شما به بزرگی خودت ببخشنقل قول:
:n02: :n06:
اون موقع ها که ما میومدیم اینجا از این عدا ها خبری نبود :n02:
Printable View
شما به بزرگی خودت ببخشنقل قول:
:n02: :n06:
اون موقع ها که ما میومدیم اینجا از این عدا ها خبری نبود :n02:
بکس فیکس شده بریزین ! :n19::n17::n17:
لگ داره نریزین بدتر میشه :n09:
برای ما که لگ عجیبی داره . :دی . زنگ زدم شاتل گفت داریم یه سرویس جدید تست می کنیم مخصوص گیمر ها . گفت می دم شنبه براتون فعال کنن که تست کنی . فعلا چون آزمایشی ا هزینه نداره . گفتم بده وصل کنن ( از خرس یه مو بکنیم غنیمته ) حالا اگه اوکی بشه با این سرویس جدیدشون من کلی نفرین می کنم اینارو ، به هر نحوی شده پول از جیب مردم می کشن بیرون . قیلتر می کنن چیز پی ان میفروشن . بازی ها رو می بندن بعد سرویس مخصوص بازی می دن بیرون :n13:نقل قول:
اقا مال من صبح ها تا ساعت 11:30 الی 12 درسته و اصلا لگ نداره بعد خراب میشه بعد از ساعت 6:30 به بعد دوباره بهتر از ظهر میشه ولی یک ذره لگ داره ولی تو روند بازی اصلا تاثیر نمیگذارد.اقا من کلیپ گیم پلی اسمایت رو دیدم عین لول ازلحاظ گرافیک(شاید یه خورده بهتر)فقط دوربین رو اوردن گذاشتن پشت سر چمپ که به نظر من یکی از بدی های بازی تمام حسن این جور بازی ها دوربین از بالای سر که یه مقدار از نقشه رو ببینی :n02:حالا هر کی نظری داره.شاید شما خیلی خوشتون بیاد اینطوری
اپدیت امده؟:n17:
بازم آپدیت، :n04:
تا درست میشه میخوای یه دست بازی کنی، میره برا آپدیت!
:n16:
کمه آپدیتش فکر کنم Step1 که 25 ثانیه طول کشید.
قضیه چیه!؟ 2 3 روزیه میشه بازی کرد اوکی شده!!! بالاخره از خماری درومدیم:devil::7:
من قبل اطلاعاتی گذاشته بود چون مدتی تو نسخه PBE این هست تو عکس زیر میبینید یک کلید دیگه اضافه شده
اگر با lolreply کار کرده باشید میفهید چی دقیقا جریانش قابلیت این که بعد هر بازی reply شما میتونید ذخیره کنید و نمایش بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید تو همین پیچ جدید باشه ......
من اصلا تو سرور وست نمیتونم لاگین کنم connection error میده ولی تو east رفتم یه دست با لگ شدید بازی کردم.
»ن اصلا بدون چیز پی ان نمیتونم client بازی رو باز کنم :دی
کی تایید می کنه ؟
تاییییییییییییییییییییییی د:n16:نقل قول:
برا من بدون چیز پی ان کانکت میشه راحت
البته من چون مبتدیم:n07::n02: قسمت های بازی نمیرم فقط توتریال رو میرم و با بوت ها می جنگم :n07::n02::n08:
سیستم شیلترینگ اشون هوشمند هم هست ؟ :دی به مبتدی ها اجازه میده بازی کنن . آقا ما هم مبتدی هستیم . لول na ma na :n06:نقل قول:
jk
ریوت بیاد یه بازی فکری بذاره تو صفحه لوگین که ما ایرانی ها زمانی که تو صفحه لوگین منتظریم حوصله مون سر نره!
بابا این آبرو ریزیها چیه؟نقل قول:
خوب بره یه اک دیگه بسازه، یا اصلاً بذاره کنار بازی رو، این کارا چیه ...
هرکی اینکارو کرده واقعا آدم بی شعور و بی اصل و نسبی بوده که رفته نوشته My country is terrorist. انگلیسیشم که 0ه.
احتمالا از این بچه های 10-12 ساله بوده. فقط امیدوارم Perma ban شه :n01:
البته از این آدمای بی شعور پیدا میشند، کاریشم نمیشه کرد دیگه. اکثرشونم سنشون به 15 نمیرسه ...
