درست شدنقل قول:
منظورم level 10 بود یا بالا تر از10 با گارد هر شهری که شد حرف بزن ماموریت هاش شروع میشه ( ماموریت دانگارد)
من چیت زده بودم لولم 0 بود:31:
Printable View
درست شدنقل قول:
منظورم level 10 بود یا بالا تر از10 با گارد هر شهری که شد حرف بزن ماموریت هاش شروع میشه ( ماموریت دانگارد)
من چیت زده بودم لولم 0 بود:31:
خوش حال شدم درست شد :sq_25:نقل قول:
Skyrim DLC Dragonborn
کسی از این dlc جدیده خبر نداره؟
مثه این که اینجا داره خاک میخوره:31:
من خون آشام شدم
راهی نداره که برگردم؟
نه اینکه آدم بشم
منظورم اینه که دیگه جزء خون آشام ها نباشم
تا 1 یا 2 روز دیگه میادنقل قول:
یک زمانی ما اینجا کلی آموزش و بحث و اینا داشتیمنقل قول:
یک سال از ریلیز بازی گذشته بایدم خاک بخوره
برای حل مشکل هم برو اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم بعضی از آموزش های بازی :
من امروز دارم نصب میکنم!
بازی رو بعد از 3 ماه
ویرایش:
نصب کردم ولی دیگه حس skyrim بازی کردن ندارم
چون 6 بار حدودا بازی کردم و 3 بار تا آخرش رفتم
هی بازی خوبی بود شاید دوباره تابستون یه بار تا آخر برم
یا شایدم یهو حسم اومد و بازی کردم
معلوم نیست!!
اگه سوالی داشتیدبپرسید
ولی شما هایی که تا آخرش نرفتید توصیه میکنم بازی کنید
بیشترین لولی که گرفتم 83 بود
دیگه هیچی حریفم نمیشد
اگه بازی آنلاین میشد
حاضر بودم ADSL ببندم و بازی کنم.
پس فعلا بای بای Skyrim !!!!!!!!
بطور کلی دیگه بازیش برای من خسته کننده شد ه. ولی شاید زد به سرم و بازی کردم
چمیدونم!!!!!!!
دوستان سلام!!ظاهرا من نبودم انجمن پوکونده!می گم راهی نیست که jon battle born رو به خواسته اش برسونیم؟
راستی دوستان این آپدیت هایی که براش اومده (مخصمصا آپدیت های reloaded) باید همشون نصب بشن یا نه فقط آخرین آپدیتو بزنیم کافیه؟؟؟
میدونم:31:نقل قول:
یک زمانی ما اینجا کلی آموزش و بحث و اینا داشتیم
یک سال از ریلیز بازی گذشته بایدم خاک بخوره
برای حل مشکل هم برو اینجا :
اینجا هم بعضی از آموزش های بازی :
من تازه این dlc دانگارد رو دانلود کردم
اونو دارم میرم
الان می میتونم با استفاده از قدرتم تبدیل به خون آشام بشم
میخوام دیگه اینطوری نشه
طرف خوبها باشم:31:
(اون SEZAYESH هم تو نقل قول آموزشتون یوزر قبلی من بود:31:)
آها از اون لحاظنقل قول:
وقتی پست هامو نگاه میکردم دیدم شما هم دیدینشون واسه همین تعجب کردم
راستش من Dawnguard رو تموم نکردم و دارم بازیش میکنم اطلاعات دقیق ندارم
:sq_5::sq_8::sq_5:تو اگه رفتی طرف Vampire ها وقتی Vampire شدی. یه قدرت داری به نام vampire Lord. که اگه اونو بزنی تبدیل میشینقل قول:
به vampire Lord
قدرت خیلی خوبه
اگه میخای بری طرف دانگارد. و vampire نشی
باید از یه سیو دیگه قبل از این که ماموریت رو شروع کنی بیاری و بری طرف دانگارد .
( ااگه فقط میخای vampire نباشی و از سیو قبلی نیاری راهای مداوا کردن vampire رو دنبال کن )
اگه نفهمیدی بیشتر توضیح بدم
راستی راستی
توی دانگارد میتونی troll بخری 500 سکه می شه
((زیاد مفهوم سوالت رو نفهمیدم یه جور واضه تر سوال کن ))
(((((Vampire وVampire Lord بهتره تازه اگه ماموریت های vampires رو تموم کنی دیگه مردم دنبالت نمیکنن))))))
ویرایش:
مد hearthfire
یا DSL
رو نصب کردم خونه رو کامل ساختم عجیب باحاله هر چی بخای داره
میتونی 2 تا بچه به فرزندی بگیری خیلی باحاله
کسی میدونه چجوری میشه وسط بازی تغییر نژاد یا قیافه داد؟
دوست عزیز توصیه میکنم نکنی این کارو چون:ممکنه باعث باگ در بازی بشه و بعدش مشکل داشته باشی ولی یه کدوم از این دوتا بود رمز دقیقا یادم نیست !نقل قول:
:sq_11::sq_6::sq_8:SETPLAYERRACE یا SETPLAYERRICE لولی احتمالا درسته !
سلام
من هوس کردم این بازی رو یه بار دیگه تموم کنم
hd texture ها و آپدیت 11 رو دانلود کردم
الان سوالم اينه كه:
hd texture ها رو اول نصب کنم بعد آپدیت 11 رو یا برعکس ؟؟
من دی سی ال heartfire (همون که توش خونه میسازید)
رو نصب کردم
با هزار تا فلاکت و بدبختی خونه رو ساختم
خودم که تنها توی خونه بودم خوب بود
ولی وقتی رفتم زنو بچه گرفتم:-)
اونا که توی خونه هستن(به محض اینکه وارد خونه میشم)
از بازی میپره بیرون بدون هیچ پیغامی!!
کسی راهی داره؟کمممممممممممممممک
(((البته خودم یه راه خوب یاد گرفتم رفتم زنم رو کشتم بچه هم نگرفتم خوب شد !!! ولی من زن و بچه میخام پیر شدم دیگه باید ازدواج کنم ))))
_________;_==%%==%%%%%%%%%%%%%%%%%%:n04:%
امروز ماموریت های
The DarkBrotherHood
<<برادران تاریک>>
رو تموم کردم خیلی خیلی با حاله هر چند که 10 باری بازی کردم ولی از این گروه هیچ وقت خسته نمیشم
:n16:
عالیه :n02:
حیف که آخرش خونواده از هم میپاشه همه میمیرن...:n14:.
به دست اون امپراتوری های کصافط !!!!
بعد بگید امپراتوری ها خوبند :n28::n27:اَه اه ....:n28:
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@We Know!@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ما میدانیم...!
فرق نمیکنه . چون فکر نکنم با هم تداخل داشته باشن . ولی اول hd رو نصب کن بعد اپدیت 11 رو . پیشنهاد میکنم dlc ها رو هم بگیری و بعد اپدیت رو نصب کنی .نقل قول:
عزیزم نمیشد توی اسپویلر بزاری ؟نقل قول:
بعد در ضمن unofficial hearthfire patch رو نصب کن شاید درست بشه . قبلش هم unofficial dawnguard رو نصب کن اگه این dlc رو هم داری .
درست نشد ولی ممنون ار کمکت
________:n01:
یه سوال چطوری میشه اعضای دارک برازر رو زیاد کرد
مثلا دوباره اونهایی که بودن بر گردن؟:n03:
______
سوال
به نظرتون حالا که ماموریت های دارک برادر رو تموم کردم برم کدوم گروه؟غیر از کالج !!:n13:
این dlc جدیده dragonborn نیومد؟
کی میاد؟
بله برای xbox 360 اومدهنقل قول:
این dlc جدیده dragonborn نیومد؟
کی میاد؟
برای pc و ps3 هم قراره سال دیگه بیاد
شاید این اپدیت 11 هم اخرین اپدیت باشه . چون نوشته required to run Dragonborn . و شاید این هم اخرین DLC باشه .نقل قول:
راجع به مودهای دست ساز سایت نکسوس هم گفتم یه نکته ای رو بگم .
الان همه مودهاش رو میشه با قابلیت رزیوم دانلود کرد . بعضی وقتها سرعتش هم بالاست . تا چند وقت پیش یه محدودیتی اعمال کردن برای کاربرای مجانی که رزیوم نداشت و نمیشد مودهای سنگین رو دانلود کرد .
پیشنهادی که دارم برای کسایی که مثل من میخوان بازی رو دوباره برن اینه که مودهای T3nd0s SkyRe و Immersive armors رو نصب کنن که به شدت بازی رو جالب میکنه . مخصوصا SkyRe . اکثر مودها هم با DLC های امده تا الان سازگارن .
من خودم اون زمان بازی نصفه نیمه ولش کردم و گذاشتم کلی مود قشنگ که اومد بعد بازی رو دوباره با مودهاش و DLC هاش نصب کنم . الان کلی مود ریختم بازی واسم عوض شده کلا .
دوستان DLC جدید ارزش دانلود داره ؟ چند ماهی میشه سراغ اسکایریم نرفتم.
من که heartfire رو پاک کردم خونه هه باگ داشت تا واردشمیشدم خارج میشد
بازی فرقی نمیکنه فقط یه خونه کامل داره همین !
ولی حیف خونه خیلی باحال بود
همه چیز داشت حتی میتونستم گیاه بکارم توش:-)
و گیاهان دارویی مخصوص alchemy
میرم یه خونه توی solution .(اسمش بلد نیستم)
بخرم شایدم مد خونه جدید نصب کردم!!!:n19::n08:
چرا من که میرم توی آب همه جا تار هست؟:n29:
hearthfires unofficial patch نصب کن شاید درست شد .نقل قول:
این اب رو فکر کنم همینجوریه . البته منظورت از تار شدن رو نمیفمم چیه . توی اب دید یکم بد میشه ولی خیلی تار نمیشه .نقل قول:
وقتی میرم توی آب همه جا تاره اصلا هیچی معلوم نیست هیچی پیدا نیست چرا؟نقل قول:
کمممممممممممممممک من میخام ماهی بگیرم برای alchemy
چند تا مد خوب معرفی کنید البته کم حجم باشه بهتره
سلام.
بچه ها dragonborn و آپدیت 1.8 اومد واسه دانلود یا نه ؟ هرچی میگردم نیست !
خب خب خب !!Skyrim رو دوباره تموم کردم با لول 40 الودین رو با 2تا تیر سمی که هر کدوم 1690 تا خون کم میکرد کشتم هر دو رو هم با alchemy ساخته بودم این دفعه نژادم حاجیت بود از حالا به بعد باید توی Skyrim ول بچرخم و skill بگیرم و ماموریت برم تا یه DSL جدید بیاد ولی اگه دارید بازی میکنید همیشه alchemy رو زیاد کنید خیلی مفید هست حالا هم میخام برم کالج جادوگری !!! این دفعه thef بودم با حاله و دارم آهنگری رو زیاد میکنمفعلا
این مود skyre عجب چیزیه . بازی رو یه جورایی هم سخت کرده هم باحال . دیگه از اون چرخش alchemy>enchantment>smithing خبری نیست . واسه حمله های عادی هم ازت استمینا کم میکنه . کلا دهن ادم سرویس میشه تا قوی بشی . حالا میفهمم بازی وانیلیش چقدر اسون بوده .
مود realistic needs هم یکی از معرکه ترین مودهاییه که تا حالا نصب کردم . به بازی اصلا جون داده .
1.8 که خیلی وقته اومده اما dragonborn نه هنوز . تازه فکر کنم واسه ایکس باکس اومده . طول میشکشه واسه پی سی بیاد .نقل قول:
پچ 1.8 .لینک دانلود بزارید لطفا:n12:
یکی از دوستام داره روی اسکایریم شدیدا کار میکنه ، حدود 240 تا مود از اسکایریم نکسوس گرفته (کلا سایتو زیرو رو کرد :31: )
دونه دونه همرو داره نصب و تست میکنه ، تا الان کلا که خیلی باحال شده ، بیشتر هم روی گرافیک و زنده تر کردن اتمسفر بازی داره کار میکنه. بیشتر مود هاش راجع به این دوتا + یه سری چیزای کاربردی و طبیعی تر شدن خود بازی هستش. :n12:
همه ی آپدیتها و dlc هارو هم ریختیم ، به جز dragonborn که نیومده.
این مود realistic needs دقیقا چی کار میکنه چند وقت بود بازی نمیکردم الان میخوام دوباره شروع کنم ادامه ش رو برم الان اینو بریزم خوبه؟نقل قول:
اسم اصلش realistic needs and decease هستش که باعث میشه غذا خوردن و اب خوردن و مریض شدن و خوابیدن توی بازی واقعی بشه . جوری که مثلا هر یک ساعت یه کم به اون مولفه (مثلا گرسنگی) اضافه میشه و وقتی به حد نصاب رسید میزنه گرسنه که باید غذا بخوری وگرنه مثلا stamina ات دیر برمیگرده .نقل قول:
یا مثلا اگه غذای مونده بخوری مریض میشی یا واسه اب خوردن حتی اگه از اب رودخانه بخوری ممکنه مریض بشی و باید اون اب رو بجوشونی یا گوشت خام که بخوری هم ممکنه مریض بشی .
مریضی ها هم مثل قبلا الکی نیست . هر مریضی چندتا مرحله داره که اگه خوبش نکنی میره مرحله بعد و وضعت وخیم تر میشه و زودتر خسته میشی و باید همیشه بخوابی . این مریضی ها واقعا روی اعصابه . یعنی مثلا الان که من دارم بازی میکنم اگه یک گرگ گازت بگیره و مریض بشی کلی از خونت و استمینات کم میکنه یا ...
خوابیدن ها هم که بستگی به خستگیت داره . مثل قبل نیست که 2 ساعت بخوابی و اون well rested رو بگیری . باید کلی بخوابی و خستگی در کنی تا اون well rested رو بگیری .
چیز جالب دیگه ای که این مود اضافه میکنه مست کردنه . یعنی شما wine که میخوری کمی مست میکنی . یه کمش خوبه ولی زیاد که بخوری میره توی مرحله از خود بی خود شدن . دیگه حتی نمیتونی حرکت کنی و یه سره میخوری زمین . تصویر هم تار میشه .
این مود این قابلیت رو هم بهت میده که توی سفرهات کمپ بزنی و اتیش درست کنی و .... خیلی باحاله .
کلا مودهایی که بازی رو طبیعی میکنه خیلی بهتره و طرفدار زیاد داره . یکی دیگه هم بود wet and cold که مثلا بارون یا برف میومد ملت سریع میرفتن تو خونه یا توی طوفان کند میشدی و ...
frostfall هم یک مود دیگه بود که به قول خودش سرمای اسکایریم و اب و هوای مناطق مختلف روی ادمها تاثیر میزاره . مثلا وقتی میری توی اب سرد شمال اسکایریم توی 30 ثانیه میمیری اما توی ابهای جنوبی تر میشه مثلا راحت شنا کرد . یا توی برف و بارون دیدت بد میشه .
البته این دوتا مود اخر چون باگ زیاد دارن من یکی نصب نکردم .
این مود T3nd0 skyre هم خیلی مود خوبیه . کلی گیم پلی جدید به بازی اضافه میکنه . مثلا دیگه لول 81 اخرین لول نیست . هر اسکیل تا 300 تا میره و لولت شاید تا صد و اندی بره . در عوض تعداد پرک ها رو زیاد کرده . مثلا درخت Archery توی این مود 47 تا پرک داره . مودهای بدرد نخور دیگه قابل بازی شدن .
مثلا با سپر که timed block اضافه شده به بازی . یا مثلا روشهای بازی به صورت mage assassin و myrmidon . کلا اسم این مود هست skyrim redone که از اسمش معلومه با این بازی چه کار میکنه .
من خودم قبلا بازی کردن منتهی وسطهاش ولش کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم که خیلی بهتر شده . اگه میخوای دوباره بازی کنی حتما این مود skyre رو بگیر که خیلی بازی رو واست تازه تر میکنه . بقیه مودها رو به شرطی اضافه کن که با این مودو بقیه مودهات compability داشته باشن .
نکته اخر هم اینکه هر چی مود بیشتر نصب کنی بازیت قشنگتر میشه و در عوض باگدارتر میشه . پس خیلی مود نصب نکن وگرنه کلا ممکنه حتی بازی به زور بالا بیاد . nexus mod manager رو بگیر و تقریبا تا 15 تا مود بیشتر نریز همونایی که بیشتر فکر میکنی لازمه .
.من سرعت بازی ام خیلی کمه کمک کنید لطفا سرعت فریم ها هم کمه اعصابم ریخته به هم کمک کنید !راهی هست؟
تو همه پچ ها رو نصب کردی . اپدیت 11 که همون پچ 1.8 میشه رو میگم . من قبلا خیلی وسط بازی لگ دار میشد . ولی از پچ 1.5 به بعد دیگه این مشکل رفع شد . الان که پچ ها رو نصب کردم به همراه dawnguard و hearhfire خیلی بهتر شده و لگی نمیبینم .نقل قول:
لینک پچ 1.8 رو بزار لطفا چند مگه؟من اپدیت 1.7 رو دارم و نصبهنقل قول:
برو توی این پیج دانلود کن .نقل قول:
از توی ادرس لینک خط فاصله ها رو بردار .
dlc ها رو نصب کردی ؟
پ.ن : خداییش یه Dlc داونگارد 20 دلاره که میشه تقریبا 50 هزار تومن . بعد ما میایم به راحتی توی سه ساعت دانلود میکنیم حالشو میبریم . حق دارن این نکسوسی ها به کرکی ها میگن پایرت .
سلام
یه سوال داشتم
این مود ها که تو بازی نصب می کنیم آیا تو بازی باگ ایجاد نمی کنه
و دوم اینکه آیا مود ها با هم سازگار هستند> یعنی می توان همه ی مود ها را با هم داشت؟
1.چرا باگ هم ایجاد میکنن . البته بستگی به خودت داره . ایا بازی زیباتر با کمی باگ بهتره یا بازی معمولی (وانیلی) بدون باگ ؟ البته اگه باگ در یه حدی باشه که کاملا جلوی بازی کردنت رو بگیره من قید اون مود رو میزنم اما یه ذره باگ گرافیکی یا خیلی کوچیک واسم مهم نیست . کاری که بعضی مودها با بازی میکنن ادم قید باگ رو هم میزنه .نقل قول:
2.اکثر مودهای معروف با هم خودشون رو سازگار میکنن و پچ compability میدن یا اصلا از اول با هم تداخل ندارن . اکثر مودهای کوچیک هم که فقط یه تغییر کوچیکی توی بازی میدن خیلی با بقیه تداخل ندارن ولی ممکنه بعضی مودهای دیگه با تداخل داشته باشن . پس همه مودها رو نمیشه با هم داشت . وقتی یه مود میخوای نصب کنی اول باید صفحه مود رو بخونی ببینی سازنده اش راجع به سازگاری با مودهای مختلف چی گفته . توی قسمت دانلود فایلها هم باید ببینی پچی چیزی واسه سازگاری با یک مود دیگه گذاشته واسه دانلود یا نه . اگه هم چیزی راجع به سازگاریش ننوشته بود باید ببینی کار اون مود چیه و چه چیزایی رو توی بازی دست کاری میکنه . مثلا دوتا مود که هر دوتاشون روشنایی یا اب و هوا رو تغییر میدن به احتمال زیاد با هم ناسازگارن .
کلا پیشنهاد میکنم فقط مودهای معروف رو بگیری اگه خواستی . توی صفحه مود یه چیزی داره به نام endorsement که محبوبیت اون مود رو نشون میده . اکثر این مودها با خودشون رو سازگار میکنن . در ضمن واسه هر چیزی فقط و فقط یک مود بگیر . مثلا دوتا مود با هم نگیر که نژادها رو عوض میکنن .
اگه مود میخواستی بهم بگو شاید تونستم کمکت کنم . چون من خیلی مود دارم .:n02: