ميشود گرفتش دوست من تو بزنش بزنش بزنش زياد بزنش
Printable View
ميشود گرفتش دوست من تو بزنش بزنش بزنش زياد بزنش
:18:دوست عزیز میتونی عکس بذاری که رامش کردی؟نقل قول:
در ضمن تو صفحه موجودی ، زیر غذای مرغ ها و گاو و گوسفندا یه جای خالی هست کسی نمیدونه جای چیه ؟ شاید جای غذای اون سگس (اگه بشه گرفتش)
خوب میتونی یه شبیه ساز دیگه دانلود نکنی!من یدونه دارم اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
من انقدر سگمو زدم که قلبش از ده تا صفر شد (با شخم زن) ولی هیچ اتفاقی نیا فتاد باید دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سگ خودتو برای چی زدی ؟! ! ! ! !
اون که از اولشم مال خودته.
اون سگ وحشیه که بعضی وقتا میاد تو مزرعرو باید بزنی .
من نتونستم پيدا كنم يعني اكثرا فقط با cd بازي اجرا مشننقل قول:
خوب میتونی یه شبیه ساز دیگه دانلود نکنی!من یدونه دارم اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
اگه برام آپ كني خيلي ممنونت ميشم
دوستان درمورد عكس گذاشتن نميشه عكس بزارم اخه با پلي استيشن 1 بازي ميكنم باور كنيد كه جدي ميگم اخه موضوع نه مهمه نه مثل شهر رفتنه من با پلي استيشن 1 بازي ميكنم پس نميتونم عكس بزارم خودتون امتحان كنيد.مت.جه ميشيد.
اتفاقا خیلی موضوع مهمیه .چون بازی رو از بنبست درمیاره .نقل قول:
حالا به درصد بازی اضافه شد؟
غذا میخوره یا نه ؟
یه مقدار توضیح بده
اینم عکس سگه اگه کسی ندیده .
(البته من خودم این عکسو نگرفتم ،چند وقت پیش یکی از دوستان این عکسو گذاشته بود .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درصد بازي نميدونم چون قبلا با گيم شارك صدش كردم اما نه غذا ميخوره نه چيزي سوت هم ميني نمياد فقط يه سگه گهگاهي با سگت بازي ميكنه يعني ميافته دنبالش تازه از گوسفندات هم محافظت ميكنه.
باشه برات اپ می کنم البته بعد ساعت 12:30شبمن هرکاری کردم این سگه نیومد نمی دونید باید چی کنم؟10تا از حیوناهم هم بیرون بود7 تا گاو وگوسفند و 1 مرغ و2تا خرو وسگ
wow من اولین بارمه که این سگو می بینمنقل قول:
1-سال چندمی
2-فکر نمیکنی کار خاصی کرده باشی که باعث اومدنش شده باشه
3- همیشه هست؟؟؟؟؟
4-اگه می تونی یه کلیپ کوتاه ازش بذار(آخه دور ور ورشو نگا کن من فکر کنم این تصویر شاااااااااید ساختگی باشه)
5-اسمش چیه
7-مو قعی که اولین بار اومد دمو داشت؟؟؟؟
8-اصلا مطمئنی سگه بیشتر شبیه خرسه
خر هم مگه تو بازی هست؟نقل قول:
در ضمن در مورد اومدن سگ هم چند صفحه پیش یه بحث مفصل شده بود .
من در این مورد خیلی کنجکاو شدم فعلا هم امکان بازی کردن ندارم لطفا کسایی که با PC بازی میکنن زود تر سگرو رام کنن ازش عکس بگیرن بقیه هم ببینن.
در مورد جایزه مسابقه سگ ها هم که یکی از دوستان پرسده بود :جایزش اینه که به شما لقب "بهترین مربی" داده میشه .
من خودم یه بار اتفاقی دیدمش.نقل قول:
wow من اولین بارمه که این سگو می بینم
1-سال چندمی
2-فکر نمیکنی کار خاصی کرده باشی که باعث اومدنش شده باشه
3- همیشه هست؟؟؟؟؟
4-اگه می تونی یه کلیپ کوتاه ازش بذار(آخه دور ور ورشو نگا کن من فکر کنم این تصویر شاااااااااید ساختگی باشه)
5-اسمش چیه
7-مو قعی که اولین بار اومد دمو داشت؟؟؟؟
8-اصلا مطمئنی سگه بیشتر شبیه خرسه
1.من قبلا گفتم فعلا بازی نمیکنم ولی وقتی دیدمش سال دوم بودم .
2.کار خاصی نه ،فقط باید چند تا از حیووناتو بیرون بذاری .
3.نه ، بعضی وقتا میاد و لی دوستان تازگی رامش کردن و به خدمت گرفتن .
