نهایت 30نقل قول:
downstream 511
256 نامحدود
Printable View
نهایت 30نقل قول:
downstream 511
256 نامحدود
از سایت آپارات.کام ویدیو دانلود کن ببین سرعتت چندهنقل قول:
فرقی نداره همونهنقل قول:
سرعت زیاد تو سرور داخلی یا خارجی فرقی نداره نهایت 30
سرعت دانلود منم به شدت افت کرده... خدا کنه موقتی باشه...
چه سرویسی داری؟نقل قول:
دان استریم چه قدره؟
سلام دوستان اهوازی adslمخابرات چطوره؟
همسایه مون 512 داره با سرعت 120 الی 150 دانلود می کنه
خودم مبین نت دارم راضی نیستم هزینه های بالا سرعت پایین نسبت به adslمخابرات
نظرتون چیه بگیرم :n13::n04::n19:
خوبهنقل قول:
256 هم به صرفه هست و هم سرعت بالا هست
اختلال کمی داره
در کل من مشکل ندارم
از نظر من خوبه
سرویس من 128 نامحدود...تماس گرفتم 2020 بهش میگم سرعت افت کرده... میگه تازه واقعی شده...گفتم برای من تنها واقعی شده یا برای همه؟؟؟ گفتم حالا چک کن شاید بتونی یکم بهترش کنی .... میگه اینکار و کردم تا لینکت نپره.... اگه بخوام زیادش کنم لینکت میره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا
الان برام اینجوری بسته... نظر بدین... زنگ بزنم بگم کجا رو تغییر بدن؟؟؟؟؟
سلام.واسه من چند روز پيش سرعت را واقعي كردن .دان استريمم را روي240 كيلو بيت و آپ استريممو روي 170كيل.و بيت بستن.بريد خدا را شكر كنيد حداقل سرعتتون واقعيه.من كه سرويسم256 اما دان استريممو روي 240بستن.وسرعت دانلودم بين20تا25 است.نقل قول:
داداش همیشه همینجوری هر چی گفتن پذیرفتیم و قانع بودیم....اگه قرار ه سرعت واقعی باشه باید برای همه واقعی باشه ... نه فقط برای یک عده... من خودم با سرع خوب داشتم دانلود میکردم....نمیدونم این نامرد چیکارش کرد بعد از تماسی که گرفتم....نقل قول:
256 نامحدود سرعت ۱۲۰
میشه از تنظیمات مودم خودتون یه عکس بزارید؟؟؟ دیتا ریت شما الان روی چند بسته شده؟نقل قول:
برای من هم همین اتفاق افتادنقل قول:
وقتی زنگ زدم گفت چند لحظه صبر کن همون موقع اینترنت قطع شد وقتی وصل شد downstream رو نصف کرد گفت الان سرعت واقعی شده!!!
چه اشتباهی کردیم تماس گرفتیم....فکر کنم به عمد اینکارو کرد....ولی من که ول کن نیستم....:n24:
من تا حالا چند دفعه زنگ زدم فعلا که فایده ای نداشته:n25:نقل قول:
اینم وضعیت من 256 نامحدود سرعت الان 110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره رفتم تماس گرفتم ... فکر کنم اونجا دارن در مورد من پچ پچ میکنن...هر بار که تماس گرفتم یک اپراتور جدید گوشی رو برداشت ولی همه منو میشناسن :n04: نامرد میگه دست من نیست خود سیستم اتومات اینکارو میکنه و میکشه پایین.... بهش گفتم سیستمتون خیلی
قراضه است که بعد از 6 ماه تازه فهمیده باید سرعت منو بکشه پایین... کم مونده بود به ..... بگیرمش ولی جلو خودمو گرفتم....من که دو روز
دیگه شارزم تمام میشه...حالا موندم چیکار کنم....
یعنی دارن کم کم واقعی می کنننقل قول:
مگه از اکانتینگ نمی تونن واقعی کنن که دارن دان استریمو کم می کنن!
لینک؟نقل قول:
همون نویز داشته باشه و لینک بپره بهتر از اینه که سرعت پایین باشه
حالا واقعا لینکت می پرید؟
همه چی خوب بود... شب اش با سرعت خوبی داشتم دانلود میکردم... اول صبح سیستم رو روشن کردم دیدم مودم حالش خوب نیست و چشمک میزنه ...سیمها رو چک کردم مشکلی نبود رفتم تماس گرفتم 2020 بعد از 5 دقیقه چراغ ثابت شد ولی چشات روز بد نبینه داداش اینجور به سر ما آوردن و دیتا ریت رو کشیده بود پایین... هر چی میگم بکش بالا ...ضد میاره نامرد ... تف به هر چی ادم نامردهنقل قول:
:n04::n04::n04:نقل قول:
همشهری انگار این بار قرعه بدش به نام ما افتاده....همیشه پاینده باشی داداش...امیدوارم همینجور برات عالی بمونه .... فعلا تا رو شانسی استفاده کن:n02:نقل قول:
من پارسال که اولین بار مخابرات گرفته بودم هم روی 4 مگ بسته شده بود که اون موقع اشتراک 128 داشتم، الان خیلی وقته رو 6 مگ هست پهنای باند. امیدواریم بیشتر از این هم بشه :n02:نقل قول:
اگر رو 20 مگ ببندننقل قول:
اکانتینگ هم شما رو محدود کنه
هیچ فرقی نداره
درسته. ولی چند وقته بعضی اوقات سرعتم تا 800کیلو هم میرسه. یهو سرعت تا چند ساعت میره بالا و چنتا لینک که میزارم برا دانلود متوجه میشم.چند بار من اینجوری شدهنقل قول:
با 256 نامحدود تا 800 میره؟:n04:نقل قول:
اره گاهی وقتا انگار شیر فلکه رو باز میزارن یا چیزه دیگه، سرعت حتی یه بار ساعت 3 صبح تا 1000 کیلو هم رفت!! خلاصه هرچی بود نبود دانلود کردیم :n02:نقل قول:
فعلا که برای ما در حد قطره چکان باز گذاشتن.... راستی داشتیم با امضا قشنگت صفا میکردیم داداش... :n02:نقل قول:
اگه دوس داری تا بزارمش ؟ :n02:نقل قول:
'گفتی دوس داری و تمام؟؟؟؟؟؟ عاشقشم داداش ... اگه نباشه میخوام دنیا هم نباشه... فقط 7 مقدس...نقل قول:
ولی من که فردا شارزم تمام میشه و فکر کنم دیگه تمدید نکنم ... چون الان تماس گرفتم 2020 و دعوام شد با یارو... منو زیر نظر گرفتن ...فکر میکردم اپراتور های عصر عوض میشن و دیگه نمیشناسن ... مث اینکه آمار ما رو به اینا هم داده بودن... درجا شناخت... حالا احتمالا یه مدت ترک نت کنیم...
:n16:
مگه شرکت دیگه ای تو شهر شما نیست؟!نقل قول:
ماشالله اینجا چیزی که کم نیست شرکت اینترنتیه!نقل قول:
واقعا کسی از مخابرات علامه نیست اینجا ؟نقل قول:
تایم اوت خیلی مهمه واسم
سلام.بچه هااخرین راهنمایی هم بکنین که دیگه تصمیم نهایی بگیرم.الان اسیاتک دارم که افتضاح شده درضمن هزینشم تقریباماهی50تومن برام درمیاد.میخوام مخابرات بگیرم.بیشترین استفادم اینه که روزی 4-5گیگ دان کنم .وپینگش خوب باشه ونوسان وتایم اوت کم داشته باشه.سرعت پیج بازکردن هم خوب باشه.اسیاتک الاان طوری شده که حاظرم 2هفته نت نداشته باشم ولی شرکت بهتری گیرم بیاد.مرکزرجایی اهواز.ممنون میشم بچه هاتوضیح مختصروخوبی ازمخابرات بهم بدن.ممنون از بچه های خوزستان واهوازیهای خوبم
دوستان سرعت دانلود از سرورهای خارجی واسه شما هم کم شده؟
چرا هست...اول هم پارس انلاین رفتم ثبت نام کنم...بعد از یک ماه علافی هر کاری کردن خط رانژه نشد...جل الخالق ... مجبور شدم کنسل کنم بیام مخابرات... حالا ببینم جای بهتری پیدا میشه یا نه!!!!!نقل قول:
سرور خارجی که هیچ...کلا کم شده...نقل قول:
من 110 الان دانلود میکنمنقل قول:
دوست عزیز قبلا هم بهت گفتم من مرکز رجایی هستم . خیلی راضیم . 256 نامحدود دارم ماهی 16 تومان . سرعت دانلود 110 . پینگ هم اکثر اوقات خوبه و تایم اوت هم کمه ولی بازم به هر حال ممکنه برای شما خوب نباشه میدونی که اینجا ایران !! ولی به احتمال 95% وضعیت شما هم مثل مال من خواهد بود :n01:نقل قول:
اززمان ثبت نام چندروزطول میکشه تاخطم رانژه شه واینترنتم راه بیفته؟ممنون
من 5 شنبه ثبت نام کردم شنبه خطم رانژه شد . 2 شنبه نصاب بهم زنگ زد ! یوزر و پسورد فقط دست نصاب ولی اگه نصاب 2-3 روز بعد از رانژه شدن خطت زنگ نزد خودت مدارکتو ببر دفترشون یوزر و پسورد بگیر :n12:نقل قول:
نقل قول:زیاد طول نمی کشه 2 -3 روز نهایتنقل قول:
واسه من که اینجوری بود