نه بچه خوبیه، من میشناسمش
ولی خوب نباید اینارو مینوشت.
نوشته مر یض میشم :D برا چی اخه اعتیاد دیگهنقل قول:
تروریست منظورش که مردم ایران نیست که .....
خوب کاری کرده دمش گرم دوسته من نوشته من گفتم بنویسهنقل قول:
بن شدم :دی حداقم 1 ساعت و حداکثر 7 روز تایم بنه :دی
نت درست نشده ؟ :دی خیلی لگه اما دی سی نمیشه :n09:
تاریخ زده تا چند May زده ناریخو؟نقل قول:
مهران چند روز بن شدی؟
ای خدا درست میشه خراب میشه :n28::n27:
چمپ انتخاب میکنم، Lock in میکنم ولی بعدش صفحه سیاه میشه و اینو نشون میده:
فعلاً امروز 2 بار Leave خوردم :n02:
اگه من یه روز اون کسی که پورت رو بسته تو خیابون ببینم ... :n24: :n25: :n07:
فایروالت آفه؟نقل قول:
شما نمیشناسی عزیزم، الان 5 سالی میشه توی بازی آنلاین هستم. اینجا هم از 2008 (و قبل اون) هستم. اگه خیلی مایلی بدونی چرا یه پ.خ بده بهت میگم. (این اکانتم ماله 2013)
خارجی ها هم یه سر به Gamer-District بزن اسم Albis رو بگو اونجا :n06:
به هر حال زیاد آف تاپیک نریم. چند تا بچه که میرن تو سایت لول چرت و پرت مینیوسن ارزش دعوا نداره دوست من :n01: به هرحال یه بچگی که کردن دیگه
--------------------
بیخیال زیاد آف تاپیک نریم.
6300 تا IP دارم اکثرا هم Top بازی میکنم. چی آنلاک کنم؟
فایروال روشنه، (هیچ وقت فایروالتون رو آف نکنید)نقل قول:
ولی Exeption براش تعریف کردم و LOL رو استثنا کردم از فایروال،
خود سایت LOL هم همین طوری آموزش داده.
ممنون چه با سرعت رسید :n16::n16:نقل قول:
نمی دونمچرا هر دفعه تو aram به من singed میوفته ملت leave می دن!
چه جوری این همه شما euw ها رو تحویل می گیره riont? یک نفر رفته تاپیک زده چقدر جواب دادن بهش.
من چندین تاپیک مختلف زدم ، اصلا riot بهشون نگاه هم نکرده.
در ضمن باز هم riot آپدیت داده بیرون! به جای این همه آپدیت مینشست باگ های بازی رو می گرفت الآن بازی این همه مشکل نمی داشت! من هر دفعه سر آپدیت مشکل گم شدن فایل دارم ، هر دفعه بک ـپ می گیرم ، restore می کنم درست می شه.
آقا اگه میتونی به من یه 900 تا rp بده میخوام archlight varus بگیرم خیلی خوشکله !:n18:
update کردم دیگه launcher ش حتی بالا هم نمیاد کلا مرد:n29:نقل قول:
سلام
ببین برو توی "Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases" بعد آخرین شماره رو cut کن ران کن لانچرو
تمامی این دعواها رو همین جا تموم کنید .
20 دقیقه دیگه League of Legends ALL STARS در شانگهای :دی
عجب بازییییییییییی بشه :n12:
751mg دیلیت کنم ؟:n14:نقل قول:
سلام
ببین برو توی "Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases" بعد آخرین شماره رو cut کن ران کن لانچرو
من تو کل عمرا یک بار بیشتر بن نشدم اونم تو لول زیر 10 بود تقریبا 1 هفته :n09:
شما نمیدونم واقعا چه کار میکنید کشتی میگیرد :n02:
البته جدیدا مشکل جدید هست بعد لودینگ دیگه تو بازی نمیره و میپره بیرون من فایر تا خرخر اف میکنم مشکل حل نمیشه 2 بار بیشتر leave یکی دیروز و پریروز ......
خدایش این BF4 بیاد دیگه سمت این بازی نمیام :thumbsdow
بله ، cut اش کنید ، که اگر مشکل پیش اومد بگذاریدش سر جاش ، اما فقط اون 750 مگ رو دانلود نکرده ، از ورژن های قبل هم استفاده کرده.نقل قول: