خوب بود در هر دو حالت آی پی ها رو هم بررسی میکردید یا اگه 2 تا خط دارید به تفاوت بین کیفیت دو خط هم توجه میکردید.نقل قول:
Printable View
خوب بود در هر دو حالت آی پی ها رو هم بررسی میکردید یا اگه 2 تا خط دارید به تفاوت بین کیفیت دو خط هم توجه میکردید.نقل قول:
این موقع شب این سرعت مزخرف سابقه نداشته
تــــف
فکر نمیکنم ارتباطی به ip داشته باشهنقل قول:
من از یه خط و یه سیستم استفاده میکنم
یعنی الان با طرح برنزی سرعت افتضاح و پر نوسان (زیر20)، 5 ثانیه بعد (زمان لازم برای دیسکانکت و کانکت!) حالا با 250 تا دانلود کن!!
ولی خوب نکته اصلی اینجا بود که برای من یکی حداقل سابقه نداشته بود که روزانه رو هم خراب کنن
الان از وقتی که اون داستان شبانه درست شد سرعت روزانه هم 50-60 بود که امروز دیگه رکورد زدن به زیر 20
اوضاع بسیار مسخره است
کل مشهد هم جمع بشن اینترنت همین شکله
کلا باید نت ایران رو بوسید رفت...
من که نقره ای دارم سرعت دانلود 200 تا از سرور داخلی و بعضی شب ها هم فیکسه توی شب برا دانلود. از سرور خارجی.
دانلود دیشبم3.5 GB
پینگ بعد ساعت 12 همچنان مثل حلزون.
من الان 4 تا طرح دارم .
1 نقرهای قاسم اباد مشهد سرعت 200
2.بعثت قاسم اباد سرعت 130
3.طرح خانواده سعدی سرعت 130
4.طرح خانواده میدان راهنمایی سرعت 300
تعجبم چرا این یکی از خط هام 300 دانلود میکنه !!
دوم برجه هنوز گیگامون رو نریختن دزدها
lol همچین میگه انگاری یارانشه که منتظره بریزن بره برداره.نقل قول:
یارانه نیست اما وظیفشون هر ماه سر موعد بدن
آمدو کسی منتظر ترافیک بود تکلیف چیه
البته من نمیدونم دقیقا ماجرای شما چجوریه و نمیتونم نسخه بپیچم اما آی پی تا آی پی فرق داره. توی بعضی رنج آی پی ها بیوفتی روتینگ مثلا میوفته رزتل روسیه که 99% مواقع بهترین حالته و سرعت ماکسیمم میشه(البته حد بالای ارتباط رو نوع اکانت مشخص میکنه)نقل قول:
امروز واقعا دیگه گند شده سرعت خیلی کنده....!من طرح نقره ای دارم سرعتش کمه در حد 20 30 مبین نتم دارم هی بالا پایین میره چه وضعشه بابا واقعا فاتحه خوندن با این سرعتشون
الان مثلا من میخوام دروغ بگم به شما؟نقل قول:
چرا هر کی میاد و میگه سرعتش خوبه همه فک میکنن طرف داره دروغ میگه؟ حتما باید سند بدم؟
منم راستش حقیقت رو گفتم، از سرعت طرحم راضی ام با اینکه برنزیه (سرعتش 250) ولی پینگ افتضاحه افتضاح
نه اقا مجتبی چرا دروع داداش مننقل قول:
اصلا همچین منظوری نداشتم شما گفتین طرح برنزی 250سرعتشه من کفتم تا حالا نداشتیم همچین موردی اما چون گفتین صبا هم تو طرحتون اومده یاد طرح قدیمی صبا افتادم که شبانه رایگان نداشت الانم مدت هاست طرحی به اسم صبا فروخته نمی شه لابد همون قدیمی ها رو شبانه دارکردن واگرنه این برنزی های جدید بیشتراز120نمی رن چون اصلا براشون تعریف نشده
میخوام مخابراطو عوض کنم بنظر شما تو منطقه فرامرز مشهد بهترین سرویس چیه ؟ برام ساعات رایگان و سرعت دانلود خیلی مهمه
سرعت و پینگ سرور های داخلی عینه موشکه:n23:
ولی سرعت و پینگ سرور های خارجی مثله حلزونه:n27:
خب میشه برای منم توضیح بدی روتینگ چیه؟:n03:نقل قول:
بعدشم بچه ها یک سوالی طرز کار این فیلتر شکن ها چیه؟:n13:
یک جاهایی خونده بودم که هر فیلتر شکن یک dns مخصوص خودشو داره که اطلاعات رو انتقال میده
اگه اینجوریه چرا نمی تونن جلوی اون کانکشن رو بگیرن؟:n13:
تازه یک خبرایی شنیدم که سایت های ضدفیلتر اومده درسته؟:n06:
سر صبحی خواب دیدی ایمان ؟نقل قول:
سایت ضد فیــــــــ لتر باز چه صیغه ایی ـه !
نمی دونم واللا من هر دفعه زنگ می زنم از 8 نفر بیشتر نیست اونم دو تا یکی تموم میشه.:n06: شاید ساعت شلوغی زنگ می زنی:n27:نقل قول:
به نظرم برو عصر تلکام منطقه ی ما رو ساپرت نمیکرد ولی قطعا منطقه ی شما رو ساپرت میکنه...نقل قول:
شرمندهنقل قول:
ولی خب آره، طرح من صبا هست و برنزی و نامحدود شبانه داره....از خیلی وقت پیش دارمش.... ولی یه یه سالی ازش استفاده نمیکردم و فقط زمانش رو تمدید میکردم که خطم رو تخلیه نکنن...جاش یکی از دوستان طرح نامحدود یه مگ داشت که سرعتش 120-130 بود و ازش استفاده نمیکرد و من با اون وصل میشدم.... از وقتی هم نامحدودا رو برداشتن دوباره دارم از طرح خودم استفاده میکنم که خوشبختانه نامحدود شبانه داره
حالم بده کنارم نیست
دوسش دارم و یارم نیست:n14:
این با کی حرف میزنه؟
دوست د-خ-ت-ر-ش؟
بی خو د و بی جهت:n02:
از بس نالیدیم از دست مخابرات خسته شدیم
اقا یه سوال دیگه بازم برای شبانه
من فردا باید دوباره تمدید کنم. قبلا طرح شماره 11 رو داشتم ( همون ماهی 4 گیگ 11000 تومن)
الان فک کنم دیگه اون طرح نیست و باید عوضش کنم یا میخوام طرح کمپین اشنا بردارم 256 یا طرح 16 . اینا رو جفتشونو نوشته شبانه رایگان از 1 تا 7 صب ولی تو خود سایت گلد نت نوشته بود فقط طلایی و نقره ای برنزی و اشنای خانواده شبانه دارن . الان کدوم طرحشو من بردارم شبانه داره؟ ممنون
البته گلد نت اطلاعیه طرح های دارای شبانه رو برداشته و همچنین سایت مخابرات هم قسمت تعرفه ها هیچ طرحی وجود نداره در صورتی که قبل از مشکلات اخیر همه طرح ها شبانه داشت و بعد چند روز فقط تعرفه ها کمپین وجود داشت با دانلود شبانه الان هم هیچی نیست، معلوم نیست چه قصدی دارند!!!نقل قول:
سرعـــت :| ....
س کسی میدونه برای دانلود با دوخط ودو مودم روی یک کامپیوتر باید چیکار کنم.مادربوردم قابلیت اتصال وایرلس داره(asus:p8z77v)
سلامنقل قول:
آره میشه امکان هم داره
با استفاده از برنامه connectify hot spot می تونی
وقتی این برنامه رو نصب می کنی یکی از چیزهایی که باهش نصب میشه برنامه ای است به نام dispach که کانکشن های مختلفت رو که اینترنت دارند مخلوط می کنه
اینم آدرس سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم که کرک کردن این برنامه احتمالا کاره مشکلیه چون از نسخه 4 به بعدش کرکش در نیومده
من خودم از نسخه 4 استفاده می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Combine multiple Internet connections for increased speed and reliability[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این برنامه حتی می تونی وایمکس و adsl و شبکه های 3g رو با هم اینترنتشون رو یکی کنی
دوستانی که طرح بعثت دارن میخواستم ببینم تو ساعات رایگان هنوزم نت قطع میشه یا نه مال من دیشب دوبار تو ساعتای مختلف قطع شد.
معاون بازاريابي و فروش شركت مخابرات خراسان رضوي با حضور در دومين جلسه حوزه معاونت بازاريابي و روسا و نمايندگان حوزه هاي توسعه و نگهداري اين شركت گفت : از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 30 هزار پورت ADSL در خراسان رضوي داير شده است .
مهندس عليرضا نايبيان ميزان فروش و دايري اينترنت پر سرعت را در سه ماهه نخست سال جاري مطلوب دانست وافزود:فروش ADSL درسه ماهه اول امسال يك ونيم برابرمدت مشابه درسال گذشته بوده است .
وي تحقق برنامه فروش ADSL در شهرستانهاي بردسكن ، تربت حيدريه ، مناطق سه گانه مشهد ، خليل آباد ، خواف ، درگز ، سبزوار ، فريمان ، قوچان ، كاشمر و كلات را 100 درصد بر شمرد و افزود : تحقق دايري در ساير شهرستانها نيز بيش از 90 درصد بوده است .
