .یکی میگه مصرفش پائینه یکی میگه فرق چندانی با بقیه نمیکنه.یکی میگه موتور بی صدائی داره یکی میگه عایق بندی ضعیفه صدا تو کابین میپیچه .یکی میگه صدای باد تو سرعت بالا تو اتاق میاد.یکی میگه ترمزاش ضعیفه abs قاط میزنه ترمز چوب میکنه.یکی میگه دنده های 3-4-5 تو کشش ضعیفه یکی دیگه میگه شتابش حرف نداره.یکی میگه هندلینگش عالیه یکی میگه تو سرعت تعادل نداره و........با تمام این ایرادها همه میگند عالیه.من صحبتم اینه اگه مشکلات بصورت قابل حل تو نمایندگی هست که هیچ یا نه بصورت اپیدیمی که این مشکلات رو مخه که ما بیخالش شیم.چون من خودم ثبت نام کردم تو این یک ماهه که تایپیکهای مختلف خوندم کم کم دارم پشیمان میشم عوضش کنم سمند ef7 بگیرم.خواهشا"بدون تعصب منو راهنمائی کنید و منو از این دودلی نجات بدید.قبلا" از جوابهاتون متشکرم.
سلام دوستان عزیز؛
14 ت نقد دارم. ماشین چی پیش نهاد میدین؟
برام مهم نیست داخلی یا خارجی, خودم نظرم رو سیلو و 405 اما با این مبلغ بعید میدونم چیزی گیر بیاد( با حداقل رنگ!!!)
ممنون میشم کمکم کنید.:n16:
بازم ممنوننقل قول:
حقیقتش دوستم قراره ماشین بگیره
واین بودجه آخر آخر پولش هست
بخاطر همین میخواد یا 131 یا 132 ( x100 ) بگیره
12.5 تا 13 تومن
بچه ها فوری یه راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون .
به نظرتون یه پراید هاچ بک مدل 75 آبی کاربنی ( تعویض رنگ شده ) ظاهر تمیز ، موتوری متوسط ، قیمت 7 میلیون تومن میارزه بگیرم؟! :n27:
چرا از دوستان کسی دوو سی یلو را برای خریدتا12-13 میلیون پیشنهاد نمیده؟
نه نمی ارزهنقل قول:
تمام رنگه حتما تصادفی داشته
ماشین قدیمی وسایل کم و نایاب. چرا عاقل کند کاری.نقل قول:
پژو 405 گیر میاد. ماشینی هست که هنوز دارن تولید میکنن لوازمش پس هست نه مثل سیلونقل قول:
پژو 405 با موتور tu5بهترین انتخاب هستش. موتوری عالی و اتاق هم خوب هر چند قدیمی. بازار دست دوم خوبی هم داره نسبت به سمند.نقل قول:
ماشینای ایرانی هر کدوم یه دردی تو مونتاژ دارن خیلی به دلت بد راه نده.
میشه ماشین تمیز این مدلی گیر آورد حدودا 20 تومن در نظر بگیرنقل قول:
سلام
پراید دوگانه سوز کارخانه مدل 86 تقریبا دور رنگ(3 لکه کمتر از دور رنگ)از جلو سالم بیمه 6 ماه چند میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12 تومن استنقل قول:
نقل قول:دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟نقل قول:
چه دلی میشه گرفت ؟
اعلام قیمت جدید محصولات ایران خودرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکتهای خودروسازی به دلیل افزایش دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده و هزینه های جانبی در سال جاری قیمت محصولات خود را دو درصد افزایش دادند.
قیمت جدید محصولات ایران خودرو با احتساب رشد دو درصدی میزان مالیات بر ارزش افزوده در سال 1393، به شرح زیر است:
وانت باردو جدید بنزینی با ترمز ضد قفل و یورو 4 معادل 12 میلیون و 595 هزار تومان
وانت باردو جدید دوگانهسوز با ترمز ضد قفل معادل 14 میلیون و 546 هزار تومان
پژو 405 بنزینی (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژو و یورو 4 معادل 27 میلیون و 480 هزار تومان
پژو 405 دوگانهسوز (GLX) با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 29 میلیون و 110 هزار تومان
پژو 405 بنزینی (SLX) با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 29 میلیون و 8200 تومان
پژو پارس سال با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و تریم بژ و یورو 4 معادل 32 میلیون و 554 هزار تومان
پژو پارس معمولی دوگانهسوز با ترمز ضد قفل و ایموبیلایزر و کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 34 میلیون و 81 هزار تومان
پژو پارس LX با موتور 16 سوپاپ (TU5) و ترمز ضد قفل و کیسه هوای راننده و سرنشین و غربیلک چرم و هندزفری و ایموبیلایزر و یورو 4 معادل 35 میلیون و 99 هزار تومان
پژو 206 تیپ 5 با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 225 هزار تومان
پژو 206 صندوقدار (V8) با کیسه هوای راننده و سرنشین و سنسور دنده عقب معادل 35 میلیون و 739 هزار تومان
سمند ال ایکس سال بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 27 میلیون و 127 هزار تومان
سمند ال ایکس EF7 پایه گازسوز با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 29 میلیون و 865 هزار تومان
سمند ال ایکس EF7 بنزینی با کیسه هوای راننده و سرنشین و رینگ فولادی و یورو 4 معادل 28 میلیون و 430 هزار تومان
تندر 90 E2 با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 36 میلیون و 152 هزار تومان
تندر 90 E2 اتوماتیک با کیسه هوای راننده و سرنشین و یورو 4 معادل 46 میلیون و 474 هزار تومان
رانا LX با تریم مشکی و یورو 4 معادل 30 میلیون و 756 هزار تومان
سوزوکی گرند ویتارا اتوماتیک 2400 سیسی معادل 133 میلیون و 739 هزار تومان
سوزوکی گرند ویتارا دستی 2400 سیسی معادل 127 میلیون و 572 هزار تومان
لازم به ذکر است قیمتهای فوق از طریق منابع آگاه اعلام شده و هنوز از سوی مدیران ایران خودرو تایید نشده است .
من دیروز رفتم نمایندگی ایران خودرو و سمند اس ای قیمت گرفتم به صورت کارتکسی 26.5 بهم گفت . منتها یورو 2 هست و یورو 4 رو گفت فعلا ایران خودرو نمیزنه .
منتها از دیروز تو اخبار اعلام کردن که دیگه یورو 2 و یورو 3 رو شماره گذاری نمیکنن .
حالا کسی میدونه تکلیف چی میشه ؟ یعنی من اگه این ماشین رو بگیرم به هیچ عنوان شماره گذاری نمیشه ؟
چرا میشه با مدل 92 میدن و شماره گذاری هم میکنننقل قول:
خوب اینکه فایده نداره ، من از قبل از عید صبر کردم تا الان که مدل 93 بگیرم .نقل قول:
راستش من الان پولم دقیقا همین 26.5 تا 27 هست ،
به نظرتون چی کار کنم ؟ امکان اینو دارم که 2.5 یا 3 تومان هم قرض کنم تا پولم به 30 برسه ، فکر میکنید سمند ال ایکس با این قیمت بگیرم اونم با توجه به اینکه پول دارم قرض میکنم ارزش داره ؟ یا برم سمت اس ای که اونم اگه مدل 92 بخوره اصلا ارزش نداره به نظر من .
والا چی بگم اینروزا هیچی کنتور نداره متوجه ای کهنقل قول:
به نظرم پرشیا مدل ۹۱ تمیز بخری بهتره دنبال سمند نرو آینده نداره
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده