نقل قول:
حرف دوستمون کاملا درسته جناب صبا !! شما بر حسب kBps صحبت می کنید در صورتی که سرعت ها همه بر حسب kbps نوشته شدند.
با این حال اگه سرعت این سرویس روی 102.4kBps باشه همین فردا می رم دنبالش :8:
Printable View
نقل قول:
حرف دوستمون کاملا درسته جناب صبا !! شما بر حسب kBps صحبت می کنید در صورتی که سرعت ها همه بر حسب kbps نوشته شدند.
با این حال اگه سرعت این سرویس روی 102.4kBps باشه همین فردا می رم دنبالش :8:
نقل قول:شانس ما رو میبینید!نقل قول:
:2:
شبانه را چرا قطع کردند ؟حقه بازی تا کجا البته خوب باید هم قطع کنند چون می خواهند شبانه قطع باشد که کاربران مجبور باشند دانلود کنند که از حجم انها کم شود تا ادر این ماه آخر که سرویسهای نا محدود ارائه خواهند شد نهایت استفاده را کرده باشند .خدایی که شما دست هر چی ...... از پشت بستید.
آخرش بایت شد یا بیت؟
برا من وصل بود دیشبمنقل قول:
بایتهنقل قول:
میشه سرویس 1 مگ 12 کیلو بایت بده ؟خود ساپورت هم میگه 102 کیلو بایته نه بیت
دیشب فقط 600 مگ :41:
اصلا ساعت 3 وصل نشده. 4 وصل شده. مال شما کی وصل شد بچه ها؟ فکر کنم ساعت سیستمشونو 1 ساعت عقب کشیدن
برای اینکه به همه شایعات جواب داده بشه به طور مستند این عکس زیر همه چیز رو روشن میکنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت 2048 هست البته شبش هم همینطوره ولی من چون دانشگاه تهران قبول شدم و حجم اضافه داشتم و باید شنبه راه بیافتم گذاشتم روز دانلود شه لینک دانلود هم ویندوز 8 واسه توسعه دهندگان از سایت مایکروسافت هست که هنوز چند روزی از انتشارش نگذشته
ارزش دانلود داره به نظرت :31:؟
سرعت شبانه که خیلی عالی هست.:8:نقل قول:
داداش ما که ازخدامونه سرعت نامحدودش بالا باشه. این الان سرویس حجمی هست یا نامحدود؟نقل قول:
شبانه محدوده فکر کنم.نقل قول:
اگه سرویس محدوده که به هیچ شایعه ای جواب نمیده! چون الان بحث سر سرویس نامحدود هست.نقل قول:
عزیز چون ساعت جهانی 1 ساعت عقب کشیده شده پس سرور اونا هم متعاقبا 1 ساعت رفته عقب پس شما هم ساعت کامپیوترت رو 1 ساعت عقب بکش اگه اتو نرفته باشه دانلود درست میشهنقل قول:
شبانه از 4 تا 8 شده !
آخه چرا ؟ همه شرکت ها شبانشون از 1 تا 7 هستش
اونوقت چرا صبانت باید اینطوری باشه ؟ تازه صبانت اومده تو یکسری از شهر ها دانلود شبانه رو کرده از 2
ما دلمون خوش بود که تهران هم از 2 میشه که یکدفعه همین 3 رو هم کردن 4
الان مشهد 4 تا 8 هست؟نقل قول:
ولی ساعت ایران که هنوز عقب نرفته! 2روز دیگه میره!نقل قول:
آقای ساپورتر مثل اینکه شما هم جوابی نمیخواید بدید (راجب همون بایت یا بیت!)
منظور من تهران بود و مشهد رو خبر ندارمنقل قول:
دوستان کسی نا محدود شارژ کرده ببینه سرعت چطوره؟؟
و این که تا کاربران خانگی تا چه سرعتی سرویس میدن؟؟؟(نامحدود)
خدا كنه مي خوان نا محدود كنن سرعتش درست حسابي باشه :31:
كسي الان نا محدود داره سرعتش چه جوريه ؟ :21:
واحد 102.4 کیلوبایت است و در طول روز ممکنه به نصف هم کاهش پیدا کنه.نقل قول:
من 3.52 تست کردم دیدم سرویس شبانم وصل شد !!!!!!!
در صورتی که مسئولین صبانت گفته بودند از 4 تا 8 شده !!!!!
یعنی امشب تو تهران دانلود از 3 شروع شده تا 7 ؟
فکر کنم به خاطر اینه که ساعت ها یه ساعت عقب کشیده شده.نقل قول:
من 3:30 چک کردم دیدم وصل شده بودنقل قول:
مگه از اول مهر نیست ؟نقل قول:
پریشب از 4 بود و حالا دیشب مثل اینکه از 3 بوده
همش بازی در میارن که درست و حسابی نتونیم دانلود کنیم
آخه صبانت پس کی میخواهی ساعت دانلود شبانه رو در تهران مثل خیلی از شهر های دیگه افزایش بدی ؟ ؟؟
ای بابا؛ پارسال رو یادتون نیست مگه؟ به جای اینکه 1 ساعت بکشن جلو، AM رو PM کرده بودن
کسی اخیرا شارژ کرده؟ مشکلی نبوده؟
من حدود 2 ساعت پیش شارژ کردم و هنوز شارژ نشده.صفحه ریز استفاده هنوز مثل قبله
شماره پشتیبانی رو کسی داره؟
اینجا که صفحه سفید بالا میاد:کد:http://sabanet.ir/support/contact
سلام
اینترنت شبانه الان از ساعت 3 وصله میتونید استفاده کنید
فکر کنم AM و PM جابجا کردن
برای من که رسیو نمیکرد.مودم رو خاموش روشن کردم دیگه چراغش سبز نشد.:31:نقل قول:
قطع شد !!!!!!!!1:41::19:
سلام خدمت اساتید
من چند ماه از اینترنت شبانه استفاده می کردم به صورت زیر:
ویندوز 7 هستش،
کامپیوتر با خود bios بالا میاد،
بعد یه shortcut از connection ساختم گذاشتم تو start up و با بالا اومدن connect میشه،
و تو internet download manager هم scheduler فعاله و ساعت 3:15 شروع میشه به دانلود،
در آخر هم برای اینکه هر ساعت قطع میشه نرم افزار reconnect فعاله.
تا چند روز پیش مشکلی نبود ولی از اون موقع فقط ساعت اول وصل هست و وقتی صبح پا میشم میبینم قطعه و وقتی به صورت وستی connect میکنم کانکت میشه
مشکل چیه به نظرتون؟
یه مساله جالب از کارشناسان شرکت ما.
دوشنبه ساعتهای کامپیوتر ها یه ساعت عقب رفت و متعاقبا شبانه ما شد از 4 تا 8 وگفتیم عیبی نداره خودشون درستش میکنن و سه شنبه هم همین بود و من گفتم ببینم اینا چقدر حواسشون جمعه و همون موقع ساعت 3:30 صبح زنگ زدم که چرا قطعه و ساعتتون رو درست کنید (((( که البته احتیاجی هم نبود چون از فردا همین میشد)))) اونا گفتن سریعا فردا صبح پی گیری میکنیم.
4 شنبه به من زنگ زدن که آقا درستش کردیم و ببخشید.
حالا که صبح پنج شنبه هست اینترنت شبانه ما شده از ساعت 2:31:
چون اونا یه ساعت کشیدن عقب و بعد یکی دیگه اومده یه ساعت دیگه بخاطر ساعت رسمی کشیده عقب و حال حالیشونم نیست که شبانه شده از 2 تا 6
مطمعنا ما با ین جمله افراد حرفه ای انچنان ارتش سایبری راه میندازیم که بتونیم به کمک هم یه بازی منچ رو تا اخرش بریم.
حیف این همه جوون حرفه ای که تو خونه نشستن و به خاطر نداشتن پارتی هیچکس نمیتونه اونا رو کشف کنه.
حیف
تکرار شده بود
تکرار شده بود
امروز از 6:29 دقیقه به بعد تا 7 که می خواستم سه بار دیسی بشم و دوباره کانکت بشم سه بار هم سیستمم رو ری استارت کردم
الان هم با روزانه همین طوره هر بار که از اینتر نت دی سی میشم اگه بخوام دورباره کانکت بشم حتما باید دریست کنم دلیلش چیه
دفقیقا ارور 724 میده
و تا ریست هم نکنم همین آشه و همین کاسه صد بار هم که ری دایال کنم فایده نداره تا ریست کنم
در ضمن تو اصفهان که شبانه غیر از این مشکلی نداشته من از همون 3 تا 8 کانکت بودم
راستی چرا بعضی وقها مدیا فایر مشکل داره کلا مشکلهامون با مدیا فایر رو کجا باید مطرح کنیم تاپیکش کدومه؟ امروز اشکم رو در آورد
پس تهران الان شبانش از 3 تا 7 شد ؟ یا 2 تا 6 ؟
نقل قول:
دیشب من ساعت 2:15 امتحان کردم وصل نشد
دوستان کسی نمیدونه قضیه نا محدود صبا چطوریه ,خوبه؟ بد؟بگیریم ؟نگیریم؟
نه عزیز من شرکت خودمون رو گفتم.نقل قول:
شیراز و اونایی که از این نمایندگی گرفتن رو اینجوری شده.
اینطور که تو سایت صبا گفته سرعت نا محدود 1 مگش در بهترین شرایط یعنی از ده نفر 1 نفر استفاده کنه بله 1 مگ سرعت میگیری که نشدنیه ولی اگر بقیه هم استفاده کنن مسلما سرعت خوبی نخواهیم داشت به هر حال هر کسی نا محدود گرفت تست کنه به ما هم بگه
کسی نمیدونه؟نقل قول:
شرکت ندا گستر صبا هستش