تو آخرین تماسی که باهاش داشتم میگفت میشینم امشبنقل قول:
Printable View
تو آخرین تماسی که باهاش داشتم میگفت میشینم امشبنقل قول:
گرت بیل، ستاره تیم تاتنهام و هدف اصلی بارسلونا برای پست دفاع چپ به باشگاه هشدار داده که در صورت عدم صعود تاتنهام به لیگ قهرمانان این تیم را ترک میکند
با وجود توافق بین بارسلونا و یوردی آلبا به نظر میرسد خرید او بستگی به نتیجه تلاش بارسلونا در خرید گرت بیل است و آلبا گزینه جانشین در صورت شکست بارسلونا در خرید این بازیکن بزرگ است.
بهترین بازیکن و مربی جهان
در حالی که این فصل مسائل مالی فراموش شده و به دلیل سنگینی بازیهای ملی تور اروپایی لهستان و اوکراین به تور آمریکایی و آسیایی ترجیح داده شده، با امضای قرارداد اسپانسری با یک شرکت تایلندی، تور سال 2013 بارسلونا در تایلند برگزار خواهد شد. نایب رییس باشگاه، خاویر فاوس با اعلام این خبر گفت آسیا موقعیت بزرگی برای ما است. ما در حال حاضر در آسیا بیشتر از اروپا طرفدار داریم و به این قاره نگاه ویژه ای داریم
با برد امروز رئال در مقابل سویا، احتمال خیلی کمی که برای لغزش رئال بود هم از بین رفته. در واقع رئال در 3 بازی باقیمانده به 3 امتیاز احتیاج دارد که قهرمانی خود را قطعی کند ولی هنوز مبارزه برای بارسلونا ادامه دارد.
هم برای اینکه رئال در هفته های پایانی همچنان رقابت را احساس کند و هم برای اینکه مسی و والدز به رکوردهایی برسند که نام آنها را جاودانه میکند
مسی با 41 گلی که در این فصل به ثمر رسانده و با 2 بازی کمتر از رونالدو در تعقیب این بازیکن پرتغالی 43 گله برای کسب عنوان آقای گلی و کفش طلا است
همچنین با 63 گل و 5 بازی باقیمانده در آستانه شکستن رکورد 67 گل گرد مولر در طول یک فصل قرار دارد.
والدز نیز با 26 گل خورده در 34 بازی میتواند اولین دروازه بان تاریخ لالیگا باشد که 4 فصل پیاپی جایزه زامورا را دریافت میکند. کاسیاس که نزدیک ترین تعقیب کننده والدز است در 35 بازی 30 گل دریافت کرده است.
همچنین والدز میتواند نام خود را با 5 جایزه زامورا در کنار رامالتز قرار دهد
ولی مهمترین چیزی که بارسلونا میتواند در 4 بازی باقیمانده لیگ و همچنین بازی فینال کوپادل ری به دست آورد، یک خداحافظی گرم با پپ گواردیولا است و به همین دلیل مسلما بازیکنان انگیزه کافی برای تلاش تا آخرین لحظه را خواهند داشت.
دوشنبه هفته آینده جایزه بهترین های سال 2011 در جشنی که در بارسلونا برگزار میشود، اهدا خواهد شد.
فدراسیون آمار و ارقام فیفا که در ژانویه بهترین های سال 2011 را انتخاب کرده است، هفته آینده جایزه این افراد را خواهد داد. این جایزه ها به شرح زیر هستند (در هر عنوان دو نفر به عنوان نفرات اول و دوم انتخاب شده اند):
بهترین گلزن بین المللی: 1. لیونل مسی، 2. فالکائو
بهترین دروازه بان: 1. ایکر کاسیاس، 2. مانوئل نویر
بهترین بازیکن: 1. ژاوی، 2. لئو مسی
بهترین مربی: 1. پپ گواردیولا، 2. مورینیو
بهترین باشگاه: 1. بارسلونا، 2. رئال مادرید
بهترین لیگ: 1. لالیگای اسپانیا، 2. لیگ برتر انگلیس
بهترین مربی ملی: 1. اسکار تابارز (اروگوئه)، 2. دل بوسکه
بهترین داور: 1. ویکتور کاسای، 2. هاوارد وب
بهترین گلزن لیگ داخلی: 1. الکساندر چکولاجوز، 2. کریستیانو رونالدو
علاوه بر آن بهترین های دهه اخیر نیز در این مراسم جوایز خود را دریافت میکنند که عبارتند از:
بهترین داور: مارکوس مرک
بهترین مربی: آرسن ونگر
بهترین دروازه بان: جیانلویجی بوفون
بهتری گلزن بین المللی: رود فن نیستلروی
بهترین باشگاه: بارسلونا
بیشترین پیشرفت: شاختاردونسک
بهترین باشگاه اروپا: بارسلونا
جوایزی که به افراد غیربارسایی داده میشد هم در این لیست آوردم برای دوستانی که علاقه دارن.
نکته ای که شاید برای دوستان منتقد والدز جالب باشه انتخاب والدز به عنوان سومین دروازه بان سال 2011 جهانه
عنوان دیگه ای که جایزه ای برای آن در نظر گرفته نشده عنوان بهترین بازیساز جهانه که نفرات اول تا سوم آن ژآوی، مسی و اینیستا بودند
تیتو نام تیاگو سیلوا و خاوی مارتینز را در لیست خرید فصل آینده باشگاه قرار داده. البته احتمال خرید هر دوی آنها وجود ندارد ولی تیتو از باشگاه خواسته که بین بهترین مدافع سری آ و هافبک بیلبائو یکی را به نیوکمپ بیاورند. البته مارتینز قابلیت بازی در پست دفاع را نیز دارد.
رایو والکانو - بارسلونا
ورزشگاه استادی دل رایو وایکانو
امشب ساعت 00:00 به وقت ایران.
شبکه 3 این بازی را پخش نمی کند.
شبکه های پخش کننده بازی:
Idman Azerbaijan
-Turksat 42°E -10965 H 12800 -FTA/Biss
Biss Key :12 34 56 00 65 43 21 00
NTV
-Turksat 42°E -11054 H 30000 -FTA/Biss
Biss Key: A0 21 23 00 35 46 14 00
TV 1(BiH)
-Amos 4°W -11629 H 2400 -FTA/Biss
Biss key:22 22 22 44 22 22 22 44
منبع : سايت رسمي باشگاه
Barcelona
Lineup
José Pinto Colorado - Goalkeeper
Martin Montoya Torralbo - Defender
Carles Puyol - Defender
Sergio Busquets Burgos - Midfielder
Javier Mascherano - Midfielder
Thiago Alcántara - Midfielder
Seydou Keita - Midfielder
Adriano - Midfielder
Alexis Sánchez - Striker
Lionel Messi - Striker
Pedro - Striker
Substitutes: Valdes, Alves, Iniesta, Bartra, Tello, Cesc, Afellay
Rayo Vallecano 0 - 7 FC Barcelona
Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) — Madrid
Goal Lionel Messi 16
Assist Pedro
Own Goal Roberto Correa 26
Assist Alexis Sánchez
Goal Seydou Keita 39
Assist Lionel Messi
Goal Pedro 47
Assist Lionel Messi
Goal Thiago Alcántara 77
Assist Daniel Alves
Goal Pedro 87
Assist Lionel Messi
Goal Lionel Messi 90
Assist Pedro
Substitution Adriano Daniel Alves 60
Substitution Sergio Busquets Burgos Ibrahim Afellay 73
Substitution Alexis Sánchez Tello 80
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر 5 تا گفتم به یاد چند هفته ای که اوج آمادگی بارسای گواردیولا :40: رو چه به لحاظ نتیجه چه بازی شاهد بودیم. مسی با 2 گل و 3 پاس گل امشب صدر جدول گلزنان و پاس گل رو گرفت. :8:
دوستان با توجه به گلزنی رونالدو در بازی امروز و دو گل مسی در بازی امشب . . . تعداد گلهاشون مساوی شد ؟
میشه یکی بگه چندتا گل زدن دقیقا؟
پیشاپیش ممنون
پاس گل مسی رو تو سایت گل زده 18 و اوزیل زده 19
گل هم مسی و کریس با هم برابرن
درست یا غلط پای اونا
43گل تا اینجا زدننقل قول:
رایو وایکانو صفر – بارسلونا 7: بارسای بیرحم
بارسلونا بخت چندانی برای قهرمانی در لالیگا ندارد اما در این بازی نشان داد همان تیم بیرحم پیشین است.
سایت گل – بارسلونا با برد هفت بر صفر در خانه رایو وایکانو نشان داد ناکامیهای هفته پیش را از یاد برده است.
کاتالانها در فاصله هشت روز هم لالیگا و هم لیگ قهرمانان را از دست دادند و پپ گواردیولا هم گفت که در پایان فصل از این تیم میرود.
درست است که بارسا بخت بسیار اندکی برای فتح لالیگا دارد اما آنها به رقیبان نشان دادند قدرت سابق را حفظ کردهاند.
لیونل مسی گلزنی بارسا را در دقیقه 16 آغاز کرد. پاس قطری عالی الکسیس سانچس به پدرو رسید و او توپ را به مسی سپرد تا از فاصلهای نزدیک گل بزند.
اندکی بعد رایو میتوانست روی یک ضربه ایستگاهی گل تساوی را بزند اما خوسه پینتو، دروازهبان بارسا در این دیدار توپ را دفع کرد.
بارسا در دقیقه 26 به گل دوم رسید. پاس کیتا به الکسیس رسید و ضربه او از زاویهای بسته را روبرتو کوریا وارد دروازه خودی کرد.
خود کیتا در دقیقه 39 گل زد. مسی چندین بازیکن را از پیش رو برداشت و توپ را به کیتا سپرد و او هم از فاصلهای نزدیک گلزنی کرد.
بازی در دقیقه 47 چهار بر صفر شد. الکسیس از سمت چپ گریخت و توپ را به مسی داد. ضربه مسی به تیر دروازه خورد اما پدرو در برگشت آن را به گل تبدیل کرد.
تیاگو آلکانتارا در دقیقه 77 گل پنجم را زد. او روی سانتر عالی دنی آلوز تازهوارد با ضربه سری ساده گل زد.
پدرو در دقیقه 87 با ضربه بغل پا پاس عالی مسی را به گل تبدیل کرد و در نهایت خود مسی در دقیقه 90 روی حرکت تیمی بارسا با ضربهای خوب آخرین گل تیمش را به ثمر رساند تا در رقابت برای عنوان پیچیچی در کنار کریس رونالدو قرار بگیرد. این دو نفر هر کدام 43 گل در این فصل زدهاند.
وای که پپ چه غمی تو چهرشه...!
گواردیولا:رقص آلوس و تیاگو شایسته و درحد بازیکنان بارسلونا نبود
مربی بارسلونا از هواداران رایو وایه کانو عذرخواهی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا بعد از برد 0-7 بارسا مقابل رایو وایه کانو به این نکته اشاره کرد که تیمش می داند که رئال مادرید قهرمان لالیگاست و این بازی ،نمایش نحوه بازی بارسلونا در طول سالهای اخیر بوده
گواردیولا در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:« یک بازی فوتبال همیشه برای مسائل متعددی به کار می رود. ما می دانیم که رئال مادرید قهرمان است و این بازی تنها نمایش سبک فوتبالی و نحوه بازی بارسلونا در طول این سالها بود . بازیکنان من یک بازی جدی را به نمایش گذاشتد و درتمام دقایق بازی ریتم خوبی داشتند.»
گواردیولا ادامه داد:« ما در حال آماده سازی خودمان برای یک جام (جام حذفی اسپانیا ) هستیم و این برای آن روز، به درد ما خواهد خورد. نمی توانیم فکر کنیم که این برد به هیچ دردی نمی خورد. به خاطر عملکرد بازیکنانم به ویژه پدرو که دو گل زد راضی و خوشحالم.»
مربی جوان بارسا گفت:« بازیکنان کمی هستند که تا این حد انگیزه داشته باشند. درست است که پدرو به برخی مصدومیتها، ضعیف تر بود و می توانست بهتر ازاین بازی کند ولی من به خاطر عملکرد او، به خاطر دو گلی که دراین بازی زد، به خاطر حرکاتش و دینامیکی که داشت به او تبریک می گویم.»
گواردیولا به علاوه درمورد رقصی که تیاگو و آلوس به نمایش گذاشتند گفت:«ما از هواداران رایو وایه کانو عذرخواهی کردیم و این اتفاقی است که تکرار نخواهد شد. این کاری در خور و درحد بازیکنان بارسلونا نیست.»
مربی بارسلونا تمایل زیادی به صحبت کردن درمورد تصمیمش برای جدایی از بارسلونا در پایان فصل نداشت و گفت:« باشگاه آبی اناری همیشه خانه من خواهد بود. در نهایت بالاخره یک دوره به اتمام رسید و نباید بیش از این به این موضوع پرداخت. تیم خیلی جوانی داریم. تیتو ویلانووا بازیکنان را به خوبی می شناسد و مطمئنم که بارسلونا می تواند در آینده هم به رقابت کردن ادامه دهد.»
پاسخ پپ به کارانکا
Guardiola: "Karanka saying the Liga existed before me and will exist after me? Well, he's right. Congrats for the observation." #fcblive
عذرخواهي آلوز و تياگو از هواداران رايو
بازيکنان بارسلونا که پس از گل پنجم برابر هواداران رايو والکانو رقصيدند، از آنها عذرخواهي کردند.
بارسلونا در ديداري که برتري زيادي نسبت به حريف خود رايو والکانو داشت توانست در زمين اين تيم با نيتجه 7 بر صفر پيروز شود. دني آلوز و تياگو آلکانتارا پس از گل پنجم بارسا برابر هواداران رايو شروع به رقصيدن کردند که اين موضوع ناراحتي کاپيتان کارلس پويول و عذرخواهي پپ گوارديولا را نيز در پي داشته است.
دني آلوز پس از اين رخدادها ناراحتي خود را از اين اتفاق اعلام کرد: ميخواهم از همه هواداران رايو والکانو که از رقصيدن من ناراحت شدند عذرخواهي کنم. با اين کار به هيچ وجه نميخواستم کسي را اذيت کنم. تنها کاري که ميخواستم انجام دهم اين بود که پس از به ثمر رسيدن گل شادي کنم. زماني که کودک بودم به من گفته بودند که فوتبال ورزشي است که در آن فقط بايد شادي کرد.
تياگو نيز عذرخواهي خود را اينچنين بيان کرد: اگر هواداران رايو را رنجاندم از آنها عذرخواهي ميکنم. در آن لحظه احساسات به من غلبه کرده بود. مطمئن هستم اين اتفاق ديگر رخ نخواهد داد.
پویول: «تیتو بهترین خبر است»
کاپیتان بارسا رضایت بازیکنان را از انتصاب تیتو ویلانوا بیان کرد: «او تیم را می شناسد و با فلسفه باشگاه بهتر از هرکس دیگری آشناست و مدت زمان زیادی است که کنار گواردیولا مشغول به کار است». پویول ادامه داد: «او ایده ال ترین فرد برای ادامه دادن کار است». پویول باور دارد که گواردیولا «عرصه جدیدی در فوتبال پدید آورد و فوتبال قبل از او و بعد از او با یکدیگر متفاوت هستند».
کارلس پویول در کنفرانس خبری روز شنبه صحبت کرد جایی که خبر حاکم در آن این بود که جوزپ گواردیولا از هدایت تیم اول کناره گیری کرده است و با تیتو ویلانوا جایگزین شده است. او تایید کرد که بازیکنان «خواستار این بودند که پپ ادامه دهد»، اما با توجه به دانش او در تصمیم گیری و دلیلی که پشت آن بود، او توضیح داد: «حقیقت اینکه تیتو مربی خواهد شد بهترین خبری است که می توانستیم بشنویم. او می تواند به ادامه این پروژه بپردازد و از حمایت تمام بازیکنان برخوردار خواهد بود».
حرکت رو به جلو
پویول همچنین درباره رضایت خود از انتخاب تیتو ویلانوا اینچنین توضیح داد: «او تیم و فلسفه بازی ما را بهتر از هرکس دیگری می شناسد. او دانش بالایی درباره فوتبال دارد و شانه به شانه پپ در تمام این مدت کار کرده است. او کم و بیش اینگونه کار خواهد کرد. فلسفه و ایده ها مثل قبل خواهد بود. او ایده آل ترین فرد برای ادامه دادن مسیر است».
پویول درباره حالت بازیکنان بعد از دانستن اینکه پپ دیگر در کنار تیم نخواهد بود، با قدردانی فراوان گفت: «ما تا ابد قدردان او خواهیم بود. عرصه جدیدی در فوتبال پدید آورد و فوتبال قبل از او و بعد از او با یکدیگر متفاوت هستند و این بسیار مهم است. او چیزهای زیادی به ما داد، بیشتر از چیزی که ما بتوانیم تصور کنیم. چیزهایی مثل اینکه همیشه با تفکر پیروزی جلو برویم، احترام بسیاری برای حریف خود قائل باشیم... حالا زندگی ادامه دارد و ما تلاش خواهیم کرد و راهی را که به ما نشان داده است، دنبال خواهیم کرد و کار را به خوبی که او انجام داد، انجام می دهیم».
پویول همچنین درباره اینکه بازیکنان چگونه خبر را شنیدند توضیح داد: «اگر شما قبل از بازی چلسی از ما می پرسیدید، ما پاسخ می دادیم که او ادامه خواهد داد. بعد از 2 روز استراحت، دادن هر چیزی که بود، ما دیروز انتظار آن را داشتیم. ما از کار خسته بودیم و با قدردانی و تشکر از او خواستیم که ادامه دهد. ما همه تلاش خود را انجام دادیم. اما وقتی درباره فشاری که گواردیولا تحمل می کند بیندیشیم، متوجه می شویم که کار بسیار سختی است. مربی بودن بسیار دشوار است و مربی همچون گواردیولا بودن دشوارتر. او 24 ساعت روز را به فوتبال فکر می کرد».
«گواردیولا یک تیم افسانه ای به یادگار گذاشت»
پویول به سوال خبرنگاران درباره اینکه او از گواردیولا چه چیزی را بیشتر از همه به یاد می آورد، بدون درنگ گفت: «من هر چیزی که او به ما داده است و راه و روش او درباره فهمیدن فوتبال را به یاد خواهم آورد. او یک تیم افسانه ای به یادگار گذاشت که برای همیشه در یادها باقی خواهد ماند. من امیدوارم او به خاطر همه چیزهایی که به ما داده است، خداحافظی که لیاقت آن را دارد دریافت کند. بازیکنان متحد و مشتاق هستند که این پروژه را به جلو هدایت کنند».
«مسی از مربی بسیار سپاسگذار است»
در رابطه با غیبت لیونل مسی در کنفرانسی که گواردیولا کناره گیری خود را اعلام کرد، پویول توضیح داد: «می خواهم به تمام حرف و حدیث ها پایان دهم. وقتی دیروز تمرین تمام شد، ما دور هم جمع شدیم و گفتیم که چهار کاپیتان تیم خواهند رفت. لئو علاقه زیادی داشت که همراه ما بیاید اما زمانی که شنید تنها کاپیتانهای تیم در این کنفرانس شرکت خواهند کرد، پا عقب گذاشت. سپس بازیکنان بیشتری با درخواست خودشان آمدند ... لئو همانند سایر بازیکنان تیم قدردان زحمات مربی است؛ اگر مراسم خداحافظی در کار باشد، همگی آنجا خواهیم بود، زیرا همه ما 100% پشت او هستیم».
صحبتهای پپ گواردیولا بعد از بازی با رایووایکانو...
پپ گواردیولا:
بازیکنانم بازی را به نمایش گذاشتند, یک بازی فوتبال همیشه برای مسائل متعددی به کار می رود, من و بازیکنانم می دانیم که رئال قهرمان است و این بازی تنها نمایش سبک فوتبالی و نحوه بازی بارسلونا در طول این سالها بود, بازیکنان من یک بازی جدی را به نمایش گذاشتد و درتمام دقایق بازی ریتم خوبی داشتند.
در ادامه:
ما در حال اماده سازی خودمان برای فینال جام حذفی هستیم و این بازی های باقی ماند برای ان روز به دردمان خواهد خورد. نمی توانم بگویم این برد به هیچ درد ما نمی خورد به خاطر عملکرد بازیکنانم به ویژه پدرو که دو گل زد راضی و خوشحالم.
بازیکنان کمی هستند که تا اینقدر انگیزه داشته باشند,پدرو در این فصل مصدومیتهای فراوانی داشت و می توانست بهتر ظاهر شود اما در این بازی دو گل و دو پاس گل حاصل تلاش او بود و از این بایت خوشحالم.
نظر پپ درباره رقص دنی الوز و تیاگو:
ما از هواداران رایو وایه کانو عذرخواهی کردیم و این اتفاقی است که تکرار نخواهد شد. این کاری در خور و درحد بازیکنان بارسلونا نیست.
در پایان:
باشگاه بارسلونا همیشه خانه من است, در نهایت بلااخره یک دوره به پایان می رسد و نباید زیاد به این موضوع پرداخت, تیم خیلی جوانی داریم, تیتو ویلانووا بازیکنان را به خوبی می شناسد و مطمئنم که بارسلونا می تواند در آینده هم به رقابت کردن ادامه دهد.
همه از پپ تشکر می کنند , حتی دولتمردان , پپ تو با دنیا چه کردی؟؟
یادداشت نخست وزیر سابق اسپانیا برای پپ:برای پپ احترام خاصی قائلم
عشق و علاقه ای که من به رنگهای پیراهن بارسلونا دارم برای همه شناخته شده است. این احساسی است که از دورانی دور می آید ولی در سالهای اخیر و در دوران مربیگری پپ گواردیولا، رشد زیادی داشته؛ نه تنها به خاطر موفقیتهای ، جامهای کسب شده و یا درخشش بازیکنان بارسلونا، بلکه به خاطر استیل فوتبالی که این تیم آن را به نمایش گذاشت. این مراقبت در پاسکاری توپ، ایده ای که تیم با آن کار می کند، مالکیتی که درمیانه میدان دارد و دقتی که درپاسکاری ها به کار می گیرد، همه اینها در کنار هم ، مفهومی را به دنیای فوتبال داده، که شایسته قدردانی و ارزیابی است.
ما با تماشای فوتبال تیم پپ لذت بردیم و او به ما نشان داد که همیشه دیدگاه تازه ای وجود دارد ، عشق و علاقه برتری که نه تنها در دنیای فوتبال، بلکه در ورزش و حتی در زندگی، به طور کلی ایجاد شده است.
ولی گواردیولا نه تنها به همه ما نشان داده که مربی بزرگی است ،بلکه به ما نشان داده که می داند چطور باید یک الگوی بزرگ باشد.
این میراث اصلی اوست: گواردیولا همیشه به حریف احترام می گذارد ،شناخت خوبی از شاگردانش دارد ، در برد تیمش کاملا خوددار و ارام است و در باختهای تیمش به دنبال بهانه نمی گردد. همه اینها با جدایی او از بارسلونا بعد از 4 سال درخشان به اتمام می رسد و ماندن او، بزرگترین ارزوی تمام اعضای خانواده بارسلوناست. تصمیم او برای خداحافظی مرا سورپرایز نکرد. پپ علاوه بر آنکه یک ورزشکار بزرگ است، انسانی است که حد و مرز تمام چیزها را می شناسد و روحیه خلاقانه ای دارد. از همین روست که او به دنبال بازگشایی دوران جدیدی در زندگی اش است که شاید هنوز تعریف نشده باشد. ولی به شخصیت او می آید که در نگران پژمرده شدن خلاقیتها و انرژی و انگیزه اش باشد. ما به تصمیم او به همان ترتیبی که او همیشه به همه ما احترام می گذارد، احترام می گذاریم.
چند ماه پیش این فرصت را داشتم که در مونکلوئا با او،مذاکره طولانی مدتی داشته باشم. مونکلوئا یک قهوه خانه خصوصی بود که در آنجا درحالی که هیچ دوربینی و هیچ پروپاگاندایی نبود، با هم به صحبت پرداختیم. همان طور که طبیعی است، نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و بی وقفه از بارسلونا، بازیکنان و شرایط تیم سوال می پرسیدم. به خوبی صحبتهایش یادم می آید:« دانی آلوس از نظر شرایط فیزیکی تعجب آور است. مسی رقابتی ترین بازیکنی است که می شناسم. ژاوی قاطعانه بازی می کند. پویول لیدر و رهبر تیم است و اینیستا بازیکن خوش رفتار ماست. بوسکتس کاملابا شکوه باتوپ رفتار می کند و...»
مذاکره ما جالب بود. گواردیولا از من در مورد مرکل، سارکوزی ، راخوی و نحوه کنار آمدن با شرایط سخت اقتصادی کشور سوال می پرسید و من دوباره از کیه تا و آبیدال و... می پرسیدم. او می خواست در مورد اتحادیه اروپا و چین بداند... یک قهوه دلنشینی بود. در آن دو ساعت طولانی دیالوگ متوجه شدم که گواردیولا، انسانی مملو ازنگرانی و احساسات است. احساساتی که به او اجازه می دهد محدویتهای زندگی و اهداف ما را لمس کند
پپ از تمام احترام من برخوردار است و فقط می خواهم با درنظر داشتن تمام کارهایی که او انجام داده،به او بگویم که متشکرم.
باور نکردنی!!!
مسی امشب در لالیگا 43 گله شد و در کل بازی ها 65 گله.
فقط 2 گل دیگر تا شکستن رکورد افسانه ای و چهل ساله گرد مولر.
گلهای بازی بارسلونا و رایووایکانو (7-0)
دیدن گلهای زیبا یه کنار, دو پاس گل مسی به کیتا و پدرو هم یه کنار, بی نظیر بود این دو پاس.
تبريك ميگم به بارسايي هاي عزيز:40:
یک واکنش عالی از تیم بعد از اتفاقات تلخ هفته گذشته.به شخصه واقعا لذت بردم و این شخصیت والای تیمی من رو بیشتر از هر وقت دیگه ای شیفته خودش کرده.
همین که بارسا با غیرت و همت بازیکن ها و کادر فنی خودش تا آخرین بازی لالیگا رو پرقدرت ظاهر بشه و هرگز از روی بی انگیزگی و بی رغبتی بازی نکنه برای بارسایی ها کافیه.چون قرار نیست هر فصل حتما در این مقطع تیم برای قطعی کردن قهرمانی بازی کنه.
به امید خدا در سه بازی اینده لالیگا هم تیم با همین نتایج کوبنده و بازی عالی حقانیت خودش رو بیشتر اثبات میکنه و بار دیگه بر این حقیقت صحه میذاره که همیشه لزوما بهترین تیم قهرمان نمیشه...
و بعد از اون برای قهرمانی در جام حذفی دعا میکنیم.جامی که هر بار قهرمانی در اون برای بارسا افتخار بزرگی به حساب میاد.این جام از نقطه نظر تاریخی برای بارسا از اهمیت بالایی برخورداره و بی صبرانه منتظر بیست و ششمین قهرمانی در این جام هستیم.
دوستان این خبرو بخونید فکر نمی کنید مقدمه ای برای اومدن فن پرسی به بارسا باشه؟
نقل قول:
خبر رسمی: آرسنال پودولسکی را به خدمت گرفت
در بیانیه رسمی ای که در سایت باشگاه آلمانی منتشر شد، کلاوس هورستمن، مدیر اجرایی باشگاه، تایید کرد که این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد پودولسکی بود
نبرد شانه به شانه: رونالدو 43- مسی 43
نبرد برای کسب عنوان برترین پی چی چی تاریخ لالیگا به صورت شانه به شانه ادامه دارد
سایت گل- تنها 3 هفته دیگر تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است و همین موضوع باعث شده تا نبرد برای کسب عنوان برترین پی چی چی تاریخ دنیای فوتبال بیش از هرزمان دیگری با هیجان دنبال شود. کریس رونالدو در دیدار یکشنبه تیمش مقابل سویا یک گل زد و مسی با دو گلی که در دیدار با رایو وایه کانو وارد دروازه این تیم نمود، توانست تعداد گلهایش در طول این فصل را با گلهای رونالدو برابر کند.هردوی آنها اکنون و درجریان بازیهای تیمشان در رقابتهای لالیگا، 43 گل به ثمر رسانده اند.
برنده این دوئل شانه به شانه، دو جایزه خواهد گرفت:کفش طلا و عنوان پی چی چی؛ کریس رونالدو روند گلزنی اش را ادامه می دهد و در 4 هفته متوالی رقابتهای لالیگا گلزنی کرده است. بهترین رکورد متوالی گلزنی او در لالیگا، گلزنی در 5 هفته متوالی بود که در بین هفته های 23 تا 28 رقم خورد
این ستاره پرتغالی در 52 بازی برگزار شده درطول این فصل برای رئال، 57 گل زده . از سوی دیگر لیونل مسی درمجموع، 8 گل بیشتر از رونالدو زده و با 65 گل از رونالدو جلوتر است
منبع:
رایو والکانو 0-7 بارسلونا: رکورد پیروزی در خارج از خانه
بارسا با گلزنی مسی(2)، الکسیس، کیتا، پدرو(2) و تیاگو در دیداری که کاملا بر بازی مسلط بود، رکوردی دیگر در بازی خارج ازخانه در ورزشگاه والکاس ثبت کرد. علاوه براین، بازگشت آفلای به میادین فوتبال پس از مدت زمان طولانی، خبر خوبی برای هواداران بود.
این بازی فرصت مناسبی بود تا بارسا پس از دو شکست ناامید کننده در برابر تیمهای چلسی و رئال مادرید، عکس العمل مثبتی از خود نشان دهد؛ آنها با ارائه یک بازی کاملا تهاجمی، تیم رایو را کنار زدند و با سه گل نیمه اول را به پایان رساندند. گلهای مسی(2)، الکسیس، کیتا، پدرو(2) و تیاگو موجب شد تا تیم گواردیولا برد راحتی کسب کند و رکورد قبلی این تیم در ورزشگاه والکاس (1-4 در فصل 89/90) در طی 9 سال گذشته شکسته شد.
کسب این نتیجه و بازگشت به دوران اوج، پس از پشت سر گذاشتن شکستهای دردناک، دلیل دیگری بر شخصیت تیم بود؛ اعلام خداحافظی گواردیولا با نمایش پر گل بارسلونا همراه شد و این برد باعث شد تا همچنان در فاصله 7 امتیازی صدر نشین باقی بمانند.
مسی شروع به گلزنی کرد
از همان ابتدای بازی مشخص بود که بازی پرگلی شاهد خواهیم بود، زیرا مسی حرکت خوب تیمی را به گل تبدیل کرد و در ادامه با توپ ربایی در میانه میدان، پاس خوبی برای الکسیس فراهم کرد و پایه گذار گل دوم بارسا شد. البته در صحنه به ثمر رسیدن گل دوم، مدافع رایو به تیر دروازه برخورد کرد و با برانکارد از بازی خارج شد.
سه گل تا انتهای نیمه اول
رایو با شیوه پرسینگ، خط دفاعی خود را جلوتر آورده بود و بارسا با بهره بردن از این موقعیت و استفاده از فرارهای الکسیس و پدرو پشت مدافعین، به راحتی به محوطه جریمه کوبنو نزدیک می شد و با این وجود جای هیچ شگفتی نبود که کیتا بار دیگر با پاس زیبای مسی، گل سوم بارسا را به ثمر برساند و بارسا با 3 گل برتری، نیمه اول را به پایان برساند.
پدرو وارد شد
بازی در نیمه دوم تغییر چندانی نکرد و همانطور یکطرفه برگزار می شد، زیرا مسی سانتر زیبای الکسیس را در اوایل نیمه اول به تیرک دروازه کوبید و پدرو با یک ضربه آرام، توپ را به دروازه تیم حریف غلتاند و گل چهارم بارسا را رقم زد. پینتو قبل از حضور احتمالی در فینال جام حذفی در برابر بیلبائو، در ترکیب بود و چند بار دروازه را نجات داد؛ در همین حال آفلای پس از مدت زمان طولانی یعنی تقریبا بیشتر طول فصل، در دقیقه 73 به جای بوسکتس وارد بازی شد.
سه گل دیگر
بارسا در 15 دقیقه پایانی سه گل دیگر نیز به ثمر رساند. گل پنجم با سانتر آلوز و ضربه زیبای تیاگو به دست آمد و گل ششم با پاس مسی برای پدرو شکل گرفت و گل هفتم بارسا و گل دوم مسی در دقیقه 90 به تور دروازه چسبید. این بازی یکی از بازیهای فوق العاده بازیکن آرژانتینی تیم بود که مجموع گلهای زده خود در یک فصل را به عدد 65 رساند و با رکورد گرد مولر تنها دو گل فاصله دارد؛ سایر بازیکنان تیم نیز به همراه مسی، بهترین بازی خود را ارائه دادند.
عکس روز: «ارسال هدایا و کمک نقدی به آفریقا»
گواردیولا: «هر بازی تمرینی برای فینال است»
این مربی به خاطر رفتاری که بازیکنان پس از شکست دادن رایو وایکانو با نتیجه 7-0 در وایکاس از خود نشان دادند، بسیار خشنود است. این مربی می گوید که بازی های باقیمانده لالیگا، به تیم کمک می کند تا برای فینال جام پادشاهی در 25 می آماده شوند. گواردیولا عملکرد پینتو را ستود: «مانند همیشه او بسیار خوب بازی کرد».
جوزپ گواردیولا اظهار کرد که بازی این یکشنبه مقابل رایو وایکانو اثباتی بود بر این که بارسا در طول سال های اخیر چه تیمی بوده است. او گفت: «یک بازی فوتبال همیشه در خیلی موارد سودمند است. ما می دانیم که مادرید قهرمان است [در لالیگا]، و اینکه این بازی اثباتی بود بر این که بارسا چه تیمی بوده و هست. بازیکنان من بسیار جدی بازی کردند و در طول بازی شرایط خوبی داشتند».
او افزود: «تیم بسیار تلاش کرد و مقابل تیمی که در حال مبارزه برای ماندن در لیگ دسته یک است، جدی بازی کرد. بازیکنان می دانند که ما درحال آماده سازی برای فینال هستیم و می دانند که هرچیزی ارزش خودش را دارد. همه بازی ها مهم هستند». گواردیولا همچنین گفت که بازیکنانش به خاطر به ثمر رساندن 7 گل در بازی امروز بسیار خوش حال هستند. او گفت: «ما طی این سال ها گل های بسیاری به ثمر رساندیم که همه آن ها خوشایند است».
ستایش پدرو و پینتو
پدرو، با دو گل زده، یکی از مهلک ترین بازیکنان بازی امشب بود. مربی بارسا عملکرد این بازیکن اسپانیایی را یادآور شد: «من از او بسیار قدردانی می کنم. ما با هم در دسته سوم شروع کردیم و من او را به خوبی می شناسم. این حقیقت است که مصدومیت هایش باعث شد که او نتواند بیش از این در این فصل بازی کند. من بابت عملکرد او، دو گلی که به ثمر رساند، پاس هایی که داد و هم چنین به خاطر نحوه حرکت او در زمین بسیار خوش حالم».
او هم چنین درمورد علت قرار دادن خوزه مانوئل پینتو در ترکیب اصلی امروز صحبت کرد: «اگر شرایط او مناسب باشد، در فینال نیز شرکت خواهد کرد. به همین دلیل ترجیح می دهم که در زمین حضور یابد، زیرا این تمرین به طور تئوری امکان پذیر نیست. مانند همیشه او بسیار خوب بازی کرد».
«بارسا در اوج باقی خواهد ماند»
گواردیولا مبنی بر تصمیمش در ترک باشگاه در فصل بعد گفت که بارسا خانه اوست: «اینجا خانه من است و در آخر می دانستم که این پایان کار است. باشگاه سالم و تیم جوان است، تیتو آن ها را به خوبی می شناسد و من معتقدم که بارسا برای کسب تمام عناوین به رقابت خواهد پرداخت».
در آخر، مربی بارسا از هواداران رایو وایکانو به خاطر خوش حالی آلوز و تیاگو پس از گل پنجم معذرت خواهی کرد و گفت: «این اتفاق تکرار نخواهد شد».
تمرین امروز تیم بدون الکسیس و ویکتور والدس
پس از پیروزی پر گل برابر رایووایکانو, تیم امروز در زمین اسپورتیو سیوتات به تمرین پرداخت.
بازیکنانی که در بازی با رایو در تریکب ثابت بودند به ریکاور پرداختند.
الکسیس سانچس به دلیل کبودی در ران چپ خود نتوانست امروز به تمرین بپردازد.
ویکتور والدس هم به دلیل تب و سرماخوردگی غایب این تمرین بود.
پپ گواردیولا امروز ده بازیکن از تیم ب را در تمرین تیم اصلی حاضر کرد,
مونتویا , بارترا , تیو , رودری , کارمونا , روسل , اسپینوزا , سرگی گومز,ماسیپ و لوباتو بازیکنان تیم ب در تمرین امروز بودند.
افلای دیشب بعد از هفت ماه دوری از تیم به دلیل مصدومیت برای بارسا بازی کرد, نظر افلای در مورد بازی دیشب:
بسیار خوشحال هستم که دوباره به تیم بازگشته ام و بازی کرده ام,در تمرینات به سختی کار کرده ام و هیچ چیز برای دوباره اوج گرفتن کم نذاشته ام, واقعا لذت بخش است که بعد از مدتها دوری از تیم دوباره برای بارسا بازی کرده ام.
اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم, من برای بازگشت لحظه شماری می کردم.
نظر افلای در مورد پپ:
پپ یکی از بزرگترین و ماندگار ترین مربیان جهان است, از او به خاطر تمام زحماتی که برای بارسا کشیده است تشکر می کنم, واقعا کار کردن با این مربی لذت بخش است, از اینکه تیتو در فصل بعد مربی تیم است خوشحالم, او و پپ سالها با هم کار کرده اند و معتقدم هیچ چیز در فصل تغییر نمی کند بلکه تیم روند پیشرفت چشم گیری خواهد گرفت.
سوال از افلای:
از اینکه اولین مصاحبه خود را به زبان اسپانیایی انجام دادید چه احساسی دارید؟ احساس راحتی می کنم, امیوارم سال اینده با زبان کاتالونیایی با شما صحبت کنم.
بکن باوئر: پپ برای یادگرفتن زبان آلمانی یک سالی فرصت دارد
بکن باوئر برای حضور گواردیولا در بایرن ابراز علاقه کرده است
سایت گل- پس از آنکه پپ گواردیولا از سرمربی گری بارسلونا کناره گیری کرد، باشگاه های بزرگ اروپایی برای جذب او اعلام آمادگی کردند. اما اعلام اینکه پپ تصمیم به استراحتی یک ساله دارد، بکن باوئر و کارشناسان فوتبال آلمان را نیز به این فکر فرو برده که بایرن می تواند برای جانشینی هاینکس روی گواردیولا تمرکز کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت خبری تی زد؛ فرانتس بکن باوئر با تایید توانایی های گواردیولا و اینکه کمتر مربی در این چند فصل گذشته موفقیت هایی همچون وی را تجربه کرده است عملکرد پپ را ستود و گفت:" او فوق العاده است و عملکرد بی نظیری داشته است اما برای مربیگری در آلمان یک مشکل بزرگ دارد و آن اینکه گواردیولا نمی تواند آلمانی صحبت کند و این برای مربی ای که می خواهد در آلمان موفق باشد بسیار حیاتی است."
البته قیصر فوتبال آلمان در ادامه با زدن چشمک ادامه داد: " پپ یک سال برای یادگیری زبان آلمانی وقت خواهد داشت."
بکن باوئر انتقاداتی نیز از بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان مطرح می کند. او تیمی با شرایط بی المللی را بدون تمرکز کافی در خط دفاع قبول ندارد و پذیرفت دو گل آن هم از چلسی که تنها توانست دو شانس گل مقابل دروازه بارسلونا ایجاد کند را یکی از نقص های تیم گواردیولا دانست.
بلاتر:تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا را درک می کنم
رئیس فیفا از فشار زیادی که برای هدایت بارسلونا بردوش مربی این تیم قرار می گیرد را درک می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Agencia Brasil
سایت گل- جوزپ بلاتر، رئیس فیفا این روزها در رباط پایتخت مراکش به سرمی برد و در صحبتهایی با اشاره به تصمیم گواردیولا برای ترک نیمکت مربی گری بارسلونا در پایان فصل جاری، اعلام کرد که او را درک می کند بلاتر در کنفرانسی خبری دراین باره گفت:« هدایت تیمی مثل بارسلونا، که 24 ساعته تحت فشار رسانه ها، سیاستمداران و اجتماع هستی، برای یک مربی کار اسانی نیست.» بلاتر ادامه داد:« گواردیولا پیش از این هم اعلام کرده بود که روزی برای استراحت کردن و انجام کاری با فشار کمتر، نیمکت مربیگری بارسا را ترک خواهد کرد.» پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا روز جمعه اعلام کرد که فصل آینده با این تیم نخواهد بود و در پایان این فصل از بارسلونا جدا خواهد شد ولی اعلام نکرده که مقصد بعدی اش کدام تیم است و یا چه برنامه هایی برای آینده اش دارد. بلاتر این روزها در سفر مراکش به سرمی برد .
تا دیرو که فرستادن اخبار کوتاه ترجمه تیتر اخبار اسپم نبوده امروز اسپم شده؟بیشتر پست هایی که میفرستم حذف میشه به خاطر اینجور چیزا؟چرا؟
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 30 آوریل 2012
یک غرور زخم خورده
نمایشی بوسیله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مسی ، که با تعداد گل های رونالدو در جدول پی چی چی برابری کرد
رایو 0 – 7 بارسا
تیتو پذیرش مسئولیت بیش از گواردیولا را آغاز کرد. تیتو و پپ نقش اصلی را در تصویر روز در نیمکت بازی می کنند
مادرید 3 – 0 سویا . Cibeles باید صبر کند
ترجمه ی تیترهای روزانه ی الموندو در 30 آوریل 2012
ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای یک مدت زمانی خوب داریم
پیروزی تاریخی با تعداد گل های زیاد در Vallecas در " آغاز کار " تیتو
رایو 0 – 7 بارسا
مسی و پدرو ، هر کدام با دوگل ، همراه با الکسیس ، کیتا و تیاگو گلزنان بودند
لئو ، با 43 گل ، با کریستیانو برابری کرد و سعی خواهد کرد پی چی چی را ببرد
کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 30 آوریل 2012
مجسمه: " 0-7 ؟ آنها قصد دارند پایان این فصل را طولانی تر کنند! " ( مترجم : به مجسمه Cibeles اشاره دارد )
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 30 آوریل 2012
رایو 0 – 7 آنهایی که به آب بستند جشن در Cibeles را ( مترجم : Cibeles سمبلی از مادرید ، الهه ی باستانی طبیعت یا دقیق تر از آن مادر کوهستان ، توضیحات بیشتر در پی نوشت)
قهرمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لیگ قهرمانان فوتسال اروپا : " مسی و شرکا Cibeles را خالی نگه داشتند ... و ما جایزه لیگ قهرمانان دیگری را به بهترین باشگاه جهان اضافه کردیم. "
مجسمه: " اما آنچه که باعث عصبی شدن شمایی که اینجا هستید می شود! "
بارسا به دنبال خرید یورنته در تابستان
آبی و اناری ها به دنبال تقویت خط حمله شان برای رقابت های فصل آینده هستند
سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن فرناندو یورنته، مهاجم بیلبائو در تابستان آینده است.