4.در مورد کلیپ هم به محض اینکه دوباره بازی کنم برات میذارم.(مطمئن باش ساختگی نیست.)
5.نمیدونم ،جرات نکردم ازش بپرسم .(شوخی)
6...
7.نه دموی خاصی نداره فقط پارس وحشتناکی داره.
8.نه سگه .
سلام .
یعنی هنوز گیمر های بازی Harverst Moon : Back to Nature هست !!!!!
من خودم یکی از گیمر های پرا پا قورس این بازی بودم و شادیم باشم ! ! ! !
دو سال کامل بازیش کرده بودم دقیقا 3 بار بدلیل پاک شدن سیو بازی تا دو سال بازی ، بازی کرده بودم بازم سیوش پاک شد و کم کم دل سر شدم ولی انصافا از نسخه ی PlayStation 2 ی خودش خیلی خیلی بهتره !
یه چیز دیگه سگ وحشی که شما دیدید بیشتر شبا میاد یا روزا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
سگ که شب و روز نداره ... هر وقت سوت بزنی میاد پیشت ! :دینقل قول:
نه بابا باهوشیا شمام سگ وحشیاونی که شما میگید سگ معمولی هست
شبا نصف شبا
منظورش از خر اسب هست:دی
من از یه آدم معتبر درباره ی سگ وحشی سوال کردم (همونی که بیشتر نوشته های جدید راهنما مو از روش نوشتم) نمی دونم جواب می ده یا نه اخه راهنما مال 4سال پیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم چند بار کلمه یک سگ وحشی(wild dog) تو راهنمش به کار برده بود
اقا می خواین اون راهنمای انگلیسی 455 صفحه ای رو براتون بزارم
نه بابا سگ وحشی غیر وحشی نداریم .. توی این بازی هیچ کس و هیچ چیز به Player آسیب نمیرسونه الا خودش ... اونم سر حد مرگش که خسته بشه باز میره توی بیمارستان و یه شبه درست میشه :دینقل قول:
من از یه آدم معتبر درباره ی سگ وحشی سوال کردم (همونی که بیشتر نوشته های جدید راهنما مو از روش نوشتم) نمی دونم جواب می ده یا نه اخه راهنما مال 4سال پیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم چند بار کلمه یک سگ وحشی(wild dog) تو راهنمش به کار برده بود
حالا من چندین سال پیش حدود 7 سال پیش سال 2002 که تازه ماه های اول بود این بازی رو بازی میکردم ... یکم بهش علاقه پیدا کردم . ولی چون بازی های دیگری رو هم بازی میکردم همراه دیسک بازی ها یه لوحه بود که چت کد های بازی ها بخصوص این بازی رو نوشته بود ، که توی قسمت بخش های مخفی Harvest Moon نوشته بود : در سال سوم به جایی میرید اگر زنتون Karren باشه که در اون روستای جدید یه فروشنده هست که سه تا سگ بهتون میفروشه ، هر سه تاشونم قهوه ای هستن !
علت رفتن به روستای جدید بیماری Karren ه !
من خودم به شخص سه سال بازی نکردم ، حالا هم پلمپ شده ... دیگه تمایلی ندارم بازی کنم .
دو دقیقه قبل بود ... چیکارش کردی :دینقل قول:
اقا می خواین اون راهنمای انگلیسی 455 صفحه ای رو براتون بزارم
نترس اون راهنمایی سال 2003 رو میگی : Harvest Moon Guide \ FAQ
اون کیه؟ از بچه های هاروست مونی قبلی این تایپیک که ازش پرسیدی ؟نقل قول:
خر هم مگه تو بازی هست؟در ضمن در مورد اومدن سگ هم چند صفحه پیش یه بحث مفصل شده بود من که گشتم بحثی که مربوط به سوال من بود پیدا نکردم
منظورم اینه که اگه کنارش ضربدر بزنی چی می نویسه (کامل بذار)نقل قول:
5.نمیدونم ،جرات نکردم ازش بپرسم .(شوخی)
نمیدونم ،این کارو نکردم یعنی انقدر هیجان داشتم نمدونستم چیکار کنم .نقل قول:
اگه دوباره بازی کردم و دیدمش حتما بهت میگم .:10:
حتما مینویسه wild dog یعنی شاید وقتی هم که بگیریش اسم براش میزاری دیگه:دی
سلام به تمامیه دوستان.امید وارم حالتون خوب باشه.یه سوال در مورد دانلود(Harvest moon:friends of mineral town و Island of Happiness و a wonderful life دارم واینکه رو pc میگیره اگه میشه با آدرس سایت و توضیح.
ممنون.
ببخشید یکیش که پی اس تو هست تاپیک خودشو داره اونای دیگه برای چه کنسولی هست میشه بگید؟
اسمشو نمی دونم گفته از این دو تا راه می تونید با من ارتباط داشته باشید و عبارت hm:btn رو تو عنوانتون بنویسید.نقل قول:
خودمونیم چه قشنگ زمینتو کاشتیا:دی
اون بطریه بقل علف و بقل اسبتون چیه؟
سال چندمید؟
چندتا از کوتوله هارو بکار گرفتید؟
این یارو زنه توی مزرعه ی شما چی میگه از چی بازدید میکنه؟:دی
نقل قول:نقل قول:
Harvest moon:friends of mineral town :
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=288045
اینم یه عکس دیگه از سگ وحشی :
این عکس رو دوست عزیزمون tataloo_3q تو صفحه 394 این تاپیک گذاشته بود ،دوستان اگه خواستن اطلاعات بیشتری داشته باشن یه سر به اون صفحات بزنن.
از دوست عزز تتلو و بقیه دوستان میخوام اگه براش ممکنه جزئیات کامل دیدن این سگرو بذاره مثلا :
1.ساعت باید دقیقا چند باشه ؟
2.فصلش مهمه؟
3.باید تو مزرعه باشیم تا بیاد یا بیرون مزرعه ؟
4. .....
من دوباره بازی رو شروع کردم ولی هر کاری میکنم دیگه نمیتونم سگرو ببینتم .
نقل قول:
سلاماره زمینمو خیلی باحال شخم زدم قبلا هم در مورد شخم زدن من بحث شده بوددر کل خیلی زود می تونی به کشاورزی و بقیه کارات در روستا برسی به علاوه با اون علفا دیگه گیاه هرز نمی رویدمثلا الان من 30 پاییز سال دومم در حالی که تمام محصولات پاییز رو 999 تا برداشت کردم و فصل بهارم هم وضعیت خوبی دارم ولی تو تابستان یکم کشاورزیم ضعیف می زنهاون بطری نیست اون تخم مرغ . برام جالب بود گفتم شاید برای شما هم جالب باشهاز 4 تا از کوتوله ها کمک گرفتم که ساعت 4 کارشون شروع به تموم کردن می کنه اخه 10 تا از حیونام بیرونه واز علفای بیرون می خوردن و کوتوله ها دیگه زخمت غذا اونا رو نمی کشناین مربوط به دموی که باید 100 گل بکاری تا یه توت فرنگی قدرتی بدست بیاریودر اخر اینکه سیو رویایم باحالی دارم می شه گفت بهترین سیو
بابا این سگ بد بخت چرا زدینقل قول:
من انقدر سگمو زدم که قلبش از ده تا صفر شد (با شخم زن) ولی هیچ اتفاقی نیا فتاد باید دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم فقط سگ وحشی هست اصلا رام نمی شود
اوه ایمان جان چه حوصله ای داریا اما اگه قرار باشه شهری بره شما اولی هستی جدی میگم:دی(که نیست!:دی)
There's really not much to know about it. It shows up in the very late evening hours if you have chickens, cows, or sheep in your pastures, and it barks at any of those three types that you have out. When it scares them with its bark, the animal loses 10 affection. You can attack the wild dog with your tools, or (if your dog has at least a bit of intelligence boosting from playing ball with it), your own dog can help scare it off. It always leaves by midnight. Your best bet is to not leave any animals outside. The benefits of leaving any animal outside are minimal, anyway.
اینم جوابم درباره ی سگ وحشی
بعدا معنی شم می زارم
نقل قول:
اینم معنیش
در واقع اطلاعات زیادی در باره ی این وجود نداره .اون اواخر عصر اگر شما مرغ ها یا گاو ها یا گوسفنداتنلن را بیرون گذاشته باشید دیده می شود و به حیواناتتان که بیرون گذاشته اید پارس می کند و وقتی او با پارس کردنش حیواناتتان را می ترساند 10 لول دوستی از حیواناتتان کم می شود (حیواناتتان حد اکثر 255 لول دوستی دارند یعنی هر 25 لول یک قلب>>>>>>خودم اضافه کردم جزو ترجمه نیست<<<<)شما می توانید با ابزارتان به او حمله کنید یا(اگر سگتان کمی در اثر توپ بازی با او باهوش شده باشد)سگتان می تونه کمک کنه اون بترسه اون همیشه نیمه شب می ره .بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که حیواناتتون رو بیرون رها نکنید.جمله آخرم فکر کنم معنیش اینه که بیرون گذاشتن حیوانات سود زیادی نداره
:10::5::20::31::31::31:
چقدر این بازی طرفدار داره.!
یکی میتونه کل دوموهای بازی رو بگه.
مطالب من درست پست نمیشه!