با هیچ کدوم باز نمیشه یه فرمت مضخرفی داره اینه ASHX باهیچیم باز نمیشه نه با ورد نه با نودپد نه با مرورگر با هیچی...:13:نقل قول:
Printable View
با هیچ کدوم باز نمیشه یه فرمت مضخرفی داره اینه ASHX باهیچیم باز نمیشه نه با ورد نه با نودپد نه با مرورگر با هیچی...:13:نقل قول:
فکر کنم با خود مرورگر دانلود کردی
ایندفعه لینکشو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی کن تو دانلود منیجرت
دمت گرم درست شد.. :11:نقل قول:
احتمال زیاد قبولید( تهران و امیرکبیر , ... ) ,,, دیگه باقی چیزا بستگی به علاقه ی خودتون داره ,,, :46:نقل قول:
من با 770 منطقه 2 عمران کجاها شانس دارم. من همیشه انتخاب اولم عمران بوده حالا اگه برای دانشگاه بهتر برم رشته پایین تر درسته یا نه؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره با رتبه 10000 رشته تجربی منطقه یک ، در اصفهان ، کاشان ، شهرکرد و یزد امکان قبولی هست یا خیر؟ ( البته رشته هایی به جز مدیریت و کتابداری و حسابداری و امثال این ها)
ممنون
به به همشهری علم و صنعت و خواجه احتمالش هست ... یکمی کمتر امیرکبیرنقل قول:
به نظر من بهتره ,,, بازم خودتون میدونید./
خیلی ممنوننقل قول:
امیرکبیر که بشه عالیه ولی بعید به نظر میاد.
من عمران برم کارم ردیفه(داداشم هم عمران خونده)
راستی همشهری شما کدوم دانشگاهی؟ علم و صنعت دور نیست واسه ما کرجیا؟
در مورد ترجیح دانشگاه می ترسم پشیمون شم.شما خودتون چه رشته ای رو پیشنهاد میدین؟
من هم خودم عمران میخونم,:10:نقل قول:
اینجاش رو دیگه واقعا نمیدونم ... تصمیم با خودته
پیشنهادم اینه یکمی هم درمورد دانشگاه ها و ... تحقیق کنی.
موفق باشی .../.
دانشگاه Samba اینا :31:نقل قول:
یکمی آره دوره , بچه هامون خوابگاه گرفتن بعضیاشون...:20:
همه رشته خوبن...
حالا که وقت زیاده , میتونید تو همایش هایی که دانشگاه ها برگزار میکنن هم شرکت کنید و جو دانشگاه ها رو از نزدیک ببینید و ... بعدا خوب تصمیم بگیرید:46:
دستت درد نکنه. تو وضعیت داغونی گیر کردم...نقل قول:
به نظر اهالي فن ، ارزش نرم افزار خواجه نصير بيشتر يا نرم افزار صنعتي اصفهان ؟
من شنيدم ص ا راحت (تر) ميتونند برن اونور !
ولي در مورد خواجه اطلاعاتي ندارم
توی رشته ی برق دانشگاه های تهران ، دخترا راحتتر قبول میشن یا پسرا ؟
با 1700 منطقه 1 برق قدرت بهشتی قبول میشم ؟
بچه ها این دانشگاه شهید عباس پور چجوریاست؟,دانشگاه تبریز بهتره یا این.(رشته برق):11:
دوست عزیز یک نکته ای رو بگم ، دانشگاه با اون مدینه فاضله ای که تو ذهنتون ساختید خیلی فرق داره ، من خودم امیرکبیرم و الان بعد از 3 سال میبینم که حتی توی دانشگاهی مثل امیرکبیر هم خیلی مهمتر از استاد مسئله ای هست به نام تلاش و علاقه دانشجو ، در یک کلام فرق خیلی خاصی بین دانشگاه های خوب کشور نیست از نظر اساتید ، اما یه نکته ای که مهمه ادامه راه بعد از گرفتن لیسانس هست ، اگر هدفتون اینه که بعد از لیسانس شاغل بشید علاقتون رو فدای دانشگاه خوب نکنید ، چون شغلتون یک عمر قراره همراه شما باشه اما اگر قصد ادامه تحصیل توی خارج از کشور رو دارید میتونید به اولویت های بعدیتون هم فکر کنید چون برای پذیرش گرفتن شانستون توی شریف و تهران و امیرکبیر بیشتره .نقل قول:
با رتبه 5500 انساني روانشناسي قبول ميشم؟
دوستان با 3300 منطقه 2 برای عمران های تهران شانسی هست؟
ممنون میشم کمک کنید
من پارسال تو انتخابای بعدیم زدم سخت افزار شریف و قبول شدم ولی چون قبلش بیوالک قبول شده بودم به سخت افزار نرسید. و یکی با سه رتبه اختلاف با من زده بود و قبول شده بود. پس میبینی هر سال میتونه متفاوت باشه. شاید امسال یکی مثلا با رتبه 100 بزنه و قبول بشه یکی مثل من با 280 بزنه و قبول بشه ( که اگه اون رتبه 100 میزد من دیگه قبول نمیشدم )نقل قول:
ضمنا بومی یا غیربومی مهم نیست چون سخت افزار کشوریه. م.شیمی هم کشوریه ولی احتمالا نشه با این رتبه قبول شد. ولی هوافضا شریف احتمال زیاد قبول میشی. اگه بومی باشی شاید آی تی هم قبول بشی.
کلا از شریف با رتبه حدود 200 و خورده ای فکر کنم سخت افزار، هوافضا، ریاضی، مواد، فیزیک بتونی قبول بشی ( طبق کارنامه خودم )
ولی به نظرم بیشتر به علاقت اهمیت بده. نگو چون شریفه حتما زودتر میزنم.
چه جالب. منم پارسال رتبه کشوریم شده بود 3200. نرم افزار بهشتی هم خیلی خوبه. البته شاید برق های بهشتی یکیشون رو آوردی. من که بومی نبودم نیاوردم.نقل قول:
البته اگه برق نشدی، نرم افزار های شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، بزن بعد بهشتی. شاید هم خواجه زودتر از بهشتی بزنی بهتر باشه، نمیدونم.
با این درصدها به نظر من که درستهنقل قول:
رتبه کشوریت حتما 80000 شده
بچه ها منطقه 2 با رتبه ی 17000 روزانه میتونم قبول بشم؟
دوستان یه سوال این تاثیر نمرات امتحان نهایی چی شد؟؟؟اگر اعمال شده بود حتما تو کارنامه می زدن که اعمال شده دیگه
مثلا یکی از اشنایان تو گروه زبان های خارجی شرکت کرده بود تو قسمت زیرگروه ها براش تاثیر مثبت رو زده بود که مثلا این نمره تون با تاثیر مثبت هست
ولی ماله من این جوری نیود
کسی می دونه چجوریه؟؟؟
تاثیر داده شدهنقل قول:
اگه این تاثیر برای زیر گروه مثبت باشه کنار تراز *ست
ح) مفهوم درج مندرجات جدول وضعيت رتبه و نمره كل داوطلب در هر زيرگروه، گروه آزمايشي:
رتبه داوطلب در سهميه و همچنين رتبه كشوري داوطلب بدون لحاظ سهميه در هريك از زيرگروهها در ستون مربوط درج ميشود. همچنين در اين جدول تعداد كل داوطلباني كه با داوطلب مزبور هم سهميه (رديف 1) يا هم گروه هستند (رديف 2) براي اطلاع و استفاده داوطلبان درج ميشود.
نمره كل درج شده در رديف سوم، نمره كل نهايي ميباشد كه در هر زيرگروه جداگانه درج ميشود و مبناي گزينش علمي خواهد بود. نمره كل نهايي داوطلب براساس نمرات تراز دروس كنكور، ضرايب مربوط به هر زيرگروه و همچنين در صورت مشمول اعمال سوابق تحصيلي بودن (ديپلم سالهاي 84، 85، 86، 87، 88، 89 و 90 در يكي از رشتههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) حداكثر تا 25% با تأثير مثبت اعمال شده است. به عبارت ديگر در صورتي كه اعمال سوابق تحصيلي موجب افزايش نمره كل در هر زيرگروه شده باشد اثر سوابق تحصيلي اعمال، در غير اين صورت سوابق تحصيلي در آن زيرگروه اعمال نشده است. (زيرگروههايي كه اثر مثبت سوابق تحصيلي وجود داشته با * در كنار نمره كل مشخص شده است و عدم درج * به معناي نداشتن تأثير مثبت سوابق تحصيلي در آن زيرگروه ميباشد)
نمرهكل براي رشتههاي پرستاري ويژه بهياران در گروه علوم تجربي كه با توجه به نمره مربوطه در درس تخصصي بهياري با ضريب چهار و به عنوان يك درس تخصصي ساخته شده علاوه بر نمره کل ساير زيرگروهها براي داوطلبان بهيار درج ميشود.
یعنی من انقدر وضعیت نمره هام بد بوده که اصلا تاثیر مثبت نداشته؟؟؟؟نمره هام همه 18 19 بودنقل قول:
تاثیر داده شده
اگه این تاثیر برای زیر گروه مثبت باشه کنار تراز *ست
هیچ یک از زیر گروه ها ستاره نداشت؟نقل قول:
دوستان دفترچه انتخاب رشته تو باجه ها پستی اومده ؟
انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش کی راه می افته من پولش رو همین الان دادم ؟ :42:
از فردا شروع میشهنقل قول:
اين انتخاب رشته آنلاين ( تو سايت ) يا آفلاين ( با نرم افزار كه دانلود ميكني ) ؟
ببخشید راهی برای اعتراض هم هست؟بعد نتایج اعتراض کی میاد؟
ممنون.
دوستان میشه کسی بگه آیا دفترچه ها تو باجه های پستی اومده یا نه ؟ و اینکه اگر نیومده از کی میاد ؟
نقل قول:
آنلاین هستش ! تو خود سایت انجام میشه
سلام دوستان من میخوام برم پیام نور و نمیدونم با این رتبه فوق العاده ام (!) چه رشته ای رو میتونم بخونم ؟ کرمانشاه هستم همین کرمانشاهم میخوام برم . اگه لطف کنید یه راهنماییم کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطوری؟نقل قول:
والا ما دیروز رفتیم سازمان سنجش واسه یکی اعتراض زدیم، گفتن 20 روز دیگه یه نامه پست میشه به خونتون و نتیجشو اعلام میکنه . گفتن که انتخاب رشته رو از بالا به پایین همرو بزنید (همین که همه مشاورا میگن) چون بعدن اگه رتبتون درست شه نمیشه دوباره انتخاب رشته کرد.
در ضمن توی سایتش یه صندوق پستی واسه اعتراضات داده. ما به اونم نامه فرستادیم با پیشتاز.
این راهنمای انتخاب رشته سایت کانون چطوریه؟
الان اطلاعاتم رو وارد کردم و فقط نوشت اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد.جوابی نمیده که بفهمیم قبول میشیم یا نه؟
پنج چهار سه دو يک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- --- 3234 3414 3458 نفر
71028 رتبه در سهميه بين --- --- 6137 6589 6606 نفر
229948 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين --- --- 8906 8872 8869 نمره کل نهايي
هیچ کدوم ستاره نداره!!!!!
دوستان با 3300 منطقه 2 برای عمران های تهران شانسی هست؟
ممنون میشم کمک کنید
ميخواستم بدونم اصل رتبه كدومه؟ اوني كه نوشته بدون اعمال سهميه؟ يا نمره كل نهايي؟ يا رتبه شما در سهميه؟
واينكه دانشگاه دولتي شبانه تا چه رتبه ايي قبول ميكنن؟
نه 95000 شدهنقل قول:
خب يكي جواب منو بده ديگه..
تا اونجا که من میدونم بیشتر رتبه در سهمیه مهمه و انتخاب رشته بیشتر به رتبه در سهمیه ربط دارهنقل قول: