نقل قول:
سلام
"قبلا" منظورتون یکی دو ماه پیشه؟ اگر جواب مثبته. الان مجددا دانلود کن.
Printable View
نقل قول:
سلام
"قبلا" منظورتون یکی دو ماه پیشه؟ اگر جواب مثبته. الان مجددا دانلود کن.
آره مال دو ماه پیشه دمت گرم فقط این دیتابیسی که گذاشتی برای ورژن 5.12 هم سازگاره
:31:نقل قول:
بله. شما دانلود کن و بعد وارد سیف مد ویندوز بشو و کومودو را آپدیت آفلاین بکن. مشکلی نخواهی داشتنقل قول:
مرسی دمت گرم لطف کردی jadda جان :10:
سلام. بعد از 24 ساعت تست الان میتونم بگم مطمئنم که مشکل کندی سرعت من از کومودو بوده اما نمیتونم بفهمم چرا. مشخصات سیستمم اینه :
cpu:corei3 2100
ram:4G
hard:WD 1T
MB:asus p8h67
با این قطعاتی که من دارم بعید میدونم مشکل از سخت افزار باشه. زمانی که کومودو نصب بود هم تنظیماتش به این صورت بوده:
defence در حالت clean mode
sandbox غیر فعال
firewall در حالت custom
و آنتی ویروس در حالت statful
یه عکس از task manager هم تو دو صفحه پیش گذاشتم که فعالیت بیش از حد کومودو رو نشون میده. این فعالیت برای زمان بیکاری سیستم هست و اگر سیستم بیکار نباشه بیشتر هم میشه. عملا چراغ هارد همیشه روشنه و هارد دائما داره فعالیت میکنه و این باعث میشه سرعت کامپیوتر به شدت بیاد پایین. اگر چاره ای برای این مشکل پیدا نشه مجبور میشم کومودو رو بذارم کنار برخلاف میلم
جناب jadda شما پیشنهادی برای من دارین؟
سلامنقل قول:
آنتی ویروس دیگری نصب کردید و این مشکلات را نداشتید؟
به هر حال اگه مشکل از جانب کومودو باشه که فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه....
سلام وحید میشه بگی ویندوز سیستم شما 32bit یا 64bit ؟؟؟؟
bitdefender total security 2013 نصب کردم. تا حالا که حدود 10 دقیقه از نصب میگذره سرعت سیستم خوب بوده و مشکلی نداشتم اما بذارید مدت بیشتری بگذره تا از نتیجه مطمئن بشم، بعد نتیجه رو میگم همینجا. ممنون که مشکل منو پیگیری میکنیننقل قول:
64بیتی هست. ویندوز 7 ultimateنقل قول:
سلامچطور میشه کومودو را جوری تنظیم کرد که هردم نخواد دیتابیس را آپدیت کنه؟ یعنی مثلاً روزی یکبار دستی یا سرساعت آپدیت بشه؟
سلامنقل قول:
1-تیک اوت قسمت که نشون دادم را بردارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- زمانبندی برای آپدیت فعلا نداره (توی نسخه 6 این قابلیت هست) ولی میتونید هر وقت خواستید دستی خودتون آپدیت کنید.
دستت درد نکنه.
خودم هرچی گشتم پیداش نکردم.
عزیزان با این you havent performed a full scan چی کنیم اسکن هم میکنی باز چند ماه بعد میاد اسکن کردن هم خیلی دردسره نمیشه کاریش کرد این رو نشون نده؟
سلام هم استانی !نقل قول:
با این روش ساده میتونی تو یکی دو دقیقه اسکن رو انجام بدی
سلام
هکر ها سرور های شرکت Adobe را جهت دزدیدن گواهینامه های دیجیتال -digital certificates - به منظور استفاده از آن برای نرم افزارهای مخرب خود مورد حمله و ه.ک قرار دادند و ظاهرا موفق به سرقت گواهینامه های این سه نرم افزار شده اند
Adobe Muse, Adobe Story AIR applications, and Acrobat.com desktop services
نکته: معمولا در این مواقع شرکتهای مورد سرقت واقع شده، این گواهینامه ها را ابطال میکنند و گواهینامه های جدید صادر میشود.(ظاهرا این اتفاق افتاده)
نکته: کاربران کومودو با آپدیت آنتی ویروس (به دلیل آپدیت TVL) میتوانند در امان باشند.( البته امیدورام....)
نکته: کاربران که از فایروال استفاده میکنند، (احتمالا) از طریق کلود محافظت میشوند + آنتی ویروسی که از آن استفاده میکنند.
نکته پایانی: البته خطر زمانی ما را تهدید میکنه که یکی از این نمونه ها که امضای شرکت Adobe را دارد مهمون ما بشه!
سلامنقل قول:
خب، ظاهرا کومودو متقاعد شده مجازی سازی را به عنوان یک آپشن برای اتوسندباکس هم قرار بده....(برخلاف آنچه که در نسخه Pre-Beta شاهد بودیم)
البته Egemen (مدیر تیم توسعه CIS) خیلی علاقمند نبود به این ماژول.ولی در نهایت راضی به این کار شد. دلایلی داشت. مثلا کابران عادی دچار سردرگمی میشوند و یا حتی میتونه برای اونها خطرناک باشه.... چون در این حالت برنامه های ناشناخته در یک محیط مجازی اجرا می شوند... و چه اتفاقاتی خواهد افتاد نامشخصه. حتی خود من هم نمیدونم وقتی یک کاربر خونگی برنامه ای را اجرا کنه و سندباکس روی Fully Virtualized باشه چه اتفاقاتی میفته، بعدا اگر اون برنامه Safe شناخته بشه تکلیف چیه؟ به هر حال سوالاتی هست که ذهن رو درگیر میکنه....
البته همینطور که ذکر کردم Fully Virtualized فقط به عنوان یک گزینه برای Auto-sandbox در نظر گرفته شده که به هیچ وجه گزینه پیش فرض نخواهد بود. به نوعی کاربران حرفه ای تر میتوانند از آن استفاده کنند.
فعلا باید صبر کنیم تا نسخه بتا منتشر بشه .... بعد اظهار نظر کنیم.
دوستان نسخه بتای کمودو دقیقا مشخص میشه چند روز دیگه منتشر میشه؟؟؟:((((((
سلامنقل قول:
هر وقت آماده بشه؛ دقیقا مشخص نیست... بزودی!
منتظریم....
سلام
خب، یک کاری که در نسخه 6 روی سندباکس شده اینه اگر برنامه ای یا مثلا مرورگر را در سندباکس اجرا کنیم با یک کادر سبز رنگ مشخص میشه که مرورگر در سندباکس اجرا شده...که در ورژن فعلی این حالت را شاهد نیستیم.
محتوای مخفی: sandboxedbrowser
با سلام
دوستان من comodo internet security 5 رو روی ویندوز 8 نصب کردم بعد خواستم حذفش کنم با برنامه your uninstuller می خواستم حذفش کنم دیدم دو تا ایکون کومودو در این برنامه وجود داره یکیش رو حذفش کردم بعد می بینم هنوز کومودو روی سیستم وجود داره جالب اینجاست که اسم کومودو توی برنامه هایی مثل your uninstaller و cccleaner اصلا وجود نداره و یا در قسمت برنامه های ویندوز که بخوام از طریق خودش پاکش کنم . البته از program file پوشه نصب کومودو رو خواستم پاک کنم بعضی از قسمتهاش پاک شد اما الان خوب به صورت کامل حذف نمیشه . الان روی سیستم فعال هست با اینکه ایکونش نیست . مثلا ویروسها رو موقع اکستراکت میشناسه . اما به پوشه نصب هم که میرم با کلیک اجرا نمیشه
الان روی سیستم هم نورتون دارم و می خوام فایروال کومودو رو داشته باشم اما نمی تونم نسخه اینترنت سکیوریتی رو حذف کنم
ممنونم میشم راهنمایی کنید
با تشکر
خب اشتباه کردین که کمودو رو با این برنامه ها خواستین پاک کنید باید به صورت معمولی پاک میکردیننقل قول:
و با ادامه کارهاتون مثل پاک کردن پوشه و این مسائل تکمیلش کردین :دی
حالا شما سعی کنید دوباره همین اینترنت سکوریتی رو نصب کنید و اگه نصب شد به صورت عادی برنامه رو پاک کنید
سیف مود هم تست کنید
اگر نشد برنامه زیر رو دانلود کنید و باز کنید و اجازه بدین کارش رو انجام بده
با سلام
سریال comodo internet security pro 2012 رو میخواستم.
سلامنقل قول:
چون نسخه رایگان و پولی با یکدیگر به لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند( آنتی ویروس و دیفنس پلاس و فایروال و حتی دریافت آپدیت!!)، لذا کسی بدنبال سریال برای کومودو نیست تا در این تاپیک قرار بده.
در واقع Comodo Internet Security یک محصول رایگان است. بزرگترین تفاوتش ساپورت آنلاین (GeekBuddy) هست که نیازی بهش نیست.
به هر حال اگر سریالی پیدا کردید میتونید استفاده کنید و تجربه کنید.
لینک دانلود Comodo Wi-Fi Security رو کسی داره؟
این محصول رایگان نیست.نقل قول:
سلام علیکم
دوستان من قصد کردم که Comodo Internet Security را به پارسی ترجمه کنم. با تیم کومودو صحبت کردم اونها هم قبول کردند.
ولی گفتند که تا زمان انتشار نسخه 6 باید صبر کنم. بعد از انتشار باید کار را شروع کنم.
گفتم این موضوع را اطلاع بدم تا اینکه نظر دوستان را جویا بشم. راستش من خیلی با زبان پارسی روی نرم افزارها حال نمیکنم( یه جوری میشه) و اگر هم این کار را انجام بدم احتمال قوی خودم ازش استفاده نمیکنم؛؛
ولی
1-گفتم شاید برای بعضی کاربران مفید باشه.
2-ضمن اینکه من احساس کردم وجود زبان پارسی روی CIS خودش یه نوع اعتبار و احترام محسوب میشه برای ما.
به هر حال اگر کسی نظری داره میتونه بیان کنه ...
البته اگر کار را شروع کردم سعی میکنم از دوستان نظر بگیرم و یه کار جمعی داشته باشیم تا یک ترجمه خوب در اختیار داشته باشیم.
البته فعلا چیزی مشخص نیست و همه اینها بستگی داره به اینکه نظرم تغییر نکنه و حوصله و وقت کافی داشته باشم.
بسیار عالی علینقل قول:
هر کمکی هم از دست ما بر بیاد انجام میدیم امین هم که لایک کرده میتونیم از وجود اون هم استفاده کنیم
البته به نظر کار نسبتا سخت و حساسی رو داریم با توجه به پیغام های نسبتا زیاد کمودو باید طوری ترجمه شه که کاربر گمراه نشه و اینکه بهترین کار اینه که لغت به لغت ترجمه نکنیم و سعی کنیم مفهموم کاملی از پیغام رو ترجمه کنیم
کار خیلی خوبی رو شروع کردی علی جان امیدوارم موفق باشی
نقل قول:
سلام علیکم و قبل از هر چیز تشکر از شما و دوستان:11:
1- ایده ای بود که وارد ذهنم شد و گفتم بررسیش کنم ببینم چی میشه......
2- من خودم هم مخالف ترجمه کلمه به کلمه هستم... به نظرم این کار خیلی خوبی نیست. بلکه باید مفهمومی ترجمه بشه تا اینکه کاربر بدونه داستان چیه و چیکار بکنه.من دیدم خیلی از کاربران حتی با پیغامهای ساده آنتی ویروس هم مشکل دارند حتی نمیدونند مثلا اینها یعنی چی و چیکار کنند:
Location-Threat Name-Are you sure to quarantine the selected items?-Not all threats successfully quarantined!-Are you sure to delete the selected items from your computer?-Not all threats removed
Are you sure to ignore the selected items permanently?-Scanning-Duration-Results-Scan Aborted-Do you want to review the scanning results?-Antivirus engine is not initialized
There are no items to show-Quarantine-Remove-Ignore-Real time scanner is enabled-Summary-Anti-Virus Events-Threats are going to be detected before they can do any harm
You need to restart your computer for the signature updates to take effect-The virus signature database is up-to-date-Your virus signatures database is not up-to-date Please update it now
و الی آخر...
در کل اگر قرار باشه خوب ترجمه بشه کار سختیه مخصوصا ترجمه برخی قسمتها مثل +D ...
3- قصدم اینه که یک ترجمه کاربردی انجام بشه..... کاربر کاری به کلمه و لغت نداره.... کاربر نیاز به یک محصول داره که وقتی اون محصول با کاربر از طریق پیغامهاش حرف میزنه، کاربر زبون اون محصول را خیلی ساده بفهمه که کومودو داره چی میگه، من به دنبال یک همچین ترجمه ای هستم و اصلا هم با لغات بکار رفته در CIS کاری ندارم. همونی رو میگیم که اگر کاربر انجام بده یا نده، همون میشه (گفتم که فعلا یک ایده است). البته ابزارهاش را فعلا در اختیار گرفتم....
اگه اینکارو بکنین که همه کاربرای ایرانی کومودو دعاتون میکنن.من یکی که با گزینه های زیاد کومودو فایروال و ترجمه شون مشکل دارم.همه چی رو که نمیشه تجربی تست کرد اونم تو بحث امنیت سیستم.فقط اینکه ترجمه شامل فایروال هم میشه یه فقط اینترنت سکوریتی هست؟چون توی کومودو فایر والم تو مشخصاتش مینویسه اینترنت سکوریتی؟اینا یه پک با هم هستن که موقع دانلود تکی از هم جدا میشن یا دو محصول مجزا؟چون من فایروال اونو دارم .البته اینترنت سکوریتی هم دانلود کردم اما فعلا اویرا فری دارم...ممنون و پاینده و پیروز باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
شامل فایروال خالی هم میشه....
سلام علیکم علی آقای گلنقل قول:
کار بسیار خوبی رو شروع کردین.
موفق باشی
دوستان من میخوام کومودو نصب کنم ولی واقعا گیج شدم
رفتم تو سایتش چند نوع برنامه هست.
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 پرو که حجمش 88 مگ هست
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 مجانی که حجمش 58 مگ هست
یکی کومودو فایروال
من نمی دنم کدومش رو نصب کنم؟
من خودم از کسپر 2013 استفاده میکنم.به نظرتون از کسپر آنتی ویروس 2013 + کومودو فایروال استفاده کنم خوبه؟
خواهشا کمک کنید.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم محصول کومودو رو می خواهید نصب کنید اگه کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید که همراهش انتی ویروس هم وجود داره . و اگه کومودو فایروال تنها رو نصب کنید انتی ویروس کومودو رو همراهش ندارید
فکر می کنم اون 88 مگ مخصوص ویندوز 8 هست و 59 مگ مخصوص ویندوزهای قبلی . چون من دو تاش رو دانلود کردم و ورزن 88 مگ روی ویندوز 8 نصب شد البته تفاوتی از لحاظ دیتابیس و اینجور چیزها ندارن و فقط صرفا جهت نصب روی ویندوز 8 بهینه سازی شده
شما می تونید از ترکیبی که گفتید استفاده کنید و فقط باید کمی زمان صرف کنید و صفحه اول تایپیک کومودو رو مطالعه کنید تا هم تنظیمات رو بهینه کنید و هم کمی با defens کومودو و اخطارها و پیامهاش اشنا بشید و هم کمی با فایروال قدرتمندش
موفق باشید
راستش خیلی از کومودو تعریف میکنن.منم گفتم نصب کنم ببینم چجوریه؟نقل قول:
فقط به نظر شما کدوم بهتره؟از کومودو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا کسپر آنتی ویروس+ فایروال کومودو
من چون نسخه آنتی ویروس کسپر نصب هست فکر کنم فایروال کومودو نصب باشه بهتره
نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
سوالهای سخت سخت میپرسید......
1-ببینید استفاده از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، به تنهایی امنیت شما را تامین میکنه.
2- البته این نظر را هم دارم که کومودو هم میتونه امنیت را فراهم بکنه....
3-بنابراین : اگر رایگان نبودن کسپر برای شما باعث ایجاد مشکلاتیست و نکته ای هست که شما را آزار میده. اونوقت میتونید روی کومودو حساب کنید.
4-اما حالا که میفرمایید آنتی ویروس کپسر را نصب شده دارید، میتوانید از فایروال کومودو استفاده کنید. (من فکر نمیکنم تداخلی ایجاد بشه- چون KAV بخش Application Control نداره)
===
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
سلام دوستان
من Comodo Leak Test رو دانلود کردم فقط نمیدونم به چه دردی میخوره و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه یکی بگه فایدش چیه و راهنمای استفادش رو هم بگه ممنون میشم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این صفحه رو بخونید به جوابتون میرسید
البته قبلا در تایپیک خود کومودو توسط مهران هم معرفی شده بود که باید صفحات اولیه رو زیر و رو کنید
موفق باشید با تست comodo lesk test:20:
علی جان من سایت رو برای حجمها چک نکردم ( مخصوصا حجم نسخه های پولی رو )اما حجم نسخه ویندوز 8 هم 88 مگ هست من دو تاش رو دانلود کردمنقل قول:
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
سلام.دوستان کومودو فایروال ورژن 6 اومد؟
سلامنقل قول:
خیر هنوز منشتر نشده.....
شاید بزودی با پشتیبانی زبان پارسی منتشر بشه. البته باید بگم انشاالله، اگر خدا بخواهد.
این هم تایید نهایی:
محتوای مخفی: Persian
.................................................. .....