به گزارش نشریه اسپورت، آبی و اناری ها به دنبال تقویت خط حمله شان برای رقابت های فصل آینده هستند و این ملی پوش اسپانیایی را به دلیل توانایی اش در بازی هوایی و قدرت بدنی بالایش به عنوان بهترین گزینه در نظر دارند.
این نشریه ادعا کرد که آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی بارسا، تلاش ها برای به خدمت گرفتن این بازیکن را آغاز کرده؛ هرچند با توجه به مشتریانی که یورنته دارد، کاتالان ها کار دشواری برای خرید او دارند.
خط حمله بارسا در حال حاضر حول مسی شکل گرفته و تلاش قبلی آبی و اناری ها برای شکل دادن خط حمله شان با یک مهاجم هدف بلند قامت مانند زلاتان، با شکست روبرو شد.
با این وجود، نشریه اسپورت ادعا کرد که بعد از حذف بارسا از لیگ قهرمانان با شکست مقابل چلسی، مدیران این تیم به نتیجه رسیده اند که نیاز به تنوع بیشتری در خط حمله شان دارند تا بتوانند بهره بیشتری از مالکیت توپ شان ببرند.
یورنته در رقابت های این فصل نمایش های بسیار خوبی ارائه داده و یکی از عوامل اصلی رسیدن اتلتیک بیلبائو به فینال کوپا دل ری و لیگ اروپا بود.
پپ؟بایرن؟
وآقعا غیر از بارسا تنها تیمی که در حد و اندازه های پپ هست بایرنه
اگه بره بایرن خیلی خوشحال میشم
اگه هاینکس هم به ضد فوتبال چلسی ببازه،به احتمال زیاد بایرن به گواردیولا پیشنهاد میده
رایو وایکانو 0-7 بارسلونا
بارسلونا جشن قهرمانی مادرید را دسته کم چند روزی به عقب انداخت و با پیروزی پرگل در برابر رایو، مهر پایانی بر هفته ناامید کننده اش پس از حذف از لیگ قهرمانان و شکست در الکلاسیکو زد. تیم به نظر می رسد که با بدست آوردن امتیازات، در پی بهبود وضعیت خود است تا یکی از بهترین نمایش های فصل خود را به پایان ببرد.
در اینجا می توانید نمرات بازیکنان را مشاهده کنید.
خوزه مانوئل پینتو: 8
پینتو، تعجب آور ترین انتخاب پپ با وجود ویکتور، بعد از عملکرد ضعیف در اوایل بازی، نمایش بسیار خوبی داشت. او چند توپگیری عالی و دقیق داشت و اجازه گلزنی به رایو نداد.
آدریانو کوریا: 7
دفاع محکمی از خود به نمایش گذاشت، اگرچه کار خاصی در دفاع کردن نداشت. هنگامی که تیم حمله می کرد، زیاد خطرناک ظاهر نشد. او قوی و نیرومند بود و نمایش خوبی داشت.
کارلس پویول: 8
در دفاع با تکل ها و قطع توپهای زیاد، ماهر و عالی بود و مثل همیشه خط دفاعی را رهبری می کرد. او فضایی به دیگو کاستا ( و هیچ کدام از مهاجمین رایو) نداد و آنها را مهار کرده بود. او همچنین با متوقف کردن خوشحالی آلوز و تیاگو نشان داد که کاپیتان بزرگی هم هست.
خاویر ماسکرانو: 8
او نیز در کنار کارلس عالی بود. او به طور کلی تکل و قطع توپ کمی داشت ولی به زیبایی در پستش انجام وظیفه کرد. او همچنین چندین بار همانند پیکه با حفظ توپ رو به جلو حرکت می کرد تا مهاجمین را حمایت کند و در کل بد نبود.
مارتین مونتویا: 7
نمایش بی عیب و نقصی در پست خود داشت و در عین جوانی بسیار مفید بود. با وجود اینکه اکثر بازیکنان کلیدی رایو خارج از زمین بودند، می توانست در بسیاری مواقع در خط حمله کمک کند. او هنوز به زمان احتیاج دارد تا بتواند میان حرکتهای هجومی و دفاعی اش توازن ایجاد کند.
سرجیو بوسکتس: 8
او در دقایق ابتدایی متزلزل بود و خوش شانس بود که پنالتی به حریف نداد. او به سرعت به سطح خودش بازگشت و بازی همیشگی اش را به نمایش گذاشت. او تیم را در بازیابی و حفظ توپ بسیار کمک کرد.
تیاگو آلکانترا: 8
در نیمه اول چند پاس ساده را خراب کرد، اما صرف نظر از آن، عملکرد خوبی داشت و در نیمه دوم گل زیبایی با ضربه سر به ثمر رساند. تیم را به خوبی در میانه میدان رهبری می کرد؛ نشان داد که در طولانی مدت می تواند جانشین مناسبی برای ژاوی باشد.
سیدو کیتا: 9
یکی از بهترین نمایش های فصل را داشت. او انرژی چشمگیری در بازیابی توپ داشت و در حرکتهای هجومی درخشان ظاهر شد. او چند پاس عالی داد که شامل پاس گل دوم بود؛ او همچنین در گل سوم تیم، نقش گلزن را داشت و با خونسردی منحصر به فردی توپ را وارد دروازه کرد. یکی از بهترین و کامل ترین نمایشهایش با لباس بارسا بود.
الکسیس سانچز: 8.5
ممتاز بازی کرد. چندین موقعیت با فرار از پشت دفاع فراهم کرد. گل اول از پاس زیبا و شگفت آور او برای پدرو سرچشمه گرفت و گل دوم را هم به زیبایی وارد دروازه رایو کرد. تهدیدی جدی در زمان باقیمانده بازی برای رایو بود تا اینکه با تیو در دقایق پایانی تعویض شد.
پدرو رودریگز: 9
نمایش خارق العاده داشت و یاد آور روز های گذشته اش بود. کار او غالبا عالی بود و بسیار در کارهای تهاجمی شرکت داشت. او از مدافعین رایو انتقام گرفت و آنها را در طول بازی ویران کرده بود و دو موقعیت از چندین موقعیتش را به زیبایی به گل تبدیل کرد. او همچنین پایه گذار هر دو گل مسی بود و در پاس گل اول، ازخود گذشتگی بزرگی به خرج داد.
لیونل مسی: 9.5
پس از یک هفته نسبتا ناامیدکننده نمایش خیره کننده ای داشت. او دوگل زد و دو پاس گل باشکوه را به پدرو و کیتا داد. او مدافعین رایو را در طول بازی نابود کرده بود. او هم اکنون 65 گل و 28 پاس گل در طول فصل داده است و با توجه به چهار بازی باقیمانده، فقط دو گل با رکورد گرد مولر فاصله دارد.
بازیکنان جانشین
دنی آلوز: 7.5
به جای آدریانو به بازی آمد و بسیار خوب بود. حرکتهای ترکیبی خوبی با بازیکنان به خصوص مسی داشت و یک سانتر عالی برای تیاگو کرد که منجر به گل شد.
ابراهیم آفلای: 6
بالاخره برگشت و پا به توپ شد. همچنان که پیش بینی می شد، آهنگ لازم برای وارد کردن یک ضربه شدید به دفاع رایو را نداشت، اگرچه کنترل توپ خوبی از خود به نمایش گذاشت.
کریستین تیو: 6
چند حمله خطرناک در مدت زمان کمی که بازی کرد، انجام داد، اما دریبل هایش قابل پیش بینی بود و زیاد موفق نبود.
حضور الکسیس در هاله ای از ابهام
ضربه شدیدی بر پای چپ الکسیس سانچز وارد شده است و او تحت نظر خواهد بود تا در مورد حضور و یا عدم حضورش در بازی چهارشنبه شب در برابر مالاگا تصمیم گیری شود. ویکتور والدس نیز به دلیل بیماری و تب شدید تمرین نکرد.
تیم بارسلونا پس از برد در برابر رایو در تمرینات شرکت کرد. در این تمرین دو نفر غایب بودند؛ الکسیس سانچز که ضربه شدیدی به پایش وارد شده بود و ویکتور والدز که بیماری شدیدی داشت. حضور مهاجم شیلیایی در بازی چهارشنبه شب در هاله ای از ابهام قرار دارد، به همین دلیل پزشکان باشگاه قبل از هر گونه تصمیم گیری، او را تحت نظر قرار خواهند داد.
تمرین سبک برای قهرمانان شنبه شب
بازیکنانی که روز شنبه در بازی حضور داشتند، تمرین سبکی انجام دادند؛ در حالی که باقی بازیکنان به همراه 10 نفر از تیم بارسا ب یعنی مونتویا، بارترا، تیو (هر سه در بازی مقابل رایو در ترکیب بودند)، رودری، کارمونا، اوریل راسل، اسپینوزا، لوباتو، سرگی گومز و ماسیپ برای بازی چهارشنبه شب تمرینات آماده سازی را انجام دادند.
یک فصل رویایی برای مسی!!!
لیونل مسی ستاره بی رقیب تاریخ فوتبال تا اینجای فصل یک فصل رویایی را برای خود رقم زده است.
مسی تا اینجای فصل برای بارسلونا 56 بازی انجام داده است, 65 گل و 30 پاس گل برای مسی در کل رقابتها می باشد.
لئو همچنین با 43 گل زده به همراه رونالدو اقای گل لالیگا می باشند.
لئو همچنین با بازی در مقابل رایووایکانو 56 مین بازی خود را برای بارسا در این فصل انجام داد, رکورد بازی قبلی مسی 55 بازی در سال 2010/11 می باشد.
پپ
ما به او پپ میگوییم.
گاهی مواقع پپ گواردیولا است. یا به طور ساده تر، گواردیولا. ولی اغلب مواقع او فقط پپ است. این بین روزنامه نگاران زیاد معمول نیست. ولی روزنامه نویس های مطبوعات کاتالان، به ندرت نامی به جز پپ را به کار میبرند. به این دلیل که نوشته های آنها از قلبشان میاید، نه از چکی که بابت نوشته هایشان دریافت میکنند. ما به ندرت در نوشته های انگلیس نام الکس یا آرسن را میبینیم. نوشتن در مورد این دو مربی با نام کوچکشان بسیار عجیب به نظر میرسد. نوشتن نام خوزه در مقاله ها و اخبار هم بسیار نامعمول است.
ولی در مورد پپ این طور نیست. پپ اسطوره باشگاه است. طرفداران قدیمیتر بارسلونا بیش از 20 سال از او خاطره دارند. جزو اولین گروه محصولات لاماسیاست که به تیم اصلی راه یافته و جزئی از تیم رویایی اول بارسلونا و سرمربی بهترین تیم تاریخ باشگاه است. تیمی که بیش از 50% آن از محصولات آکادمی هستند. پپ نماد فلسفه باشگاه است. مربی که تیم رزرو بارسلونا را در دسته 3 اسپانیا قهرمان میکنه و با ایده های جدیدی که برا این تیم ارائه میده مقدمات پیشرفت بهتر جوانان باشگاه را فراهم میکنه. پس از اون به تیم اصلی اومد و در سال اول کاری کرد که هیچ باشگاهی در تاریخ موفق به انجامش نشده بود و 6 جام برای بارسلونا کسب کرد و بارسلونا را 4 سال، به بهترین تیم جهان تبدیل کرد و پس از 4 سال فقط برای موفقیت بیشتر باشگاه از مربیگری استعفا داد. اولین مربی بارسلونا که هواداران برای رفتنش اشک ریختند.
در سال 2008 با توجه به اصرار زیاد مورینیو با اون تاریخچه موفقش برای مربیگری در بارسلونا به نظر میرسید مربی بعدی مشخص شده است.
ولی ناگهان مربی به روی نیمکت نشست که در دوره بازیش برای تمام بارسایی ها محبوب بود. گرچه انتخابش به عنوان سرمربی تیم کمی عجیب بود ولی این حس را ایجاد کرد که عضوی از خانواده در راس تصمیم گیری های خانواده قرار گرفته. همین صمیمیت هواداران را با پپ افزایش داد.
پپ برای ما فقط پپ است و همیشه پپ میماند
بارسا به فن پرسی نزدیکتر می شود!!!
تنها تاکتیکی که در مقابل بارسا کار امد است, دفاع کردن چند لایه و مهار کردن مسی است, با این تاکتیک بارسا عملا فلج می شود.
تیم بارسا روی حملات هوایی قوی نیست, بازیکنان خط حمله هم از نظر جنگیدن با مدافعان تنومند دچار مشکل می شوند.
بازیکنانی که بارسا برای فصل زیر نظر دارد همه از نظر قدرت بدنی مناسب هستند. اگر بارسا در خرید گرت بیل و تیاگو سیلوا موفق نشد, به طور حتم یوردی البا مدافع والنسیا را به خدمت می گیرد.
اما تیتو سرمربی بارسا هم قصد دارد یک مهاجم بلند قد و جنگنده را هم به خدمت بگیرد, این طور که به نظر می رسد فن پرسی در اولویت اول قرار دارد و اگر موفق به خرید ان نشد یورنته مهاجم موفق بیلبائو را به خدمت میگیرد.
باشگاه ارسنال هنوز نتواسنته قرار داد بهترین مهاجم لیگ برتر را تمدید کند. فن پرسی به خواسته هایش در ارسنال نرسیده است و باشگاه ارسنال هم چاره ای به جز منتظر ماندن ندارد.
احتمال اینکه فن پرسی در پایان فصل لندن را ترک کند زیاد است, او وسسک فابرگاس دوستان صمیمی با هم هستند, با توجه به اینکه کارنامه سسک تا اینجای کار در بارسلونا بهتر از ارسنال بوده است, دلیل خوبی برای امدن فن پرسی به بارسا می باشد,تا هم برای بار دیگر در کنار بهترین دوست خود بازی کند و هم در نیوکمپ پیشرفت داشته باشد.
یورنته یکی از اهداف بارسلونا برای خرید در پست مهاجم
بعد از تاکید تیتو به نیاز به یک مهاجم تمام کننده برای فصل آینده مقامات بارسلونا مشغول مذاکره با گزینه های زیادی هستند که برای آمدن به بارسلونا مطرح شده اند
یکی از این گزینه ها یورنته، مهاجم نوک بیلبائو است که فصل خوبی را با این تیم سپری میکند
با توجه به اینکه مسی عمدتا بازی خود را از یک خط عقب تر از خط حمله و عموما به عنوان یک بازیساز آغاز میکند بارسا به یک مهاجم تمام کننده نیاز دارد تا موقعیت هایی که بازیسازهای بارسا از جمله مسی، ژاوی، اینیستا و فابرگاس فراهم میکنند را به گل تبدیل کند
تورس و فن پرسی در آرزوی پیوستن به بارسلونا:
2 اسم بزرگ لیست خرید بارسلونا در خط حمله یکی فن پرسی مهاجم هلندی آرسنال و بهترین بازیکن لیگ جزیره است و دیگری فرناندو تورس، ستاره سابق خط حمله اتلتیکومادرید،لیورپول و تیم ملی اسپانیاست که با پیوستن به چلسی دچار افت شدیدی شد. شایعات منتشر شده نشان میدهد که هر دوی این بازیکنها تمایل زیادی برای پوشیدن پیراهن بارسلونا دارند و بارسا هم این را میداند.
فن پرسی، آقای گل لیگ جزیره و کاپیتان آرسنال با وجود تلاش این باشگاه هنوز حاضر به تمدید قرارداد خود که در سال 2013 به پایان میرسد نشده است.
او دوست صمیمی فابرگاس است و مثل فابرگاس از عدم موفقیت آرسنال خسته شده است. ونگر نیز این خطر را احساس کرده است و میخواهد اشتباهی که در مورد فابرگاس انجام داد را تکرار نکند و پیش از ازدست دادن احتمالی فن پرسی به فکر جایگزین او است و با لوکاس پودولسکی برای پیوستن به آرسنال در فصل آینده به توافق رسیده است.
تورس نیز دوستان زیادی در بارسلونا دارد و دوست دارد با بازگشت به لیگ اسپانیا دوباره به اوج برگردد. علاوه بر اون راسل نیز علاقه زیادی به این مهاجم داره و دوست داره اونو به بارسلونا بیاره.
تورس بعد از 1 سال بسیار بد در چلسی چند ماهه که دوباره داره بازیهای خوبی را به نمایش میذاره و اخیرا هم کمی تونسته به روزهای خوش گلزنی برگرده
تورس که با قیمت 58 میلیون یورو از لیورپول به چلسی منتقل شد فرم مطلوب خود را از دست داده و به نظر میرسد با قیمت حدود 20 میلیون یورو امکان انتقالش به بارسلونا وجود داشته باشد و با توجه به علاقه تورس به بازی در کنار دوستان صمیمیش مثل اینیستا و ... اگه بارسلونا پیشنهادی به باشگاه چلسی ارائه دهد، خود تورس میتواند در این انتقال به بارسا کمک کند.
بوسکتس بازیکنان بارسا را به عملیات ویژه فرا خواند!!!
سرجیو بوسکتس:
ما یک خانواده بزرگ هستیم وباید برای پیشرفت به یکدیگر کمک کنیم, مسی همیشه تمام توان خود را برای پیشرفت بارسلونا گذاشته است و هیچ وقت اندکی برای موفقیت تیم کم نذاشته است, او همیشه به ما برای پیشرفت کمک می کند, او هنوز 25 ساله هم نشده است اما مثل یک کاپیتان رفتار می کند و همیشه دوست دارد بازیکنان پیشرفت کنند.
حالا نوبت ما است که کمک کنیم مسی اقای گل لالیگا شود, او بیشتر از همه بازیکنان حاضر در لالیگا لیاقت این عنوان را دارد. در چند بازی باقی مانده از هیچ تلاشی برای اینکه لئو به این عنوان دست یابد کم نخواهیم گذاشت, هر چند برای مسی این عنوان ها اصلا معنایی ندارند.
دروگبا تمایل دارد که دوران حرفه ای خود را در بارسلونا به پایان برساند.
(به همراه مروری بر لیست خرید بارسلونا)
دروگبا مهاجم 34 ساله چلسی که با وجود سن بالا کماکان در سطح بسیار خوبی ظاهر میشود، دوست دارد در فصل آینده به بارسلونا بیاید
دروگبا پیغام خود مبنی بر تمایل به پیوستن به بارسلونا طی یک قرارداد 2 ساله را برای زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا فرستاده و بارسلونا در حال بررسی این گزینه است. دیدیه که دوران خوبی را در چلسی گذرونده و در پایان فصل قراردادش به اتمام میرسه دوست داره قابلیت های خودش را در بارسلونا و در رقابت با مهاجمای این تیم هم به اثبات برسونه. این مهاجم با خصوصیات فیزیکی بسیار خوب و قدرت تمام کنندگی بالا (و در عین حال انتقال آزاد و بدون هزینش) میتونه گزینه خوبی برای تقویت خط حمله بارسلونا باشه
گزینه های دیگر خط حمله بارسلونا عبارتند از: آدرین (اتلتیکومادرید)، مونیاین (بیلبائو)، یورنته (بیلبائو)، سولدادو (والنسیا)، تورس (چلسی)، فن پرسی (آرسنال)
دفاع چپ:
همون طور که قبلا در خبرها ذکر شد، بارسلونا با آلبا (والنسیا) به توافق رسیده و در صورت تمدید قرارداد آلبا با والنسیا بندی در قرارداد قرار داده خواهد شد که در صورت اقدام بارسلونا برای خرید این بازیکن، آلبا بتونه با قیمت معقولی به بارسلونا بیاد. آمدن یا نیامدن آلبا به بارسلونا بستگی به بیل (تاتنهام) دارد. اگر این بازیکن خریداری نشود، آمدن آلبا قطعی است و آمادن بیل نیز به نظر میرسد که تا حد زیادی بستگی به شرایط صعود تاتنهام به لیگ قهرمانان دارد.
دفاع وسط:
تیتو تمایل به تقویت خط دفاعی با یک مدافع خوب دارد و گزینه های اصلی برای این کار تیاگوسیلوا (آث میلان) و خاوی مارتینز (بیلبائو) هستند. تجربه بالاتر سیلوا از یک طرف و سن پایینتر و قابلیت چند پسته بودن مارتینز و همچنین تجربه او در اسپانیا و همچنین قیمت پایینتر او از طرف دیگر باعث شده تصمیم نهایی در مورد انتخاب یکی از این دو نفر گرفته نشود.
گزینه جانشین این دو نفر رامی (والنسیا) است که فیزیک بدنی مناسبی برای بازی در قلب خط دفاع دارد.
تیتو به خرید 3 بازیکن در هر 3 پست تاکید دارد
بودجه بارسلونا در این فصل 50 میلیون ارزیابی شده و با توجه به اینکه بارسلونا قصد دارد در آینده برای خرید نیمار اقدام کند، بعید به نظر میرسد که بتواند از بودجه سال آینده خود در این فصل هزینه کند
بازیکنانی که احتمال فروششان وجود دارد آدریانو، کیتا و آفلای هستند که در صورت دریافت پیشنهاد مناسب میتوانند بارسلونا را ترک کنند.
به نظر میرسد خرید هر بازیکنی در پایان فصل به مشخص شدن تکلیف گزینه اول لیست خرید بارسلونا یعنی بیل برمیگردد
با توجه به اختلاف قیمت بالای بیل و گزینه جانشینش (آلبا) میزان هزینه ای که بارسلونا میتواند در پست های دیگر داشته باشد بستگی به مشخص شدن دفاع چپ فصل آینده بارسلونا دارد
به نام خداخب رسیدیم به بازی با مالاگا تو نوکمپ. این بازی عقب افتاده از هفته ی 20 هستش
هفته بیستم لیگ اسپانیا (لالیگا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونا - مالاگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه _ 13/2/91
ساعت 19:00
ورزشگاه : نوکمپ
مالاگا رده ی چهارمه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رده ی دومه
بارسا تو 5 بازی آخرش دو تا شکست و یک مساوی داشته و دو تا برد داشته و مالاگا هم دو تا مساوی و یک شکست و دو تا برد داشته
امیدوارم مسی تو این بازی بدرخشه و آقای گل بشه و از رونالدو جلو بزنه
به به چه گزینه هایی بارسا این فصل برای خرید داره هرکدوم از این بازیکنا خودشون یکی از بهترین ها هستن
تیتو مثل این که مخواد راهی که پپ رفته رو بره و 4سال درخشان دیگه رو رقم بزنه
یادمه فصل اول حضور پپ هیچ کسفکر نمیکرد فصل اول این همه جام ببریم امیدوارم این مربی جوان هم بتونه همین کار رو بکنه
رایو والکانو 0-7 بارسلونا: آمار و ارقام
در بازی یکشنبه، شاهد رسیدن مسی به 43 گل در فصل جاری و حضور دوباره آفلای پس از غیبت طولانی بر زمین بودیم.
جزئیات بازی به صورت زیر است.
• رقابت بر سر بدست آوردن پی چی چی ادامه دارد و لئو مسی با به ثمر رساندن 2 گل، مجموع گلهای زده خود را به عدد 43 رساند و در کنار کریستیانو رونالدو قرار گرفت.
• پینتو به چهارچوب بازگشت، اولین حضور او در لیگ از ابتدای بازی، به دیدار مقابل مالاگا در فصل گذشته بر می گردد.
• بارسا هفتمین برد پیاپی خارج از خانه را با نتیجه کوبنده 7-0 بدست آورد.
• این چهارمین بار است که بارسا نتیجه 7-0 در لیگ را بدست می آورد. اولین برد بارسا با این نتیجه به فصل 1962/63 در برابر مالاگا بر می گردد.
• بارسا تا به اینجای فصل 104 گل در لیگ به ثمر رسانده است و با رکورد 105 گل که در فصل 2008/09 به ثبت رسیده بود، تنها یک گل فاصله دارد.
• الکسیس دوازدهمین گل خود را به ثمر رساند؛ او با این گل دومین گلزن برتر تیم نام گرفت.
• آفلای پس از هفت و نیم ماه غیبت از تیم در زمین حضور یافت. آخرین بازی او به پیروزی بزرگ دیگر با نتیجه کوبنده 8-0 مقابل اوساسونا در 17 سپتامبر 2011 باز می گردد.
والدز به رکورد 5 زامورای رمالست رسید
دروازه بان بارسا به دنبال کسب پنجمین عنوان زامورای خودش است تا بتواند با رکورد اسطوره باشگاه آنتونی رامالست برابری کند. والدز همچنین اولین کسی است که چهارمین عنوان پی در پی را برای بهترین دروزاه بان لالیگا کسب می کند.
اگر پینتو خوش شانس باشد و بتواند 3 بازی باقیمانده لیگ را بازی کند، ویکتور والدس پنجمین عنوان زامورا را برای بهترین دروازه بان اسپانیا کسب می کند. این همچنین چهارمین عنوان پی در پی اوست که می تواند با رکورد اسطوره اف سی بارسلونا آنتونی رامالست، که این عنوان را در فصل های 1951/52، 1955/56، 1956/57، 1958/59 و 1959/60 کسب کرد، برابری کند. با توجه به صحبتهای گواردیولا، پینتو در سه بازی باقیمانده درون دروازه بارسا خواهد بود. گواردیولا در این مورد اظهار کرده است: «من باید به دروازه بانی که ما را به سه فینال جام حذفی در این چهار سال برده است، زمان کافی بدهم».
رامالست در شماره 43 مجله بارسا در اکتبر 2010 گفت: «رکوردها برای شکستن به وجود می آیند». شماره یک بارسا گفت: «هر زمانی که من آنتونی را ملاقات می کردم، او همیشه صریح می گفت که به من ایمان دارد. حتی از اولین روز به من اطمینان داشت و من از او به این خاطر سپاسگذارم. این همیشه باعث دلگرمی و نعمت است که کسی چنین حمایتی از شما بکند».
0.76 گل در هر بازی
تا این زمان والدز 26 گل در 34 بازی لیگ با متوسط 0.76 گل در هر بازی دریافت کرده است. در جایگاه دوم کاسیاس با متوسط 0.86 گل در هر بازی قرار دارد. حتی اگر دروازه بان رئال مادرید در 3 بازی باقیمانده گلی دریافت نکند، والدز همچنان رکورد بهتری دارد؛ بنابراین باید تا آخر فصل برای دریافت جایزه او منتظر بمانیم.
والدز، بزرگ شده در سیستم جوانان باشگاه، اولین زامورای خود را در فصل 2004/05 بدست آورد، زمانی که رایکارد هنوز سرمربی تیم بود. تحت هدایت گواردیولا، دروازه بان اهل هوسپیتالت چهار عنوان دیگر در سالهای (2008/09، 2009/10، 2010/11 و 2011/12) دریافت کرد، کاری که تا به حال کسی موفق به انجام آن نشده است. نزدیک ترین فرد برای رسیدن به رکورد او آرکونادا است، کسی که با رئال سوسیداد 3 بار این عنوان را در 8 سال قبل بدست آورده است.
پینتو در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه گفت: «افتخارات شخصی با همکاری تمام اعضای تیم بدست می آیند...او دروازه بانی است که شایسته دریافت این عنوان است».
18عنوان زامورا بدست آمده برای بارسا
ولاسکو (1948)
رامالست(1952، 56، 57، 59 و 60)
پسودو (1966)
سادورنی(1969، 75 و 75)
رینا (1973)
آرتولا (1978)
اوروتی (1984)
زوبی زارتا (1987)
والدس( 2005، 09، 10 و 11)
عکس روز: «جوانان آینده دار لاماسیا»
علاقه برزیلی ها به حضور پپ روی نیمکت تیم ملی برزیل
پس از اعلام اینکه گواردیولا فصل آینده روی نیمکت بارسلونا حضور ندارد، حدس های زیادی در مورد آینده وی زده شده که یکی از آنها حضور روی نیمکت تیم ملی برزیل در جام جهانی 2014 است.
مردم برزیل اعتقاد دارند که با حضور پپ فوتبال زیبای سالهای گذشته برزیل به این تیم برمیگردد و حتی پیجی برای جلب حمایت از این پیشنهاد در فیس بوک تشکیل داده اند.
بازی فردای بارسلونا در مقابل مالاگا 150 مین بازی لالیگای بارسلونا تحت مربیگری گواردیولاست و تا پایان فصل این تعداد به 152 خواهد رسید.
در 149 بازی قبلی، پپ رکورد بی نظیر 76.5% پیروزی را از خود به جا گذاشته است. تیم پپ، در این بازیها 402 گل زده و تنها 106 گل دریافت کرده است.
پپ از نظر تعداد بازی لالیگا به عنوان سرمربی تیم در رده چهارم در تاریخ باشگاه قرار دارد. نفرات اول تا سوم لیست به ترتیب یوهان کرایوف (306)، مارینوس میشلز (204) و فرانک رایکارد (190) هستند که به ترتیب به 59.8%، 51.4% و 59% پیروزی در بازیهای لالیگا دست یافته اند.
قبل از آغاز بازی فردا مقابل مالاگا در نیوکمپ برنامه ویژه ای برای مبارزه با بیکاری جوانان برگزار میشود
پس از اینکه فن بومل، هافبک 35 ساله میلان اعلام کرده که در فصل آینده در این تیم نمیمونه، میلان تلاش خودش را برای جذب سیدو کیتا، هافبک 32 ساله بارسلونا افزایش داد.
باید دید افزایش تمایل میلان به جذب این هافبک جنگنده بارسلونا قیمت این بازیکن را تا چه حد افزایش میدهد
اخـــــــــبار کوتاه
*پینتو: تیتو از تمامی حمایت بازیکنان برخوردار است.
* حضور الکسیس در بازی چهارشنبه برابر مالاگا در هاله ای از ابهام قرار دارد.
* مارکوس , بازیکن اتلتیک بیلبائو: نباید فکر کنیم چون بارسا لیگ قهرمانان و لالیگا را از دست داده است کار ما در مقابل انها اسان است, فینال جام حذفی در مقابل انها بسیار سخت است.
* هنک تن کانه: انتخاب تیتو به جای پپ یک انتخاب عالی بود.
* هوادارن بارسلونا در صفحه فیس بوک از مرز 30 میلیون گذشت و پرطرفدار ترین تیم در دنیای مجازی لقب گرفت.
* پدرو: بارسا برابر رایووایکانو قدرت و اشتیاق را به نمایش گذاشت.
* الوس و تیاگو: شادی بعد از گل ما هیچ منظور و مفهوم خاصی نداشت, اگر کسی نارحت شد عذر خواهی می کنیم.
* بکن باوئر: دوست دارم پپ در اینده مربی بایرن مونیخ بشود, او یک فرد باهوش و با شخصیت است وبه هر باشگاهی نفس پیروزی می دهد, از همین الان به پپ پیشنهاد میکنم که زبان المانی یاد بگیرد.
* بلاتر: هدایت تیمی مثل بارسلونا که در تمام ساعات تحت فشار است بسیار سخت است, من کاملا پپ را درک می کنم.
* میلان به دنبال کیتا: به احتمال زیاد در پایان فصل مارک ون بومل میلان را ترک خواهد کرد, باشگاه میلان در نظر دارد که کیتا را جانشین ان بکند.
* رونالد کومان: از رفتن پپ تعجب کردم, درست است که پپ مانند فرگوسن نیست که برای سالها در بارسا بماند, اما زمان مناسب برای جدایی نبود.
* تیم بارسلونا قبل از بازی های یورو وارد مذاکره با باشگاه والنسیا بر سر انتقال البا می شود, هزینه انتقال 10 میلیون می باشد.
*ردنپ مربی تاتنهام: انتقال بیل به بارسا شایعه می باشد,بیل فصل بعد هم در تاتنهام بازی خواهد کرد.
*گلزنان بارسا در تمامی رقابتهاک مسی 65 گل – الکسیس و فابرگاس 15 گل – ژاوی 14 گل – پدرو 11 گل.
*دکو بازیکن سابق بارسلونا: درست که بازیکنان و مربیان در بارسا تغییر می کنند اما فلسفه باشگاه در همه حال یکسان با قی مانده است.
*بهترین پاس گل دهنده ها در لالیگا: مسی و اوزیل 16 پاس گل – دی ماریا 15 پاس گل, مسی درتمامی رقابتها 30 پاس گل داده است واز همه بازیکنان حاضر در اروپا بیشتر پاس گل داده است.
فکر میکنم با رفتن سیدو کیتا فصل بعد بازی های بیشتری به بازیکنای جوون تیم برسه به هر حال کیتا یه مقداری سنش زیاده و با فروشش میشه برای خرید این فصل بودجه بیشتری داشت
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 1 می 2012
خرید ها برای خط حمله
یورنته. او مورد علاقه ی باشگاه است و بند مربوط به خرید او کمتر از 36 میلیون یورو است
فن پرسی بهترین گلزن لیگ انگلیس است و گزینه ی ارزان تر است. قرار داد او سال 2013 تمام میشود
مروری بر آمار گواردیولا در دربی
مورینیو ابراهیمویچ را میخواهد
===================
دیوانه برای آمدن
دروگبا
فن پرسی
تورس
قرار داد دروگبا رو به پایان است و او دوست دارد تا در نوکمپ بازی کند
آرسنال پودولسکی را خرید تا جایگزین بازیکن هلندی ( فن پرسی ) شود و ال نینو ( تورس ) همیشه میخواست تا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کند
مورینیو: امیدوارم گواردیولا از دوران مرخصی اش لذت ببرد
سرمربی کاتالانها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، برای پپ گواردیولا در ادامه دوران حرفه اش آرزوی موفقیت کرد.
سرمربی کاتالان ها روز جمعه اعلام کرد که بعد از 4 سال، در پایان فصل نوکمپ را ترک خواهد کرد و باشگاه بارسا تیتو ویلانووا را به عنوان جانشین او معرفی کرد.
مورینیو که اعلام کرده بود تا پایان فصل در کنفرانس های مطبوعاتی لالیگا حضور پیدا نخواهد کرد، امروز به جای کارانکا مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به سوالات آنها پیش از دیدار حساس مقابل بیلبائو پاسخ داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد تصمیم گواردیولا برای ترک بارسا، مهمترین مسئله این است که او خوشحال باشد. امیدوارم او از دوران مرخصی اش لذت ببرد و از همین جا او را در آغوش می گیرم."
مورینیو همچنین اعلام کرد قهرمانی در سه لیگ انگلیس، ایتالیا و اسپانیا برایش یک اتفاق ویژه است. رئال برای قهرمانی در لالیگا، در سه دیدار باقی مانده تنها به یک پیروزی نیاز دارد.
" تا زمانی که قهرمانی قطعی نشود، همه چیز در حد تئوری است. طبیعی است که آرم هستم. این آخرین لیگ من نخواهد بود؛ فرصت دوباره ای برای جشن گرفتن وجود دارد؛ من آدم جشن های بزرگ نیستم. اما باید بگویم که یکی از اهداف من قهرمانی در سه لیگ معتبر اروپایی بود و فکر می کنم وقتی به این هدف برسم، باید از آن بسیار لذت ببرم."
بارسا و رئال در صدر بیشترین پرداخت دستمزد در بین باشگاه های ورزشی دنیا
علی رغم اینکه رئالی ها به دلیل خرید بازیکنان گران قیمت به کهکشانی ها شهرت یافتند اما این باشگاه کاتالانی است که دستمزد بیشتری نسبت به رقیب مادریدی می پردازد
سایت گل- براساس مطالعات انجام شده توسط نشریه اسپورت اینتلیجنس، 7 باشگاه معتبر اروپایی که باشگاه های بارسا و رئال در صدر آنها قرار دارند، در فهرست 10 باشگاه ورزشی دنیا قرار دارند که بیشترین دستمزدها را می پردازند.
علی رغم اینکه رئالی ها به دلیل خرید بازیکنان گران قیمت به کهکشانی ها شهرهت یافتند اما این باشگاه کاتالانی است که دستمزد بیشتری نسبت به رقیب مادریدی می پردازد. میانگین پرداخت هفتگی بارسا به هر بازیکن 126236 یورو است در حالی که این مبلغ برای رئالی ها 113364 یورو است.
همچنین مشخص شده که تعداد باشگاه فوتبال اروپایی که در بین 10 باشگاه با پیشترین پرداخت ها قرار دارند، نسبت به سال قبل افزایش داشته و از 5 به 7 باشگاه رسیده است. سه باشگاه دیگر این فهرست، باشگاه ورزشی آمریکایی هستند.
بعد از بارسا و رئال مادرید، دو باشگاه لیگ برتر منچسترسیتی و چلسی در رده های سوم و چهارم این فهرست قرار دارند.
سایر باشگاه های فوتبالی که در این فهرست قرار دارند، میلان (7)، بایرن مونیخ (8) و اینتر (10) هستند.
اخبار کوتاه
- هری ردنپ (مربی تاتنهام) : شایعات در مورد پیوستن بیل به بارسا؟
او آینده ی باشگاه است و فکر نمیکنم این پسر در حال حاضر جایی برود.
- پدرو پنجمین بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در این فصل بیش از 10 گل به ثمر رسانده
- اگر والدس بتواند این فصل جایزه زامورا را ببرد تبدیل به اولین دروازه بان خواهد شد که 4 فصل متوالی موفق به دریافت این جایزه شده اند
(جایزه زامورا به دروازه بانی که کمترین گل خورده را داشته باشد اهدا خواهد شد)
- پیرترین بازیکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کرده اند :
الکسانکو (37 سال و 32 روز) - رامالتس (36 سال و 265 روز) - پینتو (36 سال 173 روز)
- تیتو ویلانوا مربی فصل بعد بارسا،حداقل قراردادی 2 ساله با باشگاه امضا خواهد کرد
- والدس که به دلیل تب شدید دیروز نتوانسته بود با تیم تمرین کند،امروز بهبود پیدا کرد و با تیم تمرین کرد
- گواردیولا : تیتو در مورد این چالش مشتاق است.او قسمتی از 13 جامی است که ما کسب کردیم.
آیا در آینده دوباره مربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهم شد؟ نمیدانم،نمیتوانم بگم میدانم.
مونتویا در سطح بسیار بالایی بازی میکند.او قطعا برای آینده است.باشگاه نمیخواهد برای دفاع راست هیچگونه سرمایه گذاری کند.
هر چند من نمیتوانم حضور جسمی در اینجا داشته باشم،میخواهم تیتو حس کند که هر وقت نیاز داشته باشد من اینجا خواهم بود.
سلام
فن پرسی
یورنته
دروگبا
تورس
فن پرسی:با توجه به اینکه سبک بازی آرسنال تقریبا نزدیک به بارساست،و فن پرسی قراردادش تموم میشه و صددرصد ارزون تر خواهد بود یه گزینه فوق العاده و مناسبه
با فابرگاس هم مچ هست که به موفقیت تیم کمک می کنه.از لحاظ سنی هم که مناسبه.28 سال
یورنته:یه مهاجم عالی که البته مثه فن پرسی بازی نمی کنه و گرونه.س زیاد به درد بارسا نمی خوره
دروگبا:سبک بازیش خیلی به بازی بارسا نمیخوره.34 سال سن داره و اصلا مناسب نیست
تورس:یه مهاجم خوب که بعد از اومدنش به چلسی به شدت افول کرد.بد نیست
البته اینا همه نظر من بود.ممکنه شما نظر دیگه ای داشته باشید
من از بین اینا فن پرسی رو بیشتر از همه می پسندم
:11:
گواردیولا: مورینیوتاثیری در رفتن من نداشته؛ خستگی مال این همه برد و قهرمانی است
«خستگی روز به روز ایجاد می شود؛ از کسب این همه قهرمانی. »
سایت گل- پپ گواردیولا کنفرانس خبری روز سه شنبه اش را با صحبت کردن درمورد مسی و شانس این ستاره آرژآنتینی برای فتح توپ طلا آغاز کرد:« سالی می رسد که مسی دیگر این جایزه را فتح نخواهد کرد. اما عملکرد او در طول این سال حیوانی بوده ( لازم به تذکر است که صفت حیوان گونه، معمولا در اسپانیا به عنوان صفتی مثبت و درجهت تعریف و تمجید و اشاره به فوق العاده بودن فرد به کار می رود). برای اهدای این جایزه، خیلی ها نظر می دهند و از همین رو در زمان خاصش دراین باره تصمیم گیری می شود.»
در ادامه می توانید صحبتهای کامل پپ در کنفرانس خبری سه شنبه شب و قبل از بازی با مالاگا که در روزنامه مارکا منتشر شد را مطالعه کنید:
*عدم تاثیر مورینیو در تصمیم او: خستگی چیزی است که روز به روز ایجاد می شود که نتیجه بردهای متوالی و قهرمانی های متعدد است. من با خیلی از مربیان رئال مادرید هم دوره بوده است.مورینیو تاثیری در تصمیم من برای ترک بارسا نداشته. آنچه مرا خسته کرده، فتح این همه جام است
*پدرو رودریگس: او نتوانسته درچندین بازی متوالی برای بارسا بازی کند ؛ شاید این اشتباه من بوده است. اگر او را ناراحت یا اذیت کرده ام، این کار را از روی قصد و منظور انجام نداده ام. این بازیکنان پسران جوانی هستند که کارنامه درخشانی را پیش رویشان می بینند و بخشی کلیدی و حیاتی از موفقیتهای تیم بوده اند. افراد کمی هستند که من مثل پدرو از بازیشان خوشم بیاید. پدرو همیشه روحیه و انگیزه خیلی زیادی دارد. یک بازیکن بی نظیر که آینده درخشانی در بارسلونا خواهد داشت.
*روحیه هواداران بارسا: حس نکردم که هواداران بارسا ناراحت باشند.این برداشت را نداشته ام. هواداران زیادی به ورزشگاه آمدند.همیشه جو خیلی خوبی در ورزشگاه حاکم است.ما هفته های کلیدی را پشت سرگذاشتیم و امسال در داخل ماندیم و درها رویمان بسته شد. می بایست سعی می کردیم تا فاصله را با رئال کم کنیم ولی نتوانستیم.
*فینال کوپا دل ری: هر بازی برای ما مهم است. به ویژه بازی فینال کوپا دل ری مقابل اتلتیک بیلبائو. نمی توانیم در تمام بازیها بد باشیم و آن وقت با شرایط خوبی گام به فینال بگذاریم.هر بازی ای برای ما به منزله یک بازی تمرینی برای فینال است و همه چیز برروی این فینال تمرکز دارد. ما می خواهیم بر بازی فینال تمرکزکنیم.من شخصا از نظر روانی آماده فتح جام قهرمانی هستم.این هدف ماست.
*تیتو ویلانووا: رابطه من با تیتو به هیچ وقت تغییری نکرده است. ما دوستی دیرینه ای داریم. خوشبختی اینکه یکی از دوستان قدیمی ات فرصت هدایت بارسلونا را داشته باشد و این قدرت و شجاعت را در خودش ببیند، حس خوبی است. تیتو می داند که هرزمانی که نیاز داشته باشد من درکنار او هستم. هیچ ایده ای ندارم که آیا تیم بارسا با تیتو خیلی تغییر خواهد کرد یا نه. این اوست که تصمیم می گیرد
* آینده: همان طور که شما گفتید،روز چهارشنبه سومین سالگرد برد 6-2 بارسا در برنابئو است. این یکی از بهترین خاطرات من است.چرا که ما برای فتح لالیگا می جنگیدیم و آن بازی فوق العاده را به نمایش گذاشتیم. درمورد آینده ام هم باید بگویم که الان به خانه می روم و هیچ ایده ای درمورد آینده ام ندارم. اگر از آینده ام مطلع شدم، به شما هم خواهم گفت. فعلا نمی دانم.
منبع:
goal.com/iran
غیبت الکسیس و پیکه در بازی امشب بارسا
دو بازیکن بارسلونا در دیدار امشب این تیم غایب خواهند بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alexis Sanchez - Barcelona
سایت گل- پپ گواردیولا خبر ناراحت کننده ای را در آستانه دیدار تیمش مقابل مالاگا دریافت کرده است.
بارسلونا امشب در خانه میزبان مالاگا است ولی الکسیس سانچس در این بازی قادر به همراهی بارسا نخواهد بود. گویا این بازیکن شیلیایی از ناحیه عضلانی دچار مصدومیت شده است
روز سه شنبه الکسیس برای اطلاع از شدت مصدومیتش مورد تستهای پزشکی بیشتری قرار گرفت و اعضای کادر پزشکی بارسلونا اعلام کردند که او به بازی امشب نوکمپ نخواهد رسید.
دربیانیه منتشره در وب سایت رسمی بارسلونا می خوانیم:« الکسیس در بازی 4شنبه شب بارسلونا مقابل مالاگا حضور نخواهد داشت. الکسیس عصر روز سه شنبه مورد تستهای پزشکی دقیق تری قرار گرفت تا از شدت مصدومیت عضله پای چپش مطلع شود. نتایج این بررسی گویای آن است که او در بازی 4شنبه شب حضور نخواهد داشت.»
جرارد پیکه به خاطر ضربه ای که در دیدار با چلسی به سرش وارد شد، در آخرین بازی تیمش مقابل رایو وایه کانو حضور نداشت. او روند بهبودش را به خوبی طی می کند و تمریناتش را به صورت انفرادی آغاز کرده است ولی با این وجود قادر به همراهی بارسا در دیدار امشب نخواهد بود.
کومن: از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی متعجب نشده اماگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه جام، تیم را ترک می کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PROSHOTS
سایت گل – رونالدو کومن، مربی کنونی باشگاه فاینورد روتردام و هم تیمی پپ گواردیولا در تیم رویایی بارسلونا و بازیکن سابق باشگاه بارسا، در صحبتهایی اعلام کرد که از تصمیم پپ گواردیولا برای کناره گیری از نیمکت مربیگری بارسلونا متعجب نشده است.
این اسطوره هلندی در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو بازتاب یافته گفت:« جدایی گواردیولا از نیمکت مربیگری بارسلونا در پایان فصل، یک حسرت بزرگ برای بارسایی هاست ولی هر چیزی روزی به پایان می رسد.»
اسطوره ومبلی درادامه صحبتهایش گفت:« من شخصا از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی اش متعجب نشدم. اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه قهرمانی ، همین کار را می کردم. من می دانم که او هیچ وقت خودش را مثل فرگوسن در منچستریونایتد نمی دید. »
البته او در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد فوق العاده سرالکس فرگوسن برروی نیمکت شیاطین سرخ پرداخت . این مربی اسکاتلندی از سال 1986 هدایت یونایتد را در دست دارد. کومن ادامه داد:« برای یک مربی، پیدا کردن زمان ایده آل برای ترک تیم خیلی سخت است و فکر می کنم که پپ این زمان مناسب را پیدا کرده است.»برزیلی ها و رویای حضور گواردیولا روی نیمکت مربیگری سلسائو
خداحافظی گواردیولااز نیمکت مربیگری بارسلونا باعث شده تا هواداران تیمهای مختلف باشگاهی و ملی رویای حضور پپ برروی نیمکت مربیگری تیمشان را در سر بپرورانند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nike
سایت گل- با وجودی که پپ گواردیولا ، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بعد از کنار رفتن از سمت مربیگری این تیم نیاز به استراحت دارد و برای مدتی از دنیای مربیگری فاصله خواهد گرفت، اما هواداران و مسئولان تیمهای مختلف باشگاهی و ملی، رویای حضور او برروی نیمکت هدایت تیمشان را در سر می پرورانند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه ورزشی برزیلی «لانس»، کمپینی شروع به فعالیت کرده که برای حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری سلسائو، فعالیت می کند.
تمام برزیلی ها و دوستداران تیم ملی برزیل، از طریق فیس بوک وتوئیتر عزمشان را برای حضور پپ گواردیولا در اردوی سلسائو و شنیدن پاسخ مثبت او برای هدایت تیم ملی برزیل جزم کرده اند.
یورنته، فان پرسی و آلبا،رویاهای بارسایی ها برای تابستان
فان پرسی هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fernando Llorente - Athletic Bilbao
سایت گل- اعضای کادر فنی باشگاه بارسلونا، زیر نظر آندونی سوبی سارتا روزهای شلوغی را پشت سرمی گذارند. آنها از هم اکنون به فکر خریدهای تابستانی تیم کاتالان هستند و نام اولین گزینه مطرح شده در لیست بلندبالای خرید آنها، کسی نیست جز فرناندو یورنته، بازیکن توانای اتلتیک بیلبائو و تیم ملی اسپانیا
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، یورنته 27 ساله، اکنون درصدر لیست رویاهای آبی اناریهاست و البته کاتالونیایی ها می دانند که رقیبان بزرگی مثل رئال مادرید و چند تیم لیگ برتری دارند. هرچند که ابراز تمایل رئالی ها برای خرید زلاتان، ممکن است آنها را از کورس این خرید بیرون کند.
آبی اناری ها این روزها نبود یک مهاجم میانی که قبلا بازیکنانی مثثل اتوئو یا زلاتان این نقش را ایفا می کردند را کاملا احساس می کنند وازهمین رو به دنبال خرید یورنته هستند. البته در صورتی که این انتقال عملی نشود، نام گزینه دیگری به میان می آید: روبین فان پرسی
روزنامه اسپورت و همچنین روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارش های خود به این نکته اشاره کرده اند که این ستاره هلندی که در فصل5-2004 به آرسنال پیوست، یک مهاجم میانی فوق العاده است و در سالهای اخیر توانایی اش را در آرسنال اثبات کرده. قرارداد فان پرسی با آرسنال در سال 2013 به اتمام می رسد و در صورت عدم تمایل فان پرسی به ماندن،سران ارسنال هم این روزها چاره ای به جز دریافت پیشنهادات برای این مهاجم هلندی ندارند. او هنوز قراردادش را با آرسنال تمدید نکرده و بعید است که به پیشنهاد تیمی مثل بارسا به راحتی «نه» بگوید.
تیاگو سیلوا، مدافع مورد نظر کاتالونیایی ها
بارسایی هابه دنبال یک مدافع مرکزی نیز هستند. اولویت اصلی آنها برای انجام این خریدتیاگوسیلوا است. قطعا میلانی ها به سادگی این بازیکن را به فروشن نخواهند رساند ولی سران بارسلونا عزم خود را برای انجام این خرید جزم کرده اند.
روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که بارسایی ها برای خرید جوردی آلبا مدافع جوان والنسیا هم دست به کار شده اند و با توافقات به عمل آمده نام این بازیکن را به عنوان اولین خرید تیم تیتو اعلام خواهند کرد. گویا مذاکرات با این بازیکن جوان آغاز شده و درحالی که هنوز هیچ چیزی قطعی نیست، اما به نظر می رسد که جوردی از خواسته ها و اهداف تیم کاتالان مطلع شده و سران بارسا هم حاضرند تا مبلغ خرید او را بپردازند و در روزهای آتی مذاکرات با سران والنسیا برای جذب این بازیکن را آغاز خواهند کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونا - مالاگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه _ 13/2/91
ساعت 19:00
ورزشگاه : نوکمپ
عکس روز: «سالگرد الکلاسیکوی تاریخی؛ رئال مادرید 2-6 بارسلونا»
گواردیولا در بازی چهارشنبه تیم را برای 150مین بار در لیگ هدایت خواهد کرد
چهارشنبه تیم به مصاف مالاگا در نیوکمپ خواهد رفت̦، اولین مسابقه از سه مسابقه باقیمانده در لالیگا، صدوپنجاهمین بازی گواردیولا به عنوان مربی درلالیگا خواهد بود.
از 149 بازی در لالیگا به مربیگری گواردیولا̦ بارسا 76.5% آنرا برده و فقط 7.4% آنرا باخته است.
این چهارشنبه̦ گواردیولا برای صدوپنجاهمین بار مربیگری بارسا در لالیگا را به عهده خواهد داشت که این امر خود یکی از افتخارات زیادی است که از پپ در انتهای فصل باقی خواهد ماند. در لالیگا̦ پپ سرمربیگری بارسا را با 152 بازی به پایان خواهد رساند̦ بعد از بازی مقابل مالاگا̦ بارسا باید به مصاف اسپانیول و بتیس برود.
گواردیولا چهارمین مربی بارسا از نظر تعداد بازی خواهد بود̦ کرایوف(306 بازی)̦ مارینوس میشل (204بازی)، فرانک رایکارد(190 بازی)، بالاتر از پپ قرار دارند. بارسا سه بار قهرمان لالیگا در چهار فصل اخیر شده است، هر سه عنوان قهرمانی با امتیازهای درخشان (99، 87 و 96) به دست آمده است. در طی 149 بازی به مربیگری پپ̦ بازیکنان تیم اول نمایش ستودنی داشته اند.
آماری شبیه رویا
از 149 بازی پپ در لالیگا، 76.5% را با پیروزی (114بازی)، 16.1% را مساوی (24 بازی) و تنها 7.4% (11 بازی) را با باخت پشت سر گذاشته است. تیم او 402 گل در چهار فصل به ثمر رسانده و فقط 106 گل را دریافت کرده است. در حقیقت̦ با این رده بندی̦ گواردیولا̦ با تعداد بازی کمتر رتبه ی بهتری در میانگین پیروزی نسبت به کرایوفوف، میشل و رایکارد دارد̦ برای مثال میانگین برد آنها به ترتیب 59.8%، 51.4% و 59% بوده است.
نتایج سه مربی هلندی بر اساس درصد˸
یوهان کرایف˸ 59.8% برد̦ 22.5% مساوی و 17.6% باخت.
مارینوس میشل˸ 51.4% برد̦ 25.5% مساوی و 23% باخت.
فرانک رایکارد˸ 59% برد̦ 23.6% مساوی و 17.3% باخت.
تنها خبری که این روزها با عث خوشحالی من میشه, فقط بفهمم داوید ویا خوب شده و سر تمرینات حاضر شده.
برای دیدن دوبارش لحظه شماری می کنم.
فـــــتح این همه جام مرا خسته کرده است.
صحبتهای پپ قبل از بازی با مالاگا:
سوال: مورینیو تاثیری در رفتن شما دارد؟
جواب: خنده پپ , خستگی چیزی است که روز به روز ایجاد می شود که نتیجه بردهای متوالی و قهرمانی های متعدد است, من با خیلی از مربیان مادرید هم دوره بوده ام, رفتن من اصلا ربطی به مورینیو ندارد,آنچه مرا خسته کرده، فتح این همه جام است.
سوال: نظر شما در مورد پدرو:
جواب:او نتوانسته چند بازی متوالی برای بارسا بازی کند, شاید این اشتباه من بوده است,اگر او را ناراحت یا اذیت کرده ام، این کار را از روی قصد و منظور انجام نداده ام. همه این بازیکنان جوان هستند واینده درخشانی دارند, من از بازی پدرو خوشم می اید, او اینده درخشانی در بارسا دارد.
سوال:نظر شما در مورد هوادارن؟
جواب: هوادارن بارسا بی نظیر هستند, حس نمی کنم انها ناراحت باشند, انها همیشه از بارسا حمایت می کنند.
سوال:فینال کوپا دل ری را چطور می بینید؟
جواب:هر بازی مهم است, این فینال هم مهم است به خصوص در برابر بیلبائو,من شخصا از نظر روانی آماده فتح جام قهرمانی هستم.این هدف ماست.
سوال: نظر شما در تیتو ویلانووا سرمربی اینده بارسا؟
جواب:ما دوستی دیرینه ای داریم, همیشه رابطه ما خوب بوده است,خوشبختی این است که یکی از دوستان قدیمی ات فرصت هدایت بارسلونا را داشته باشد و این قدرت و شجاعت را در خودش ببیند، حس خوبی است. تیتو می داند که هرزمانی که نیاز داشته باشد من درکنار او هستم. هیچ ایده ای ندارم که آیا تیم بارسا با تیتو خیلی تغییر خواهد کرد یا نه. این اوست که تصمیم می گیرد.
سوال: نظر شما در مورد اینده؟
روز چهارشنبه سومین سالگرد برد 6-2 بارسا در برنابئو است. این یکی از بهترین خاطرات من است.چرا که ما برای فتح لالیگا می جنگیدیم و آن بازی فوق العاده را به نمایش گذاشتیم. درمورد آینده ام هم باید بگویم که الان به خانه می روم و هیچ ایده ای درمورد آینده ام ندارم. اگر از آینده ام مطلع شدم، به شما هم خواهم گفت. فعلا نمی دانم.
افزایش بودجه نقل و انتقالات به 100 میلیون یورو
یکی از مدیران سابق بارسلونا روزی به شوخی گفته بود بهترین وضعیت مالی باشگاه زمانیه که تیم به فینال تمام رقابت ها برسه ولی قهرمان نشه. همین مسئله تا حدودی ثابت میکند که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از 50 میلیون وعده داده شده (در حدود 1 ماه پیش) میتواند در نقل و انتقالات هزینه کند.
ناکامی های هفته گذشته که باعث از دست رفتن لالیگا و لیگ قهرمانان شد باعث شده که بارسلونا در فصل آینده بسیار بیشتر از مقدار پیش بینی شده هزینه کند. در حال حاضر باشگاه در حال بررسی شرایط مالی است ولی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه گفته که بارسلونا هم اکنون در موقعیتی قرار دارد که به طور تقریبی میتواند حدود 100 میلیون یورو هزینه کند
برای بررسی این حرف زوبی باید به بررسی منبع این بودجه بپردازیم. در واقع این بودجه از 4 منبع مختلف تامین میشود که بررسی جز به جز این منابع مشخص کننده دلیل اختلاف بودجه این فصل و فصل گذشته است.
منبع اول، بودجه سالانه باشگاه در نقل و انتقالات است که همان طور که راسل در فصل پیش بیان کرد، باشگاه هر فصل بین 30 تا 40 میلیون میتواند هزینه کند.
منبع دوم پول حاصل از فروش بازیکنان است. گرچه باشگاه هنوز کاملا مشخص نکرده که چه بازیکنانی در این فصل فروخته خواهند شد ولی گمانه زنی ها از فروش کیتا، آدریانو و آفلای خبر میدهد. ضمن اینکه مکسول نیز در نیم فصل به فروش رفته است. مجموع این مبلغ چیزی بین 20 تا 30 میلیون به حساب باشگاه واریز میکند که بنا به تصمیم مدیران این مبلغ مستقیما به بودجه نقل و انتقالات اضافه میشود.
علاوه بر آن در هر فصل مبالغی جهت توزیع بین بازیکنان و کادر فنی بابت پاداش قهرمانی ها در نظر گرفته میشود. این مبلغ در فصل گذشته حدود 30 میلیون یورو بود که در این فصل با توجه به از دست دادن لالیگا و لیگ قهرمانان این پول صرفه جویی شده است که با تشخیص کادر فنی و مدیران تیم مبنی بر نیاز تیم، این پول نیز بابت نقل و انتقالات هزینه خواهد شد
آخرین منبع مالی هفته پیش مشخص شد. گواردیولا با دستمزد سالانه 10 میلیون یورو اعلام کرد که در فصل آینده سرمربی تیم نخواهد بود. تیتو نیز گفته که برای تغییر پست از کمک مربی به سرمربی، نیازی به تغییر در مبلغ قرارداد خود نمیبیند. در نتیجه این 10 میلیون اضافه نیز با تایید مدیران باشگاه به بودجه نقل و انتقالات اضافه خواهد شد
با این حساب به نظر میرسد در این فصل باید منتظر اتفاقات ویژه ای در فصل نقل و انتقالات باشیم
مسی با 2 گلی که در مقابل رایو زد تنها 2 گل با رکورد 67 گل گرد مولر در طول فصل 1972-73 برای بایر مونیخ فاصله دارد. در حالی که هنوز 4 بازی بارسلونا باقی مانده است.
"زمان را نمیتوان متوقف کرد. رکوردها برای شکستن ساخته شده اند و اینکه رکورد من توسط مسی شکسته شود یک افتخار است."
"اگر مسی به 68 گل برسد من اولین فردی هستم که به او تبریک میگویم."
"در تاریخ فوتبال کمتر بازیکنی را سراغ داریم که به سطح مسی رسیده باشند."
این صحنه رو یادتون هست؟؟
توی اون بازی تاریخی که بارسا در خاک مادرید ,رئال با نتیجه 6-2 در هم کوبید, وقتی مسی گل به ثمر رساند به سمت هوادارن مادریدی رفت و حمایت خودشو از بیماران سندروم نشان داد.
امروز سالگرد برد 6-2 بارسلونا برابر رئال مادرید در برنابئو است.
این برد بهترین خاطره پپ گواردیولا است, البته بهترین خاطره ما هم هست.
viva barcelona
دیدن گلهای بازی
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول :
5 بازی آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
5 بازی آخر مالاگا :
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لیگ :
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
fcbarca.ir
FC Barcelona - Malaga
Barcelona (4-3-3): Pinto; Alves, Mascherano, Puyol, Adriano; Keita, Fabregas, Iniesta; Pedro, Messi, Cuenca
Malaga (4-4-1-1): Kameni; Jesus Gomez, Demichelis, S. Sanchez, Eliseu; Portillo, Camacho, Cazorla, Duda; Buonanotte; Rondon
هر دو تیم با 4 تغییر نسبت به بازی های آخرشون
Rayo Vallecano 0 - 7 FC Barcelona
Malaga 1 - 0 Valencia CF
کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 2 می 2012
پپ در حال حاضر ده ها خواستگار دارد ...
برزیل، انگلیس،قطر...
=================
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 2 می 2012
----- حذف -----
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اخبار کوتاه
در 215 بازی رسمی که گواردیولا سرمربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده است ، مسی 203 گل به ثمر رسانده است
رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 61 بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقابل مالاگا : 41 برد - 11 مساوی - 9 باخت _ 137 گل زده - 42 گل خورده
تیاگو سیلوای 27 ساله به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که حاضر است به آنها ملحق شود. باشگاه آث میلان هنوز قصد فروش او را ندارد ( منبع : اسپورت )
بهترین پاس گل دهنده های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این فصل : مسی 29 - سسک 18 - آلوز 16 - ژاوی 12 - اینیستا 8 - آدریانو 7
بهترین گلزنان بازی های خانگی در این فصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
مسی 28 - رونالدو 22 - بنزما 18 - فالکائو 15
رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 17 بازی خانگی این فصل در نوکمپ :
15 برد - 1 مساوی - 1 شکست
65 گل زده و 10 گل خورده
یوهان کرایوف :" گواردیوا تصمیم درستی گرفت . او یک روز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بر میگردد، اما نمیدانم به عنوان مربی یا عنوانی دیگر...
مسی یا کریستیانو؟ مسی! بخاطر اینکه او به توپ عشق میورزد ، تکنیک ناب و خالص است و پسر خوبی است
برترین گلزنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اینجای فصل :
مسی 43 ( 6 پنالتی ) - رونالدو 43 ( 11 ) - فالکائو 23 ( 5 ) - هیگواین 23 - بنزما 20
روکورد پلگرینی در 7 مسابقه ای که در کمپ نو به عنوان مربی در مقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حضور داشته است : 1 برد - 2 مساوی - 4 شکست
مسی از زمان حضور گواردیولا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا کنون 131 گل در 133 مسابقه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ثمر رسانده است
رکورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 30 بازی خانگی در مقابل مالاگا : 27 برد - 1 تساوی - 2 شکست
بارسلونا 4 – مالاگا 1: مسي از ركورد گردمولر گذ شت
بارسلونا البته در صورت پيروزي امشب رئال مادريد قهرماني را به صورت قطعي از دست ميدهد.
سايت گل – ليونل مسي باز هم ركورد شكست و به ركورد 68 گل ردر يك فصل گرد مولر رسيد. با گلهاي او بود كه بارسلونا توانست چهار بر يك مقابل مالاگا به برتري برسد. مسي با زدن اين گلها توانست از ركورد گرد مولر در فصل 73-1972 در زمينه به ثمر رساندن گل در تمامي رقابتها عبور كند. كارلس پويول اولين گل بازي را در دقيقه 14 زد. مسي و آندرس اينيستا از سمت راست همكاري كردند و سپس اينيستا توپ را سانتر كرد و پويول به آساني دروازه كارلوس كامني را گشود. روندون در دقيقه 27 گل تساوي را به ثمر رساند. خسوس گومس توپ را سانتر كرد و اين بازيكن ونزوئلايي با ضربه سري شيرجهاي گلزني كرد. اما شور و شوق مالاگا ادامهاي نداشت و بارسلونا در دقيقه 34 با خطايي كه روي اينيستا انجام شد به يك ضربه پنالتي رسيد. مسي پشت توپ ايستاد و آن را به مركز دروازه زد و برتري را به بارسلونا بازگرداند. در دقيقه 59 بود كه دودا در محوطه جريمه دير براي زدن توپ اقدام كرد و مسي را سرنگون كرد،و خود مسي پشت توپ ايستاد و باز هم دروازه كامني را باز كرد. مسي متوقف نشد، و در دقيقه 64 هتتريك خود را كامل كرد. پاس عمقي هوشمندانه اينيستا به مسي رسيد و او از دفاع گذشت و توپ را از روي سر كامني عبور داد و از ركورد گرد مولر هم گذشت. مردان مانوئل پيگريني نتوانستند كاري از پيش ببرند و تيم پپ گوارديولا بازي را كنترل كرد و به پيروزي رسيد. بارسا با اين برد 87 امتيازي شد و مالاگا هم با 55 امتياز چهارم ماند.
In Pictures: From Leverkusen quintuple to AC Milan double – the most memorable of Messi's record-shattering 68 goals[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ادامه
May 2, 2012
گرد مولر 67 گل رو توی 49 بازی زد در حالی که مسی توی 57 بازی 68 گل رو زد
چندتا پنالتی زده؟
گواردیولا: رئال به شایستگی به قهرمانی رسید؛ ولی پشت سکوت ما چیزهایی نهفته است
مربی بارسلونا به این نکته اشاره کرد که دراین بازی برای تیمش 2پنالتی اعلام شده که اندکی دیر است
سایت گل- بارسلونا دیشب موفق شدتا در دیداری تماشایی مالاگا را از پیش رو بردارد .این دیدار قبل از بازی رئال مقابل اتلتیک بیلبائو برگزار شد و در کنفرانس خبری بعد از بازی پپ گواردیولا، قهرمانی احتمالی زودهنگام را به رئال تبریک گفت و درعین حال به این نکته اشاره کرد که دراین میان اتفاقاتی رخ داده است.
پپ گواردیولا که در پایان رقابتهای این فصل لالیگا از بارسا جدا خواهد شد در صحبتهایی گفت:« رقابتهای لالیگا خیلی طولانی است. اینجا عکسهایش هم موجود است. رئال به شایستگی قهرمان این فصل لالیگا شد ولی در طول سال اتفاقات زیادی رخ داد که پشت سکوت ما سپری شد و در پشت اسن سکوت چیزهایی نهفته است. ولی گذشته ها گذشته.»
مربی آبی اناری ها در آنالیز عملکرد تیمش در بازی با مالاگا، دیگر آن آرامش همیشگی را نداشت و رک و روراست حرفهایش را برزبان آورد. او نسبت به عملکرد داوری، نه تنها دراین بازی، بلکه در تمام طول فصل شکایت داشت و گفت:« دراین بازی برای ما دو پنالتی گرفتند. الان دیگر مهم نیست. الان دیگر اندکی دیر شده است.»
گواردیولا درمورد عملکرد تیمش در این بازی، آن هم درحالی که رئال عملا قهرمان این فصل لالیگا خواهد شد گفت:« من برای همه چیز خوشحالم. هیچ وقت به تلاش ادامه دادن، آن هم در شرایطی که جام قهرمانی عملا از دست رفته ،کار آسانی نیستم ولی هدف ما رسیدن به فینال جام حذفی است. فکر می کنم مقابل مالاگا بازی خوبی انجام دادیم و به هواداران خوش گذشت.در بازیهای لالیگا باید تلاش کنیم تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذاریم و در 3 بازی باقی مانده، دو بازی در لالیگا و یک بازی در فینال جام حذفی بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم.»
او درادامه در واکنش به اینکه هواداران در بازی دیشب نامش را صدا می زدند، گفت:« این بار اول نبود و در طول این 4 سال بارها مورد لطف هواداران بودند. من از واکنش هواداران در طول این سالها ممنونم.آنها همیشه با من خیلی خوب رفتار کرده اند، چه در جریان مسابقات وچه وقتی که مرا در خیابان می دیدند. از همه متشکرم . می خواهم به همه شما بگویم که در قلبم جای دارید.»
گواردیولا درمورد جدایی اش از بارسا در پایان فصل و ردپایی که دراین تیم از او به جای می ماند، با فروتنی تمام گفت:« قدرت این تیم، همه ما را خوب نموده است. نمی دانم که من توانسته ام تا چه کارهایی برای تیم انجام دهم ولی همیشه باشگاه چیزهای بیشتری به تو می دهد. من برای اینکه دوباره نیازم به فوتبال را احساس کنم می روم؛ این اتفاقی است که الان برای من رخ نمی دهد و برای همین می خواهم بروم.»
مربی جوان بارسا در بحش پایانی صحبتهایش گفت:« شکست رکوردهای گلزنی نشانه آن است که رئال عملکرد خوبی داشته . سختی در کسب یک جام قهرمانی نیست، بلکه ادامه حرکت دراین مسیر برای مدتی طولانی است. این بزرگترین دستیابی ما در طول این مدت بود. آمار و ارقام برای شکستن هستند وروزی می رسد که تیمی با تمام رکوردهای ما برابری می کند و روزی می رسد که بارسلونایی دیگر ازتمام این آمار پیشی می گیرد.»
By Ghazal Ziari
2012/5/3
Guardiola: It's a bit late in the season to start giving us penalties
May 3, 2012
فکر نمیکنم برای ارزشگذاری نهایی کسی به تعداد بازیها نگاه کنهنقل قول:
مثلا نمیگن پله با اینقدر بازی ملی اینقدر گل زد و دایی با اینقدر بازی ملی اینقدر گل
ملاک سقف و تعداد گلهاست و اینکه چه کسی در طول تاریخ فوتبال این سقف رو بالاتر میبره
قطعا مسی رکورد گرد مولر گلزن واقعا افسانه ای آلمان رو شکسته و البته میتونه در سه بازی باقیمونده این تعداد گل رو به عدد واقعا فضایی 70 برسونه
البته میشه در مقابل گلزنی در تعداد بازیهای کمتر این رو گفت که در عصر گرد مولر قطعا از تکلهای 9 متری خبری نبوده و البه این رو فراموش نکن که مسی برخلاف خیلی از مدعیان همیشه در مقابلش دیواری از بازیکن صف کشیده و گلزنی در این شرایط واقعا متفاوته با گلزنی مثلا در ضد حمله یا در برابر مدافعین کم تعداد
تعدادی عکس دارم از مسی در محاصره مدافعین حریف در بازیهای مختلف پیدا کردم حتما قرار میدم
در کل بدون هیچ تعصبی باید گفت گلزنی این پسر با توجه به دفاع همیشه پرتعداد حریفان در مقابل بارسا واقعا چیزی شبیه معجزه اس
یادم رفت این رکورد شکنی رو تبریک بگم
به نظر من مسی تا اینجا بهترین بازیکن اروپا و جهانه و دو رقیب داره
یکی گومز که برای کسب این عنوان باید در فینال ucl بدرخشه و البته اگر بتونه در جام ملتها همراه آلمان این درخشش رو تکرار کنه فکر نمیکنم منطقی باشه که کسی دیگه بهترین بازیکن بشه
دیگری رونالدو که در حال حاضر در ucl و لالیگا کمتر از مسی گل زده و پاس گل داده و فکر میکنم دو چیز به رونالدو برای بهترین بازیکن جهان شدن کمک کنه یک اینکه در ادامه آقای گل لالیگا بشه که البته باز آقای گلی در لالیگا ارزش کمتری نسبت به آقای گلی در اروپا داره ولی اگر در جام ملتها بتونه با پرتغال بدرخشه که البته با حضور آلمان و اسپانیا و احتمالا ایتالیا و فرانسه متحول شده سخت به نظر میرسه میشه رونالدو رو به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب کرد
در کل فکر میکنم رونالدو و گومز بر خلاف مسی یه فرصت خیلی عالی در جام ملتها دارن که باید منتظر بمونیم ببینیم میتونن ازش استفاده کنن
البته مولر 10 درصد توانایی های تکنیکی مسی رو هم نداشته که این تعداد گل رو زده
جالبه طرفدارای مسی میگن که مثلا اون موقع تکلای 9متری وجود نداشته
بعد یکی مثل بکن بائر میاد میگه مسی شانس اورده که توی دفاع هایی مثل برتی فوگس بازی نمیکنه.