معاون بازاريابي و فروش شركت مخابرات خراسان رضوي دربخش ديگري از سخنانش از توسعه قريب الوقوع 30 نقطه ADSL در سطح استان خراسان رضوي خبر داد و خاطر نشان ساخت : ارائه سرويس هاي جديد ، چاپ و توزيع كتابچه محصولات مخابرات و تاكيد بر اقداماتي كه حقوق شهروندان به رسميت شناخته شود از ديگر اقداماتي است كه توسط اين معاونت پيگيري مي شود .
وي با اشاره به اين مطلب كه يكي از روش هاي نوين و امن پرداخت استفاده از تلفن همراه مي باشد تصريح كرد : مشتركين محترم ADSL مي توانند از طريق سامانه رايگان USSD و شماره گيري *733# نسبت به شارژ و پرداخت بدهي خود اقدام نمايند .
معاون بازاريابي و فروش شركت مخابرات خراسان رضوي افزود : در راستاي جلب رضايت مشتريان گرامي اين شركت اقدام به خريد ، طراحي و اجراي نرم افزاري نموده است كه تمامي مراحل پشتيباني از خدمات ADSL را به نحو مطلوبي به انجام خواهد رساند.
گفتني است در اين جلسه آقايان ثاقب عادل درخصوص آموزش بازاريابي و حسن زاده ، عابديان و شاه محمدي به ارائه گزارش فعاليت هاي صورت گرفته در ادارات IT ، ديتا و برنامه ريزي پرداختند .
منبع tci-khorasan
اخه یکی نیست بیاد به اینا بگه اول مشکل شهر مرکزی را حل کنید شهر های دیگه پیشکش...
مال منم قطعی داره میانگین شبی 2 بار. علت دیگه قطعی داشتن حجم باقیمانده کمه. مثلا اگر 300 MB حجم باقیمانده داشته باشی،شبا،هر300 تا 300 تا اینترنتتون قطع میشه.نقل قول:
ایا میشه از dsl یک خط تلفن برای راه اندازی 2 مودم یا یوزر و پس های مختلف استفاده کرد ؟
میشه با یک مودم 2 تا خط تلفن بهش داد که سرعت بالا بره ؟
جواب اولت فکر کنم میشه خیر چون پورت adsl که بهت دادن فقط قابلیت فیزیکی اتصال به یک ip رو داره (ولی باید هنوز امتحان کنم میشه یا نه!!!)نقل قول:
جوابه دومت بله میشه ولی مودم اش الان تو بازار ایران فکر نکنم موجود باشه
ولی می تونی با دو تا مودم همین کار رو انجام بدی با استفاده از نرمافزار connectify
900مگ 4 شبه گذاشتم شده 7%
اون عزیزی که گفته بود از imdb میزاره از اکانت vip سرعت شبانش چطوره؟؟؟
سرعت دانلود شبانه من با تورنت قبلا 100 کمتر نمیومد!!! الان شبا 20 بیشتر نمیشه!! بعد الان گذاشتم می بینم سرعتش باز تا همون 120 میره. یعنی مخابرات دیگه میخواد تا ابد این سرعتای داغون رو برای شبانه رایگان بذازه؟؟؟:n28:
دزدی پشت دزدی دیگه اعصاب ندارم:n03:
آره دیگه باید قید تورنت رو بزنیم مال من تا 100 میره ولی قبلا 200بود...نقل قول:
شما سرویست چیه که تا 100 میره؟نقل قول:
شما اکانت imdb-dlرا هم بگیری چون فشار رو سرورشون شبا زیاده باید ۴تا فایل را همزمان دانلود کنی تا حداکثر پهنای باند را استفاده کنی ولی گندش می ارزه به آپلود سنتر هانقل قول:
سرعت هم هر فایل از ۱۱۰ بالاتر تمیره واسه همین چندتا باید بزاری!
این میگه تورنت من دانلودم خوبه ولی بازی آنلاین عملا ر-ی-د-ه دیشب یه بازی خواستم بزنم اونم با ایرانیا نه خارجیا !!!!کلا ۴ثانیه دیلی داشتم آخرم انصراف دادم!!!خودشون را مسخره کردند اینا
عمرا گسی تودو ساغت اول شبانه حتی با طرح طلایی سرعتش بدون نوسان 100باشه
من زنگ زدم پشتیبانی یرای حخم های کسر شده شبانه گفتم تو روزنامه و طبق حرف مدیر عامل مخابرات حجمها برمیگرده بعد طرف که از همکارش پرسید گفت نه روزنامه و سایت سرکاری هست بعد فکر کرد من نشنیدم گفت هنوز مشخص نشده فکر هم نمیکنه که برگردن...!!!